luni, 16 octombrie 2023

SA DARUIM IUBIRE DIVINA, SI VOM PRIMI IZVOR NESECAT DE SANATATE SI BUCURII !


 

Ne pregătim pentru Hramul Sfintei Troite al Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat,dar si al Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil care este in 8 noiembrie !

Haideti sa-i bucuram pe SFINTII VOIEVOZI si pe MAICUTA DOMNULUI ,si sa împodobim frumos atat SFANTA TROITA cat si Sfintele Biserici.

Sa lasam si Pomelnice atat pentru vii cat si pentru cei adormiti intru Domnul pentru vesnicie,pomelnice ce vor fi citite de Parintele în Sfântul Altar!🙏🙏🙏🔥



Iata ce frumos straluceste Sfanta Troita in asteptarea marii si sfintei Sarbatori a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.
Candelutele ard zi si noapte la Usa Sfintei Troite ,pentru toti cei care au ajutat cu multa iubire si cu multa dragoste la ridicarea ei, cat si pentru toti cei dragi lor ,dar si pentru cei care au plecat la Domnul! 🙏🙏🙏🔥


Ca in fiecare an,avem si o Sfanta Biserica cu Hramul SFANTULUI DIMITRIE IZVORATORUL de MIR,pe care o sarbatorim prin Rugaciune curata si prin a darui pachete cu alimente la cei necajiti, si prin bucuria de a o impodobi cu flori si cu dragostea noastra infinita pentru BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI cu SFINTII SAI,dar si pentru semenii nostri care asteapta dupa Sfanta si dumnezeiasca Liturghie din 26 octombrie,ca sa primeasca un pachet cu mancare.



Anul trecut,la hram,asa arata SFANTA BISERICA cu ajutorul nostru al tuturor, iar credinciosii au plecat fericiti acasa,deoarece, la sfarsitul Sfintei si dumnezeiestii Liturghii au primit atat hrana pentru suflet,cat si pentru trup.


Sa daruim si anul acesta din toata inima noastra si din tot sufletul nostru,si astfel, ne vom face casa in IMPARATIA LUI DUMNNEZEU,casa pe care o vom gasi in viata vesnica.

Acestea si nu numai,sunt frumusetile divine pe care noi le-am zidit in IMPARATIA LUI DUMNEZEU,in SFANTA BISERICA a MANTUITORULUI nostru bland si drag, IISUS HRISTOS si a PREA CURATEI FECIOARE MARIA cu Sfintii Sai.

Am ajutat intotdeauna aceste Sfinte Biserici, care nu au avut si nici nu vor avea vreodata posibilitate de a se descurca singure in tot ce inseamna infrumusetare divina,  in tot ce inseamna a bucura pe credinciosii mai necajiti .


FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !


..

Filmul cu Sfintirea Troitei din 3 Iunie 2023:
VIDEO - INTEGRAL !
\
                             Prima parte !
.
                                    A doua parte !
.
                                        A treia si ultima parte!
.

.


Dragii mei, 

Avem nevoie de ajutor pentru BISERICA MANTUITORULUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI !
.

In fiecare an, sarbatorim la 26 octombrie ,pe Sfantul Dimitrie Izvoratorul de MIR,iar la 8 noiembrie pe Sfintii Voievozi Arhangheli Mihail si Gavriil.
In aceasta perioada premergatoare Marilor Sarbatori,ne pregatim cu inima si cu sufletul ca sa putem impodobi Sfanta Biserica, cu flori si Coroana imparateasca de flori la sfanta Icoana a Sfantului sarbatorit. Daruim din toata inima orice suma cat de mica, pentru a pregati pachete cu mancare pentru credinciosii care vin la Sfanta Biserica in ziua Hramului si nu numai.
Este vorba de Sfanta Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir,la care am ajutat cu totii sa cumparam dusumeaua si candelabrul,dar si de Sfanta Biserica cu Hramul Sfintiulor Arhangheli si Voievozi  MIHAIL si GAVRIIL .
Ca in fiecare an, pregatim pachete cu alimente care se impart credinciosilor dupa Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.
Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica Sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu,pentru ca sa fie impodobite cu flori si cu multa dragoste sufleteasca,  o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Telefonul meu personal este 0747226236,la care ,va rog sa-mi lasati pe Whatsapp,prin mesaj pe telefon sau, chiar sa ma sunati pe numarul 0747226236, (doar eu va voi raspunde personal) si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.
Pomelnicele le voi da Parintelui Paroh in ziua Marii si Sfintei Sarbatori si le va citi in Sfantul Altar.

