luni, 15 martie 2021

TROITA SFANTA, ESTE DEJA IN LOCUL ALES DE MAICA DOMNULUI !

Dragii mei,
Sfanta Troita este deja la locul ales de Maica Domnului,adică,în gradina din curtea casei mele, in așteptarea pictorilor si a Sfintei Cruci sculptate.
Mai avem multe de aranjat la interior dar și la exterior,iar cand va fi gata complet,voi anunța data sfințirii Troitei la care vor participa 7 Preoți!
Mulțumiri tuturor din inima! Toate pomelnicele de la voi dragilor, vor fi citite si la sfintirea Troitei ,dupa care,vor fi zidite in interior langa Sfanta Cruce.🙏🙏🙏♥

.
Iata si articolul cu Troita Maicii Domnului :

                                             Dragii mei, 

Doresc sa va multumesc din toata inima si din tot sufletul voua tuturor celor care ati ajutat cu banuti pentru Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.Am facut deja comanda pentru TROITA din termopan alb cu multe ferestre dreptunghiulare.

 In cateva zile o veti vedea cum arata in Locul ales de MAICA DOMNULUI,apoi ,vom chema pictorul ca sa picteze cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant, pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL in brate si tot ce mai trebuie pictat la interior.

SFANTA CRUCE va fi din lemn sculptat si pictat. Bani avem pentru TROITA sfanta,iar pentru interior ,pentru pictura ,pentru Sfanta Cruce,pentru infrumusetarea divina,cu siguranta vom strange banutii . 

MAICA DOMNULUI nu ne va lasa,căci asa a fost si este VOIA Sa,ca aceasta TROITA SFANTA sa-I fie ridicata intr-un anume loc si intr-un anume fel. SURPRIZA divina va fi la urma dragilor,cand totul va fi gata! 

Vă voi anunta din timp dragii mei, pentru atunci cand va fi sfintirea TROITEI cu un Sobor de Preoti,si cine poate dragilor,chiar îi rog din suflet sa participe la sfintirea SFINTEI Troite.

 Îmi doresc ca pana la finalul lunii MARTIE sa fie gata cu totul sau cel tarziu pana la jumatatea lunii Aprilie ca sa o sfintim.

 Totul este in fucntie de banii pe care îi vom avea pentru interior.

Ma rog pentru voi toti dragilor, iar Pomelnicele pe care mi le trimiteti ajung toate la PARINTELE care mi-a dat binecuvantarea pentru a ridica TROITA MAICII DOMNULUI ,si le va citi atat in SFANTA BISERICA cat si la SFINTIREA SFINTEI TROITE atunci cand va fi gata!

 Dragii mei, este atat de frumos,atât de minunat ca sa putem inchina MAICII LUI DUMNEZEU si Prea Sfintei Treimi aceasta mica Bisericuta,aceasta Sfanta Troita, prin faţa careia toti cei care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI ,se vor opri cateva clipe si se vor inchina,se vor ruga cu inima si cu sufletul,cu intreaga fiinta. Iar acest divin LUCRU,a fost si este posibil numai cu ajutorul nostru al tuturor. Va asteptam cu multa dragoste ca sa ne ajutati si cu infrumusetarea interiorului.

 Cu recunostinta si cu pretuire,Maria Ghiorghiu.

Iata si articolul asa cum a fost dorinta MAICII DOMNULUI:

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


LUCRARILE pentru Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu,au inceput !

Dragii mei,

Îmi doresc tare mult ca sa ridicam o Troita cu acordul si cu marea bucurie a PARINTELUI !

Cu aproximatie, Troita sfanta va arata asa precum cea din fotografia de mai jos:

Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...
GOOGLE.COM
Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...


Dar mai stiu dragilor, ca la astfel de Evenimente divine,va doriti ca sa puneti si voi cate o caramida la cumpararea Troitei si la ridicarea micutei incaperi.
Daca va doriti si voi cei care iubiti CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS si pe MAICA LUI DUMNEZEUcu Sfintii Săi,ma puteti suna la nr unic de tel : 0747226236 si vă voi da toate detaliile.
Precizez dragilor faptul ca, nu am alt numar de TELEFON ,alt numar care sa fie public, decat, ,numai pe acesta: 0747226236 la care raspund doar eu personal.
Iata si contul in care puteti depune ajutorul vostru pentru ridicarea TROITEI,este contul meu personal ,dar cu acordul PARINTELUI PAROH.
GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !
Va rog insa,ca sa specificati la banca,pentru ridicarea unei TROITE !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze si sa primeasca DARUL vostru de suflet, pentru iubirea ce I-o purtati in inima si-n suflet!Doamne ajuta!
Dragii mei,toti cei care donati pentru ridicarea Sfintei Troite, va rog sa-mi trimiteti si un pomelnic pentru cei dragi vii,dar si pentru cei care nu mai sunt printre noi.Eu o sa le dau Parintelui care le va citi la Sfanta si Dumnezeasca Liturghie!
Este atat de minunat si de vindecator pentru linistea sufletului fiecaruia dintre noi ,care din putinul nostru Îi ridicam MAICII LUI DUMNEZEU si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, o mica TROITA (BISERICUTA)la Rascruce de 4 drumuri.
Multi dintre semenii nostri se vor opri pentru cateva clipe si se vor inchina pâna la pămant,si asta numai pentru ca,fiecare dintre noi am facut posibil acest divin LUCRU.
Adica,prin ridicarea Sfintei Troite,cei care se opresc sa faca Semnul Sfintei Cruci si sa spuna o mica Rugaciune,Rugaciunea inimii-„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul”,se vor intoarce cu toata inima lor, cu toata fiinta lor la Credinta,la iubire si dragoste faţă de Aproapele nostru.
Saptamana viitoare,voi pune un mic clip video,atunci cand se va turna temelia Sfintei Troite.Dar, avem nevoie de ajutor financiar pentru a putea face  comanda pentru Troita din termopan alb,apoi s-aducem si Pictorul care o va insufleti ! 


