joi, 4 martie 2021

STARE DE RAZBOI MONDIAL ?

   .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                     

            3 Martie 2021,ora 6,18 !


                              Dragii mei,


Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune asa:

          "Starea aceasta,inseamna Stare de Razboi mondial!"

Iar ceea ce auzeam dragilor, vad scris pe un ziar,vad scris in mijlocul unei fraze din ziar.

Nu vedeam numele ziaruluisau vreun titlu anume, ci vedeam mijlocul unei fraze in care scria:

"Starea aceasta,inseamna Stare de Razboi mondial!"

Dragilor, vrem sa ne amagim singuri si spunem ca, nu va mai fi  al 3 lea Razboi mondial,deoarece,este indeajuns un Virus mortal sau mai multi,asa cum ni se spune acum despre Coronavirus clasificat in valuri si tulpini.

Din pacate dragilor, la un moment dat,al 3 lea razboi mondial va izbucni.Si nu va fi cu virusuri fabricati in laboratoare secrete si aruncati in atmosfera in mod voit,ci va fi cu arme chimice.

Asa este scris,si din nefericire,asa se va intampla.

Sa nu uitam ca, am scris cu ceva ani in urma ca dupa cel de-al 3lea razboi mondial care va dura 2 ani, va veni in Noul Său Ierusalim numit Romania Adevarului Duhului Sfant,Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos.

Aici, in Romania Duhului Sfant ,va fi JUDECATA celor vii si celor morti.

Nu putem dragilor face nimic,in ceea ce este hotarat de Sus.Dar,putem sa ne rugam fierbinte cu inima si cu sufletul ,pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Sa ne daruiasca noua si celor dragi noua ,sanatate iertarea pacatelor noastre si mantuire sufletului.

Sa multumim fratilor in fiecare clipa a vietii noastre,pentru toate cate am primit in DAR de la DUMNEZEU,pentru familia pe care o avem, pentru aerul curat pe care il respiram, pentru bucurii si necazuri deopotriva.Pentru toate sa aducem cinste,slava ,inchinare si iubire divina,Amin!

                             Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:


  1. Și Ioan Istrate anunță un război în România cică ne vor ataca rușii și aliații lor iar americanii și englezii vor interveni foarte târziu dar vor interveni și vor salva ce mai rămâne,Rusia va fi înfrântă și un nou imperiu gen imperiul bizantin sau Roman de Rasarit,va apărea și harta va arata cu totul altfel în lume.Insa până la război mai întâi va fi marele cutremur pe care îl prezice tot Ioan Istrate in cartea lui.Intamplator i-am citit câteva chestii din carte..faza cu cutremurul tot o tine așa de prin 1998 și au trecut 23 de ani și nu a fost niciunul..sper sa amâne Dumnezeu cutremurul posibil și anul asta și anii viitori că și așa suntem vai se capul nostru cu pandemia.

    Rușii sunt chiar langa noi,pentru noi nu e bine nici cănd pronunți cuvântul război sau când țările se amenință între ele cu război pentru simplul fapt în care rușii ne pot distruge pe mai mult de jumate înainte să intervină americanii și aliații europeni,daca vor interveni
    Ioan Istrate soubea că vor interveni dar cam târziu.
    Scrie in cartea Romania șiunea in timp a lui I.Istrate despre războiul global pe la mijlocul cărții.

    Ferească Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan Istrate a scris o multime de lucruri care nu s-au adeverit, asa ca e mai bine sa il privim cu retinere.

      Ștergere
    2. Si pe acest blog se anunta de foarte mulți ani cutremurul cel mare, razboi si invazia extraterestrilor. Si!? Toti prezicatorii se pacalesc. Au dat gres și cu pandemia. De cutremur acestia scriu periodic poate poate se nimerește ceva!?

      Ștergere
  2. Probabilitate mai mare in Orientul Mijlociu unde sint multe orgolii si puteri mari opuse economice si religioase Israel ,Iran Arabia Saudita si de ce nu Turcia , Rusia si SUA si multe focare mocnite in Siria si Yemen Irakul de nord cu Kurzii inclusiv cei din Turcia care nu au voie sa dezvolte arme nucleare dar au suficient petrol si chimie pentru arme chimice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Semnele vremurilor din urma:
    https://matinalhunedorean.ro/2020/02/20/de-ce-a-iesit-marea-britanie-din-ue/

    RăspundețiȘtergere
  4. La cata rautate este pe lumea asta, pana si Dumnezeu care este mult milostiv si care indura multe se satura.
    Ma uit cum in familie pana nu ii scoate sufletul si isi chinuieste cumplit o ruda copilul, il blesteama permanent desi munceste si este un copil foarte bun, au vazut asta toti, nu se lasa femeia aceea. Copilul a ajuns sa nu mai poata respira desi nu avea astfel de probleme, dar cand acea femeie se napusteste violent atat fizic, cat si verbal, a ajuns sa i se faca rau copilului, ramane fara aer. Si nu se preface.
    Dracuie si blesteama fara motiv pe oricine femeia aia, injura mai rau ca un birjar. Cred ca este posedata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iohannis nemultumit de hotarirea definitiva din Dosarului 10 august ,al Loviturii de Stat instigata si organizata de el si finalizata prin Dictatura Iohannista instalata de el in Decembrie 2021 prin incalcarea dreptului suveran al poporului din Constitutia Romaniei prin incalcarea rezultatului alegerilor si instalarea a PNL Evreiesc pierzatorul alegerilor la conducerea Romaniei urmare Complotului'presedintelui' de la VILA Lac.
    Electoratul va dorii si el un proces al ADEVARULUI Constitutional?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutremure puternice in Noua Zeelanda din care unul de peste 7 si altul de peste 8 dupa valul mai mic de cutremure in Grecia care pot da si cutremure cel putin mai mici in zona Romaniei dupa principiul corespondentei ca zone opuse pe glob.
    Se pare ca Pamintul se reechilibreaza posibil si urmare a incalzirii globale si topirii ghetarilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. A fost cutremur si la noi de 3 grade si in zona Buzau in data de 3 martie 2021 ora 4,01 la adincime de 143 km,s-a resimtit pina in zona Sibiu, precedat de cutremurele di Grecia si Bosnia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Reactie acum pe Romania TV dupa declaratia lui Iohannis despre Dosarul 10 august''si-au dat sah -mat cu propriile arme''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Cutremurele din Vrancea-Buzau au avut legatura cu cele mai mari din Larissa- Grecia dar si cu cele mult mai mari de peste 8 din Noua Zeelanda ca zone opuse pe glob unde populatia a fost evacuata din zonele joase din cauza unui val marin seismic de peste 3m,practic toate in decurs de citeva ore comfirmind atit teoria lui Magureanu-cu legatura intre Romania si zona Adriatica -la distanta de 7 ore,dar si cea a americanilor cu reflexia cutremurelor in zonele opuse pe globul Pamintesc-Noua Zeelanda-Romania-Buzau si Balcani in cazul asta Larissa-Grecia la distanta in timp de 13 ore fata de cel mai mare de peste 8 din Noua Zeelanda unde au mai fost doua de peste 7 ,mai devreme-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. In Vrancea-Buzau au fost doua cutremure unul initial de 3 si urmatorul la 3 ore de 3,8 pe scara Richter-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Spionul german de la unitatea de acoperiti a ministerului de externe a Germaniei ,Frantz Dominic abia impus primar ilegal al Timisoarei e si vazut de liberali pe Antena 3 ca viitor presedinte al Romaniei in tandem cu viitorul premier Iohannis din viitorul mandat.
    Probabil ca dezastrul sa fie total-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Romania Duhului Sfint are legatura dar nu e chiar tot una cu Noul Ierusalim Sionul cintarilor din Sion din Israel unde va fi unul din cele doua centre ambele in orientul mijlociu ale razboiului biblic.
    Exista adevarat o oarecare legatura si cu profetia Vangai scrisa cenzurat cit si respectiv dar acum dupa urgie cu alte profetii in ideea celei a lui Sundar Singh legate tot de Romania dar Judecata nu va incepe in Romania ("Din Sion Domnul iti va trimite sceptrul de domnie ")
    ci cel milt secerarea a doua din considerentul ca Iisus revenit -care o executa haric "ca un hot" zi dupa zi- va fi prezentat lumii in direct si la fata locului unii de la Bucuresti in Simbata primului Paste de dupa urgie in piata Universitatii organizat si anuntat anterior.
    Legatura trimiterii sceptrului aparent din Sion ca si cum ar fi trimis e una partial metaforica in sensul ca urgia cu care se va obtine firava majoritate religioasa necesara va fi poruncita siboprita la sf ei de Dumnezeu din Sion in favoarra noii Lor religii a sfintilor Sionului carecdeci vor fi cibtat scele cibtari noi tot in Sion ca noul popor zis nascut in Sion de la care insa nubse va retrage harul curtea interioara reala a metaforicei cetati Ceresti coborita din Cer prin Venirile promise prezente in care treb sa creada doar unii nu cei milti cei care vor supravietui devenind treptat "o turna si un Pastor" .

    RăspundețiȘtergere
  13. Duminica se anunta manifestatie in Bucuresti si alte locuri din tara la ora 15 in timp ce puterea se pregateste de a declara Bucurestiul in scenariul rosu de COVID altfel spus fuga /salvarea de 'clopotel'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Craciun ....tare ești idiot !😔

    RăspundețiȘtergere
  15. da, craciun, romania tv e un rahat de televiziune. Intr-o tara civilizata era inchisa demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00,21rahat ești tu...

      Ștergere
    2. Intr-o tara civilizata, democrata si libera trebuie sa fie lasate toate televiziunile si fiecare alege la ce sa se uite.

      Ștergere
  16. 22,52 si oo,21 Voua va e ciuda ca Iohannis omul vostru de paie cam calca in stachini.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://destepti.ro/un-aisberg-urias-s-a-desprins-de-antarctica-10-ani-pentru-a-salva-continentul-alb-si-restul-lumii?fbclid=IwAR0osMR0G8L_Ocbbpnpf_69wWGYlccYJ0IHoWOPfOj5vfLmNhiSZnuBdtls

    RăspundețiȘtergere
  18. DA,Si cum ati vrea sa inchideti Romania TV?
    Cum ati inchis si PPDD al lui Dan Diaconescu pe care l-ati inchis,sau cum ati vrut sa inchideti Nasul TV exilindu-l in Canada pe Radu Morar???
    Var placea mult sa aveti ca Ceausescu o singura televiziune care sa-l laude zilnic pe BOUL de Iohannis si un singur partid de ATEI ca USR=USSR
    Ha -ha-ha,asta e visul vostru de urmasi ai securitatii .

    RăspundețiȘtergere
  19. observ ca blogul e adunatura de indivizi care se jignesc iar d-na Maria nu sterge mesajele-degeaba se vorbeste de DUMNEZEU ca educatia s-a pus in cui

    RăspundețiȘtergere