marți, 24 octombrie 2023

CERETI DE LA DUMNEZEU , SI VETI PRIMI TOATE CERINTELE VOASTRE !

                       Image result for prea sfanta treime imagini

„Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celor potrivnici dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.”

                                                     Dragii mei,      

Asa cântau INGERII LUI DUMNEZEU in CERUL SFANT,precum Cuvintele sfinte de mai sus si asa ca acest link de mai jos:

Mantuieste Doamne,poporul tau - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=3pVYeoT8z9s
Oct 10, 2013 - Uploaded by Biserica Sf Dumitru Din Barlogu
www.facebok.com/BisericaSfDumitruDinBarlogu.

Deci, m-am trezit in CANTECUL SFANT al INGERILOR care cântau LUI DUMNEZEU TATAL,LUI DUMNEZEU FIUL si PREA  SFANTULUI DUH ca sa mantuiasca poporul Său ,si sa-l păzeasca cu Sfanta Cruce ,pe care S-a rastignit HRISTOS  DOMNUL si MANTUITORUL nostru.

Image result for SFANTA TREIME.

Dragii mei, sa cântam si noi împreuna cu INGERII LUI DUMNEZEU, si sa -L rugam pe BUNUL DUMNEZEU si pe Maicuta Domnului ,ca sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe fiecare dintre noi.
Aud glas care, spune asa:

            "Cereţi de la DUMNEZEU toate,si veti primi de la DUMNEZEU toate ,după Cerintele voastre !"
Image result for SFANTA TREIME.

Cu adevarat dragii mei,de vom cere in Rugaciunile noastre fierbinti,in Rugaciunile rostite cu inima si cu sufletul,ca sa fim sanatosi,sa fim ocrotiti si paziti de toate necazurile si de toata suferinta, cu siguranta vom primi toate cate cerem.
Sa cerem fratilor, sanatate,Credinta tare si mantuire.
Acestea sunt cele mai de pret DARURI DIVINE de care avem nevoie.
Iar noi ,la randul nostru fratilor,sa daruim dragoste Aproapelui nostru,sa facem fapte bune,fapte de milostenie si sa nu urâm pe nimeni. Sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru, si astfel, vom fi primiti si iubiti de FAŢA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,Amin !
                             Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Apropo de razboiul din Jurul Israelului
    Circula pe TicToc un fragment din discursul lui Ceausescu in care acesta Critica Israelul pentru bombardamentele la o rafinarie din Irak si Liban
    El cerea revenirea Israelului la teritoriul dinainte de 1967 cind palestinienii formau un teritoriu neintrerupt si formarea statului Palestina si neinterventia in tarile din jur.

    Rezultatul el e omorit de Casta evreiasca care a distrus Romania inainte si dupa Ceausescu si razboiele actuale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici Ceaușescu nu la iubit pe Iisus Hristos,că a distrus foarte multe biserici ,nu a îndemnat poporul la credință,nu a pus in toate instituțiile icoană și crucea Lui Iisus Hristos,a pus poza cu el ,că să-l iubească poporul că era omul satanei,așa și astăzi tot aceași oameni conduc Romania fara Dumnezeu,toți sunt cu sataniștii,toți mint poporul cu televizorul.Poporul Român,nu este unit să ceară de la Dumnezeu ,sănătate , mântuire și pace pe pământ.Foarte multi oameni din Romania,bârfesc că avem foarte multe sărbători,și multe zile libere când mai lucram noi,că străinii nu au atâtea sfinți ,ei se roagă doar la Dumnezeu,nu au nevoie de sfinți.

      Ștergere
  2. De luna viitoare razboiul din Gaza cu Israelul va putea vazut de pe un Satelit romanesc de 10 cm cu obiectiv cel putin foto facut de un grup de elevi romani si ales de Elon Musk sa fie lansat in luna noiembrie in sirul lui de sateliti la 700 km deasupra Pamintului care va inconjura Tera de 15 ori pe zi din care unele peste Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sosoaca vorbeate despre votarea in Parlament a unei legi a justitiei Neconstitutionala care incalca prezumtia de nevinovatie si judecatea fara ca cel judecat stie si sa fi primit vreo citatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buteres secretar general de la ONU criticat de evrei pentru ca vorbeste de asuprirea de 57 de ani ai palestinienilo, la fel si Obama fostul presedinte sua care spune ca palestinienii trebuie sa traiasca liber pe pamintul lor, iar mie oprite de doua ore comentariile pentru blog de epoletii din server-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da nu vă place ,,lumea liberă,, si ,,democratia,, livrata de Hamericani ,,democratia,, pumnului in gura ? Această ,,democratie,, ati simtit-o cand nu aveați voie sa contestati covidul, ucraina si mai nou israelul. Bine ati venit sub aripa ,,democratiei,, Hamericane a mafiei a coruptiei si a pumnului in gură ! Lasă că vine Morsa pe tv si vă explica el cum că rahatul Hamerican este mai aromat si mai parfumat decat al altora ca stie el din proprie experienta. Ce stiti voi prostilor ca doar nu ati facut banii lui la umbra coruptiei livrate si protejate de Hamericani.

