luni, 1 martie 2021

IISUS HRISTOS MI-A SPUS : SCRIE !!!

 


                                    Dragii mei, 

Dragii mei, în aceasta dimineaţă  in timp ce dormeam , îmi aud glasul sufletului meu care imploră pe Dumnezeu  aşa :

                  "Caută de-mi porunceste în pace!
                Şi cu Credinţă, cu lacrimi de pocăinţă, pe  toate le voi împlini !"

Clipă în care fratilor,  cu ochii închisi fiind , văd lângă căpătâiul meu  pe Însuşi scumpul nostru Mântuitor .



Este îmbrăcat în veşminte lungi, roşii catifelate, are părul inelat si lunguţ până pe umerii Săi,  iar culoarea parului era castanie, exact precum castanele coapte.
Ochii scumpului nostru Mântuitor  au întocmai culoarea Cerului senin,adica ,albastra si cu stralucire de cristal.



Chipul Lui Iisus dragii mei, este stralucitor ca Soarele în mijlocul verii.Are o barbă micuţă tot castanie, şi este foarte tras la faţă, este tare slab.    
Iisus  era chiar lângă patul meu dragii mei, imi zâmbeste  cu tot Chipul  Său plin de Lumina alba orbitoare.
În Mâna Sa dreapta, Iisus tine o Pană  albă de scris.
Pana este  cu vârful spre El.
Iisus  îmi întinde Pana din mâna Sa ,Pana  din palma Sa mi-o pune chiar în palma  mea dreaptă ,iar eu o privesc cu uimire şi cu mare bucurie în suflet o strang la pieptul meu.           

 Apoi, în acelaşi timp imi spune numai cu privirea Sa,fără ca să deschidă gura Sa, îmi spune aşa :

                                   "Scrie !"  

Scumpul nostru Mântuitor era tare fericit ! Mă priveste de la doar circa 30 de cm distanta ,după care, a disparut .
Şi iată-mă dragii mei, cum sunt aici cu voi si lângă voi cu sufletul ,scriind CUVÂNT din CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU ! 
Să credeţi  fratilor in CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU,căci nu de la mine scriu ,ci numai de la Duhul  Cel Prea Sfânt.
Trebuie sa va spun dragii mei, că aceasta LUCRARE  a Duhului Sfânt  pe care eu o fac scriind aici  pentru voi toti,  presupune o schimbare radicală în LUMEA  intreaga.
Va fi o adevărată  Furtună între Ţări şi Popoare, ca în final ,să vină pe Pământ pentru a doua oara, Scumpul nostru MÂNTUITOR. 
Această MARE  MINUNE se va petrece fără nicio îndoială în ROMÂNIA !
Iar această MARE  MINUNE se va intampla în veacul acesta pe care îl traim.
Timp mai avem încă, fratilor !  Sa nu-l risipim adunând averi si bogatii materiale ! Ci sa facem fapte bune , fapte de milostenie, sa avem mila de cei necajiti si oropsiti, sa mergem Duminica la Sfanta Biserica, si nu in ultimul rând ,sa ne spovedim la Preot  după care ,să ne învrednicim a primi Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.

                                         Cu dragoste, Maria. 

10 comentarii:

  1. Doamna Maria, va credem ce scrieți aici pe blog. Puteți sa-l rugati pe Dumnezeu sa ne trimită mesajele un pic mai clare. De multe ori se intampla ca mesajele sunt fragmente si nu prea se intelge mai nimic. Nu va cer sa-l ispitim pe Dumnezeu, va cer numai sa-l rugati. Cred ca Dumnezeu nu se supara pentru o rugaminte.
    Mantuire la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajele Lui Dumnezeu sunt clare. Voi sunteti surzi si orbi. Nu vedeti ca totul e aiurea? Adica, Dumnezeu s-a saturat de milogeli. Nu este un zeu caruia sa-i aduceti ofrande in genunchi. Ridicati-va in picioare si fiți oameni care sfintesc locul cu fapta. La cata spurcaciune e acum in Romania, nici cu milioane de troite nu o curatati.

      Ștergere
  2. Trebuie să faceți întocmai cum va cere Dumnezeu.Este o misiune care trebuie sa o îndepliniți ,chiar daca oamenii nu înțeleg și aduc batjocuri la adresa dumneavoastră vor fi judecați.Va doresc sănătate și putere în tot ceea ce faceți pentru Dumnezeu că sa avertizați oamenii de lucrurile care vor veni.Prin aceste avertizări Dumnezeu va folosește că oamenii să se îndrepte către pocăință.

    RăspundețiȘtergere
  3. Zilele trecute in 28 februarie s-au implinit 236 de ani de cind au fost executati in 1785 conducatorii Racoalei romanilor ortodoxi Horia si Closca iar Crisan s-a spinzurat .prinsi ca urmare a tradatorilor unii chiar rude care au fost premiati cu sume mari cu aur si o medalie de aur de la Baronul Mihai von Brukenthal din SIBIU care aur provenea tot de la motii mineri din muntii Apuseni din care baronul isi construise 3 palate la Sibiu,Simbata de jos si Avrig,primul plin cu tablouri de mare valoare cumparate care se pot vedea in casa lui devenita muzeu din din piata centrala a Sibiu numita a Revolutiei nume schimbat de Iohannis in piata Mare care a demolat marea statuie a lui Gheorghe Lazar pentru a instala in curind a treia statuie a Calaului von Brukenthal.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zilele trecute in 28 februarie s-au implinit 236 de ani de cind au fost executati in 1785 conducatorii Racoalei romanilor ortodoxi Horia si Closca iar Crisan s-a spinzurat .
    Prinsi ca urmare a tradatorilor unii chiar rude care au fost premiati cu sume mari cu aur si o medalie de aur de la Baronul Mihai von Brukenthal din SIBIU care aur provenea tot de la motii mineri din muntii Apuseni din care baronul isi construise 3 palate la Sibiu,Simbata de jos si Avrig,primul plin cu tablouri de mare valoare cumparate care se pot vedea in casa lui devenita muzeu din din piata centrala a Sibiu numita a Revolutiei nume schimbat de Iohannis in piata Mare care a demolat marea statuie a lui Gheorghe Lazar pentru a instala in curind a treia statuie a Calaului von Brukenthal.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e Maria de la Dumnezeu scrii ..chiar daca necesar vag si gresit talmacit uneori din cauza puterii mai mici de a purta unii o au mai mica altii mai mare unii au mai multa iubire altii mai multa disciplina si ascultare fiecare dupa caracterul lui de m

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesajele nu sint dupa cum vedeti pe masura puterii de a purta a majoritatii nici macar pt a Mariei ca scrib si nici pt a fi intelese musai toate pe loc.
    Vor urma sa fie intelese cu tompul doar de cei scrisi. Pina atunci ar trebui folosite de eschatologi ca indicii adaugate altor profetii adunate din alte parti. Ele avind ceva tainic ascund adevaruri inca necanonice nedogmatice nefiind pt toti.
    Cei multi nescrisi nu le vor crede pina la moarte. Iar cei scrisi cu mare greutate. Multe nu sint deloc informatii noi pt cei care stiu multe alte profetii ci mai degraba confirmari daca mai era nevoie. Insa vor fi utile cind se vor pune toate in discutie poate nu atit pt a se gasi adevarul ci dupa ce va fi confirmat indeosebi cu urgia sa se vada ca Dumnezeu inaibte de a face a vestit macar si vag profetilor Sai asa cum vestise uneori vag si referitor la venirea lui Iisus. Atit de vag incit unii nu au crezut nici dupa asa cum si acum cei multi nu vor putea crede. Sa nu va asteptati ca Dumnezeu sa vina si sa dea dreptate celor multi doar pt ca ei cred in prima Sa venire sau pt ca fac parte dintro Biserica. Asa cum Iisus a creat cam de la zero o noua Biserica asa va fi si la a doua venire si in moduri care sa nu fie credibile celor multi care nu accepta ideea de reconvertire noua invatatura si mai bogata cu corectii si fara taine mentale lipsite de explicatii si cu daruri ale Duhului Sfint la tot pasul. La fel din alte si felurite motive aparent intemeiate se va aduce acuze ca face lucrari cu cel rau ca e cel rau ca se mimeaza semnele si lucrarile adevarate ale lui Dumnezeu ca "strica Legea" etc Incit popoarele nu isi vor bsga mintile in cap pina nu se vor executa secerarile Judecatii incepind cu urgia -pas cu pas nu toti deodata asa pe masura succesiunii lor. Desigur vor exista si marturii si decizie sinodala a Marelui Sinod si alte multe dezvaluiri dar ele nu vor avra un efect hotaritor pe cei mai multi dintre scrisi care si ei sint la rindul lor de doua ori mai putini decit cei nescrisi.

    Dar sa nu uit cu referire la venirea strainilor pt ca mai e o talmacire care se refera la noi pierderi din tetitoriul national 3 noi pierderi bine aproape 3 ultima fiind in curs cu timp lasat pt stramutare care nu va mai fi finalizat datorita urgiei Judecatii care prin efectele ei multiple le va readuce inapoi si in scurt timp si pe cele pierdute cu akte ocazii ba chiar si noi portiuni noi care se vor cere ele sa faca parte din viitoarea Tara de pelerinaj mondial binecuvimtata suplimentar fata de restul pe tot teritoriul de la un capat la altul.



    RăspundețiȘtergere
  7. Incendiu fabrica de ţiţei din Prahova. Muncitorii care au suferit arsuri grave, transferaţi la spitalele din străinătate
    Incendiu de la fabrica de ţiţei din Prahova. Cei doi muncitori care au suferit arsuri grave urmează să fie transferaţi la Spitalul Militar "Reine Astrid" din Belgia. Inca un incendiu devastator va urma foarte curând!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dan Barna acum pe Tv ;''USR Nu este un partid al serviciilor oricit s-ar sustine in presa'.
    Ii dau dreptate,USR este in principal, un partid al fiilor de securisti-craciun

    RăspundețiȘtergere