joi, 12 octombrie 2023

TRICOLORUL ROMÂNIEI A ÎNCUNUNAT SFINTELE USI ÎMPĂRĂTESTI !


                               Dragii mei, 

În aceasta dimineata, la Sfanta Biserica fiind ,vad cum Părintele iese cu Sfanta Cruce in mână ,in faţa Usilor Sfinte.
În strana cântam cu totii :
6 sept. 2017 - Încărcat de Doar Ortodox
Pre Tine Te lăudăm, pre Tine Te binecuvântăm, Ţie Îţi mulţumim, Doamne, şi ne rugăm Ţie, Dumnezeului nostru ...

Imagine similară.
Clipă în care  dragii mei, vad cum stalpii laterali ai USILOR SFINTE,sunt imbracati in mod tainic, de Duhul Cel Prea Sfant, in TRICOLORUL ROMANIEI.
Asa precum punem un prosop frumos ,artizanal deasupra unei Icoane sfinte,tot la fel, de sus si pana jos erau imbracati in TRICOLORUL ROMANIEI sfinte ,tocurile (stalpii )USILOR IMPARATESTI.
In acelasi timp, vad cum in Sfanta Biserica sus,deasupra enoriasilor, erau multe lumini albe si stralucitoare, ca niste faclii de lumanari aprinse ,venite din Cerul Lui Dumnezeu.
Erau zeci,poate chiar sute ,fiind grupate in nori de faclii albe si stralucitoare.
Jos, printre credinciosi,vedeam alte lumini,alte faclii ca de lumanare,doar ca, erau mult mai mici si aproape deloc stralucitoare.
Acestea de jos,erau puţine si chiar se puteau numara.
Din cand in cand,cand Părintele iesea cu Cadelnita,cate un nor albastru violet ,transparent si stralucitor, isi facea aparitia intr-o clipa, ca apoi sa dispara in acealalta clipă.
Acest nor albastru transparent era mare si intotdeauna statea deasupra oamenilor, deasupra Părintelui. Acest nor albastru,asa cum am scris mai demult intr-un articol, era Lumina Lui Dumnezeu Tatal,era Lumina Prea Sfintei Treimi.
Tot in timpul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii, desi eram in strana si cantam alaturi de Dascal, vedeam cate o Lumina aurie si orbitor de stralucitoare,Lumina care se aseza singura pe umarul sau pe spatele vreunui credincios, sau chiar pe umerii  Părintelui.
Cand se canta in Sfanta Biserica ,Vesnica Pomenire pentru cei adormiti intru vesnicie, apar in sfanta BISERICA mai multi nori ca o ceata rara, in mijlocul cărora stau multe scantei,(stelute argintii)care se misca incontinuu in acei nori ca de ceata,pana se termina cantarea cu VESNICA POMENIRE.Acestea din urma dragilor, sunt sufletele celor dragi pe care noi i-am pomenit la acea SFANTA si dumnezeiasca Liturghie.
Si mai sunt multe alte Minuni care se petrec in timpul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii,dar o sa vi le spun intr-o alta seara.
Sa ne rugam fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,pentru ca sa fim iertati de păcatele noastre, sa iubim SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS ,si nu in ultimul rand,sa ascultam ce ne spun PREOTII care sunt slujitorii Domnului, si sa nu-i judecam niciodata.
Numai IISUS HRISTOS ,IMPARATUL CERESC este si va fi JUDECATORUL nostru al tuturor.
                           Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Senatoarea Sosoaca spune ca in parlamentul Romaniei nu e un partid Nationalist pentru ca AUR ul lui George Simion a votat impotriva Unirii ceruta si de parlamentara Ana Gutu de la Chisinau
    In timp ce Bolos tot da cu riscul suspendariu fondurilor din Pnrr iar parlamentul voteaza marirea fondurilor pentru pensiile speciale dar nu are bani pentru STS sau de ani buni pentru Programul de Cancer
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici un partid nu va fi la putere fara Fapte bune,iubirea aproapelui.Cine are Sfânta Cruce a Mântuitorului deasupra lui va putea sa reziste la necazurile care vin peste toată omenirea,vor rezista doar cei care îl iubesc pe Iisus Hristos,nu partea materiala,banii,luxul.

    RăspundețiȘtergere