luni, 8 martie 2021

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT ?

 

                                       

8 Martie 2021,ora 14,47 !

.Dragii mei,

In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe blog, vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad inspre Sud-Est,o silueta care se apleaca spre pamant, priveste la un santulet ce se facuse in pămant, un şantulet lung si cumva serpuit usor.

.
Apoi ,silueta dispare in clipa urmatoare.
Dar eu vad cum pe acel şantulet in pamant dar mai la suprafata,nu in adancime prea mare, aluneca cu viteza unei ape de izvor ce curge de pe munte,o unda de foc rosu intens.
Unda rosie nu era intrerupta deloc, ci se ducea pe santuletul format sub pamant ,dar la suprafata.
Astfel incat,vedeam acum santuletul format sub pamant ,care nu era mai mare de 10 cm latime,si pe care aluneca fara intrerupere unda rosie si densa,unda ca de laser intens.
Asa precum este aceasta sageata rosie de mai jos, sau precum linia rosie din cealalta imagine.



.
Prieteni dragi, cred ca vom auzi de un Cutremur intens,un Cutremur de suprafata daca am interpretat eu corect cele vazute, sau un Cutremur intens,un Cutremur a carei adancime o vom afla la momentul prodcuerii lui.
Sa ramanem tari in Credinta dragilor, si sa credem cu tarie ca vom fi ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului, asa cum am fost si pana acum.
Sa fim buni si iubitori faţă de Aproapele nostru,sa fim milostivi si cu sufletul plin de Credinta intru Domnul nostru Iisus Hristos si Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.



10 comentarii:

  1. Daca ar fi la noi in Romania as miza pe lantul vulcanic muntos din Harghia pina in nord dincolo de granita Maramuresuli de Nord in Ucraina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. posibil eruptia unui vulcan daca exista foc pe sant?! si se produc si seisme-s-au inmultit aceste evenimente -omul prin comportament a stricat echilibrul pamantului

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.romaniatv.net/arabia-saudita-bombardeaza-pozitii-ale-rebelilor-houthi-in-yemen-dupa-un-atac-cu-drone_5327253.html

    RăspundețiȘtergere
  4. În ziua de 08 Martie 2021 la ora 00:34:28 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.9, la adâncimea de 144km.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din datele profetice pe care le am inclin catre implinirea profetiei biblice legata de darea foc de catre Dumnezeu insusi a unei anumite paduri din Israel care va arde integral urmand ca dupa urgie la un timp sa fie resadita tot de Dumnezru dar acum prin tromisi cu butasi etc .
    Focul va fi dat cit se poate de nemiraculos cu trup fizic omenesc teofanic greu credibil omului obisnuit deci cu mina Sa cu turnare dintro canistra cu benzina in acel vad in panta catre padure toata benzina din ea dupa care va da foc cu o bricheta si apoi va face un semn porunca cu mina sa sufke vintul pt a inteti si raspindi focul in toata padurea. Alt amanunt este ca in afara de a fi semn biblic va fi si o lucrare justitiara tintind o anumita vila din padure la adapostul careia au loc pacate anumite pacate stiute de societate si cu care lumea publica nu e de acord dar nu are putere sa lupte cu acea retea cu tot felul de legaturi. Lucru care va iesi la suprafata abia ulterior dupa ce incendierea va fi criticata cu sirg ca pe o fapta reprobabila ilegala care trebuie pedepsita macar prin plata daunei si amenda. Probabil ca va fi platita dar abia la evaluarea daunei se va da in vileag in gura mare pt ca pina atunci presa nu dorea sa scoata la lumina ca pe un caz care trebuie eradicat de politie ci se punea batista pe tambal facind doar glume si trimiteri ca picanterie distractiva cumva aprobator un fel de reclama discreta.
    Insa totodata va da inca un prilej de rastalmaciri si teorii conspirationiste involuntar hulitoare fara a se feri de acestea urmand a fi eradicate si ele ulterior prin secerarile Judecatii care vor fi iminente.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  7. de cine sa ne apere Dumnezeu si Maica Domnului daca aceste cutremure sunt imprevizibile- cel putin vulcanii in eruptie avertizeaza lumea sa plece din zona-iar de ce ti-e frica
    nu scapi-si nu inteleg de ce sa-ti fie frica de DUMNEZEU daca EL este iubire! poate de constiinta incarcata a omului prin fapte ,vorbe si gandire urate

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa fie acel vulcan din Rusia a carui lava zice ca a curs ca un sant cu foc ..... ???

    RăspundețiȘtergere