sâmbătă, 28 octombrie 2023

COLOANA INFINITULUI, IN VARFUL CAREIA, STA TOATA IMPARATIA CEREASCA !

 


.



Coloana Infinitului sau Coloana fără sfârșit este o sculptură a artistului român Constantin Brâncuși, parte a trilogiei Ansamblului Monumental din Târgu Jiu, compus din Coloana Infinită, Poarta sărutului și Masa tăcerii concepute și executate de acesta. Inaugurată la 27 octombrie 1938, coloana are o înălțime de 29,35 metri și este compusă din 16 module octaedrice suprapuse, respectiv având la extremitățile inferioară și superioară câte o jumătate de modul.

Sculptura este o stilizare a coloanelor funerare specifice sudului României. Denumirea originală era „Coloana recunoștinței fără sfârșit”și a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului.

    .
4 Ianuarie 2023,ora 6,33 !

Dragii mei, 

Iata inca o dovada(daca mai era nevoie)ca ROMANIA este ocrotita de DUHUL CEL PREA SFANT de intreaga Divinitate.
Astazi dimineata,m-a trezit un glas divin care spunea asa:
"Sa umplem in Univers !
Sa umplem Coloana Infinitului in intreg Universul!" 
Moment in care, mi se arata Coloana Infinitului ,a marelui Sculptor si artist roman Constantin Brancusi.
Vedeam Cerul bleu senin si stralucitor foarte,un Cer de ziua,iar de jos de la Pamant, Coloana Infinitului a marelui Sculptor roman Constantin Brancusi se inaltase pana la Cer,pana la Tronului Lui Dumnezeu si-n Gradina Maicii Domnului.
Cerul din jurul Coloanei Infinitului stralucea in auriu său,cat 1000 de Sori la un loc.
Iar chiar in varful Coloanei Infinitului care era aurie si orbitor de stralucitoare,stralucea si mai orbitor Tronul Mantuitorului nostru Iisus Hristos,Insusi Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
COLOANA INFINITULUI a marelui Sculptor român Constantin Brancusi se termina deci, cu Sfanta Cruce aurie,lucrata ca o broderie divina in filigran si cu Tronul Mantuitorului Hristos,avand in Jurul Său pe Maica Domnului cu Pruncul in brate si cu intreaga Sa Divinitate,iar toata aceasta MINUNE se intindea de jos de la pamant si pana in inima Cerului Lui Dumnezeu.

Cerul Lui Dumnezeu s-a deschis si a umplut Coloana Infinitului lui Constantin Brancusi cu intreaga Sa Dumnezeire.
.
Totul era stralucire,totul era Viata Divina,totul era Inima Universului Divin.
.
Glas din Cer graieste din nou:

"Constantin Brancusi! 

Sa umplem in Univers ,sa umplem Coloana Infinitului !"

.
Iar Coloana Infinitului ,a marelui artist si sculptor român CONSTANTIN BRANCUSI, a fost umpluta cu toata Imparatia Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
In doar circa 10 secunde,ce e foarte mult ca timp intr-o revelatie,e ca si cum as privi 10 ore pe pamant, totul a disparut,iar eu inca mai aveam in ochii mei inchisi,stralucirea intregii Divinitati in varful Coloanei Infinitului a marelui Sculptor roman ,Constantin Brancusi.
Si iata dragilor, cum gandul si dorinta marelui Sculptor Constantin Brancusi a devenit realitate,si anume,citez:
"Ulterior, în 1933, în expoziția sa personală de la New York, Brâncuși expune proiectul său sub numele devenit celebru, Coloană fără sfârșit.

"Brâncuși însuși o denumea „un proiect de coloană care, mărită, ar putea sprijini bolta cerească".

Dragii mei, sunt tare fericita pentru faptul ca, MANTUITORUL si MAICA DOMNULUI au voit ca sa-mi arate aceasta Mare Minune,aceasta Mare Minune care va deveni realitate palpabila la Cea de-a Doua Venire a Fiului Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria, aici pe pamant romanesc, aici unde va fi Cel de-al Doilea Nou Ierusalim.
Niciodata nu o sa pot multumi indeajuns Prea Sfintei Treimi pentru DARUL si HARUL pe care L-a revarsat asupra mea,si nici Maicutei Domnului pentru cata dragoste si iubire pune in inima si-n sufletul meu,pentru ca eu la randul meu ,sa o rasadesc in sufletele voastre, in sufletele si-n inima semenilor nostri.
                                          Cu dragoste,Maria.  

                                    28 Martie 2017, ora 5,23 dimineata !

         Dragii mei,  

În aceasta dimineata in timp ce dormeam,ma trezeste o lumina puternica,si astfel vad dragilor sub un Cer de noapte albastra,foarte aproape de Pămant,văd o altfel de Coloana a Infinitului.
Daca aceasta Coloana a lui Brancusi ,care este Monument la Târgu Jiu arata ca in imaginea de mai jos, Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,era din Lumina alba ,orbitor de stralucitoare,Lumina împletita in două sau chiar in trei, si se intindea până sub Bolta Cereasca.


