joi, 1 februarie 2024

MARE MINUNE! SFINTII LUI DUMNEZEU AU VENIT JOS PE PAMANT ,PRINTR-O SFANTA ICOANA CU CINCI SFINTI !


                                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata  in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o Sfanta Icoana din casa mea ,de pe peretele din fata patului meu.  Aceasta sfanta Icoana,am gasit-o in podul casei soacrei mele, unde stau si acum, era aruncata printre tot felul de lucruri fara de folos.

Sfanta Icoana reprezinta cinci sfinti.

Iata ordinea lor din sfanta Icoana: stanga sus este Sfantul Mare Mucenic Pantelimon -Ocrotitorul bolnavilor si al medicilor, apoi, tot in stanga jos,in fata Sf. Pantelimon este Sf. Procopie,la mijloc Sf. Mare Mucenic Mina, in dreapta sus,este Sfantul Trifon ,iar jos in dreapta ,Sfantul Mare Mucenic Gheorghe.




Dragii mei, am facut aceasta descriere a Sfintei Icoane,deoarece, nu se mai vede bine numele Sfintilor pe care ii reprezinta.
Deci,vedeam sfanta Icoana aceasta,intr-o lumina ca de Soare.
Aureolele Sfintilor pulsau si erau rupte ca din Soare.
Brusc,Sfanta Icoana se desparte in doua de sus pana jos, apoi, vad cum prin aceasta Sfanta Icoana coboara in vesminte albe si stralucitoare foarte, sub forma de V la orizontala, cu partea deschisa inspre pamant, multime imensa de Sfinti ai Lui Dumnezeu si ai Maicii Domnului.

.
Toata Sfanta Icoana disparuse,iar acum,vedeam cum de-a stanga si de-a dreapta s-au asezat multime de Sfinti in vesminte albe si orbitor de stralucitoare.
.
Toti Sfintii lui Dumnezeu erau pe pamant si straluceau de lumina.Culoarul din mijlocul lor era plin de lumina alba si orbitor de stralucitoare  si parca asteptau pe Cineva sa coboare in mijlocul lor.Adica,pe IISUS HRISTOS Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul lumii intregi.
Prieteni dragi, VENIREA MANTUITORULUI IISUS HRISTOS este mai aproape decat ne putem noi inchipui. Sfanta Icoana pe care eu am curatat-o si am pus-o de mai bine de 20 de ani la loc de cinste si ma inchin sfintilor, stiu ca este Facatoare de Minuni. Nu este prima oara cand, cu aceasta Sfanta Icoana se petrec adevarate Minuni.Intr-o alta traire a mea, vedeam pe toti Sfintii din Sfanta Icoana cu aripi mari,rupte ca din Soare,iar Sfintii toti erau vii.
Altadata,Sfintii din Sfanta Icoana mi-au spus ca sa-i duc in Sfanta Biserica,ca acolo e locul lor.
Am luat Sfanta Icoana intr-o Duminica ,cu multi ani in urma, si i-am povestit Parintelui de -atunci,cum am gasit in podul casei aceasta Sfanta Icoana si cum as vrea s-o las in Sfanta Biserica pentru totdeauna. Dar Parintele ,mi-a spus ca s-o aduc inapoi acasa si s-o pastrez.  Ceea ce am si facut,si au trecut peste 20 de ani de cand  sta la mine in casa si vad tot felul de Minuni care se petrec cu si prin aceasta Sfanta Icoana.

Si iata dragilor, acum inca o mare Minune prin aceasta Sfanta Icoana,si anume,VENIREA SFINTILOR din CERUL SFANT jos pe Pamant ,impreuna cu MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS in ROMANIA  ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Prieteni dragi, cand anume se va petrece aceasta Mare Minune,eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca vom trai cu totii aceste zile sfinte si minunate.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,Sfintilor din sfanta Icoana si tuturor Sfintilor, ca sa ne ajute sa fim sanatosi si sa ne bucuram de cei dragi inimii noastre si de toate aceste Minuni.
Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Doamne iartă-mă pe mine păcătoasă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Democratie la piata Bruxell linga parlamentul Ue
    Cu Tunurile cu apa si Scutierii se curata piata de fermieri si cele 1000 de tractoare -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pregatiri de Razboi
    Automecanica Mediaș cumparata de Arnai Metal Germania pentru constructia de Tehnica de Lupta, ea mai are o unitate in SATU Mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Până vine Iisus Hristos, mai durează și eu că am 58 de ani acum ,nu o sa mai fiu pe pământ să mă bucur de aceasta Mare Minune,dar ma rog pentru aceasta omenire să se schimbe să se iubească unii pe alții și să se ajute sa fie toți fericiți pe pământ în țara lor,sa lupte pentru Pace ,nu război.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai era o stire anul trecut ca la Mediaș se vor face anul asta Autobuze electrice performante.
    Pina la urma sa nu ajunga tanchete-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Deocamdata anul e mai liniștit ca e alegerile la rusi cu Putin -o singura persoana, care cistiga la sigur-cum spunea un cetatean rus de limba romana-ca si in Romania-
    Liniștea dinaintea Furtunii
    Hai Hitler Putin… dar spre Asia.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iulian Dumitrescu liberal de Prahova sef a CJudetean arestat astazi pentru Coruptie mita pentru centura cu vacanta exotica de 600 mii Euro si masini ultra luxoase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca Alexandrescu spune ca Dumitrescu de la Prahova era vechi om de afacei iar informatiile DNA servite inainte de actiune doar aceleiasi vechi jurnaliste cum facea si vechiul Stat Paralel
      Cit despre procesul cu Rosia Montană care va fi pierdut din vina politicienilor ca Beni Stainen si Dan Andronic
      Dar si incercarea lui Dancila care desi a incercat a fost oprita cu declararea Roșiei Montane ca sit UNESCO principalul Atuu in pierderea procesului de Romania-craciun.