      Ștergere
  5. Si Elon Musk vorbeste de inceperea celui de al Treilea Razboi Mondial ca si altii printre care Trump si Radu Morar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. John Leary. 7 Octombrie 2023; (Fecioara Maria a Rozariului)
    Doamna Noastră a spus: "Dragii mei copii, vreau să urmați exemplul meu de a face voia Fiului meu. Cele două inimi ale noastre sunt ca una și voi puteți să vă uniți inima voastră cu a noastră. Continuați să vă rugați rozariile pentru a salva sufletele familiei voastre. Toți credincioșii, care cred în Dumnezeu, sunt marcați cu o cruce pe frunte de către îngeri. Aceste suflete sunt și ele marcate în Cartea Vieții, pentru că veți fi cu mine în ceruri alături de Fiul meu. Vă iubesc foarte mult pe toți, iar Fiul meu și îngerii Săi vă vor proteja în necazul care va veni. Nu vă temeți, pentru că Iisus vă iubește pe toți la fel ca mine. El îi va învinge pe toți cei răi și vă va aduce în ceruri."

    Iisus a spus: "Poporul meu, am menționat de multe ori să refuzați să luați semnul fiarei, sau un cip de calculator în corpul vostru. Acei oameni, care iau semnul fiarei și se închină Antihristului, vor fi pierduți în iad. De aceea, atunci când semnul fiarei va fi impus, îi voi chema pe credincioșii Mei în refugiile Mele pentru protecția lor. Trupele ONU vor fi trimise din casă în casă pentru a impune acest cip tuturor. Dacă oamenii nu vor veni la refugiile Mele atunci când vor fi chemați, atunci vor risca să fie martirizați în lagărele de detenție ale morții pentru că nu au luat acest cip. Îngerii Mei vă vor conduce la cel mai apropiat refugiu, astfel încât să fiți protejați de Antihrist și de adepții săi. Aveți încredere în Mine că vă voi duce în siguranță într-un refugiu în care îngerii Mei nu vor permite niciunui om rău să intre."

    RăspundețiȘtergere
  7. Aurel Cazacu pe Realitatea tv expert militar roman pe lumea musulmana-ROmania are resuse ca sa-i mearga bine dar are nevoie de o REVOLUTIE sa aduca nevoie de o noua Clasa politica cu o noua cultura si mentalitate si o revolutie in justitie si servicii-

    Marinescu fost parlamentar-Enevoie de patrioti de o miscare suveranista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am visat ca mergeam printr-o câmpie și mi-a apărut Iisus în față și mi-a zis “hai cu mine să îți arăt raiul”. M-am trezit imediat după vis pe la ora 3, după ce am adormit visul s-a repetat.

    RăspundețiȘtergere
  9. da sa cerem sanatate si pace in lume-sunt ANONIM 5 -cred ca sanatatea trupesca si a memoriei este pe primul loc-restul vin tot de la DUMNEZEU-MAICA DOMNULUI SE ROAGA NEINCETAT PT NOI-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  10. Se pare ca intra si Siria in jocul razboiului si ar bombarda in Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa nu uitam de asteroidul din 2026 care va bulversa toată planeta!? Impactul din Siria va fi devastator_craciunu

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumim Ion Oglinda .Eu incerc de mult timp sa public aceste mesaje dar recunosc că nu sunt capabila.Mai greu cu tehnologia.🙏

    RăspundețiȘtergere
  13. Ion Oglinta d-stra sunteti catolic?-deoarece rozariul este folosit in catolicism- in ortodoxie sunt MATANIILE-termenul e similar-antihristul va veni dupa al 3-lea razboi sa ma puna talpa pe crestinii ramasi-cine rezista =martir-traim APOCALIPSA sub toate formele

    RăspundețiȘtergere
  14. Suntem sătui de trădători de neam să schimbam clasa politică.

    RăspundețiȘtergere
  15. pt. an. 26 oct 11:39-intrebare: ai curajul sa iesi singur sa faci ordine?! in lume sunt interese enorme-de resurse de orice fel , economie ,schimbarea ordinii mondiale de marile corporatii si politice etc.-dupa 30 de ani de conducere haotica si distrugeri nu as crede in schimbare pozitiva in ordinea sociala in tara !

    RăspundețiȘtergere