Image result for COLOANA INFINITULUI.

Asa cum privim noi Coloana Infinitului a lui Brâncusi, eu priveam Coloana Infinitului a Lui Iisus Hristos,Coloana din Lumină albă împletita (rasucita).
In doar o clipă ,la mijlocul Coloanei de Lumina, apare ca un braţ ,Tricolorul Românesc.
Era bratul drept al Coloanei Infinitului a Lui IISUS HRISTOS.
Asa ca mai jos,doar ca avea varfurile intoarse in stanga noastra.

Related image..

Acum ,Coloana Infinitului a Lui Iisus Hristos,avea un braţ format din Tricolorul Românesc,iar celălalt braţ,adică cel stâng,îi lipsea cu desavârsire.
La baza Coloanei Infinitului a Lui Iisus Hristos,care avea doar  un singur braţ, si acela din Tricolorul Românesc, a apărut o Sfanta Cruce din Lumină alba stralucitoare, Cruce pe care era rastignit in carne si oase,Însuşi  Mântuitorul Hristos ,care tinea in Mâna Sa dreapta, Tricolorul românesc.




Dragii mei, asa arăta Coloana Infinitului a Lui Iisus Hristos,asa precum v-am descris-o eu pâna acum.
Fratilor, am spus si scris adeseori că, ROMÂNIA  va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
Trebuie dragilor,sa fiti convinsi că asa va fi precum mi-a grait si-mi graieste mie DUHUL Cel PREA SFÂNT.
ROMÂNIA este deja GRADINA MAICII DOMNULUI, iar nu peste prea mult timp (ani),va deveni NOUL  IERUSALIM in care va veni pentru a Doua oara pe Pămant, Insusi Mantuitorul Lumii intregi- IISUS HRISTOS cu Sfintii Săi.
Sa ne rugam pentru acest DAR minunat,sa ne pregatim sufleteste si trupeste, si cu siguranta, ne vom putea veseli alaturi deMantuitorul nostru bland si drag IISUS HRISTOS si de MĂICUTA DOMNULUI cu Sfintii Săi, in NOUL Său IERUSALIM ,numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

                             31 Octombrie 2016,ora 4,15 zori de zi !   


                                          Dragii mei,


Se vorbeste în ultima perioadă de timp ,despre cel mai mare Sculptor Român al secolului  XX , Constantin Brâncuși.
Pe lângă multe Opere de Artă pe care ni le-a lăsat Brâncuși,avem si Cumintenia Pământului, cea pe care STATUL ROMÂN se chinuie ca s-o cumpere de la un particular.

Iata:
            
                                  
                                   Cumintenia Pamantului.

Dar astazi dimineață în zori dragilor, aud un glas care imi spune asa:

                ” Brâncuși !
           Cumințenia Pământului!
           Cumințenia lui Brâncuși !”
După care  glasul dispare,iar eu sunt foarte bucuroasa de MESAJUL acesta,despre care se vorbeste zi si noapte in mass-media.
Îl iubesc pe Brâncusi,il iubesc pentru OPERELE pe care ni le-a lăsat,insă ,mare păcat că STATUL ROMÂN nu apreciaza toate aceste Opere de nepretuit atât ale lui Constantin Brâncuși cât si a multor Artisti de mare valoare,decât,(cu putin noroc) după moartea artistilor si nici atunci.
                                  Cu dragoste,Maria. 

4 comentarii:

  1. Coloana Infinitului face parte din un andamblu sculptural pe o linie-Axa cu Poarta Sarutului si Masa Tacerii, pe care a sezut Boul de Iohannis evreul ce se da Neamt pentru averea grupului nazist German.
    Operele lui Brincusi de la Paris lasate testamentar statului Roman in valoare de circa un miliard Dolari refuzate de statul roman comunist.
    Iar apoi cautate de colectionarul premier evreu-rom Nastase prin Bobeica colegul lui de la ministerul de externe printre care o statuieta a sibianului Petru Nicolae obligat sa plece 7 ani in Lima-Peru pentru a se putea judeca cu statul procurorilor pina a cistigat procesul in strainatate ca aici ar fi pierdut statuieta, asa a pierdut toate lucrurile din casa pentru proces si cei 7 ani in strainatate iar apoi amurit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Orcan pe Digi 24 spune ca Israelul e mai aproapedenoi si e orsdul Sfint cu trei religii
    Da. Dar si Palestina e la fel de aprope dioras Sfint cutrei religii
    Iar Palestina conform hotaririi Onu din 1947sa fie stat Independent iar Ierusalimu Oras Liber -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. pt craciun- nu este cazul sa jignim pe nimeni-contez ce scrieti aici pe blog mesaje adevarate- nu pt ca as avea un respect deosebit pt presedinte !?

    RăspundețiȘtergere
  4. coloana infinitului NU ARE VARF=unghi- de aceea nu are terminatie , infinitul este DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere