joi, 26 octombrie 2023

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE, PURTATI NUMELE SFANTULUI DIMITRIE,IZVORATORUL DE MIR !


La 26 Octombrie 2023-SFANTUL DIMITRIE IZVORATORUL de MIR !

La multi ani tuturor celor care purtati cu dragoste si cu vrednicie ,numele Sfantului Mare Mucenic Dimitrie ,Izvoratorul de Mir !

Sa fiti sanatosi,fericiti si binecuvantati impreuna cu toti cei dragi inimii voastre!


.
Cu dragoste,Maria!

7 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru urări și felicitare. Multă sănătate și pace în lume!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fără rugăciune, războiul va veni în fiecare colț al pământului
    De Jennifer. 24 Octombrie 2023
    Copilul meu, dacă copiii mei doresc să crească în sfințenie, atunci eu spun să meargă la reconciliere. Copiii mei, trebuie să vă împăcați în fața mea. Mergeți înaintea scaunului reprezentantului meu și căutați mila mea. Dacă voi căutați pacea, atunci ea trebuie să înceapă în inima, mintea și sufletul vostru. Nu trebuie să căutați răzbunare împotriva altuia, pentru că înlocuiți mila mea cu dreptatea voastră. Nimic de pe acest pământ nu poate întrece dreptatea eternă. Trebuie să vă rugați chiar și pentru dușmanii voștri. Trebuie să vă rugați în umilință și de acolo vor veni harurile cerești.

    Copiii mei, fără rugăciune, războiul va veni în fiecare colț al pământului. Există mulți lideri care îmi conduc poporul spre măcel. Ei nu caută pacea. Ei caută războiul și vărsarea de sânge în numele lăcomiei, al puterii și al mândriei. I-am avertizat pe copiii mei de ceva timp că Rusia și China se unesc în spatele ușilor închise. America se va întoarce împotriva ei însăși fără rugăciune și pocăință. Nu fiți nebuni copii, nu fiți naivi în fața planurilor dușmanului, pentru că într-o clipită va izbucni haosul în toată lumea. Fiți vigilenți! Fiți vigilenți! Fiți vigilenți în toate lucrurile! Amintiți-vă, copiii mei, cei care au cele mai mari minți nu au întotdeauna cele mai mari inimi. Omenirea ar găsi o mare favoare dacă și-ar folosi darurile pentru binele aproapelui său. Veniți, copiii mei, veniți la mine în adorație și veți găsi adăpost, pentru că eu sunt Iisus și mila și dreptatea mea vor prevala.


    RăspundețiȘtergere
  3. Vânturi ale Răului - Mesaj de la Fecioara Maria către Marija
    De Medjugorje. 25 Octombrie, 2023
    Mesaj postat inițial de: Countdown to the Kingdom
    Dragi copii! Vânturile răului, ale urii și ale lipsei de pace suflă pe pământ pentru a distruge vieți. De aceea, Cel Preaînalt m-a trimis la voi, pentru a vă îndruma pe calea păcii și a unității cu Dumnezeu și cu oamenii. Voi, copilașilor, sunteți mâinile mele întinse: rugați-vă, postiți și oferiți jertfe pentru pace - comoara după care tânjește fiecare inimă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.

    RăspundețiȘtergere

  4. Istorie romaneasca nedorita de Iohannis

    Maria in fica lui Vlad Tepes infiata de albanezul Scandemberg dusa la Napoli in Italia in 1479 unde mai tirziu e inmormintata cu numele Basarab in varianta italiana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alta Maria contemporana emigrata in Sua in 1979 vrea sa candideze pentru postul de primar in Las Vegas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si Becali a fost pe dealul Mitropoliei in Bucuresti la Moaste la o coda mare sarbatoare care traditional se spune ca marcheaza inceputul ierni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. La Iasi o soferita a intrat cu masina din vina ei ranita usor intr-un tanc care se ducea la exercitii-craciun.

    RăspundețiȘtergere