duminică, 14 martie 2021

FIULE MULT PREA IUBIT, HAI SA NE PREGATIM PENTRU PĂTIMIRILE TALE !


           8 Aprilie  2015 ,ora 21,10 !


                              Dragii mei, 

În această seară , după ce am venit de la Sfanta Biserică unde s-a săvârşit Sfanta Denie, am deschis calculatorul si am inceput a scrie. 
Brusc, aud glas dragilor, care spune aşa :

                "Eu  văd toate câte scrii !

Asa este dragilor, MAICA DOMNULUI vede toate cate eu scriu !
Nimic nu trece nevazut de Sus din Cer,deoarece,toate sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT ! Moment în care ,văd sus în CERUL  SFÂNT, un CER ca de oglindă bleu senin si stralucitor, văd O  GRADINĂ  verde  cu flori dumnezeiesti de frumoase, in mijlocul cărora stătea PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU cu Pruncuţul Iisus  Hristos  în braţele Sale.
                      ..
În următoarea clipă dragii mei, aud glasul  MAICII  LUI  DUMNEZEU care vorbeste cu FIUL  Ei mult Prea Iubit din braţele Sale, şi-I spune aşa :

              "FIULE  mult prea  Iubit,hai să strângem toate  şi să mergem la Ziua Pătimirilor Tale.
Îmi pare rău că pieptul Lumii....!"

                Imagini pentru maica domnului cu pruncul
Iar Măicuţa  Domnului nu mai continuă, si eu văd în faţa ochilor mei inchisi pe IISUS  HRISTOS în carne si oase, răstignit sub Bolta Cerească.  
Un alt glas spune :

                "Împărăţia  Ta şi  Glob....!"

Şi-mi dau lacrimile fara sa vreau dragii mei, văzându-L pe IISUS  HRISTOS rastignit atat pe Cer şi pe Pământ.
În fiecare an si de fiecare dată în Postul Sfintelor PAŞTI, Domnul nostru Iisus Hristos se răstigneste iar şi iar, pentru ca noi sa ne întoarcem la El trup si suflet, inimă şi cuget.
Dragii mei, să fim pe deplin încredinţaţi de faptul că ,tot ce facem , tot ce gandim, acolo Sus Domnul nostru Iisus  Hristos vede si aude tot şi toate.  
Să ne rugăm Maicii Lui Dumnezeu ca să ne acopere cu Prea Sfânt Acoperământul Său, si sa ne apere cu Rugaciunile Ei Prea Sfinte, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor,Amin.
                             Cu dragoste,Maria.  

5 comentarii:

  1. "imi pare rau ca pietul lumii se duce in jos" "imparatia ta si globul pamantesc sufera"

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicusod Dan are vesti pt. loc. Bucurestiului a venit caldura

    RăspundețiȘtergere
  3. de un an si cateva luni se testeaza intre 1000 si 10000 in medie pe zi; impart la jumatate zicem 5000 de testari pe zi Egal 400 zile ori 5000 fac 2.000.000 (mil) de testati
    In 10 ani timp in care toti -bu- vor fi-lan- testati-gii mii de valuri pot apare si OARBA FIE PE VOI CU toata dragostea !
    Cand va spuneam scoate ti botul din pi z da ca va umpleti de microbi radea ti nu ? acum trage ti printre gaurile botntii

    RăspundețiȘtergere
  4. Va urma o noua incercare a credintei in Iisus revenit una planetara in care necredinta din pieptul lumii va fi f mare ..globul planeta civilizatia se va gasi antagonica fata de Iisus dar si fata de Dumnezeu. Desigur cu prea putinele exceptii comparativ cu nr total ca si data trecuta. Incercarea de acum chiar si fata de crestini va fi mult mai grea si as zice mai grea pt crestini mozaici si musulmani.
    Aceleasi acuze hulitoare se vor auzi si acum ba chiar si mai groaznice si mai murdare.
    De aceea Dumnezeu deplinge necredinta si ura din piepturile lumii azi fiind mult mai usor sa fie blasfemiat si confundat cu cel rau insusi atit din temirice dar si din cauza altor lucruri mari greu de purtat de cei multi orbi care se cred vazatori stiutori judecatori.
    Va fi cel mai tare hulit cit inca nu va fi vazut. Adica pina la urgie.
    Ba chiar va incepe si razboiul biblic ca semn al iminentei urgiei dar cum in loc sa fie vazut ca razboi contra lui Dumnezeu ci contra unor fiare in loc sa fie ca un semnal in plus de alarna pt pocainta multi se vor inversuna si incuraja aplaudind jihadistii din Israelul treptat ocupat. Cum sa poata crede ei ca urgia poate veni chiar impotriva lor chiar atunci cita vreme cei mai multi asteapta dictatura si origoana pkanetara impotriva lor impotriva careia ei lupta atit de indirjit preventiv incit de fapt ei o si exercita fara sa stie impotriva adevaratilor sfinti. Se va merge din rastalmacire in rastalmacire ..presupunerea aparenta si minciuna de sine si a altora va fi religia aparent stramoseasca pe care o vor apara impotriva Marelui Sinod si a altor sfinti invatati etc fie din ortodoxie fie de pe unde mai e fiecare cu prea putine exceptii.
    Clerici fanatici vor fi vazuti ca profeti ba chiar unii criminali ucigasi de trup de calugar alesi ca noi Episcopi ca exemplu pt dusnani si pt ai lor de curaj si mod de abordare iar daca vor fi anchetati si inchisi de justitia neutra se vor victimiza si declara martiri ai inchisorilor cu demonizarea mediatica si a justitiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este doamna Maria si noi sa ne pregătim de Postul Mare.
    Va doresc din suflet sa avem un post usor si cu multa dragoste duhovnicească.
    Sa ne gandim la Patimile lui Iisus Hristos si sa incercam si noi sa fim mai buni si mai uniți.
    Vor unii sa ne dezbine,nu trebuie sa le facem pe plac.
    Fericiți făcătorii de pace ca fii lui Dumnezeu se vor numi si vor moșteni pământul.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor 🌹🌹

    RăspundețiȘtergere