duminică, 22 octombrie 2023

MULTI PESTI MARI SI MICI ,MORTI PE NISIP.

                                                           22 Octombrie 2023, ora 0,34 !

                                                              Dragii mei ,

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa, vad inspre Sud, sub un Cer de noapte, vad pe nisip, pe mal nu vedeam exact ce era, dar pe nisip, pe pamant se aflau puzderie de pesti mici si mai mari care se zbateau pe uscat. Majoritatea erau morti.

Precum stau  pietrele la râu,asa se zbateau pestii pe uscat.

.


Dragii mei, din nefericire, vom auzi de o astfel de situatie grava, in ceea ce priveste existenta pestilor..
Din ce motive vor muri puzderia de pesti sau unde anume se va intampla, eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul ca, undeva viata acvatica va fi grav afectata, vietatile subacvatice vor avea de suferit si chiar vor disparea,vor muri.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe toti, si sa ne daruiasca sanatate si mantuire sufletului nostru.
Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Poluare de razboi la Marea Neagra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Presedintele Palestinei Abbas-Nu vom pleca, raminem pe pamintul nostru-
    Da dar fara apa si cu bombele evreilor cu peste 4400 de morti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, eu am vrut sa mananc peste pana ma vindec.
    Putin cam mult! Multumesc Doamne! Acum am de ajuns si nu mai mananc pepene.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se anunta alte-proteste proPalesiniene in Germania =de fapt Anti Israeliene=Anti Evreiesti Dar se evita Adevarul prin limbaj de Manipulare
    Acelai lucru in acelasi mod se anunta si in Franta -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Schimbarile Climatice
    Vor face ca pina la sfirsitul secolului sa dispara toti ghetarii din muntii Alpi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Apartamentul lui Zelenski din Crimeia scos la licitatie de rusi cu 125 milioane de ruble
    Probabil facut si asta din meditatii de bugetar sarac
    In timpul asta in Romania
    Taxe mai mari pentru mediu privat si
    Salarii si pensii speciale mai mari la bugetarii de lux platite din fondul de rezerva al guvernului format din banii amaritilor de romani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Florin Calinescu-Ciolacu caruia Netanyahu i-a zis-brater=frate Marcel-.
    Pai normal daca a spus ca la orimul lui serviciu la 40 de ani a lucrat la o firma evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tot Florin Calinescu-Unei clici nu-i pasa ce se intimpla cu tara asta -craciun.

    RăspundețiȘtergere


  9. Marea Manipulare
    Cam toate televiziunile evreiesti din Romania ne omoara cu Diversiunea Protestelor
    Pro-Palestina acum pe B1tv
    de fapt Protestele nu sint niciodata Pro ci Anti in cazul asta
    Anti -Israel de unde si steaua lui David folosita pe pancarte
    Anti-Evreiesti sau cum spun evreii tot ca manipulare
    Anti-semite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Invazia in Gaza inceputa cu comandouri usoare de recunoastere a locurilor ostatecilor si primul militar israelian omorit.
    Fapt ce explica si neprimirea dorita de Maron in Israelul ocupat cu evenimentele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un OZN circular filmat noaptea in Bulgaria in luna martie a acestui an-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Visan-Ciolacu vrea sa dea lecti cu ce cumpara el cu 100 de lei dar el e incaltat cu pantofi in picioare de 2000 de dolari-

    Pai ce sa faca si el de cind a preluat munca de vizite externe in Israel si Ucraina care intra in atributiile lui Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gusa- PNL cu piatra Iohannis la git nu are la prezidentiale decit un substitut in Ciuca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Visan -centrala pe gaz de la Mintia nu se va mai face pentru ca patronii ce au luat-o irakiano-iordaniei sint de faot romani fara bani cu chilotii rupti in fund-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Guse -daca Pnl i-a 15 procente la parlamentare eu le dau o masa la tot comitetul lor executiv iar daca vin si cu Kovesi la prezidentiale nu iau nici 10-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia/Primeste, e un singur cuvant Craciune ! I-a, nu exista.

      Ștergere
  16. Presedintele Israelului i-i e teama ca Hamas ar putea pregati o arma chimica.

