marți, 31 octombrie 2023

27 DECEMBRIE, OARE CE NI SE MAI PREGATESTE?

 


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


.

                                          31 OCTOMBRIE 2023, ora 6,17 !

                                                             Dragii mei, 

In aceasta dimineata,in timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care intreaba pe cineva nevazut de mine,asa:

                              "Pe 25 decembrie?

Iar raspunsul veni imediat si categoric.

Citez:

                          "Nu!

                   Pe 27 Decembrie!"

Dupa care, glasul se pierde ca un ecou.

Dragii mei, din punt de vedere religios,pe 27 Decembrie vom sarbatori cu iubire si cu dragoste a 3 zi de Craciun,dar si pe Sfantul Apostol Întâiul Mucenic si Arhidiacon Stefan.

Sa ne rugam ca sa fie pace si liniste in Tara ,dar si in lumea intreaga,intre popoarele lumii intregi.

Doar Lucruri minunate sa vina pe 27 decembrie si nimic care sa ne intristeze.

Sa fim buni dragilor, sa ne intelegem cu toata lumea si sa nu urâm pe nimeni,nici măcar pe cel mai aprig posibil dusman al nostru.

Asa sa facem pentru ca sa ne fie bine, atat noua cat si celor dragi noua.

Numai asa, ne vom face bineplacuti Lui Dumnezeu si Maicii Domnului cu Sfintii Săi,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                                                      Cu dragoste, Maria.

29 de comentarii:

  1. Sigur va fi bine. Cu atâtea războaie în lume va fi bine

    RăspundețiȘtergere
  2. O sedinta de parlament sau de judecata extraordinara care cade anul asta miercurea la mijlocul saptaminii , poate un eveniment ca un Referendum care se pun in vacantele scolare in scolile libere -craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria sa auzim numai de bine 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinainte de a fi presedinte lui Iohannis nu-i convenea Constitutia Romaniei si de atunci PNL Evreiesc tot ridica problema modificarii ei cu ginduri ascunse fara sa spuna de ce vor Modificarea constitutiei

    o banuim de la Ion Cazacu Analistul militar si expert pe zona orientului Mijlociu care vorbeste clar de intentia Castei Evreiesti de la Conducerea Romaniei de a coloniza In Romania a peste 3 milioane de evrei despre care ar fi intr-un Tratat Neconstitutional si Secret Ne conform Constitutiei, facuta de Iorgovan nemultumit, motiv pentru care l-au si ASASINAT-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Banul,Ochiul masonic al Diavolului

    Maia Morganstain ne vorbeste de teatru evreiesc pentru Orbi,

    Specialitatea lor Ocultarea Adevarului ca in Palestina ocupata si devenita peste noapte Israel= cei pentru care Mesia nu a venit inca,
    Cum o spunea zilele trecute Erdogan si in toata lumea si miliardele de musulmani ca si palestinienii oprimati pe paminturile tarii lor de cei cu banul si simbolul Ochiul Masonic al Diavolului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Idraelul a bombardat toata noaptea masiv in Gaza,Cisiodania si Liban

    Netanyahul spune ca e timpul si dreptul lor la Razboi in timp ce numarul palestinienilor omoriti doar in doua saptamini e de circa 9000 iar al imobilelor rase si demolate e de peste 20 000
    Pretul platit de Palestinieni pentru naivitatea lor initiala -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne ajută Bunul Dumnezeu să ne scăpăm de șleata de gunoaie care ne conduc din 90 ? Doamne ajută .

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajută-ne, ajuta Doamne sa fie pace pe pământ, nu lasă doamne pe cei de la putere sa ne omoare copii, măicuța Sfânta ocrotește copii noștri, Amin

    RăspundețiȘtergere
  9. Lupte in Gaza dupa o confuzie planificata intentionat Israelul a inceput invazia si lupta cu palestinieni din care 8800 ar fi morti iar spitalele sufocate.
    Alerta a trupelor antitero in Europa in timp ce ministru al Iranului este in Turcia pentru sustinerea spunea Erdogan a -miscarii de eliberare Hamas a Palestinei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai tu dreptate craciune!
    Iohannis cu femeia lui fata de secu ii apara onoarea lui ilici insurat cu evreica Bercovici care de ura nici nu suporta copii cu ilici si nici sa fie in prezenta lui sau a lui ceasca dupa cum relateaza ziarele.
    La aceasta din urma doar sexul sub forma de viol conteaza. Nu are dragoste materna nici cat negru sub unghii. Iar romanii se impiedica rand pe rand de aceasta harpie cruda si potrivnica ce sta ocultata bine merci. Li se arunca in fata o asa zisa poveste de dragoste dintre cei doi cand e clar ca prin ea se exercita control pe Romania intreaga.
    O femeie mai hada, mai secatura.. zic jurnalistii ca il sustine pe nelutu, dar ea e cea care l-a inveninat mai tare impotriva altora cu expresia “mai animalule”.

    Sa incepem sa dam puroiul afara sa ne vindecam sufletul de nemernice umbland cu cizme pe sentimentele noastre frumoase! Ascunse si protejate, astfel de specimene uricioase si de copii uricioase nu merita titulatura de om sau soata.

