duminică, 15 octombrie 2023

NU TE TEME ROMANIE, CĂ MULT ESTI IUBITA DE BUNUL DUMNEZEU SI DE MAICA DOMNULUI ! ROMANIA AL DOILEA NOU IERUSALIM!

 

.

.
14 Octombrie 2023, ora 3,11 !

Dragii mei, 

Ce minunat este ca sa fiu trezita de un glas divin, de un glas care ridica ROMANIA noastra, ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT in Slava Lui Dumnezeu si a Maicutei Domnului.
Fireste ,dormeam la aceasta ora,dar ma trezeste un glas diovin care spune asa:

"Romanie,Romanie, mult esti iubita de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului !
Romania, Adevarul Duhului Sfant!
Dar un alt glas, completeaza :
Este al Doilea Nou Ierusalim,in direct! 
Este Romania Duhului Sfant , care prezinta al Doilea Nou Ierusalim in direct, direct in direct!"
Dupa care,glasurile dispar.
Iar eu am in fata ochilor inchisi(asa vad eu cel mai bine)Harta Romaniei cu Mantuitorul Iisus Hristos pe Tronul Său si cu Maicuta Domnului de-a Dreapta Sa, in Gradina divina plina cu toate florile Cerului si a pamantului, plina cu totii pomii din Cer si de pe pamant.
Aveam lacrimi de fericire pe obraji,fara sa vreau imi curgeau lacrimile de bucurie divina, la tot de auzisem si la tot ce vedeam.
Da, Romania este Tara Duhului Sfant! Romania de azi, este Romania ADEVARULUI DUHULUI SFANT,este ROMANIA Celui de-al Doilea Nou Ierusalim!
Sa credem cu toata fiinta noastra dragii mei, sa credem ca asa va fi si nicidecum cum spun ateii sau cei care au doar ură si răutate in inima si-n suflet.
ROMANIA ,da ,este "buricul" pamantului si al Universului !
Sa nu ne temem de nimeni si de nimic.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului ca ne-a ales pe noi ca sa fim Poporul care va sfinti toate Popoarele Lumii, Poporul care-L va primi pe Fiul Lui Dumnezeu si -al Maicii Prea Curatei Fecioare Maria, Iisus Hristos -Mantuitorul Lumii, in Cea de-a Doua Sa Venire pe pamant, in Romania Adevarului Duhului Sfant!
Vedem cu totii ce se intampla acum in zilele noastre in Israel si-n Ierusalim.
Scriu de ani de zile despre Romania Adevarului Duhului Sfant,si nu de la mine scriu,ci numai de la Duhul Sfant,numai de la Maica Domnului,Carora Li se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
Cu dragoste,Maria.

P.S.


Dragilor, se apropie cu pasi repezi Marea Sarbatoare a Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir (26 oct) si a Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil (8 noiembrie).Avem aici la Tecuci o Sfanta biserica cu Hramul Sfantului Dimitrie Izvoratorul de MIR si doua Sfinte Biserici cu hramul Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil.
Ca intotdeauna la Hramul Bisericii,pregatim pachete cu mancare pentru saraci si credinciosi.Asa cum frumos spunea Parintele astazi la predică, pregatim o Agapă frateasca.
Cine doreste si poate ca sa ajute la aceste pachete cu mancare si la infrumusetarea Sfintelor Biserici macar la Zi Mare de Sfanta Sarbatoare, o poate face astfel:
              Telefonul meu il stiti deja:
                           0747226236, la care raspund doar eu.
Imi puteti lasa si Pomelnic de vii si pentru adormiti pe acelasi numar de whatsapp 0747226236 ,iar eu le voi da Parintelui la SFANTUL ALTAR!
 Iata si contul unic ,dragii mei:

RAIFFEISEN BANK

 Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.   


10 comentarii:

  1. General israelian
    -Armata Israelului se pare ca se apropie de Gaza in ciuda riscurilor mizind pe slabirea luptatirilor Hamas de lipsa apei alimentelor si a curentului si spun ca vor sa lighideze miscarea in 1 pina la 12 saptamini-
    Deci se pare ca vor da curs Razbunarii si nu Pacii miza pe care arabii si Iranul au sperat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din Haifa pe mare o nava va evacua doar americanii pe mare pina in Cipru
    Ciolacu preocupat se pare numai de evreii ucrainieni dupa cum a vorbil chiar el nu are bani pentru romani sa-i evacueze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul care ați spus corect : EVREI ucrainieni. Felicitări!