    La noi expertul pe zona araba Aurel Cazacu care spunea ca vor mutarea in Romania a 3 milioane de evrei cenzurat si de doua zile oprit total de pe televiziunile castei evreiesti din Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Tensiuni si joc de glesne
    Intre India care are declaratii pro Israel si Adversarul China care trimite nave militare in zona Orientului Mijlociu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. ce fel de blog crestin este daca majoritatea scriu despre politica?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22 octombrie 2023 la 23:43 Si Biserica apartine Romaniei si automat se implica si-n politica.Nu este deloc un lucru rau.

      Ștergere
    2. Domnul Iisus Hristos: Eu am pus guverne, dar toate sunt corupte!

      Domnul Hristos ne-a transmis că satana și antihrist sunt pe pământ, în locuri sus puse și contuc totul, inclusiv biserica.

      O părere personală: reprezentanții bisericii ar trebui să mergă în Parlament și sau Senat dor pentru a spune:

      Iubiți frați și surori, Iubiți ai lui Dumnezeu:
      Întrucât o parte din conducătorii țării fac munca/politica satanei, de mâine mutăm Biserica în stradă pănă vă schimbați comportamentul sau plecați.
      Există DOAR două căi: calea satanei sau Calea Lui Hristos.

      Noi (biserica), avem o singură "politică" Evanghelia Lui Iisus Hristos.

      Cu Dumnezeu înainte!

      Ștergere
    3. Esti TIL-BUH-OGLINDA? Era o carte pt. copii....

      Ștergere
  19. John Leary. Sâmbătă, 30 Septembrie 2023: (Sfântul Ieronim)
    Iisus a spus: "Fiul Meu, Sfântul Ieronim a fost un mare erudit și s-a dedicat traducerii Scripturilor în latina, care era limba comună a vremii. El a fost determinat să determine care era misiunea sa, iar eu i-am indicat munca sa pentru Mine. Fiule, și misiunile voastre sunt importante. Eu te-am trimis să răspândești mesajele Mele de dragoste, avertismente și speranță timp de aproximativ 28 de ani. Acum vei înceta să călătorești în timpul unei perioade tulburi și îți poți continua misiunea cu programele tale Zoom și cu difuzarea mesajelor Mele pe site-ul tău și în cărți. Cea de-a doua misiune a ta este să-ți înființezi propriul refugiu și mi-ai împărtășit toate pregătirile pe care ți le-am cerut. Recent, v-am cerut să mai faceți o călătorie pentru a cumpăra mai multe alimente uscate și chiar mai multe ouă și carne uscată. Alimentele voastre uscate pot fi folosite rapid pentru a face supe, ouă și pâine. De asemenea, v-am cerut să mai faceți încă un exercițiu de refugiu pentru ca oamenii voștri să se învețe cum să pregătească mesele fără electricitate și cu apa din fântână."

    RăspundețiȘtergere
  20. Maica Domnului și Domnul Iisus anunțau că in Octombrie 2023 începe ceva mare. A început. Venirea Domnului Hristos este iminentă. Antihrist este încoronat neoficial în Egipt în Oct. 2022. Mini judecata de 15 minute se apropie cu pași repezi.

    John Leary. 1 Octombrie 2023: (Sfânta Tereza de Liseux)
    Iisus a spus: "Fiule, îți mulțumesc pentru toți anii în care ai slujit la răspândirea Cuvântului Meu personal în atât de multe locuri. Acum, te chem să folosești întâlnirile prin Zoom pentru a răspândi Cuvântul Meu și ți-am cerut să nu mai călătorești la alte discuții îndepărtate. Rugați-vă pentru a ajuta la salvarea sufletelor, în special a sufletelor care au nevoie de convertire."

    Sfânta Tereza a spus: "Dragul meu fiu, îți voi transmite totuși un mesaj, chiar dacă sărbătoarea mea a căzut într-o Duminică. Eu am fost directorul tău spiritual din ceruri, iar tu ai fost pus la încercare cu călătoriile și cu lucrul la ultima ta carte. Ai fost pus la curent cu unele evenimente grave care vor începe cu această lună. Păstrați-vă viața de rugăciune în ciuda a ceea ce fac cei răi pentru a vă pregăti pentru venirea domniei lui Antihrist, deoarece îngerii vă vor proteja cu scuturile lor."