      Ștergere
  8. Rafila ministrul Calau al Sanatatii anunta alerta epidemiologica fara restrictii care spune el ca- va dura o luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciolacu Malacu -stati linistiț Romania nu va intra in nici un razboi -
    In timp ce ministrul Apararii si Ue spun de pregatirea pentru un Razboi cu legea rezrvistului militar cu pregatirea de 4 luni si un salar minim sau mediudar plătitori de taxe, voluntar a tinerilor a unei Rezerve cum spunea Ue pentru un razboi in 20 de ani
    Iar mutul Iohannis… a vorbit despre comasarea alegerilor si spune ca el nu se mai implica de parca ar fi facut ceva pina acum -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciolacu n-a citit Biblia. Ar fi stiut sa nu se jure nici pe capul lui si nici pe cer. Face in schimb promisiuni altora nesustinute de nimic.
      Asa cunosti comunistul. Nu are tata, nu are mama, la toate se pricepe si nimic nu are in cap.

      Ștergere
  10. Seful țărăniștilor Pavelescu
    -Statele Suverane au creat Uniunea Europeana care acum vine si spune Desfintam statele Europene Suverane
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ministrul transporturilor
    -Romania trebue sa termine cu experimentele ca cel cu Fritz de la Timisoara-
    Si eu as spune mai ales ca cel gen fanariotul evreu grec Iohannis sapte case-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Era vorba de Grindeanu pe Realitatea Tv/-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fostul Srist Florea de la Ploesti
    -Toata paguba de la Rosia Montană pleaca de laTradare si trebuie sa o spunem clar cu numele lor, si numiri ca cea a lui KovesC
    um sa apere romanii cu arma in mina o tara asa corupta si o tara condusa de CSAT de oamei nealeși de popor si care nu au nici o responsabilitate-
    Si Ciolos e vinovat cu -Guvernul Meu- care l-a pus,care a ras tot si dus in strainatate inclusiv documente din Arhiva despre Rosia Montană facut de Ciolos totul ca acele Documente importante da dispară
    De , Alogeni Tradatori in frunte cu cel care i-a pus Iohannis Tradatorul- care mai nou ieri a abgradat legea securitatii cibernetice facind ce vrea SRIul carora le-a dat iar drepturi depline si conduce prost de 10 ani Romania fara o evidentă a celor urmariti-o spune acum fostul Srist Florea
    Dar care apara Tradator si azi Ucraina nu fermierii romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. este realitate-sfintii crestinilor au venit si vin pe pamant in ajutorul celor care-i cheama-in planul lui DUMNEZEU in TREIME este si acest fapt- acum DUHUL SFANT lucreaza prin ei si sunt nevazuti in unele cazuri- sunt avocatii nostri la judecata DOMNULUI IISUS HRISTOS-sunt ANONIM 5-avem in prezent multi crestini care prin rugaciuni au fost salvati de SFINTI din boli grave sau situatii limita-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  15. Anca Alexandrescu -ar trebui murale si prezidențialele in iunie sa scăpăm si de Iohanni sa nu mai faca numai cheltueli si pagube Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce minunat doamna Maria 🙏
    Ce minune ați trăit.
    Sfinții ai lui Dumnezeu și Maicuta Domnului rugați va pentru noi păcătoșii 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu vor fi alegeri.Mare atenție în februarie- mai cu revoltele.România nu întra în război.Dar o sa fie atacata de Ungaria din dorința de a prelua Transilvania.

    RăspundețiȘtergere