duminică, 22 octombrie 2023

VENIREA LUI HRISTOS, ESTE MAI APROAPE DECAT AM PUTEA NOI CREDE ! ROMANIA SFANTA, ESTE ROMANIA CELUI DE-AL DOILEA NOU IERUSALIM !

 

.
22 Octombrie 2023, ora 22,10 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva minunat de frumos.
Glasul divin spunea asa:
"Romania Adevarului Duhului Sfant!
Romania va fi Cel de-al Doilea Nou Ierusalim!
Venirea Lui Iisus Hristos,este mult mai aproape decat am putea noi crede!"
Moment in care ,Il vad pe Mantuitorul nostru bland si bun care arata exact asa, ca in Iconita de mai jos:
.
Mantuitorul era inconjurat de Lumina alba stralucitoare foarte ,si era tare bucuros,tare vesel.
Dragii mei, iata inca o Dovada graitoare, o Dovada venita din Cerul Sfant, daca mai era nevoie, precum ca, Romania noastra, este Romania sfanta,este Romania Adevarului Duhului Sfant, este Romania in care, Maica Domnului Isi are Gradina Raiului.
Romania zilelor noastre dragilor, va fi nu peste prea mult timp, asa cum reiese din Mesajul Divin, va fi Ierusalimul Nou, va fi Tara care va primi pe IISUS HRISTOS in a Doua Sa Venire pe pamant.
Romania dragilor, este Tara care va sfinti toate Tarile Lumii.Poporul român, va fi poporul care va sfinti toate popoarele Lumii.
Romania este deja ridicata in Slăvi, este asternut picioarelor Prea Sfintei Treimi, este Acoperamant Mantuitorului Hristos prin Tricolorul sfant-rosu,galbe si albastru,Tricolor ce sta pe umerii sfinti a Fiului Lui Dumnezeu.
Romania fratilor, in ciuda a ceea ce spun ateii sau cei care sunt certati cu Duhul Sfant si cu Maicuta Domnului cu ai Săi Sfinti, Romania este Tara aleasa, Poporul român este cel mai credincios si mai iubitor popor de pe pamant.
Dragii mei, sa credem in Cea de-a Doua Venire a Fiului Lui Dumnezeu si-al Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, in Romania noastra, in Romania Adevarului Duhului Sfant.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului cu toata fiinta noastra si din tot sufletul nostru ca suntem Poporul ales care va primi pe Fiul Lui Dumnezeu in Cea de-a Doua Sa Venire pe pamant, in Noul Său Ierusalim.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori si sa nu uitam a merge macar din cand in cand la Sfanta Biserica, acolo unde este si mantuirea sufletului nostru.
Oricat am fi de ocupati cu munca de zi cu zi dragilor, sa nu uitam de Credinta,sa nu uitam ca sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Săi si sa multumim pentru ficare clipa traita a vietii noastre.
Sa multumim ca suntem sanatosi,ca-i avem pe cei dragi langa noi si ca avem pace in inima si-n suflet.
Cu dragoste, Maria.


15 comentarii:

  1. Israelul ataca acum zeci de tinte in Gaza in sud dar simultan si vreo 5 in Nord in Liban-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Times Israel -Mai multe tinte Hezbolah lovite la nord-

    In timp ce peste 200 mii evrei din jurul Gazei stramutati,
    sa speram ca nu spre Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Părintele Michel a primit un al doilea mesaj în timp ce se ruga în aceeași capelă din Knock, Irlanda, la 13 Octombrie 2019.

    De data aceasta, a fost de la Iisus:

    Eu sunt Mielul lui Dumnezeu. În curând, voi deschide cele șapte peceți pentru a împlini voința Tatălui Meu.

    Cine vă primește pe voi, Mă primește pe Mine și primește binecuvântarea Tatălui Meu.

    Când vedeți Ostia, vedeți Trupul Meu și Sângele Meu. Voi vedeți fața Mea care vă este prezentată ca o pâine albă și strălucitoare. Eu sunt Pâinea Vieții pentru toată lumea. Cine va mânca această Pâine a Vieții va învia în ultima zi.

    Un mare întuneric vine acum peste lume: un întuneric al păcatului, al mizeriei, al Satanei, care va încerca să desfigureze chipul Trupului Meu, care este Biserica Mea. El va încerca să desfigureze fața Mea albă în Sfânta Euharistie cu un sacrilegiu abominabil.

    În acel moment, timpul va fi expirat. Un mare dezastru va cuprinde lumea, ca niciodată înainte. Roma va cădea. Satana nu va învinge niciodată rămășița Mea dreaptă și credincioasă.

    Semnul va fi pe cer, iar mâna Tatălui Meu va învinge întunericul lui Satana, al falsului său profet și al acoliților săi alunecoși.

    Sigiliul va fi rupt. Pregătiți-vă pentru această zi. Mama Mea îi va proteja pe drepții Mei pretutindeni, în refugiile pregătite de Inima ei Imaculată.

    Fiul meu, Michel, vei avea mari responsabilități pe umerii tăi. Să știi că povara va fi ușoară, iar bucuria copiilor Mei va fi mare. "Fericiți sunt cei care sunt chemați la cina Mielului". Eu îi prețuiesc și îi protejez. Eu îi hrănesc. Eu îi binecuvântez. Ei nu se vor teme de ciuma dușmanului.

    Mântuitorul vostru, prietenul vostru,
    Iisus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ai grijă de noi păcătoșii Amin

      Ștergere
    2. Totusi aceasta formulare adevarata sau nu nu va ajuta pe cei scrisi pt ca mare parte se potriveste talmacirii actuale care nu se va implini intocmai insa totusi pe fond nu e falsa ..dar si putin ambigua legat de autorul urgiei Judecatii Tatal sau Iisus sau ambii simultan ..in ce fel Tatal si in ce fel Iisus cu ingerii Lui ?
      Al Cui glas din Sion se va auzi contra dusmanilor ? ( Is.66) glas din aer sau de la o teofanie surpriza eventual deja prexenta si dusmanita cu mania pkanetara fanatica multireligioasa ?
      Cum anume cu urgia Dumnezeu ii va pune dusmanii la picioare Fiului ? ( Psalm 109/110)

      Ștergere
  4. Pas cu Pas refacerea inperiului Habsburgic

    Austria si-a refacut iesire la Mediterana prin intrarea Croatiei in Schengen
    iar aripa ei Hun-garia prin Victor Orban bate la Beijing palma cu Putin pentru Transcarpatia si Transilvania
    Dei o noua intelegere Ribbentrop Molotov
    pentru care Trebuie slabita si indatorata Romania cum era si planul semnat in Crimeea intre a Gorbaciov si cancelarul Germaniei Honeker
    Deci un pericol reincalzit in jocul Noii Ordini Mondiale promovat de Rusia dar mai ales de China care vrea si va prelua in locul Rusiei teritoriile de Est ale Romaniei mai ales Basarabia- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. BESTIILE DE EVREI CE VOR SA OCUPE PAMINTUL VECHII DACIA DE PESTE 2.000 DE ANI DUPA 1989 FAC ORICE SCENARIU DE DEPOPULARE A ROMANIEI CA LA UN MOMENT PRIELNIC SA FINALIZEZE PLANUL LOR DE INVAZIE A ROMANIEI...ADICA PLANUL ISRAEL IN ROMANIA...INSA BUNUL DUMNEZEU PRIN DOMNUL ISUS CHRISTOS...LE V.A ZADARNICI PLANUL LOR MISELESC...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cine ești tu da judeci un popor...nu ai dreptul sa judeci tu...uitate la tine...si apoi judeca.

      Ștergere
    2. Nu i vb.de judecata, e vb.de adevăr....