      Ștergere
  3. Un baschetbalist de culoare ce sta in Romania si joaca la Corona Brasov surprins placut lauda tara pe Youtube la toate capitolele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. mesajul meu este in spam?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si inca o veste buna
    Tricolorii au invins Andora cu 4-o ,obtinind cele trei puncte vitale cu un gol din lovitura libera si galerie cu yobe galagioasa si trec din nou pe locul I in grupa pina la cele doua meciuri din noiembrie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Razboiul din Palestina—Israel

    a scos in fata televiziunile evreiesti romanesti si propagandistii de serviciu evrei mascati

    Singur Marius Tuca face exceptie demascindu-i ca militeaza pentru Razbunare , si unii generali batrini Cenzurati rapid si Opriti sa spuna Adevarul despre planul ocult si neConstitutional deja de la razboiul din Ucraina al Castei evreiesti de a stramuta populatii evreiesti in Romania
    iar in partea cealalta avocata romanca de pe Tv evreica care milita infocat pentru Raderea pamintului palestinienilor

    Printre ei palestinianul Javer care arata incalcarea hotaririi initiale ONU de formare alaturi de Israel al statului Palestina care exista inainte de stramutarea in el a evreilor europeni
    ca pret al aduceri de evreimea oculta a Sua in cele doua razboie Mondiale de partea Uk si contra Germaniei
    explicate astfel Rreactiei Germanilor ca si palestinienior contra Evreimii
    Hotarirea ONU prevedea respectarea Independentei Ierusalimului si a drepturilor palestinienilo motiv pentru care si acestia au reactinat dupa posibilitati sarace in fata invaziei evreilor celor cu bani stramutati in tara lor
    cum vor sa faca acum in Romania si Ucraina dupa vechiul plan al evreimii de la New York din 1899 care mai nou vin anual la Sighetul Marmatiei unde de 5 ani au construit ilegal fara autorizatii complexul Sinagoga Hotel si scoala si care constitue si pretextul invaziei Rusiei in Ucraina
    Marcel Ciolacu care vorbise ca nu are bani de evacuarea cetatenilor romani mai ales cei peste 300 blocati din fisia Gaza unde se pare ca s-a deschid frontiera cu Egiptul foar pentru cetatenii straini in timp ce Sua i-i preia pe ai sai cu un vapor din larg si i/i duce in Cipru-
    In timp ce noaptea Trecuta a fost cel mai intens bombardament evreiesc al Israelului in Gaza de la reizbucnirea conflictului in timp ce se pare ca si Sua vrea o solutionre diplomatica si evitarea conflictului dar si inlocuirea Hamasului cu autoritatea Palestiniana acuzata ca un vasal al Israelului
    Efect direct al razboiului scumpirea carburantulor cu 5 procente care va scumpi in lant toate produsele
    Si pretul gazelor in crestere ingrijoreaza Europa dupa ce linga Gaza e cel mai mare zacamint exploatat de Israel si pentru Egipt si Europa si oprit acum dar momentan rezervele europene sint pline -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred doamna Maria cu tot sufletul și cu toată ființa mea că așa este.
    Romanul se subestimează,dar este cel mai bun popor și credincios și milostiv le are pe toate.
    Are iubire de Dumnezeu și Maicuta Domnului în primul rând.
    Răbdare și iubire de aproapele său.

    RăspundețiȘtergere
  8. entuziasmul este pozitiv- nu si ce vrea DUMNEZEU cu soarta romanilor care vor avea necazuri ca toate popoarele-Romania chiar de e iubita de SF TREIME SI MAICA DOMNULUI-nu este scutita de cernere-putini si buni

    RăspundețiȘtergere
  9. se tem cei caldicei- cei nestramutati in credinta vor lua in piept toate provocarile, necazurile opresiunile-as vedea in antihrist o vreme de sclavagism- care azi ia amploare prin telefon ,internet cu introducerea de obligatii fortate pe programe pentru aflarea indentitatii persoanelor, unde si cum se deplaseaza etc,-suntem CONTROLATI

    RăspundețiȘtergere