    Iisus a spus: "Poporul Meu, vedeți o viziune a unui tunel pe care îl veți străbate atunci când toată lumea va experimenta Avertismentul Meu în același timp. Îi sfătuiesc pe credincioșii Mei să se spovedească pentru ca sufletul vostru să fie curat pentru această experiență care va veni. Este o binecuvântare să vedeți cum văd Eu viața voastră și ce veți face pentru a vă îmbunătăți viața de rugăciune. Când vedeți cum Mă jignesc păcatele voastre, mulți vor căuta să se spovedească. În timpul celor șase săptămâni de Convertire, voi asigura preoți pentru numeroasele Spovedanii necesare. Evenimentele vor începe încet, dar în curând veți înțelege de ce v-am spus să nu faceți călătorii lungi. Rugați-vă pentru ca poporul Meu să fie pregătit să vină la refugiile Mele, odată ce veți înțelege planurile celor răi. Eu vă voi proteja în refugiile Mele".

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest tărăm poate fi un Ierusalim doar dacă bisericile sunt deschise continuu și vor fi grupuri de rugăciune continuă, așa cum a cerut Maica Domnului în Octombrie 2022 (3 Mesaje de la vizionari au ajuns și la mine) și, aș adăuga că pământul se sfințește și când Preoții ies pe străzi la fel și credincioși și se bat clopotele, clopotul nu-i doar pentru a face gălăgie, are multe semnificații spirituale dar și acțiuni concrete fizice, ex. contra viruși și bacterii.

    Antihristul dorește de urgență închiderea bisericilor, îl oprește în aplicarea planului satanic, la fel, împiedică și încoronarea lui rapidă.

    În curând vom fi vânduți de ierarhi, preoți, mama, tata, soră, frate ...

    Lipsa rugăciunii duce la pierderea sufletului, nu credeți? Numai puțin și, o să vedeți ce o să vedeți, să nu spuneți că nu ați fost avertizați, Domnul Hristos a transmis avertizmente continue.

    Fie ca Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  22. d-na MARIA sunt ANONIM 5 -am citit ce a scris an 22 oct 22:43-crestinii nu sunt de acord ca BISERICA sa se implice in politica-este o situatie total nepotrivita-eu stiu ca biserica are propriile legi si numai in cazul unor prelati certati cu legea lumeasca, se supun justitiei-dar intre politica si justitie nu este normal sa fie INTELEGERI politice- de aceea sunt si nevinovati care fac puscarie-cer scuze -avem destule subiecte de dezbatut cand razboaiele afecteaza globul, cu restrictii,implicarea statelor straine in treburile Romaniei, vaccinuri EXPIRATE, Dunarea seaca , vremea a luat-o razna etc. noi traim de pe o zi pe alta- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru 23,43
    Simbata 16 sept 2023 era
    Un mesaj cu

    - Informatii ca o imparatie-

    Asta e scopul mesajelor si a blogului
    Capisco?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai era ceva
      interesant ,
      unele mesaje cel putin, sint
      Bucle in timp
      as da ca exemplu mesajul din 4 februarie 2021 cu titlu
      -Pace, vrem pace pe Pamint-
      in care apare chiar o discutie politica aprinsa a subsemnatului acasa primita de Doamna Maria cu 36 ore inainte de a avea loc discutia.
      Pe care mesaj eu comentam aprins despre pensii ca dupa o zi sa observ ca in mesaj era chiar discutia mea nervoasa dar care a avut loc dupa circa 12 ore dupa publicatea mesajului

      Iar ca o nota particulara sesizata atunci care si da Ceritudine era o vibratie in creier asemanatoare cu un transformator pus in priza la curent, pe care am mai avut-o si cu alte ocazii anterioare de intilniri ale subsemnatului cu lumea spiritual si ma refer la dictarea unor fraze tip versuri notate de mine intr-un caet si din care am dat odata o strofa si intr-un comentariu pe blog
      -craciun.

      Ștergere
  24. pt craciun -sa traiti am inteles- voi scrie doar despre credinta si religia ortodoxa-inca sunt multe de spus-DUMNEZEU ne-a creat in diversitate pt a avea cu cine sa lucreze-sunt ANONIM 5 -duhovnicul meu a spus:DUMNEZEU A CREAT OAMENI cu chipuri diferite, credinte diferite-altfel facea doar soldati-sanatate si pace in suflet si in lume-ca o imparatie este termen divin - imparatii lumii sunt cei care stapanesc lumea -atat

    RăspundețiȘtergere