miercuri, 25 octombrie 2023

O INIMA MARE CARE S-A DESCHIS PE MIJLOC, PE CERUL CU STELE AURII !

                                               24 Octombrie 2023 ,ora 21,19 !


                                                                        Dragii mei,  


In aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer de noapte albastru violet, iar in aer, sub un astfel de Cer catifelat vad inima mare si rosie,inima vie brodata cu stele aurii stralucitoare, incepand de la margine cat si pe interior. Toata inima care pulsa,era imbracata in stele aurii stralucitoare.

,
Inima imbracata in stele aurii stralucitoare, pulsa,batea asa precum ne bate inima noastra in pieptul nostru,impreuna cu toata broderia din stele. 
Aud un glas care spune asa: 
"Dar nu se deschide deloc! 
Nu se deschide inima aceasta ,deloc!"
Moment in care, Inima s-a deschis exact pe mijlocul ei, iar toate Stelele auriiintrau in inima care pulsa,ieseau, dansau si se bucurau.Mare bucurie se facuse intre Stelele aurii, in clipa in care inima s-a deschis, s-a rupt in doua parti pe mijloc fara ca sa curga sange. 
Fiecare jumatate de inima, era tinuta de Stelele aurii stralucitoare care au imbracat-o.
Si tocmai cand Stelele se bucurau foarte tare, ca inima s-a deschis pe mijloc,aud si un glas care spune asa:
"Uite ca s-a deschis !
S-a deschis inima!"
Si toate stelele aurii de pe Cerul de noapte,toate au coborat in acea inima vie,toate se bucurau, toate o cuprindeau in joaca lor.
Dragii mei, sa ne deschidem si noi inima si sufletul, sa ne rugam mai mult, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si niciodata sa nu dam voie tristetii si necazurilor,ca sa ne inchida inima, ca sa ne-o transforme in inima de piatra.
Sa primim totul cu inima deschisa si cu sufletul curat si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa fim sanatosi si tari in Credinta.
Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Mesajul pare o manifestatie spectacol peste doua luni de sarbatorile din Decembrie

    Macron -Nimic nu justifia suferinta civililor din Gaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Creste tensiunea
    concentrarea de forte militare in dreptul Israelului cu o nava frantuzeasca specializata in interceptari aeriene
    Netanyahu anunta ca are programul stabilit pentru invazia in Gaza
    Stelele din mesaj pot pot sa reprezinte si o excadrila OZN pentru pace-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca stelele vazute acum vreo sase luni in zona lui Jupiter cum dispar am putea presupune ca niste OZN uri de atunci ar putea ajunge la Pamint cu o misiune calda ca o inima de Pace

    Se si vorbeste de o asociatie cosmica a planetelor cu civilizatii mai evoluate ca cea a oamenilor de pe Pamint.

    Dar asta ar presupune si declansarea unui conflict fatal pe Pamint dupa care ar veni misiunea lui Iisus
    Se vorbeste si de un camion cu o poza a lui Ceausescu care ar circula prin Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. 40 milioane de Europeni nu si-au permis incalzirea locuintelor in iarna trecuta dublu fata de anul precedent 2021-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vineri guvernul discuta reducerea scutirilor de impozit pentru salarul minim care ar echivala cu reducerea neta cu 100 lei de la inceputul anului a salarului minim-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Excaladare

    Biden presedinte Sua raspunde dupa atacuri la bazele sale si da un Avertisment Iranului-vom raspunde-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să amintim si pozitionarea unor nave de razboi în pozitie de luptă a aliatului Iranului, China. Cred că in sfarsit America va avea ce isi doreste adică un mare război cu ceva nucleare. Când o cauti cu lumanarea o gasesti ! Să le amintim zurbagiilor din presa romaneasca care din slugarnicie aplauda pornirile razboinice ale americanilor ca cu putin noroc vor dobândi ce isi doresc un razboi mondial in care nuclearele vor parjoli pamantul. Moartea nu cred că va fi o problema pentru ei la cât de viteji sunt astia din presa romaneasca ! A_ daca nu stiati într-un razboi nuclear se moare pe capete !

      Ștergere
    2. Doar o rectificare ,importanta de nuanta ,presa si Tv urile evreiesti din Romania evidente acum ca la hirtia de turnesol-craciun.

      Ștergere
  7. SUA acuza oficial 10 atacuri in ultima saptamina a bazelor sale din Orientul Mijlociu cu zeci de raniti in special in Irak si Siria= Magog din Biblie

    Biden tine un discurs dar si Israelul raspunde si spune ce urmeaza-Toti oamenii Hamasului vor murii, vor plati pretul integral populatia sa plece din calea atacurilor
    Israel ataca acum in sudul Libanului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cauza Razboiului meciul de fotbal Romania -Israel se va juca in Cipru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Potopul Alasca operatiunea iraniana cu simbolul moscheii din Ierusalim pe masa Aiatolahului Iranului la intilnirea cu liderii miscarilor armate arabe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai erau doua mesaje primul din 20 Mai 2017 cu Ierusalim Atacat in carte vol 4 la pagina 124.

    si al doilea Mesaj cu Atac Nuclear -Iran -SUA cu titlu Mesaj -SUA si Iran- din noaptea de 8-9 Mai 2018 la pagina 128 din volumul 4-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mai era un mesaj cu titlul-Omenirea nu va mai dura din 8 mai 2018 in care se spune-Sua va declansa al Treilea Razboi Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci ideia ar fi ca pe linga conflitul Israelului cu arabii ar surveni

    un razboi Separat intre SUA si Iranieni care sint tot musulmani dar nu sint arabi si care au semnat un Tratat de neproliferare a armamentului Nuclear si unde Iranul acuza SUA ca a incalcat Tratatul cind americanii acum trei zile faceau un nou Test Nuclear dupa o zi cind Rusia anunta iesirea ei din Tratat pentru arme Nucleare.

    Acum Hamas atac cu rachete linga Telaviv in timp ce Israelul atac in Liban
    Se asteapta o riposta Sua la tinte militare in Iran-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Generalul american -Spaima Teroristilor-a ajuns in Israel pentru a pregati operatiunea Israelului
    Se duc tratative si se spera si eliberarea unui numar mai mare de ostatici din Gaza
    Peste doua ore la ora 1,00 un oficial ambasador va tine un discurs despre ajutorul Sua pentru civilii din Gaza
    Rusia a lansat rachete de pe submarine ca pregatire pentru atac Nuclear la comanda directa a lui Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Incercati sa va faceti asigurarea divina,veniți la Domnul Iisus cu inima eu asta voi încerca iarasi sa fac după ce diavolul adica nenorocitul de Lucifer m-a oprit mereu și încearcă sa ma oprească mereu sa ma pocăiesc creând certuri în familie :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Hezbolah=partidul lui Allah
    Hamas= ceva despre statul Islamic
    Fiul lui Netanyahu acuzat de evrei de Tradare pentru ca nu a mers ca ceilalti evrei pe Front

    In timp ce Israelul nu vrea sa tina cont de Occident care cer aminarea operatiunii

    Macron sub presiunea manifestantilor, spune ca invazia pune in pericol viata civililor din Gaza si ar fi o mare gresala a Israelului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iisus Hristos Domnul vrea pace pe Pamant și întru oameni bunăvoire.Noi oamenii de ce alegem sa ne razboim asa de des?

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria vine războiul mondial al treile acum anul.asta sau viitor sau nu?N-ati primit niciun semn sau mesaj legat de acest subiect?Doamne ferests-ne de rău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine Iisus dar intii razboiul Mondial
      Citeste comentariile urmatore ale lui Ion Oglinda care spun cam acelasi lucru doar ca nu vor sa spuna cuvintul Razboi ca si doamna Maria sa nu sperie oameni-craciun.

      Ștergere
  18. o noapte linistita cu stele-sunt ANONIM 5-d-na Maria sa nu va suparati pe mine dar diminutivul MAICUTA DOMNULUI aduce spre maicutele din manastiri-ori MAICA DOMNULUI =STAPANA NOASTRA fiind MAICA DOMNULUI IISUS nu are grad de comparatie-este MAMA NOASTRA SPIRITUALA cer scuze-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  19. Vremea lui Anticrist

    Uite asa cursa inarmarilor Nucleare a reinceput prin noi teste facute de Rusia la ordinul lui Putin Dupa iesirea acesteia din Tratatul de neproliferate Nucleara fac Teste de pe submarine nucleare si Sua ce a nemultumit pe iranieni care ataca bazele lor in Orient si subventioneaza miscarile teroriste antioccidentale punind temelia razboiului religios anticrestin al fundamentalistilor islamici care doresc ,ca si internationalismul comunist promovat in China, ca flamura islamului sa stapineasca peste intregul glob al Pamintului

    Iar Ue se afla la mijloc cu 50 de milioane de musulmani ostasi disciplinati in propriile tari urmare a greselilor naivei Merkel care a dus o politica de incurajare a migrantilor musulmani care a costituit si baza Brexitului-iesirea din Ue a britanicilor urmind calea spre reinfintarea granitilor Schengen acum in incercarea de a limita cam tirziu expansiunea fundamentalismului islamic

    Si in Sua cresc miscarile de revolta ale negrilor care pot duce si acolo la Anarhie si dezmembrarea tarii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hamas-50 de ostatici ucisi de bombardamente.-
    In timpul asta Putin se intilneste cu Hamas la Moscova
    iar Miine Rusia si China la Onu vor vota impotriva unei decizii care apara dreptul la autodeterminare al Israelului dar nu si al Palestinei-craciun.

    RăspundețiȘtergere