    Doamne care te-ai aratat mie, ajuta-ne sa ne lepadam de invatatura fariseica si demonaraia dragostei de bani si de statut social! Da-ne intelegerea si intr-ajutorarea care o vedeau toti cand a fost cutremurul din ‘77, cand a fost fratia de credinta in ‘89, cand s-au primit crestinii de toate sectele intre ei ca frati scapati din iadul comunist!
    Adu-ti aminte Doamne de noi si ne trage deoparte dupa mila ta de la setea de sange a turbatului care cere dovezi multe ca sa creada!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iliescu l-a aparat pe evreul ciripitor Iohannis cu hotiile lui ca altfel era cu cele 47 dosare ale lui penale ale lui la inchisoare
      , iar acum Iohannis e cel care apara pe criminalul evreu Iliescu sa nu fie judecat si inchis pentru crimele de la Revolutie si Mineriade-craciun.

      Ștergere
  11. Profit urias de la OMV scos din tara Romaneasca fara sa plateasca profitul excesiv din Criza din cauza Castei Evreiesti TRADATOARE in frunte cu Daniel Vrgil Popescu fiul de securist evreu din Orsova si protectorul sau evreul Iohannis care se da Neamt-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Yemenul a declarat razboi Israelului motivind ca pina la retragerea acestuia din Gaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Radu Morar -Legea cu numerarul face romanii captivi la doi Rapitori ,Bancile si Statul iar romanul doarme pe el-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciolanu psd s-a dus si s-a pus in patru labe la banci si le-a pupat pantofii si pe langa asta le-a dus pe tava si sclavetii care voteaza de 30 de ani psd ca sa aiba bancile sclaveti cotizanti, că ei ,,e ,, prosti de asta ne si voteaza de 30 de ani !

      Ștergere
  14. Radu Morar
    -Jocul mondial e pe Energie si nu religios Sua decredibilizata si afara si intern, e in razboi cu China si Rusia si nu se mai opreste Razboiul.

    -Netanyahu va fi un fel de Ceausescu tradat de serviciile si Armata pe mina Globalistilor care au sprijinit Hamas pentru a distruge Israel ,Sua si Rusia in favoarea Chinei

    Autobiografia lui Ceausescu e acum pe Netflix, im momentul asta avem oameni slabi

    Istoria se misca prea repede iar cu legea cu banii cash Psd-ul poate scadea in sondaje si pierde alegerile.

    Daca China vrea Taiwanul e cel mai bun moment din Istorie

    Daca Rusia vrea Europa e cel mai bun moment din Istorie
    , se duce acum cu razboiul pina in Germania care si spunea azi ca vine Razboiul in Europa.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Hamas anunta ca in urmatoarele zile va elibera unii ostatici straini,

    cinducatorii lor spun ca ce au facut ei e o lectie de Istorie-planificata, care

    cu China si Rusia care vine sa confirme in parte ce spunea Radu Morar o actiune la comanda pentru excaladarea in Intreaga Lume
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si Un general Chinez anunta un

    Razboi Just si Legitim pentru

    Reunificarea Chinei cu Taiwanului prin folosirea Fortei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si Putin presedintele Rusiei pe aceiasi mina-Taiwanul face parte din China
    .
    Iar Bide presedintele Sua
    -Daca Cina ataca Sua va apara
    Taiwanul daca va declara Independenta-

    Deci e clar o intelegere intre ei ,

    in timp ce alti 300 soldati Sua vor fi trimisi in Orient -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. sa gandim pozitiv , sa ne rugam dar e bine sa luam si atitudine- strainii ne-au calcat pe cap si pe suflet destul-sa zicem HRISTOS A INVIAT !-cum se spune in Bucovina- EL ESTE VIU

    RăspundețiȘtergere
  19. 27 Decembrie, dar ce an?! Marea revoluție.

    RăspundețiȘtergere
  20. Posibil sa fie vb de 27 dec 2024 dupa urgie cind Se va stabili Cineva Femeie la Bucuresti.
    Nu stiu data exacta insa exprimarea vaga dintro profetie e < de Sarbatori>.
    Insa fiind vaga e posibil sa se refere si largit la sezonul rece chiar si ot venirea zilei Sionului si a Sa teofanie ca Venire in Stanceni Bucovina in preziua zilei cantarilor in Sion zi care ar putea fi chiar si luna asta de pe la la mijlocul lunii in colo.

    RăspundețiȘtergere
  21. Desi dintre evenimentele care vor mai fi in tara pina la urgue e posibil sa fie acel mare cutremur din Vrancea cu pagube si victime mai multe in R.Moldova. Pe la ora 20 si 18 plus sau minus citeva minute.
    Evenimeste vor mai fi in acra perioada de pina la urgie 8n tara cum ar fi politice in cascada pina si dupa Romexituri inclusiv cunoi pierderi si cedari de judete, , religioase intre care si Marele Sinod al ortodoxiei la Bucuresti cu o mare multime oe strazi impotriva lui cu intentia de a fi oprit cu irice oret chiar si orin crima asupra Episcopilor crezuti orbeste a fi tradatori ca si sfintii muntilor si oamenii cu har etc crezuti inselati ..

    RăspundețiȘtergere