duminică, 7 martie 2021

ÎN SFANTUL POTIR , ERA CHIAR TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI ! MAICA DOMNULUI MI -A DAT SFANTA ÎMPĂRTASANIE !

                                    Dragii mei, 


În aceasta dimineaţă în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba orbitor de stralucitoare, si astfel ,nu mai sunt in patul meu, ci sunt in SFANTA BISERICĂ in faţa USILOR SFANTULUI ALTAR,din care iesea o Lumina orbitoare,cât 100 de Sori la un loc. 
Aici, în Sfanta Biserica erau multi credinciosi care stateau frumos la rând,pentru a primi SFANTA ÎMPĂRTASANIE.
Din Sfantul Altar vine o Lumina de Soare, ca un nor de Soare ce inunda USILE larg deschise. 
Aud glas care spune cu multa iubire aşa :

                "Cu Trup traieste, Maica Sanatatii !"
    
                                    Image result for sfantul altar  .
În aceasta clipă fratilor, eu fiind in faţa sfintelor UŞI, am in faţa mea un barbat care asteapta si el ca sa primeasca Sfanta Împărtasanie.
Dar rămân uimită dragii mei de gestul acestui bărbat care face doi pasi înapoi, pentru a mă lăsa pe mine prima în faţa Sfintelor Usi larg deschise de unde venea Lumina aurie ,Lumină care inundase pur si simplu SFANTUL ALTAR.
Aici ,în Lumina aurie din Sfantul Altar, disting o Silueta de femeie in vesmant alb orbitor de stralucitor, Silueta care se apropie de mine, stând la doar un pas distanta in Sfantul ALTAR.
Aceasta femeie dragilor, avea POTIRUL SFANT cu SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASNIE în Mâinile Sale Prea curate si Prea sfinte.
Era chiar PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU cu POTIRUL SFANT .
Priveam la Măicuţa Sfanta, priveam la Sfantul Potir din Mâinile Sale  si astfel ,aud un glas Divin care venea chiar de deasupra Potirului sfant.

Image result for POTIRImage result for maica domnului vesmant alb..

Glasul mă chema si mă îndemna aşa:

                             "Hai vino ,vino !"
  Iar eu păsesc cu sfiala,gandindu-ma în acelasi timp la faptul că ,potrivit traditiilor din BOR,barbatii au întâietate.
Dar MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA  îmi spune cu iubire asa:
                           "Hai! Vino si ia de aici !"
Iar eu  ma gandeam în sinea mea, cum sa iau singura din SFANTUL POTIR ,si întreb doar cu gandul meu:

                          "Am voie să iau singură?

Dar Maica Prea Curata Fecioara Maria ,a cunoscut gandul meu, si mă cheamă din nou:

             Hai vino aici si priveste!"

Mă apropii la îndemnul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, privesc în Potirul Sfant, si ce văd?
Vad chiar Trupul din carne al Lui IISUS HRISTOS,plutind în mijlocul Sângelui Său  varsat pe Cruce pentru mantuirea noastra.
Da, in POTIRUL SFANT se afla chiar Iisus Hristos si Sangele Său.
Maica Domnului  imi spune ca sa iau lingurita de argint si sa amestec acolo în POTIRUL SFANT ,unde se afla Fiul Ei cu Trup si Sangele Său.
În clipa în care  mi s-a pus lingurita în mâna mea dreapta si am atins Trupul si Sangele Domnului,o mare Minune se petrecuse chiar sub privirile ochilor mei.
În sfantul Potir nu mai era Trupul de carne al Domnului si nici Sângele Său,ci vedeam numai vin alb.
Amestec cu lingurita ca din argint alb în sfantul Potir,după care, am scos-o din el, deoarece,nu vedeam si pâine în acel vin alb si ma gandeam, cum sa iau eu numai vin alb?
La acest gand al meu, o forta nevazută îmi ridica lingurita în aer,chiar deasupra Potirului sfant si chiar o scufunda in sfantul POTIR.
Lingurita se misca singura în Potirul sfant,amesteca singura în vinul alb,iar eu priveam cu uimire la ceea ce se petrecea.
Fratilor, vedeam cum sub vinul alb apărusera firimituri mici de pâine ,firimituri ce erau precum cristalele de zahar,atât de mici erau.
Lingurita dragii mei,se misca singura în Potirul Sfant,apoi se ridica în aer si vine singura spre mine.
Maica Domnului îmi spune ca sa deschid gura mea,iar eu ma supun Voii Sale.
Înainte ca PREA CURATA FECIOARA MARIA să-mi dea SFANTA ÎMPĂRTASANIE din Mânutele-I Sfinte,îmi arata ce contine lingurita.
Dragii mei, în lingurită era atât de puţin din Trup si Sangele Domnului sub chipul vinului si al pâinii din sfantul Potir,doar cât un bob de orez.
Mă gîndeam că ,la o asa mică cantitate nici nu o sa-i simt gustul.
Deschid gura mea si primesc Sfanta Împărtasanie cât bobul de orez, chiar din Mâinile Maicutei noastre.
În aceasta clipă,simt cum gura mea s-a umplut cu SFANTA IMPĂRTASANIE,chiar daca era cât bobul de orez continutul linguritei.
Chiar în acest moment când scriu,un glas divin imi spune sa scriu asa:
          "Şi gura mea s-a umplut de Duh Sfant!"

Dragii mei,m-au podidit lacrimile în acest moment cand scriu,constatând pentru a nu mai stiu a câta oara, faptul că, lângă mine ,întru mine, in orele în care scriu aici pe BLOG,o forţă nevazută de mine,dar trimisă de Dumnezeu, îmi stie fiecare cuvintel pe care il astern aici, iar atunci cand trebuie, intervine si ma ajuta sa scriu mai departe.
Nimic nu scriu aici, numai din voia mea! 
Ci toate sunt stiute acolo Sus la Dumnezeu si la Maica Domnului.
Dar sa continui.
În clipa în care înghitisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtăsanie din Mâinile Prea Curatei Maici, văd SFÂNTUL POTIR în aer în faţa mea, iar deasupra Sfantului Potir sta chiar MAICA SFANTA, care ma intreaba cu Iubire asa:

                                  " E bun, nu ?"

Iar eu raspund fara cuvinte,doar in gandul meu, Îi raspund asa:

                    "Mi-a racorit sufletul si tot trupul pe dinauntru!"

În acest moment dragilor,atât sfantul Potir cât si Maica Sfanta cu tot cu LUMINA aurie din SFANTUL ALTAR, au disparut cât am clipi din ochi.
Acum ,eram iarasi in faţa sfintelor Usi larg deschise,aveam în faţa mea acel bărbat care facuse doi pasi inapoi,atunci cand se petrecuse MINUNEA.
Bărbatul si toti celilalti credinciosi  asteptau ca să iese Părintele din SFANTUL ALTAR  pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie,în timp ce eu tocmai primisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie ,din Mâinile Maicii Prea Curatei Fecioara Maria.
Dragii mei,daca nu aveti pâna în acest moment un Duhovnic,va rog din suflet sa -l cautati si sa mergeti ca sa va spovediti,după care, sa primiti DOCTORIA SUFLETULUI si a trupului. Adica,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului, care S-a rastignit  pentru noi ,apoi,S-a transformat în Pâine si Vin,deoarece,nimeni nu ar fi putut sa inghita carne si sange,asa cum am vazut eu în Potirul Sfant,asa cum mi-a fost arătat de Prea Curata Fecioara Maria,Căreia I se cuvine împreună cu al Său Fiu Iisus Hristos Domnul Mântuitorul nostru,toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                 Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Asa multumestei Lui si nu mai pacatuii si sufletul va fi salvat intro zi daca vei accepta Cuvantul Lui Dumnezeu in totalitate.

   Ștergere
  2. Te-ai dat in fata prietenilor tai grozav: "stiti eu in fata ei imi bat joc de ea". Mai bine pleci de data aceasta pentru ca te vede Dumnezeu prin ochii mei.

   Ștergere
  3. Dumnezeu vede fara ochii cuiva!

   Ștergere
  4. 23:20 Absolut! De aceea sunt ingerii cum sunt.

   Ștergere
 2. 12 ani tine pandemia cu coronavirus. Retineti! Dupa 12 ani scapm de acest covid. Ce părere aveți!?

