miercuri, 3 martie 2021

SA NE FIE FRICA DE UN CUTREMUR ?

 

                                        3 Martie 2021,ora 5,10 ! 


                         Dragii mei,


În aceasta dimineaţă,m-a trezit un glas care spunea asa:

           "Le este frica de un Cutremur!

Dar un alt glas intervine si spune:

                Sa va fie frica de la Cutremur !

               Prin Martie ,la ora 16 !"

Dupa care dragii mei, glasul dispare.

Dragilor, daca va fi la noi in Romania sau in alta Tara vreun posibil Cutremur mare luna aceasta,eu nu stiu a va spune.Dupa cum vedem cu totii,nu ni se spune Tara,ci numai luna MARTIE ora 16.

Dar care zi si in care Tara,nu stim.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ocroteasca Tara si Poporul ales sa fie NOUL IERUSALIM, si sa multumim in fiecrae clipa dragii mei, ca suntem sanatosi si ca-i avem pe cei dragi langa noi,in inima si-n sufletul nostru.Amin.

                           Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Azi a fost cutremur mare de 6 la adincime de 30km,in zona Larissa din centrul Greciei si s-a simtit din Albania pina in Romania,
    Conform celor spuse de Marmureanu cutremurele din Zona Adriaticii pot precede si pe cele din Romania.
    Deci ne putem astepta sa urmeze si la noi,dar nu stim cind-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. gresit Craciun-seismele din Romania au alta structura-1 sunt de adancime,2 in Vrancea se intalnesc 2 placi mari ale EUROPEI SI RUSIA CU ASIA 3 sunt distructive pt ca fiind de adancime se propaga pe f mari suprafete-eu am prins unul la kiev de 5,5 in luna august -anul nu-l mai tin minte iar la noi a fost de 6,9

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi unde o fi cutremurul, România devastată Romania răsturnată,România dublu devastată? Prin martie la ora 16, 16 adică 4 ,4 martie 1977. Astăzi se împlinesc și 44 ani de la cutremurul din 4 martie 1977 nu că ar avea vreo legătură. Nu intru în amănunte despre simbolismul cifrei 4 care ține de pământ,material,etc. 4 martie 1599,4 martie 1894,4 martie 1977.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va fi nici un cutremur. Panica creată artificial. Panoca creată de oculta mondiala. Panica creata de securisti cu acest cutremur. Se baga spaima intenționat in poporul nostru de foarte mulți ani si pe toate caile. Nu va fi nici un cutremur si nici un razboi. De ce creează toti aceștia panica!? Ce interes au? Ce părere aveți!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 06:15
      De ce tot copii stiri si intrebi la sfarsit ca un copil mic "Voi ce parere aveti?"?
      Mai amesteci si semnul exclamarii.

      Ștergere
  5. 23,59 Sint cam multe cutremure in sudul peninsulei Balcanice urmare a presiunii facute de Africa sub sudul Europei ca sa nu aiba influente si la noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. 4 martie 06:15-cutremurele nu pot fi prezise cu exactitate-oricum Romania are risc major nu e de glumit-sa dea DOMNUL sa ne apere si sa-l duca in locuri neumblate

    RăspundețiȘtergere
  7. Cutremure în Noua Zeelandă și Grecia
    https://www.romaniatv.net/cutremur-cu-magnitudine-8-1-in-noua-zeelanda_5322353.html

    RăspundețiȘtergere
  8. S- a adeverit și cu cutremurele.Cel mai mare a fost în Noua Zeelandă de 8,1 pe scara Richter.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cutremurul din zona Ierusalim din timpul despicarii muntelui Maslinilor in urma tfecerii cu pasul vizibil teofanic a venirii cu trup omenesc a lui Dumnezeu insusi intentionat surpriza desi profetit macar vag cu misiunile precizate biblic intre care si cele atribuite Duhului Sfint care nu ar trebui hulit orbeste doar pt ca asa zic clericii de rind cei lipsiti de daruri de cunoastere si de birfele cautate de mass media detinuta de o patura de interese de grup la fel de conservatoare interesata de pastrarea pozitiilor economice si de putere politica detinute. Aceste semne biblice spre noua credinta sint mai multe culminind cu secerarile Judecatii dar cei multi nescrisii care nu vor supravietui Judecatii nici nu vor primi noua credinta ci le vor rastalmaci rind pe ribd fu impresia ca ar fi victime nedreptatite care pot justifica asa orice fapta rea minciuni teorii razboi crime pt apararea credintei si a "adevarului" lor stramosesc de frica aparentei dictaturi viitoare crezuta si religioasa si pagana etc ..prigoana se va face asa preventiv de frica ei ..dupa care la urgie multora din cei scrisi le va veni sa intre in pamant de rusine dindu-si seama ca chiar au hulit birfit mintit urat chiar pe Dumnezeu si pe Iisus anonim crezuti tandemul rau sabl

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremurul din zona Ierusalim din timpul minunii despicarii Muntelui Maslinilor in doua in urma trecerii cu pasul teofanic vizibil de om a lui Dumnezeu insusi pe acolo ca semn spre credinta celor putini. Restul il vor rastalmaci urmand a primi si ei credinta daca sint scrisi fu ocazia altor semne indeosebi a urgiei Judecatii poruncita in direct cu vocea zbierata si cu acea pravalire a bratului misterioasa din Sion.
    Cutremurul din Romania anterior urgiei va fi putin dupa ora 20 iar urgia va fi declansata in timpul noptii inainte de ora 01. Pina la urgie tensiunea hulitoare si alte probleme internationale si chiar nationale vor fi atit de apasatoare incit ne vom dori sa vina mai repede urgia ca sa ne scape de ele chiar daca inevitabil va crea altele pt a ne cobori mindria a face dreptate sfibtilor si alesilor si a pune popoarele din hula oarba si razboi cu Dumnezeu in ascultare si calauzire macar si partiala la inceput si sa avem ochi de vazut si pt a vedea si pe Iisus revenit cind va urma sa ni se arate . De care sa asculte regii si imparatii adica premierii si presedintii guvernele legislativele impovarate de rezolvarea iesirii din calamitatea planetara si de imbunatatirea conducerii in ascultare. Este sau nu Dumnezeu vrednic sa ia stapanirea mondiala asa cum zic cei 24 de batrani in fata multimii alesilor din Sion ?

    RăspundețiȘtergere