miercuri, 24 martie 2021

GAROAFE ALBE SI ROZ ADUSE DIN CER ,ÎN TROITA SFANTA A MAICII LUI DUMNEZEU ! TROITA SFANTA, ESTE DEJA IN LOCUL ALES DE MAICA DOMNULUI !

                                                                    23 Martie 2021,ora 5,11 !


                                           Dragii mei,


În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU,Troita la care ati ajutat multi dintre voi dragilor, fiecare dupa Credinta sa si dupa puterea sa.

SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU inca nu e gata la interior.Asteptam sa ajunga de la Piatra Neamt Sfanta Cruce sculptata ,si totodata, asteptam ca pictorii sa aduca Sfintele mari Icoane cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil si cu Maica Domnului cu Pruncul Iisus in brate,care vor fi lipite la interior de spatele Troitei.

Prieteni dragi, astazi dimineata desi eram in patul meu,vedeam in interiorul Troitei sfinte  pe masuta unde se afla o Sfanta Icoana cu Maica Domnului doua maini care a adus un vas de argint,o vaza mare din argint alb,iar in vaza a pus multe garoafe albe si roz pal.

Toata vaza argintata era plina de un brat de garoafe albe si roz pal.


.
Acum,MAICA LUI DUMNEZEU se bucura in SFANTA SA TROITA de garoafe albe si roz asezate in vasul de argint,garoafe amestecate intre ele.
Dragii mei,sunt multi dintre cititori care-mi reproseaza ca am ridicat Troita Sfanta in curte la mine.Doresc sa le spun ca fac un mare pacat.
Sfanta Troita este la locul ales de MAICA LUI DUMNEZEU si nu este numai a mea.Ci este a tuturor credinciosilor care trec prin faţa ei si se opresc sa se inchine; se opresc sa faca semnul sfintei Cruci sau chiar sa lase o floare, sau sa aprinda o lumanare.Eu doar am respectat si am implinit impreuna cu voi dragilor, Voia Maicii Lui Dumnezeu.
Sfanta Troita este la vedere,este la strada intr-un loc public,doar ca, este ingradita de un gard prin care se poate vedea in intregime,numai ca sa fie protejata.
Deci, ce vina imi aduceti voi cei care ma criticati???
Va rog sa va abtineti ,ca sa nu va impovarati sufletul si cu mai multe pacate.
Iata mai jos dragii mei,articolul anterior cu Sfanta Troita a MAICII LUI DUMNEZEU,dar nu inainte de a va multumi din inima si din suflet dragilor pentru tot ajutorul vostru pentru ca sa se poata ridica SFANTA TROITA a Maicii Lui Dumnezeu.
Toti cei care ati ajutat la ridicarea Troitei si la infrumusetarea ei,va rog sa-mi trimiteti prin mesaj pe telefon cate un Pomelnic de vii si un altul pentru cei morti, pomelnice ce vor fi citite la sfintirea Troitei atunci cand va fi cu totul gata si vor ramane la piciorul sfintei Cruci din Troita.
Iata:

Dragii mei,
Sfanta Troita este deja la locul ales de Maica Domnului,adică,în gradina din curtea casei mele, in așteptarea pictorilor si a Sfintei Cruci sculptate.
Mai avem multe de aranjat la interior dar și la exterior,iar cand va fi gata complet,voi anunța data sfințirii Troitei la care vor participa 7 Preoți!
Mulțumiri tuturor din inima! Toate pomelnicele de la voi dragilor, vor fi citite si la sfintirea Troitei ,dupa care,vor fi zidite in interior langa Sfanta Cruce.🙏🙏🙏♥

.
Iata si articolul cu Troita Maicii Domnului :

                                             Dragii mei, 

Doresc sa va multumesc din toata inima si din tot sufletul voua tuturor celor care ati ajutat cu banuti pentru Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.Am facut deja comanda pentru TROITA din termopan alb cu multe ferestre dreptunghiulare.

 In cateva zile o veti vedea cum arata in Locul ales de MAICA DOMNULUI,apoi ,vom chema pictorul ca sa picteze cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant, pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL in brate si tot ce mai trebuie pictat la interior.

SFANTA CRUCE va fi din lemn sculptat si pictat. Bani avem pentru TROITA sfanta,iar pentru interior ,pentru pictura ,pentru Sfanta Cruce,pentru infrumusetarea divina,cu siguranta vom strange banutii . 

MAICA DOMNULUI nu ne va lasa,căci asa a fost si este VOIA Sa,ca aceasta TROITA SFANTA sa-I fie ridicata intr-un anume loc si intr-un anume fel. SURPRIZA divina va fi la urma dragilor,cand totul va fi gata! 

Vă voi anunta din timp dragii mei, pentru atunci cand va fi sfintirea TROITEI cu un Sobor de Preoti,si cine poate dragilor,chiar îi rog din suflet sa participe la sfintirea SFINTEI Troite.

 Îmi doresc ca pana la finalul lunii MARTIE sa fie gata cu totul sau cel tarziu pana la jumatatea lunii Aprilie ca sa o sfintim.

 Totul este in fucntie de banii pe care îi vom avea pentru interior.

Ma rog pentru voi toti dragilor, iar Pomelnicele pe care mi le trimiteti ajung toate la PARINTELE care mi-a dat binecuvantarea pentru a ridica TROITA MAICII DOMNULUI ,si le va citi atat in SFANTA BISERICA cat si la SFINTIREA SFINTEI TROITE atunci cand va fi gata!