  RăspundețiȘtergere
 3. https://www.romaniatv.net/cutremur-cu-magnitudine-4-in-zona-vrancea_5326478.html
  Următorul cand!?

  RăspundețiȘtergere
 4. Aceasta revelatie si cred ca inca citeva postate zilele astea au fost primite mai demult de ex acum un an de Paste ele merita readuse asa prin repostare in atentie insa mai sint citeva cu tema eschatologica (despre viitor) cu noi informatii pt cei multi mai dese decit inainte si cu accent pe iminenta vremurior biblice.
  Cred ca la acestea s-a referit Sfintia Sa Fecioara cind a a intrebat retoric oare citi vor putea purta noua calauzire de Duminica.
  Eu sperasem ca duminica e legata de ziua sau preziua cintarilor in Sion in virtutea unor profetii colaterale despre ziua cintarilor in Sion si altele despre semnele apropierii ei . Insa unele despre ziua calendatistica se contrazic nefiind deci toate corecte mai ales ca nu e bine sa stie lumea publica dinainte.
  Intre timp ca semn legat de doua cutremure dintun mesaj de zilele trecute au fost anuntate doua cutremure in aceeasi (3-4 gr Richter) in Romania acute loc duminica in prima parte a zilei .
  Un alt semn vechi de peste zece ani dintrun group de yahoo a fost si el implimit azi sau ieri referitor la decesul unui mare patron (Deassault) francez din domeniul aviatic. Semn care din cite tin minte (reamintit ca il si uitasem multa creme) precizeaza si ca din acel moment va fi doar o chestiune de citeva zile 1-2 zile maxim 3.
  Insa mai stiu si alte detalii profetice din viata personala familiala care concorda temporal.
  plus una sau doua cu detalii din viata politica a Romaniei si ele implinite chiar daca nu f exact chiar toate nefiind prea tirziu sa fie mai exact ori nu trebuia dezvaluita ibfirmatia asa de exact pt a nu o influenta fiind un group urmarit pe atunci si de unii membrii de patid.
  Oricum vor veni noi detalii si noi porunci prin Maria si dupa ziua cintarilor in Sion.
  Intre ele din cite tin minte tot de atunci va fi si o adaugire la porunca construirii troitei in sensul ca in loc de pictura Fecioarei Domnia Sa va porunci sa fie pusa icoana din fotografie al chipului Sau venita cu trup omrnrsc vestit din ziua aceea biblica. Dar pt xa Domnia Sa va fi pina la urgie lipsita de credibilitate ci va avra parte de hule si fabatism nici troita nu se va bucura de respect in acest interval de pina la urgie ci trebuie sa ne asteptam si vom vedea reactii josnice pt a O denigra si respinge asa cum fusese nedreptatit si Iisus din inertie fanatica interese ascunse si superficialitate. Acuzele mozaicilor se vor repeta in gura multor religii fiind prins la mijloc si Iisus revenit care va fi anuntat ca e venit dar pastrat inca in anonimat pina dupa urgie.
  Desigur mai sint si alte taine care vor fi dezvaluite pt a intelege lucrurile importante.
  Insa revelatiile prin Maria catre noi se vor rari pe masura implinirii misiunii ei de a fi unul din profetii importanti pt Romania si lume iar calauzirea va continua mult mai nemijlocit dupa convertirea ceruta in noua Lor religie pregatita pt asta adevarata curte interioara mireasa si ceata primilor alesi ai Sionilui. Asa incit de atunci in colo Maria va urma sa munceasca pe mai departe pt oameni in forma culegerii si publicarii de marturii despre lucrarea Duhului Sfint in viata in trairea in spiritualitatea lor.
  Desigur vor exista si akte feluri de marturii publice inclusiv cumva din partea unor copii mici pt ca ei pot simti bunatatea mult mai udor dincolo de aparente dogme defaimari asteptari fiind si un context biblic profetic in acest sens despre faptul xa Dumnezeu isi va marturisi numele in ochii popoarelor prin copii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce minune dumnezeiască a-ti trăit doamna Maria.
  Slavă Tie Doamne Slava Tie.

  RăspundețiȘtergere