                                                        Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

4 comentarii:

  1. Anticristul va controla, de asemenea, trupele ONU, care vor fi brațul său militar
    John Leary. 23 Septembrie 2023
    Iisus a spus: "Poporul Meu, ați citit de multe ori Evanghelia parabolei semănătorului. Vă amintiți de sămânța de pe cărare care nu a putut crește pentru că păsările au mâncat-o. Sămânța de pe pământul stâncos nu a avut umezeală pentru a crește, iar sămânța dintre spini a fost înăbușită și nu a putut da rod. Dar sămânța care a căzut pe un pământ bun a produs roade de treizeci, șaizeci și o sută de ori mai mari. Cuvântul Meu este sămânța, iar primele trei locuri reprezintă oameni care au fost distrași de diavol și s-au pierdut în iad. Sămânța care a produs o cantitate variabilă de fructe reprezintă oamenii care au primit diferite niveluri de har și capacitatea de a Mă lăuda și de a produce diferite niveluri de sfințenie. Viziunea arată un lift în care îngerii Mei îi aduc pe cei credincioși la nivelul lor stabilit în ceruri dintre cele șapte niveluri. Cu cât mai multe roade ale faptelor tale bune pe care le realizezi și cu cât ești mai aproape de Mine în rugăciune, va determina locul mai înalt din cer pe care vei fi judecat. Eu îi iubesc pe toți, dar decizia liberului arbitru al fiecărei persoane este cea care determină ce drum va alege, fie cu Mine în rai, fie cu diavolul în iad. Așadar, veniți la Cel care vă iubește atât de mult, și nu la diavolul care vă urăște."

    Iisus a spus: "Poporul Meu, vă arăt o clădire cu pereți albi, cu multe arcade. Îi avertizez pe credincioșii Mei că va exista o singură religie mondială care va include o preluare a tuturor religiilor din lume. Acesta va fi brațul religios aflat sub controlul lui Antihrist. Antihristul va avea o bancă mondială care va controla toate bogățiile lumii. Anticristul va controla, de asemenea, trupele ONU, care vor fi brațul său militar. Înainte de a asista la o preluare a religiilor lumii, îi voi chema pe credincioșii mei la slujba zilnică din refugiile Mele. Înainte ca Antihristul să se declare, veți vedea bisericile închise, iar Biserica Catolică va fi preluată. Credincioșii Mei vor fi în siguranță în refugiile Mele atunci când Antihristul va prelua controlul lumii pentru mai puțin de 3½ ani. Fiți recunoscători că veți avea Prezența Mea reală la slujbele din refugiile Mele. Astfel, Eu voi fi cu voi pentru a vă proteja de cei răi".

    RăspundețiȘtergere
  2. Maica Domnului a cerut, prin vizionari, Grupuri de Rugăciune Continuă!

    Bisericile NU trebuiesc închise, cel puțin o persoană la citit Psaltirea, rugăciuni libere sau cântece către Dumnezeu. ZI și NOAPTE!

    Dumnezeu Tatăl: primesc orice rugăciune iese din gura vostră!

    În curând bisericile vor fi închise de Antihrist.
    Așa că, iubiți de Dumnezeu, mai vizitați duhovnicii cât se mai poate, acum trăim o așazisă libertate, în timp ce noi dormim, satana (ne)lucrează pentru noi.

    Stați acasă dragi Creștini (82%!? Creștini adevărați în România probabil 0,82%), când vă veți aduce aminte să mai mergeți la biserică, veți găsi crâșmă, hotel, sau arzând, că pe la TV tot arată din toată lumea cum ard biserici, sau sunt deja baruri sau preotul dansând cu domnițe ..., vai vai sufletele noastre.

    Domnul Hristos: turmă mică!

    Este foarte mică, unde sunt preoții de pe străzi, unde se aud clopotele bătând, unde sunt cei măcar 10% din Creștinii declarați ai acetei minunate părți a planetei, de pe străzi?

    Somnul națiunii, demoni crește.

    Părintele Arhimandrit Elpidie Vaianakis a avut un Mesaj de la Dumnezeu Tatăl pentru România, pe scurt, urmează să trecem ca prin creuzet să fim curățați, de ce? Păi cică 82% Creștini și avem pline străzile de oameni fără casă, copii ai străzii, bătrâni singuri și peste 300000 de copii merg cu stomăcelul gol la culcare, în sărăcie, conform datelor oficiale, trăiesc 60% dintre Români. (continuarea, o poezioară)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare ce ne mai spui Preasfinte Doamne astăzi

    De peste 2000 de ani Ai tot strigat
    că de-am fi auzit și din mormânt noi ne-am fi ridicat
    acum Preasfinte Doamne strigi mai tare
    să revenim iar, Doamne, la altare
    căci Focul Sfânt aproape este stins
    oo, Doamne, uitarea noastră, ne poartă în abis.

    Vremea asta de acum, e mult mai trecătoare
    mulți inocenți se duc cu ia
    din vina mea, din voia ta, din lipsa Conștiinței noastre?

    Cum să se poate așa ceva
    din nou uităm Doamne de Tine
    să se fi uscat de tot iubirea mea, iubirea ta, inima noastră?

    Încă aștept copile drag, să te întorci la Mine
    Eu Te-am iertat prin Duhul Sfânt
    că ai ucis, ce am trimis la tine
    tu, poate ai uitat
    E Fiul Meu, Hristos
    prin El, Noi Unul toți, Am coborât la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărat doamna Maria 🙏
    Iubire dăruiești iubire primești ❤️
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere