duminică, 28 martie 2021

CUM A LUAT FECIOARA MARIA IN PANTECE , PE PRUNCUTUL IISUS HRISTOS !

  


                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte târzie,o noapte frumoasa de mai, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului  ,aud dragilor un glas care spune aşa :

  "Gata ! Iata ,spre mulţimea linistilor tale !
   Şi era Fecioara însărcinată cu Iisus .
    Fecioara Maria, era însărcinată cu Iisus !"

Clipă în care dragii mei, O văd pe Fecioara MARIA îmbracata în vesminte rosii catifelate ,stând pe marginea unui pat.
Prea Curata Fecioara Maria avea burtica mare si rotundă si purta în pântecele Său  pe Mântuitorul Lumii întregi.
Pururea Prea Curata Fecioara MARIA avea burtica mare la partea de sus a abdomenului ,imediat sub stomac.
Măicuţa Domnului mă priveste fericita ,punându-şi Mâinile-I prea Sfinte, la partea de jos a burticii Sale şi apasa pe burtică. Moment in care, vad ca BURTICA -I este goala la partea de sub ombilic.
Aici, sub ombilic, Burtica Maicii Domnului era precum un burete,adică, moale ,goala,nu era Pruncul Iisus acolo in uter.
La partea de sus, deasupra ombilicului, Burtica Prea Curatei Fecioarei MARIA era plina, aici PRUNCUTUL Iisus crestea ca pe un Tron inalt. 
Prea Curata Fecioara MARIA apasa si aici cu Mâinile-I prea curate si prea sfinte, si-mi arata mie roabei Sale, precum că, acolo sălăşluieste Pruncuţul Iisus , pe Tronul cel mai înalt din Burtica Ei si nicidecum în uter, asa cum prind viata pruncii nostri rezultati din legatura trupeasca dintre un barbat si o femeie.
 Cum a rămas Prea  Curata Fecioara Maria însarcinată ?
Fratilor !Asa cum intra Soarele în casa si încalzeste si lumineaza toate,  tot asa ,prin PUTEREA  DUHULUI  SFÂNT, a fost zămislit si Pruncutul IISUS, Soarele Dreptăţii ,urmând ca să iese din trupul MAICII SALE după 9 luni de zile,  la fel precum a fost zămislit.
Adică, prin burtica Maicii Prea Curate Fecioarei MARIA, tot la fel precum a fost si zămislit, si nicidecum printr-o nastere fireasca, precum nastem noi femeile de pe Pământ.
DUHUL  CEL  PREA SFÂNT a adumbrit-O, a revarsat asupra Sa, Lumina SA, Puterea SA care au intrat în Trupul Fecioarei, asa cum intra lumina zilei prin ferestre.
Când a venit clipa ca să nască, Sfânta Fecioară MARIA, nu a nascut cum nastem noi femeile. Ci asa precum a intrat Lumina si Puterea Duhului Sfant, la fel a si iesit Pruncuţul Iisus,adica, prin partea de sus a burticii Mamei Sale, care s-a desfacut in doua,asa precum este si aici:

                               Image result for maica domnului                    
A intrat ca Duh Sfânt, a iesit ca Duh Sfant din trupul MAICII  SALE,după care, a luat din nou Trup de carne.
De aici se spune că : "FECIOARA  a fost Maica Sfanta  si FECIOARA  a ramas şi după nastere".
Dragii mei, ştim cu totii că IISUS  HRISTOS trecea atât prin ziduri ,cât si prin usile încuiate .
Iisus  Hristos ajungea în orice clipă ,în orice loc de pe Pământ, oriunde ar fi dorit.
Iisus  Hristos era OM si DUMNEZEU în acelasi timp, si putea face absolut orice dorea, numai cu Puterea gandului Său. 
Ca PRUNC, a fost cuminte si ascultator, cinstind pe Iosif tatăl  Său lumesc si pe Maria Maica  Sa , care L-a purtat în pântece timp de 9 luni de zile  şi L-a crescut si educat ,asa cum era lumesc.
Desi IISUS ca PRUNC , apoi, copil mai mare si adult le stia pe toate, că doar era FIUL  LUI  DUMNEZEU  TATĂL,EL nu S-a arătat oamenilor că poate face Minuni . 
Abia la maturitate, IISUS  HRISTOS  S -a arătat ca OM, dar si ca FIU  al LUI  DUMNEZEU.
Iisus Hristos a voit ca sa traiasca ca OM, printre oamenii pe care DUMNEZEU  TATĂL I-a dat în grija SA. 
Dragii mei, asa s-a petrecut TAINA  luării în pântece de către FECIOARA  MARIA, pe Pruncutul Iisus Hristos, prin adumbrirea Ei de către DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT.
 Şi tot asa, precum v-am relatat, a avut loc si Nasterea Pruncului Iisus în Ieslea prea curata si prea sfanta, Taină stiuta numai de MAICA  PREA  CURATA FECIOARA MARIA si de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT,despre care ,vă voi relata in articolul următor.
Dragii mei,  PREA  CURATA FECIOARA  MARIA a voit ca să-mi arate mie roabei Sale aceasta nestiuta TAINĂ de către oamenii din acea vreme, dar si de noi cei de acum care, incercam sa talcuim cum a ramas FECIOARA  MARIA insarcinata cu Pruncutul Iisus, precum si faptul ca ,a ramas Fecioara si dupa nastere. 
Sa nu va indoiti Prieteni dragi de cele scrise de mine si graite de PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Cine poate sa ne spuna noua ADEVARUL ADEVARAT,mai mult decat PREA CURATA FECIOARA MARIA?
 Eu cu dragoste si cu dumnezeiasca bucurie v-am împărtăşit vouă semenilor mei, aceasta Mare TAINA, cu Voia PREA  SFINTEI  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, precum si cu Voia DUHULUI  CELUI  PREA  SFANT  si a MÂNTUITORULUI  nostru IISUS HRISTOS, Cărora Li se cuvine, toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin.


                                          Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Asa este!Si asa a inceput MANTUIREA noastra!

    RăspundețiȘtergere
  2. În ziua de 27 Martie 2021 la ora 15:47:55 (ora locală a României) s-a produs în ADRIATIC SEA un cutremur puternic cu magnitudinea ml 5.5, la adâncimea de 10km. Urmează inca unul puternic!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Atac cu bombă la o biserică în Indonezia, chiar în Duminica Floriilor. Mai mulţi credincioşi au fost răniţi. Teroriștii nu se lasă si vor continua cu alte atacuri!?

    RăspundețiȘtergere