joi, 18 martie 2021

SFANTA TROITA ! MAICA DOMNULUI A ADUS LUMINĂ LA SFANTA TROIŢA A SA !

                            

                    18 martie 2021,ora 4,11 !


                                 Dragii mei, 


În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata poarta si curtea mea din faţa casei, respectiv Troita la care punem cu totii inima, sufletul si umarul.

Vad cum in faţa portii mele,pe trotuar a aparut din senin MAICA LUI DUMNEZEU,imbracata in vesminte rosii-grena si cu albastru precum Cerul senin de ziua.


.Maica Domnului este in carne si oase, si tine in Mâna Sa dreapta o Lumina vie,o flacara divina ce se asemana cu flacara lumânarii noastre din ceara curata.
Dar nu vedeam lumânarea in Mâna Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,ci numai o flacara mare in Mâna Sa dreapta,iar pe langa flacara alb galbuie mai erau inca doua sau poate trei flacari mai mici,tot vii.
Flacarile din causul palmei MAICII LUI DUMNEZEU, nu O ardeau  deloc, dimpotriva ,straluceau precum Soarele pe Cer si erau batute usor,clatinate usor ca de o adiere de vant.

Maica Domnului dragii mei,se indrepta usor cu Mâna Sa dreapta intinsa, cu Flacarile vii si divine in causul palmei Sale, spre portita care se deschide in faţa usii Troitei Sfinte care, nu este inca gata. Dar va fi gata ,deoarece, asa a fost si este Voia Macii Domnului cu aceasta SFANTA TROITA,ca sa fie ridicata la rascruce de drumuri si in curtea din faţa casei mele,curte ce nu mai este curte ,ci va fi un loc public,un loc divin in care fiecare credincios se va putea opri si inchina,si mai mult,va putea aprinde o lumanare langa usa Troitei Sfinte.
Iata dragii mei, locul ales de MAICA DOMNULUI pentru SFANTA SA TROITA,dar si stadiul in care ne aflam acum cu tot ce ne mai trebuie pentru ca SFANTA TROITA sa fie asa precum doreste MAICA LUI DUMNEZEU. Am vorbit cu 2 pictori,Parintele a vorbit si urmeaza sa vina sa ia masurile interioare si sa picteze interiorul,iar SFANTA CRUCE din lemn sculptata,va fi adusa de la PIATRA NEAMT. Va fi ceva divin,ceva ce ne va da fiori de Credinta si de Iubire faţa de Dumnezeu,faţă de Maica Domnului cu Sfintii Săi,dar si faţa de Aproapele nostru.

.
Iata si articolul anterior cu Sfanta Troita:

Dragii mei,
Sfanta Troita este deja la locul ales de Maica Domnului,adică,în gradina din curtea casei mele, in așteptarea pictorilor si a Sfintei Cruci sculptate.
Mai avem multe de aranjat la interior dar și la exterior,iar cand va fi gata complet,voi anunța data sfințirii Troitei la care vor participa 7 Preoți!
Mulțumiri tuturor din inima! Toate pomelnicele de la voi dragilor, vor fi citite si la sfintirea Troitei ,dupa care,vor fi zidite in interior langa Sfanta Cruce.🙏🙏🙏♥

.
Iata si articolul cu Troita Maicii Domnului :

                                             Dragii mei, 

Doresc sa va multumesc din toata inima si din tot sufletul voua tuturor celor care ati ajutat cu banuti pentru Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.Am facut deja comanda pentru TROITA din termopan alb cu multe ferestre dreptunghiulare.

 In cateva zile o veti vedea cum arata in Locul ales de MAICA DOMNULUI,apoi ,vom chema pictorul ca sa picteze cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant, pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL in brate si tot ce mai trebuie pictat la interior.

SFANTA CRUCE va fi din lemn sculptat si pictat. Bani avem pentru TROITA sfanta,iar pentru interior ,pentru pictura ,pentru Sfanta Cruce,pentru infrumusetarea divina,cu siguranta vom strange banutii . 

MAICA DOMNULUI nu ne va lasa,căci asa a fost si este VOIA Sa,ca aceasta TROITA SFANTA sa-I fie ridicata intr-un anume loc si intr-un anume fel. SURPRIZA divina va fi la urma dragilor,cand totul va fi gata! 

