miercuri, 25 octombrie 2023

MARIA, NIMENI NU TE POATE INTRECE !


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                             Dragii mei, 
In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad un Cer auriu ca de Soare,un Cer care nu putea fi decat al Lui Dumezeu si al Maicii Domnului.Tot Cerul pe care-l vedeam dincolo de Cerul noptii, era din Soare.Sau mai bine spus,tot Cerul Lui Dumnezeu era ca un Soare auriu stralucitor.
Intr-un astfel de Cer, vad o Turla a unei Sfinte Biserici foarte inalte.Culoarea Turlei din Cerul divin, era de un alb orbitor de stralucitor.Vedeam in acelasi timp ,Cerul albastru al nostru si Cerul de Soare al Lui Dumnezeu cu Turla alba si orbitor de stralucitoare in el.
Iar intre cele doua Ceruri, adica,Cerul bleu al nostru si Cerul auriu al Lui Dumnezeu ,vad cum sta cu Aripile Sale intinse cat Cerul,sta Duhul Cel Prea Sfant sub Chip de Porumbel.
Duhul Sfant ocupa cu al Său Trup si cu ale Sale Aripi intinse, toata Bolta Cereasca.



Acesta era Cerul Lui Dumnezeu pe care noi oamenii de pe pamant nu-l putem vedea decat, cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Cerul auriu era Cerul Lui Dumnezeu,iar Cerul bleu senin de la baza Turlei,era granita dintre Cerul nostru pe care-l vedem clipa de clipa si Cerul auriu al Lui Dumnezeu.
Totul era stralucire, totul era uimire,iar Duhul Cel Prea Sfant tinea Aripile Sale intinse cât Cerul auriu , tineau Turla alba orbitor de stralucitoare ,cât si Cerul auriu ca de Soare.
In aceasta clipa, aud glas din Cerul auriu, glas care-mi spune asa: 

                       "Maria, nu te poate intrece nimeni !"

Iar in fața mea, apare un norisor albastru violet, norisor ce tine in el o cifra.
Iar aceasta cifra dragilor era :
                            
                                  "7".
Era un 7 alb si orbitor de stralucitor in norisorul albastru catifelat.
Sapte dragilor, este o mare Taina,nu este o cifra obisnuita.
Sapte, este O Fiinta divina.
Este o Taina divina ,pe care o vom vedea atunci cand Duhul Sfant va binevoi ca sa ne-O dezvaluie.
Dragii mei, sa avem Credinta tare si neaparat iubire si multa rabdare, si astfel, nu avem cum sa gresim Calea care ne duce spre mantuire.

                  Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Prunca Lui Dumnezeu 7,mesaj divin scris de doamna Maria în data de 01 ianuarie 2016.

      Ștergere
  2. Mai ales la versuri...sunt divine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat versurile....sunt divine !
      Dar , CIFRA 7 pentru Romania va reprezenta urmatorii 7 ani de PACE (contrar situatiilor conflictuale pe glob).
      Clima - calamitatile naturale/ artificiale se vor desfasura cu o viteza nenaturala ,,, Aici va interveni DIVINITATEA sa imbuneze putin fortele /mania naturii.

      Ștergere
  3. Doamne,iarta-ne pe noi păcătoșii,și îți mulțumim pentru tot darul divin,care îl trimiți asupra noastră.Doamne,nu îți cer bani și palate,te rog sa ne dai sănătate și mântuire,că hrana sufletelor noastre este,Cuvântul Tău cel Sfânt,și bucuria noastră este sfintele biserici,unde ne vind cam trupește și sufletește la sfintele Evanghelii.Aceasta lume nebuna care distruge toată creația Tatălui Ceresc,pentru pământ,fac războaie să distrugă pământul care îi hrănește,nu se gandesc că toți vor muri într-o zi,și ce iau cu ei,ce au adunat prin minciuna,sau pleacă toți doar cu faptele,bune și rele care le-au făcut pe pământ.Ma gandesc la cei care conduc lumea cat mint pentru a fi șefi in continuare,sai ajute pe cei săraci,dar tot ei a făcut că oamenii să fie săraci,ia manipulat după bunul plac al lor,ei să fie multimiliardari doar pe pământ.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cerem -daaar cerem ceva la care DUMNEZEU raspunde in functie de credinta- cat despre a intrece pe cineva in orice -vom vedea pe viitor-multi sunt ,putini cunosc -sa lasam timpul terestru sa curga

    RăspundețiȘtergere