marți, 31 octombrie 2023

MAI INAINTE DE HRISTOSUL VIETII, CE ERA ?MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS,IN INIMA LUMINII DIN LUMINA!

                                  

                                                 31 Octombrie 2023, ora 5,19 !


Dragii mei, 

Oare ne-am intrebat noi vreodata, ce era inainte ca Pruncul Iisus Hristos,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria sa se intrupeze de la Duhul Sfant  si sa se nasca pe pamant din Prea Curata Fecioara Maria?
Cu siguranta ne-am pus adeseori aceste intrebari.
Iata ca, astazi dimineata in zori, un glas divin vine cu o intrebare la care primeste si raspunsul.
Citez :
"Mai inainte de Hristosul Vietii,ce era?
Imediat vine si raspunsul de la un alt glas bland,divin,glas care graieste asa:
"Si Altul e Hristosul Cel adevarat!"
Dupa care,glasul se pierde ca un ecou.
Dragii mei, stiu, e mai complicat ca sa gandim noi cu mintea noastra omeneasca,deoarece,nu le putem cuprinde pe toate,toate Tainele Lui Dumnezeu,Creatorul a Tot si a Toate.
Desigur, am putea incerca sa spunem fara teama de a gresi, ca ,Iisus Hristos fireste, era cu Trup omenesc acum cand S-a nascut pe pamant din Fecioara Maria.
Era OM, deci, nu era numai Lumina din Lumina, era un Altul,era dupa cum Insusi Mantuitorul graia asa:
„Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine“
Dragilor, Iisus Hristos este Calea pe care pășind,nu vom rătăci niciodată.
Iisus Hristos, prin Venirea Sa pe pamant acum mai bine de 2000 de ani, era si este, OM si DUMNEZEU,Lumina din Lumina care S-a intrupat in Fecioara Maria, pentru ca noi sa ne mantuim prin Moartea Sa pe Cruce.
Dar iata ce vad acum, dincolo de monitorul la care scriu:
O vad pe Maica Domnului cum coboara din Cerul Sfant intr-un nor oval albastru-violet si catifelat, nor care tine in inima Sa, pe Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncutul Iisus Hristos pe bratul stang.



Maica Domnului este imbracata in vesmant rosu catifelat si cu o pelerina albastra catifelata, un albastru precum culoarea florilor de toporasi.
Imediat ,o Lumina alba si stralucitoare, inconjoara,construieste in jurul Maicii si a Pruncului iisus, o inima mare alba si orbitor de stralucitoare.Acum, Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul pe bratul stang ,nu mai era simplu in mijlocul norului albastru, ci erau cuprinsi intr-o Inima alba, construita ca dintr-un fulger de Lumina ce a coborat din Cer.
Si asa, norul albastru cu inima alba , facuta de Duhul Sfant ca dintr-un fulger alb si orbitor de stralucitor, a inceput a urca lin spre Cerul divin din care venise.
Cand au ajuns Sus, Cerul s-a deschis larg, iar inima alba si stralucitoare,(doar dintr-un fir alb al luminii divine era construita,facuta inima)care tinea in ea pe Prea Curata Fecioara Maria cu Pruncutul Iisus in brate, s-a asezat intr-o Gradina divin de frumoasa, cu flori divine pe care nu le cunoastem aici pe pamant, si care, au culori mult mai frumoase si mai vii,mai catifelate.Era GRADINA RAIULUI!
Aici,in Gradina Raiului se veseleste Maica Domnului cu Pruncutul Iisus in brate si cu Sfintii Sai.
Deci,Iisus este si va fi Lumina din Lumina, Dumnezeu si OM.
Iisus Hristos este Fiul Lui Dumnezeu care S-a intrupat din Lumina din Lumina,de la Duhul Cel Prea Sfant si din Fecioara Maria, facandu-Se Om, pentru ca noi sa credem in El,in Minunile Sale,in Tainele pe care ni le-a grait cat a trait pe pamant,pana sa fie rastignit de iudei.
Iisus Hristos este ADEVARUL,CALEA si VIATA,este Mantuiorul Lumii intregi,Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,impreuna cu Maica Sa si a noastra a tuturor,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.Amin!
                                              Cu dragoste,Maria.

P.S.
Dragilor, as dori ca sa va spun ca, pe tot parcursul timpului cat am a scris despre aceasta Mare Taina,am avut in dreapta mea un glas divin,care, atunci cand nu-i placea cuvantul pe care eu il scriam aici ca sa explic dupa puterea mea, ceea ce vazuse si auzisem,glasul imi graia,imi spunea ca sa scriu cu ale Sale cuvinte.Cam a treia parte din tot ce am scris, mi-a fost graita ,dictata daca vreti, de glasul divin din dreapta mea.
Si e minunat acest lucru,deoarece,nu doresc ca sa gresesc cu voie sau fara de voie in tot ce eu scriu pe Blogul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului cu Sfintii Sai.

3 comentarii:

  1. Cum se mai spune scinteia divina, spiritul era cum este si acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏😥

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ce a spus IISUS DOMNUL:EU SUNT CALEA ,ADEVARUL SI VIATA

    RăspundețiȘtergere