Dupa care, cativa Preoti vor face Sfintirea Sfintei Troite.
Cu siguranta MAICUTA DOMNULUI ne va ajuta ca sa I se implineasca Voia Sa,si sa-I putem ridica Troita, exact in locul in care doreste si voieste,loc ce mi l-a aratat cu 3 luni in urma. 
Sa nadajuduim ca pana la Sfintele Pasti,care este pe 2 MAI,Sfanta Troita sa aiba pe masuta sfanta,LUMINA INVIERII DOMNULUI adusa de la IERUSALIM,de la SFANTUL MORMANT! Doamne ajuta !
Totul este de Sus oranduit fratilor! Nu de la mine spun despre Troita Sfanta ce trebuie ridicata,ci numai de la MAICA LUI DUMNEZEU si de la MANTUITORUL HRISTOS!
Va multumesc din suflet !
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria

6 comentarii:

 1. Matinal Hunedorean spune in articolul'De ce a iesit Marea Britanie din UE''din 20 Februarie 2020 ca motivul ar fi incheierea unui acord secret semnat de unele state din UE printre care din Romania de Iohannis si Ciolos,care prevede printre multe altele;
  -Desfintarea educatiei religioase a elevilor si priotivizarea educatiei sexuale
  -Introducerea in biserici a sarbatoririi holocaustului evreiesc.
  -Desfintarea sarbatorilor nationale si paradelor.
  -Se vor desfinta toate catapetesmele din biserici.
  -Desfintarea statelor nationale._
  -Identificarea cetatenilor prin cipuri electronice-Drepturile homosexualilor de a face parade in toate orasele UE si in ivatamint.
  -Desfintarea drapelelor statelor si sarbatorilor religioase.
  -Renuntarea la inmormintarile religioase si introducerea incinerarilor si la juramintul pe biblieca si botezul copiilor.
  -Introducerea semnaturii electronice obligatorii si armata multinationala.
  -Virsta de pensionare se ridica la 70 de ani ...si multe altele demne de APOCALIPSA.
  -craciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. https://matinalhunedorean.ro/2020/02/20/de-ce-a-iesit-marea-britanie-din-ue/

   Ștergere
 2. Ieri parlamentarii au avut zi libera pentru prima data incuiat Parlamentul Romaniei de ziua nationala a maghiarilor la propunerea UDMR votata de ceilalti minoritari PNL Evreiesc si USR= USSR=URSS-craciun

  RăspundețiȘtergere
 3. in Moldova putem vedea troite aproape la fiecare casa sau intersectie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da.si la mine in sat sunt foarte multe troite. care mai de care are cate una la poarta.esti vazut ca om gospodar doar daca ai o troita in curte. fiecare cu biserica lui.de la intrarea in sat pana unde stau eu sunt vreo 30 de troite.de fap ele sunt mult mai multe.sunt doua biserici in sat.una foarte veche sta in renovare de vreo 20 si ceva de ani si una la rosu construita acum vreo 12 ani. cea veche tine slujba in praznicar iar cea noua intr o magazie... concluzia o trageti singuri :)

   Ștergere
 4. Tin minte ne povestea mama pe când eram copii,ca se pregăteau seara tarziu sa se ducă la un bal se organiza baluri sâmbătă seara si mai mergeau si ei la căminul cultural cum era atunci.
  Au aranjat animalele si au plecat un pic mai tarziu balulțineau până dimineața
  Când au dat sa iasa din casa au auzit tot cerul clocoteau de voci care te lua cu fiori pe șira spinării, au rămas în pragul ușii si acele voci ziceau:
  De nu ar fi usturoi si nadolean (cocos)
  Usturoi de semurasta toata lumea ar fi a noastră
  Și termina printr-un croncanit.
  Nu au mai mers si cei care au fost pe drum si la răscruci de drumuri a fost cel mai urât.
  Au spus oamenii toți ce au văzut și auzit iau ingrozit.
  Si asa cum spune doamna Maria au ridicat Troita si au facut slujbe la toate intersectiile de drumuri.
  Multi spuneau că au fost Iele altii duhuri necurate.
  BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne apere de tot raul si necazul.🌹

  RăspundețiȘtergere