Vă voi anunta din timp dragii mei, pentru atunci cand va fi sfintirea TROITEI cu un Sobor de Preoti,si cine poate dragilor,chiar îi rog din suflet sa participe la sfintirea SFINTEI Troite.

 Îmi doresc ca pana la finalul lunii MARTIE sa fie gata cu totul sau cel tarziu pana la jumatatea lunii Aprilie ca sa o sfintim.

 Totul este in fucntie de banii pe care îi vom avea pentru interior.

Ma rog pentru voi toti dragilor, iar Pomelnicele pe care mi le trimiteti ajung toate la PARINTELE care mi-a dat binecuvantarea pentru a ridica TROITA MAICII DOMNULUI ,si le va citi atat in SFANTA BISERICA cat si la SFINTIREA SFINTEI TROITE atunci cand va fi gata!

 Dragii mei, este atat de frumos,atât de minunat ca sa putem inchina MAICII LUI DUMNEZEU si Prea Sfintei Treimi aceasta mica Bisericuta,aceasta Sfanta Troita, prin faţa careia toti cei care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI ,se vor opri cateva clipe si se vor inchina,se vor ruga cu inima si cu sufletul,cu intreaga fiinta. Iar acest divin LUCRU,a fost si este posibil numai cu ajutorul nostru al tuturor. Va asteptam cu multa dragoste ca sa ne ajutati si cu infrumusetarea interiorului.

 Cu recunostinta si cu pretuire,Maria Ghiorghiu.

Iata si articolul asa cum a fost dorinta MAICII DOMNULUI:

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


LUCRARILE pentru Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu,au inceput !

Dragii mei,

Îmi doresc tare mult ca sa ridicam o Troita cu acordul si cu marea bucurie a PARINTELUI !

Cu aproximatie, Troita sfanta va arata asa precum cea din fotografia de mai jos:

Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...
GOOGLE.COM
Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...


Dar mai stiu dragilor, ca la astfel de Evenimente divine,va doriti ca sa puneti si voi cate o caramida la cumpararea Troitei si la ridicarea micutei incaperi.
Daca va doriti si voi cei care iubiti CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS si pe MAICA LUI DUMNEZEUcu Sfintii Săi,ma puteti suna la nr unic de tel : 0747226236 si vă voi da toate detaliile.
Precizez dragilor faptul ca, nu am alt numar de TELEFON ,alt numar care sa fie public, decat, ,numai pe acesta: 0747226236 la care raspund doar eu personal.
Iata si contul in care puteti depune ajutorul vostru pentru ridicarea TROITEI,este contul meu personal ,dar cu acordul PARINTELUI PAROH.
GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !
Va rog insa,ca sa specificati la banca,pentru ridicarea unei TROITE !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze si sa primeasca DARUL vostru de suflet, pentru iubirea ce I-o purtati in inima si-n suflet!Doamne ajuta!
Dragii mei,toti cei care donati pentru ridicarea Sfintei Troite, va rog sa-mi trimiteti si un pomelnic pentru cei dragi vii,dar si pentru cei care nu mai sunt printre noi.Eu o sa le dau Parintelui care le va citi la Sfanta si Dumnezeasca Liturghie!
Este atat de minunat si de vindecator pentru linistea sufletului fiecaruia dintre noi ,care din putinul nostru Îi ridicam MAICII LUI DUMNEZEU si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, o mica TROITA (BISERICUTA)la Rascruce de 4 drumuri.
Multi dintre semenii nostri se vor opri pentru cateva clipe si se vor inchina pâna la pămant,si asta numai pentru ca,fiecare dintre noi am facut posibil acest divin LUCRU.
Adica,prin ridicarea Sfintei Troite,cei care se opresc sa faca Semnul Sfintei Cruci si sa spuna o mica Rugaciune,Rugaciunea inimii-„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul”,se vor intoarce cu toata inima lor, cu toata fiinta lor la Credinta,la iubire si dragoste faţă de Aproapele nostru.
Saptamana viitoare,voi pune un mic clip video,atunci cand se va turna temelia Sfintei Troite.Dar, avem nevoie de ajutor financiar pentru a putea face  comanda pentru Troita din termopan alb,apoi s-aducem si Pictorul care o va insufleti ! 


Dupa care, cativa Preoti vor face Sfintirea Sfintei Troite.
Cu siguranta MAICUTA DOMNULUI ne va ajuta ca sa I se implineasca Voia Sa,si sa-I putem ridica Troita, exact in locul in care doreste si voieste,loc ce mi l-a aratat cu 3 luni in urma. 
Sa nadajuduim ca pana la Sfintele Pasti,care este pe 2 MAI,Sfanta Troita sa aiba pe masuta sfanta,LUMINA INVIERII DOMNULUI adusa de la IERUSALIM,de la SFANTUL MORMANT! Doamne ajuta !
Totul este de Sus oranduit fratilor! Nu de la mine spun despre Troita Sfanta ce trebuie ridicata,ci numai de la MAICA LUI DUMNEZEU si de la MANTUITORUL HRISTOS!
Va multumesc din suflet !
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria


8 comentarii:

 1. Doamna Maria ce se poate comenta
  Chiar dacă acum am avut probleme cu cheltuieli neprevăzute,ma macină sufletul dar poate BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului imi ajută să ajung la sfințirea si sa ne si cunoaștem.
  Va pup si va îmbrățișez cu mult drag

  RăspundețiȘtergere
 2. Biserica de lemn din parcul IOR din Bucuresti vandalizata cu inscrisuri LGBT-stede ,adeptii 'Romaniei Educate' ai lui Iohannis de la Referendumul pentru Familia Crestina-craciun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu nu doarme si vor fi pedepsiti! Cand vor fi ingroziti de pedeapsa divina abatuta asupra lor, sa nu se mire de ce li se intampla grozavii - este pedeapsa divina pentru atrocitatile facute!

   Ștergere
 3. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

  ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI!!!

  Maicuta Sfanta,imi aplec genunchii inaintea Ta,si a Fiului Tau iubit,IISUS HRISTOS,care a murit pentru pacatele mele,ma inchin voua in fata aceste Troite,care a fost aleasa de Divinitate,chiar daca foarte multi nu cred in minuni.Eu cand am vazut postarea doamnei Maria,am plans,pentru ca am simtit ca aceasta Troita,ale legatura foarte puternica cu ceea ce urmeaza sa se intample in Romania,marea suferinta,pana la aflarea adevarului despre,IISUS HRISTOS,MAICA DOMNULUI,IOAN BOTEZATORUL,si alti sfinti din Vechiul Testament,cu prenume Romanesti.Troita,are legatura si cu PRUNCA LUI DUMNEZEU 7,asa cum si doamna a scris despre aceasta profetie in 01.01.2016,si Troita va fi sfintita de 7 preoti,in Romania,au inceput sa creada si cei care au plecat din tara,si au zis ca nu se mai intorc.Chiar daca oculta mondiala doreste distrugerea onenirii,prin manipulare si minciuna,lumea alearga disperata sa se vaccineze sa-l slujeasca pe cel rau,in loc sa fuga la biserici,manastiri,sau sa aplece genunchii la rugaciune in casele lor,sa nu inceapa ziua,fara rugaciune la Dumnezeu.Suntem foarte aproape de Apocalipsa,vom scapa in functie de faptele noastre care le-am facut pe acest pamant,bune sau rele,numai Dumnezeu stie de ele.

  RăspundețiȘtergere
 4. satanistii = homosexualii / lgbt:
  https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.mediafax.ro/amp/social/biserica-vandalizata-in-parcul-ior-patriarhia-romana-exemplu-strident-de-acte-violente-19965431&ved=2ahUKEwjOhZT0jr_vAhVL6uAKHan0D3QQFjALegQIKBAC&usg=AOvVaw1_mJuJWrOrJvKjvYGFeOdV&ampcf=1

  RăspundețiȘtergere
 5. Pot fi satanisti
  Ce sa mai spunem nu vedeți ce a făcut la sectorul1 ?
  Primarita Clotilde?
  Ce sa ne mai mirăm .
  Doamne fii alaturi de poporul roman.
  Doamne Ajuta poporului român să scape de această situație în care se află.
  Da minte si iubire celor care ne conduc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Plus alte statui ciudate:
   https://ortodoxinfo.ro/2018/11/11/statui-capra-vecinului-sau-baphomet-press-one-finantator-don-lothrop-daruieste-statui-bizare-redactiilor-mass-media/

   Ștergere
  2. Dumnezeu nu doarme si vor fi pedepsiti, cu siguranta! Cand vor fi ingroziti de pedeapsa divina abatuta asupra lor, sa nu se mire de ce li se intampla grozavii - este pedeapsa divina pentru atrocitatile facute!

   Ștergere