vineri, 27 octombrie 2023

IISUS HRISTOS VA VENI PE PĂMANT ! A VENIT IISUS !



                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezesc glasuri multe de copilasi ,glasuri care strigau in cor asa:

           "Uite !
           Uite pe Iisus Hristos!
          A venit Iisus Hristos !
         A venit Iisus Hristos !"


Clipă în care dragilor, vad un camp frumos înverzit spre Rasarit,iar pe Camp, vad o Lumina alba orbitor de stralucitoare care venea din Cerul Sfant.
Jos pe Pămant,in mijlocul Luminii albe, Il vad chiar pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS inconjurat de o multime de copilasi veseli si fericiti.


Era atat de minunat ca s-aud glasurile pruncilor care strigau ca a venit Iisus Hristos.



IISUS HRISTOS va veni dragilor ! Nu va intarzia sa apara! Cu totii vom vedea VENIREA SA din CERUL SFANT, pe Pămant romanesc ,in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Tot mai des am scris dragilor despre VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SAU IERUSALIM,ROMANIA.
Sa nu uitam dragilor, ca sa multumim Domnului si Maicii Domnului, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,pentru toate lucrurile bune si mai putin bune din viata noastra.
                              Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Deocamdata sus la nivel spiritual,

    ca aici jos pe Pamint situatia e cam groasa si trista unde o racheta a lovit un spital in Egipt acum o ora la 220km de Gaza

    unde evreii din Israel care nu recunosc pe Mesia Iisus

    au facut si un raid cu tancurile 100 vehicule si doua buldozere in trei zone din Gaza dar si in CisIordania soldate cu 15 morti si raniti dar oamenii mor si de lipsa apei curentului si combustibilului pentru spitale de care

    reprezentantul Javer de la noi al Palestinienilor acuza--Ocupantul Israel ca nu respecta spiritul legii universale si GENOCID-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un director de spital din Gaza scolit la Cluj-Napoca a pierdut acasa bombardata toata familia sotia si copii in timp ce el era in spital-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Declaratii de Razboi

    Sua a bombardat ca raspuns bazele si un depozit de armament in Siria=Magog a unei organizati a Revolutiei Islamice

    in timp ce ministrul de externe al Iranului ameninta de la ONU din Sua ca daca Israelul intra in Gaza America nu va fi crutata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Averisment

    Un avion american sicanat de o nava chinezessca iar doua nave una Chineza si alta Filipineza sau ciocnit deoarece China revendica toata marea si averizeaza Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Troncota -In 4 iulie 2023 s-a semnat Organizatia de la Sanhai care nu este numai Economica ci impune si consultatra Militara din care face parteRusia China Iranul si India.
    Iar acum Rusia anunta planul de a-si face o noua statie Spatiala- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lupta pentru pace de sar scintei

    Incarere intre studenti in Sua la manifestatie intre pro palestina si pro Israel

    Desi dupa ore de sedinta a Consiliului Ue cer o zi de pace si pauze pentru coridoare umanitare si o propunere a Spaniei pentru Pace dar si Onu


    Dar luptele se intensifica iar Israelul aduce noi blindate linga Gaza iar americanii ataca depozite si baze in Siria si Liban-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Părintele Elpidie din Grecia care acum e venit la Mănăstirile din Romania spune că după moartea lui v a veni Antihristul și al treilea război mondial care v a face prăpăd pe glob....vor rămâne putini creștini care l vor întâmpina pe Domnul Issus....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vazut intr-un mesaj al doamnei Maria ca fiind profesor arab la o sala de clasa-craciun.

      Ștergere
  8. Turcia lui Erdogan duce o politica neootomana singura tara Nato care rupe toate acordurile cu Israelul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mircea Cosea -Noua lege a pensiilor dusa pe la Bruxell de care romanii nu stiu nimic ,presa da numai aberatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bomba cu burete - inventie facuta de Israel are dou pungi cu licid care in gura tunelurilor se combina si blocheaza circulatia aerului din tuneluri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anatol Salaru fost ministru al apararii in RMoldova
    -ue plina de oameni vinduti si agenti ai Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. IISUS DOMNUL daca a si venit inseamna ca poate salva omenirea- dar pana ce antihristul nu-si atinge scopul nu putem veni cu argumente care spun ca DOMNUL va veni dupa distrugerile facute de antihrist-asa spune si in scriptura

    RăspundețiȘtergere
  13. Israelul anunta intrarea in noaptea asta in Gaza cu blindatele sub acoperirea aviatiei proprii ca -Ziua Razbunarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi s-a votat la Onu o rezolutie ceruta de statele arabe pentru oprirea ofensivei Israelului in Gaza la care
    Romania s-a Abtinut
    Iar Hun-garia cam singura din Ue care s-a Opus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. E timpul să vă treziți din somnul vostru
    Când guvernele poartă război împotriva propriului lor popor, să știți că timpul vizitei Mele este aproape
    De Jennifer. 16 Octombrie 2023
    Copilul meu, le spun copiilor mei, ieșiți și fiți un făcător de pace. Nu-i purtați ranchiună aproapelui vostru. Copiii mei, voi sunteți chemați să fiți discipolii mei, sunteți chemați să fiți o prelungire a Milostivirii mele foarte Divine. Nu îl judecați pe celălalt, mai degrabă folosiți judecata pentru a vă îndepărta de păcat.

    Copiii mei, lumea se destramă și, la fel cum se desface cusătura pe o bucată de pânză fină, trebuie să vă rugați cu fervoare la Divina Treime pentru a recunoaște semnele din jurul vostru. Am venit să vă avertizez în dragoste. Am venit să vă învăț cu mare răbdare că trebuie să renunțați la tot ceea ce vă consumă și vă distrage atenția de la îndeplinirea misiunii voastre în această lume. Ce să spun omenirii care nu mai este ascultătoare de poruncile mele, unei lumi care trăiește pentru a-și îndeplini propriile dorințe egoiste? Atunci când guvernele pornesc războiul împotriva propriului popor, să știți că timpul vizitei mele este aproape.

    Copiii mei, este timpul să vă treziți din somnul vostru sau veți deveni ca fecioarele nebune care au fost luate prinse cu garda jos. Este timpul să vă pregătiți și să vă întoarceți la sacramente, pentru că Eu sunt Iisus, iar mila și dreptatea Mea vor prevala.

    De Jennifer. 21 Octombrie 2023
    Copilul meu, când lumea o cinstește pe Mama mea, ei îi aduc adorație fiului ei, căci Eu sunt Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  16. pt Ion Oglinda-sunt ANONIM 5-avertismente sunt de peste 1500 de ani sau chiar din NOUL TESTAMENT de la IOAN -Apocalipsa -omenirea a trecut prin multa evenimente critice si tot nu se linistesc apele-fiecare om trebuie sa fie constient de de faptul ca are de indeplinit o misiune pe pamant-constientizarea a cine sunt eu si ce trebuie sa fac sa ajung la mantuire=desavarsirea de care vorbeste IISUS HRISTOS -greu de indeplinit in lumea zbuciumata de mari tulburari-duhovnicul meu a spus:sa va RUGATI continuu SF TREIMI SI MAICII DOMNULUI, dar si la SFINTI =AVOCATII VOSTRI IN CERURI-asadar sa avem sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere