joi, 19 octombrie 2023

O ALTĂ LUME ,PE O ALTĂ PLANETĂ ! O LUME A IUBIRII FAȚĂ DE APROAPELE !



                                        Dragii mei, 

Astăzi, am stat puţin întinsa în pat cu ochii închişi , pentru a mă relaxa.
În faţa ochilor , aveam un întuneric obişnuit, apoi ,din ochii mei  au început să curgă spre Cerul de noapte, Lumini stralucitoare de toate culorile. În special albastru violet stralucitor, auriu de soare, si alb foarte stralucitor încununat de un verde crud stralucitor.
Şi astfel ,cu acest izvor de Lumini din ochii mei, văd ca si în Pământ sau după Planeta Pământ, văd dragilor un alt Tărâm, o altă Lume.
Închipuiţi-vă dragii mei, că sunteţi pe un vârf de munte şi priviţi în jos la o altă lume, o lume nepământeană, mi-a spus chiar în această clipă un glas.
                 Da,asa-mi spune un glas chiar acum:
   "Ceea ce vezi acum,este o Lume                                             nepamanteana!"
Asa vedeam eu, cum  pe sub Pământ, la terminarea adâncimii Pământului , vad un peisaj dumnezeiesc de frumos, un peisaj cu iarbă verde ,un verde crud si cu flori de toate culorile ,dar,culori multa mai straucitoare,mult mai vii si diversificate,culori nepământene combinate unele cu altele sub diferite forme şi modele.
Oamenii erau mai înalţi decât noi pământenii ,aveau circa 2,5 metri.
Lumina Cerului  era ca un început de amurg la noi . 
Văd dragilor printre aceste frumuseti nepământene, văd un Tron înalt din aur.
Din stânga mea ,apare o siluetă foarte înaltă, acum o văd la chip.
Nu stiu ce sa spun, daca era femeie sau bărbat.                                              
Pe cap are o  Coroana extrem de frumoasă .Coroana este înaltă , are multe la raze de aur la partea de sus, este din mai multe culori strălucitoare.
Aceasta persoană înaltă de până 2,5 metri, era o adevărată împărăteasă sau împărat al acelui ţinut, căci s-a asezat pe Tron si-mi zambea bland.                                                                                                                ...

Undeva ,mai la distanţă, văd două persoane la fel de înalte care duc pe umerii lor, ceva ce se asemăna cu un sarcofag :
                       

Asa cum ducem noi sicriul pe umeri, tot asa era dus cineva îmbrăcat si înfasurat ca si-n aur, era plimbat,  în timp ce împăratul îmbracat ca si în armura de aur de sttatura foarte înalta, stătea pe Tronul si mai înalt.
Dragii mei, ceea ce am văzut in trairea mea, părea a fi desprins dintr-o altă Lume si cu alti oameni.
Am cautat aceste poze pe net, ca să vă faceţi o părere despre toate câte am văzut.
În rest, sunt si eu uimită de această uluitoare traire.
Am spus adeseori dragii mei, si spun si acum cu toata fiinta mea, nu suntem singuri in Univers!
Dumnezeu a creat mai multe Lumi ,mai multe fiinte cu chipuri diferite față de noi pământenii , fiinte mult, foarte mult evoluate spiritual si intelectual.
Sunt multe Planete locuite si locuibile.
Este uimitor de frumos si de diversificat UNIVERSUL creat de BUNUL DUMNEZEU.
Cine spune ca doar Planeta Pamant este locuita si ca intreg UNIVERSUL acesta se bazeaza doar pe circa 8 miliarde de suflete,acea persoana nu stie nimic si nici nu crede in CREATORUL UNIVERSULUI infinit de mare.
Acea persoana,acele persoane cred in ceea ce vad si aud, in ceea ce este palpabil.Ori DUMNEZEU a creat atât Lumea vazută cât si cea nevazută.
DUMNEZEU a creat multe PLANETE care sunt mult mai frumoase si mai primitoare decat Planeta Pamant care e plina de  armament si de oameni care se urăsc de moarte unii pe altii.
Dar, va veni vremea cand vom vedea cu ochii nostri aceste Planete locuite si de alte fiinte mult mai inteligente decat noi pamantenii.
Toate la timpul lor.

                                         Cu dragoste, Maria. 

4 comentarii:

  1. In privinta civilizatiilor extraterestre exista desi marginalizate 2 tipuri de informatii care converg.
    Una ceva mai moderna din zona cercetarii militare dintre care o lista facuta de un expert rus are cca 50 de tipuri de rase desi dupa descriere una din ele cred ca e de fapt tagma ingereasca divina .
    Pt mine simplificat exista 3 categorii de rase civilizationale principale din care una desi mai rara si poate mai departata e cam ca si noi de buna /rea .
    A doua e cea a civilizatiilor sfinte in care toti au din nastere macar prima treapta de sfintenie ( din cele 7) deci posibil si moaste dupa moarte. ( La sf vietii Arsenie a avut 2 trepte iar darul de cunoastere tine de a doua cea a profetilor de mijloc) .
    A treia categorie sint cele inca prea decazute unele f rau cu destui demoni intre traitori.
    Despre aceste ultime 2 categorii exista o revelatie de fapt un capitol dintro mare revelatie cu 64 capitole secretizata inca din posesia sefimilor celor 4 mari culte crestine ( din cele 4 trei o primisera in 1910 si a patra in 2005 tot in urma rugaciunii dregatorilor pt talmacirea Apocalipsei insa si primirea si rugaciunea si tainuirea ei din necredinta fusesera profetite inca din sec.1 prin Ana din Pont prorocita crestina care mai are inca o profetie pt noi despre tara legat de o noua convertire care va incepe in Dobrogea ambele declarate necanonice in 2005 de BOR ).
    Despre prima categorie Iisus spunea ca aceste cuvilizatii sint f dezvoltate in stiinta si unite fratestec intro Asociatie a Civikizatiilor Superioare dar care e dusnanita de cele rele inferioare inclusiv cu atacuri de razboi f bine aparate de cele sfinte care raman mereu neatinse.
    Nici o civilizatie mai spune Iisus nu are misiune de a ne calauzi spiritual pe noi ci de educatia noastra se ocupa chiar Dumnezeu insusi alaturi de ingerii Sai.
    Detaliul profetic este ca vom fi primiti si noi in Asociatia lor sfinta insa abia dupa 3 generatii de la sfirsitul Judecatii. ( deci cind se va naste fiul fiicei mele nascute azi =cam peste 50 de ani prin 2073).
    Alt detaliu e ca pina la sfirsitul Judecatii acestor extraterestrii de oricare fel le este interzisa aparitia in mass media sau alte tipuri de contacte oficiale larg publice.
    Dar si ca Dumnezeu prin lucrari sfinte ne apara pe noi de invazii dusmanoase in masura si cit timp noi nu o putem face inca.
    ( Din cite spun specialistii militari in domeniu se lucreaza la mai multe feluri de aparare inclusiv contra infiltrarii in populatie pt acces la functii de putere cit si contra mineritului secret pt furt de aur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inclusiv doamna daca suntem atenți la rugăciunea Tatăl nostru,vedem că aici este vorba de ceruri
    Tatăl nostru care ești în ceruri,sigur mesajul dv.arata acest lucru nu suntem singurii oameni de pe acest pământ 🙏
    Auzeam pe bunica Dumnezeu sa-o odihnească când povestea că cei buni vor fi luați în somn și vor fi mutați dintr-un loc in alt loc,când va fi aproape sfârșitul vieții pe Pământ,
    Ce pot sa spun am trăit multe întâmplări care acum le înțeleg mult mai bine.
    Adevărul este că trebuie să ne rugăm mult mai mult că niciodată.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. d-na MARIA- sunt ANONIM 5-intreb: daca IISUS DOMNUL a spus in noul Testament-EU NU SUNT DIN LUMEA ACEASTA- noi ce sa intelegem?!-eu cred ca nici noi daca avem SUFLET SI TRUP-atunci se pune problema lui ADAM SI EVA, primii oameni care erau in lumina- si mai cred ca in Biblie se va face lumina pt omenire- multe s-au sters din Biblie si din memoria oamenilor-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  4. nepotii ,nepotilor nostri poate vor apuca acele vremuri-din cei 140 000 mii ramasi dupa cataclisme -si daca planeta va fi distrusa -ori o va reface TATAL, ori va trasfera acei sfinti pe alta planeta

    RăspundețiȘtergere