vineri, 13 octombrie 2023

CE INSEAMNA A TREIA MÂNĂ A MAICII DOMNULUI ?



                                                      Dragii mei,

Începusem Rugăciunea mea de seară, mai devreme. 
Şi în timp ce mă rugam, ochii mi se închid fără voia mea ,şi astfel ,văd ca într-o Sfanta Icoana, pe Insusi MÂNTUITORUL nostru drag si scump care avea Chipul vesel, dar si raze mari si stralucitoare deasupra capului, raze verzi şi aurii, raze care se unesc unele cu altele si se contopesc ,ca apoi,să rămână doar o singură culoare aurie,culoare care înconjoară Chipul vesel al MÂNTUITORULUI HRISTOS.
Brusc, razele aurii se topesc, dispar şi ele ca prin topire, moment în care, IISUS  HRISTOS Îşi ridică privirea  către Cerul albastru senin, este trist şi chinuit de suferinţa Coroanei de spini de pe Capul Său Prea Sfant.
Imagini pentru iisus
Lacrimile Îi curg şiroaie pe obrajii Săi însângeraţi de la Coroana de spini,spini care I-au rănit fruntea. Iar de la Mantuitorul ,din jurul Lui, cum privea spre Cerul sfant, s-au format şi se ridică mici norişori de LUMINĂ albă strălucitoare, pufoşi şi blânzi ca primii fulgi de nea. 
IISUS HRISTOS era acum trist si privea la Cer, iar Coroana de spini pe care o avea bine înţesată pe cap, făcea ca să I se prelingă Sângele Său PREA SCUMP şi PREA  SFÂNT, pe fruntea Sa, pe Chipul Său.
Puţin mai târziu , în timp ce mă rugam la MAICA DOMNULUI,la  Pururea Prea Curata FECIOARA MARIA, văd  cum din SFANTA  ICOANA cu MAICA DOMNULUI si cu PRUNCUL în braţe,vad cum, pe lângă cele Doua Maini ale MAICII Lui DUMNEZEU, mai apare inca o Mână, pe sub Mâna dreaptă a MAICII DOMNULUI.
                    Imagini pentru maica domnului cu 3 maini
Mâna apare si creşte bucăţică cu bucăţică, pâna se face firesc de mare, dar este tremurândă, anchilozată , având palma şi degetele îndoite spre interior, asa ca de boală crunta.
Acum, MAICA  DOMNULUI avea Trei Mâini. 
Cu cele doua fireşti, ţinea pe PRUNCUL  IISUS, iar cu Cea de-a treia care era tremurândă şi bolnavă,anchilozată, ajuta şi binecuvânta pe cei bolnavi fără de scăpare, bolnavi care se rugau Ei cu CREDINŢĂ tare şi fără de îndoială.
A treia  Mână a MAICII Lui DUMNEZEU fraţilor, este Mâna care vindecă şi apără pe cei bolnavi si pe cei oropsiţi,pe cei chinuiti si greu incercati de viata grea.
Şi din acest motiv, a treia Mână a MAICII DOMNULUI a apărut ca fiind tremurândă şi bolnavă, căci este numai pentru cei bolnavi şi singuri ,si fără de ajutor.
Cu această Mână, MAICA  DOMNULUI vindecă pe cei bolnavi,  alină durerea celor oropsiţi ,si miluieste pe toti cei care au sufletul curat si inima smerita.
Sa ne rugăm şi noi fraţilor, la MAICA Lui DUMNEZEU ca să fim ocrotiţi şi grabnic ajutaţi de Mâna cea de-a treia a MAICII DOMNULUI.
                            Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. General roman pe Realitatea Tv-Trei milioane de apartamente in Romania in care evreii le-au pregatite pentru cazul in care Israelul va fi atacat de Iran

    O spuneau multi ca si cetatenie in masa data de Casta Evreiasca de la Iliescu la Iohannis evreilor din Israel.
    Asa se explica si Complexul de Sinagoga Scoala Hotel de la Sighetul Marmatiei construite ilegal de evreii din New York si reincalzitea ciorbei cu Holocaustul din Romania care ar fi fost facut de Antinescu pentru planul facut de evrei la New York din 1899 de nou Stat National Evreiesc in nordul Romaniei si Ucraina
    si posibil si cauza razboiului Rusiei din Ucraina sustinuta ideologic de ropaganda Rusa si a ucrainianului evreu Zelenski-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Israelul gata de invazie in Gaza pina atunci i-i bombardeaza,
    iar in Nord Hesbolahul din Liban anunta ca e gata sa Actioneze in conditiile lor ,
    iar in est in CisIordania palestinienii si ei se misca deja murind 5 palestinieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. A treia mina ar putea reprezenta si originea comuna a iudeilor evrei cu fratii lor palestinieni prin Abraham inaintas al regelui David al Iudeei.

    De fapt Betleemul e in nordul Israelului unde acum 2000 de ani majoritari erau palestinienii iar in sudul Iudeei erau majoritari iudeii azi evrei dar minoritari si in sud in fata palestinienilor=zisi acum 2000 de ani filisteni de la care romanii au dat tarii numele de Palestina ,ramas 2000 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hezbolah din Libia anunta ca a atacat azi 4 localitati din Israel in sprijinul celor din Gaza-craciun .

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/embed/z6ta9eQHOAI

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt ANONIM 5 - d-na Maria este imposibil sa nu stiti de a treia mana de pe icoana MAICII DOMNULUI CU PRUNCUL- este a sf IOAN DAMASCHIN- taiata de Leon al 3-lea- o copie ete in tara la m-tirea Neamt si in Athos la m-tirea Hilandar-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere