joi, 12 octombrie 2023

IARTA -NE DOAMNE ! CERUL SE PRABUSEA PESTE PĂMANT !


        Imagini pentru duhul sfant imagini               

                                   Dragii mei,

                        Imagine similară        .

În aceasta după amiaza, desi eram preocupata cu alte treburi gospodaresti, vad inspre Nord -Vest o parte a Cerului sfant,Cer care, pare că aluneca la vale,precum o avalansa de zapada.
Vedeam un Cer foarte incarcat,un Cer alb, de altfel, cu nori albi si densi si care se prabuseste pe pămant,inspre Vest,Nord -Vest.
Aud glas care striga pur si simplu:

                     "Iarta-ne Doamne !"

Iar Cerul ca din zapada cadea,aluneca pur si simplu, se prabusea ca o avalansa de zapada sau ca la alunecarile de teren,dar cu o viteza uluitoare.
Dragilor, sa spunem si noi din toata inima :

            "Doamne iarta-ne si ne miluieste pe noi păcatosii!",Amin!

Ce se va intampla dragilor, cu siguranta vom afla impreuna ,odata cu trecerea timpului.
                              Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Schimbari climatice o data cu Rotatia scoartei intr-un sens si a polilor invers va forma noile calote polare, dar va mai dura-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne,iarta-ne pe noi păcătoșii,cu toții spunem că te iubim dar de Sfânta cruce fugim,și Satana îl slujim ,că multa avere dorim,dar de suferință TA,pe Sfânta Cruce,nu ne amintim,dar TU,Doamne,nu uiți să ne trezești,ca toată bogăția lumii este doar la Tine Doamne.Fericiti cei care se leapădă de partea materiala și trec la cea spirituală,fie ei șefi de țări,regi,sau simpli oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. bogatii lumii cu banci si comert etc.-saracii lumii poarta poverile globului-daca se va prabusi cerul scriptura are solutia=APOCALIPSA

    RăspundețiȘtergere
  4. pai mai sus scriati d-na Maria sa nu ne temem noi romanii iar in acest mesaj ,cerul se prabuseste- intreb - ce iseamna de fapt acest mesaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim15 octombrie 2023 la 23:01Cerul se prabusete, poate fi talmacit in multe feluri.Si nu e vorba de Romania. Acum, este vorba doar de Romania! Sunt multe Cuvinte din Cer,care sunt venite pentru intreg pamantul,nu speciaal pentru Romania! Sa avem rabdare si sa ne rugam mult.

      Ștergere
  5. rabdarea oamenilor are limite-ne preseaza timpul-cred ca aveti mesajul pt tot pamantul dar poate le editati in carti!

    RăspundețiȘtergere
  6. romanilor DUMNEZEU le-a dat rabdare- mai ales cei de varsta a2-a si a3-a-dar vrajmasul pregateste ceva care va ingrozi lumea si va trimite pe cer prin lasere spunand ca este DOMNUL-asa se vor sminti multi care cred in ce vad in jurul lor-asta dupa al 3-lea razboi- mu mai stiu marile corporatii cum sa minta si sa fure lumea!!!

    RăspundețiȘtergere