luni, 5 februarie 2024

DUMNEZEU NE VA TRIMITE PE CINEVA , CARE NE VA CONVINGE CĂ TREBUIE SĂ CREDEM ÎN EL !



                                                                Dragii mei, 

Un fulger alb, orbitor de stralucitor, îmi luminează ochii si mă trezeste într-o clipă.
Şi astfel dragii mei, văd un Cer de noapte albastra catifelată, si aud multe glasuri care spune în cor aşa :

                     "Să credem în Dumnezeu !
                  Să credem în Dumnezeu !
Dar un alt glas spune :
                 Deocamdată , trebuie să vină Cineva , care să ne facă să credem !
       Iar glasurile multe, cântau în cor :
                 Să credem în Dumnezeu !  
                                  Trebuie să credem în Dumnezeu !"

Dragii mei, cu adevărat Dumnezeu  ne va trimite de Sus din Cer, pe CINEVA , care va pregăti Calea Venirii a Doua a Fiului Său mult prea iubit si a Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Asa precum SFANTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL, a pregatit Calea Venirii Lui  Iisus Hristos, acum mai bine de 2000 de ani, tot asa ,va veni CINEVA  care va pregăti Calea Venirii a  Doua , a Lui Iisus  Hristos, Venire ce va fi în ROMÂNIA ! 
Eu stiu dragii mei cine va veni din CERURI de la DUMNEZEU, dar deocamdată, nu am voie ca să spun.
Ceea ce cu multă dragoste sufletească vă pot spune, este să nu vă îndoiţi de Existenţa Lui Dumnezeu !
DUMNEZEU  EXISTĂ si trebuie să credem în EL, trebuie să-L iubim cu toată inima noastra si din tot sufletul nostru.          
Asa cum fiecare lucru are un Creator, corabia are corăbier, masinile au mecanici auto, casele pe care le avem , au fost facute de mesteri zidari, etc, etc., tot aşa si noi avem un CREATOR.
Pe BUNUL  DUMNEZEU care a creat Cerul si Pământul şi pe noi deopotrivă.  
Asadar dragii mei, să-I dăruim Lui Dumnezeu inima noastra, iar EL ne va dărui mântuirea sufletului nostru.
                                                        Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. Bomba meteorologica -cind presiunea scade brusc, a avut loc cu furtuna ciclon din Norvegia cu vint de 200km la ora iar in insulele Feroe 240 km la ora ca un Uragan de gradul 4.

    In Romania recordul temperaturilor de iarna il deține Buzăul cu 31 grade cu plus in luna de iarna de Februare
    Iar cel de cea mai mica temperatura de minus 31 grade la Întorsura Buzaului care odata era tot in judetul Buzau si acum e in Covasna.

    Schimbarile climatice cu extreme de temperaturi cresc decesele oamenilor si secetele cum e acum in Catalonia-Spania cu stare de alerta cu baraje golite de apa si cota de consum la apa,
    peste care se adauga poluarea renumita in Baselona capitala Cataloniei spaniole ca si in marile orase europene unde se instituite pentru turisti taxa de schimbari climatice si renumitul Green -Deal=Pactul Verde in agricultura care vrea obligarea fermierilor la cote de terenuri necultivate sa ramina in paragina verde -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omenirea îngrijorată si de Luna in descreșterea cu 4o m in milioane de ani din cauza răciri acesteia apar cutremure îndelungate cu încrețirea scoartei si chiar alunecari de teren-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Cred doamna Maria este vorba de prunca șapte.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 10 februarie Romania va primii decizia Tribunalului De la Wasiinton va trebui sa plateasca pentru Rosia Montană unde toata clasa politica a Castei Evreiesti Tradatoare din Romania a Fost Mituita
    Basescu acuza pe Ponta de Mita si invers Ponta acuza pe Basescu si mai nou Si Guvernul Meu a lui Iohannis inclusiv CSAT prin Ciolos cel care a decis trecerea Roșiei Montane in patrimoniu UNESCO. Care e principalul Argument contra Romaniei
    Si in plus firma Gabriel Richers prin mituite a obtinut harta secreta a celor mai mari filoane aurifere unde s-a forat zeci de ani ilegal zilnic cu peste 25 foreze si exploatat la negru aur de peste 100 miliarde Dolari doar pentru mitele Castei Politice Evreiesti din aurul scos ilegal din Tara cu cisternele cu titlu de probe.

    Probe ale Coruptiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prunca Lui Dumnezeu 7, va face dreptate pe pământ,multi nu cred că mai poate cineva să facă dreptate in Romania să dispară minciuna și multe altele,dar va dispărea și multe jocuri sportive care nu sunt ortodoxe,exemplu, fotbalul va dispărea de tot pe tot pământul.Va fi o disciplină mai dura că în armată,nu va exista granite între țări,toți oamenii vor fi egali indiferent ce meserie își alege,greu de înțeles pentru cei bogați și corupți.

    RăspundețiȘtergere
  6. da va veni CINEVA din cer poate fi PRUNCA7 dar si sf ILIE-care a venit prin sf PROOROC IOAN BOTEZATORUL- ma mir ca din NOUL TESTAMENT la Matei nu s-a scos paragraful despre CEL CE VA VENI-lumea , crestinii nu erau pregatiti sa accepte intruparea dar ASA ESTE- multi sfinti au venit pt sacrificiul personal pt. a intari credinta in SF TREIME ,MAICA DOMNULUI SI SFINTI-si noi romanii avem sfinti din sec 20 cu mari HARURI de la sf DUH=vindecatorul sufletelor si trupurilor

    RăspundețiȘtergere
  7. Liberalul Cosma de la SATU Mare -Toate tarile din jurul Rusiei au reintrodus serviciul militar si trebuie sa o faca si Romania
    Daca nu intra cei 3 miliarde banii din Pnrr Psd trebue sa demisioneze.-
    Gelu Duminica -Natalitatea in Romania mica face probleme demografice nu si la romanii de afara care fac copii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://nouarevelatie.files.wordpress.com/2022/01/30229115-jakob-lorber-a-doua-venire.pdf
    "A doua venire a lui Christos pe pământ"

    RăspundețiȘtergere