      Ștergere
  6. pacea in lume este zadarnicita de minti diabolice- se precipita lucrurile-de ce prim ministrul Rusiei a plecat in Iran?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest lucru numai Dumnezeu îl știe dar ce scrie cartea sfântă e adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Degeaba coment El szír cím sa ocrotesaca pe noi

    RăspundețiȘtergere
  9. Reinfiintarea statului evreu secolul trecut desi pare o revenire din robie si in acord cu voia lui Dumnezeu ca ascultare si merit ea nu a fost poruncita de El ca datile trecute ci doar profetita in Iez.38 ( locuirea muntilor dupa multa vreme) ca element de temporalitate legata de invazia masiva a tarilor taberei gogului atrasa in Israel tocmai de Dumnezeu pt pedepsirea israelienilor si apoi si a invadatorilor cu urgia planetara a Judecatii poruncita glasuit contra dusmanilor pe fondul maniei fanatice planetare a ( mai) tuturor popoarelor cu liderii lor in frunte contra Lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da este aproape insa aceste lucruri se vir derula fazial conf succesiunii temporale din Matei.24 si a altor contexte desi unele vagi iar altele extrabiblice marginalizate din cauza celor multi nescrisi .
    Semnul pe cer ( cite o cruce in fiecare continent din care cea din Europa pe cerul Fagarasului) desi in Matei.24 pare a fi dupa urgie ( cui foloseste ea dupa cita vreme Iisus revenit nuve si pt nescrisi ?) ei bine va fi anterior urgiei in ziua cintarilor in Sion care va vesti si mireasa reala nou cult si Venirea Cineva Savaot Duhul calauzitir ca misiune promis pt scrisi Femeie Care va anunta si ca Iisus e deja revenit si intre timp uns in Sion cu uleiul sfintit din Ps.44 dar va continua sa ramana anonim pina dupa urgie cind va fi adus organizat anuntat in fata Sa pt a ne fi prezentat in direct ( la Bucuresti in piata Universitatii).
    Ziua cintarilor in Sion va contine si alte citeva impliniri care vor da o greutate in plus fata de cintarile in sine care singulare au mai fost si din partea feluritelor culte . In total cu cintarile sivl cu semnul pe cer vor fi 7 lucrari insa una din ele nu e biblica fiind desfiintarea instanta a acestui virus ( si cu protectie pt a nu mai fi recreat pt a favoriza adunarile religioase afectate de distantare) iar din celelalte 6 una va fi vazuta ( ca rezultat al minunii) abia a doua zi in doua locuri din zona catolica ( care treb ajutata mai mult in incercare mai grea) ca doua obiecte lucruri indestructibile asezate pe pamant de forma identica dimensiune etc cu un anumit simbolism contextual legat de identitatile fizice si sfintenia Lor indestructibile la Judecata.
    Insa din partinire si fanatism necredibta orgolii teorii aparente orice semn si impkinire sint rastakmacibile ca si iricare context din Biblie oricare versiune etc iar care nu e totusi rastalmacibil in limita logica admisa e rastakmacibil dincolo de logica sau negatal adevarul lui prin ipoteza ca era deja fals pt a pacali Dumnezeu oe ceilalti si uite asa nu se mai stie ce e bun din Biblie ci judecat dupa credibta populara aparente doctrine defaimari minciuni ca si pe vremea lui Iisus contra Sa.
    Aceasta zi simultan grea psihic si socanta ca detalii noi surpriza a cintarilor in Sion zi mare din noi corelari de detalii profetice o aproximez a fi luna viitoare insa de pe la jumatatea lunii in colo nu mai devreme .
    Si peste 3 luni urgia in toiul razboiului biblic jihadist al jumatatii radicalizate a islamului deci in ianuarie . Dupa care in sezonul apicol 5 luni albinele cu cozile lir vatamatoare vor fi agitate rau olfactiv de acidul vulcanic de pe jos poluant al solului fertil cca 7 luni pina in iarna incit urmatoarea recolta va fi semanata abia in primavara cu rasarirea timpurie in martie intre care si spanac la terminarea rationalizarii catre populatie a Rezervei dexstat alimentare .

    RăspundețiȘtergere