 Dragii mei, este atat de frumos,atât de minunat ca sa putem inchina MAICII LUI DUMNEZEU si Prea Sfintei Treimi aceasta mica Bisericuta,aceasta Sfanta Troita, prin faţa careia toti cei care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI ,se vor opri cateva clipe si se vor inchina,se vor ruga cu inima si cu sufletul,cu intreaga fiinta. Iar acest divin LUCRU,a fost si este posibil numai cu ajutorul nostru al tuturor. Va asteptam cu multa dragoste ca sa ne ajutati si cu infrumusetarea interiorului.

 Cu recunostinta si cu pretuire,Maria Ghiorghiu.

Iata si articolul asa cum a fost dorinta MAICII DOMNULUI:

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


LUCRARILE pentru Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu,au inceput !

Dragii mei,

Îmi doresc tare mult ca sa ridicam o Troita cu acordul si cu marea bucurie a PARINTELUI !

Cu aproximatie, Troita sfanta va arata asa precum cea din fotografia de mai jos:

Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...
GOOGLE.COM
Image: Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir – un sfant militar ...


Dar mai stiu dragilor, ca la astfel de Evenimente divine,va doriti ca sa puneti si voi cate o caramida la cumpararea Troitei si la ridicarea micutei incaperi.
Daca va doriti si voi cei care iubiti CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS si pe MAICA LUI DUMNEZEUcu Sfintii Săi,ma puteti suna la nr unic de tel : 0747226236 si vă voi da toate detaliile.
Precizez dragilor faptul ca, nu am alt numar de TELEFON ,alt numar care sa fie public, decat, ,numai pe acesta: 0747226236 la care raspund doar eu personal.
Iata si contul in care puteti depune ajutorul vostru pentru ridicarea TROITEI,este contul meu personal ,dar cu acordul PARINTELUI PAROH.
GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !
Va rog insa,ca sa specificati la banca,pentru ridicarea unei TROITE !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze si sa primeasca DARUL vostru de suflet, pentru iubirea ce I-o purtati in inima si-n suflet!Doamne ajuta!
Dragii mei,toti cei care donati pentru ridicarea Sfintei Troite, va rog sa-mi trimiteti si un pomelnic pentru cei dragi vii,dar si pentru cei care nu mai sunt printre noi.Eu o sa le dau Parintelui care le va citi la Sfanta si Dumnezeasca Liturghie!
Este atat de minunat si de vindecator pentru linistea sufletului fiecaruia dintre noi ,care din putinul nostru Îi ridicam MAICII LUI DUMNEZEU si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, o mica TROITA (BISERICUTA)la Rascruce de 4 drumuri.
Multi dintre semenii nostri se vor opri pentru cateva clipe si se vor inchina pâna la pămant,si asta numai pentru ca,fiecare dintre noi am facut posibil acest divin LUCRU.
Adica,prin ridicarea Sfintei Troite,cei care se opresc sa faca Semnul Sfintei Cruci si sa spuna o mica Rugaciune,Rugaciunea inimii-„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul”,se vor intoarce cu toata inima lor, cu toata fiinta lor la Credinta,la iubire si dragoste faţă de Aproapele nostru.
Saptamana viitoare,voi pune un mic clip video,atunci cand se va turna temelia Sfintei Troite.Dar, avem nevoie de ajutor financiar pentru a putea face  comanda pentru Troita din termopan alb,apoi s-aducem si Pictorul care o va insufleti ! 


Dupa care, cativa Preoti vor face Sfintirea Sfintei Troite.
Cu siguranta MAICUTA DOMNULUI ne va ajuta ca sa I se implineasca Voia Sa,si sa-I putem ridica Troita, exact in locul in care doreste si voieste,loc ce mi l-a aratat cu 3 luni in urma. 
Sa nadajuduim ca pana la Sfintele Pasti,care este pe 2 MAI,Sfanta Troita sa aiba pe masuta sfanta,LUMINA INVIERII DOMNULUI adusa de la IERUSALIM,de la SFANTUL MORMANT! Doamne ajuta !
Totul este de Sus oranduit fratilor! Nu de la mine spun despre Troita Sfanta ce trebuie ridicata,ci numai de la MAICA LUI DUMNEZEU si de la MANTUITORUL HRISTOS!
Va multumesc din suflet !
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria

7 comentarii:

 1. Păcat doamna Maria ca multi gandesc asa.
  Dumnezeu și Măicuță Domnului alege locul,sunt atatea adevăruri spuse de cei care au ridicat biserici si mănăstiri cum Măicuță Domnului le arata locul unde sa ridice aceste sf.lacasuri
  Acest lucru se face prin mod tainic și prin credința puternică a omului respectiv.
  Nu inteleg de ce deranjează acest lucru minunat pe care dv.lati facut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dna Maria. este Maria noastră cea de jos. Amin

   Ștergere
  2. Dna.ptr cei care locuiesc la oraș o troiță i se pare ceva wow.ptr ca la oraș nu ai cum să ridici pe domeniul public o troiță îți trebuie o autorizație etc dar la sate sunt slavă domnului foarte multe și nimeni și nimic nu ia oprit cineva să o facă...indiferent unde ăr fi amplasată în drum .in curte etc . În localitatea unde m-am născut și cele învecinate sunt multe. majoritatea au așa ceva. Si noi ne-am ridicat una și am contribuit tot neamul nostru la construcția ei.nu a zis popa că nu vine să o sfinteasca sau că ne-ar trebui musai doar cu acordul lui ptr ridicarea ei. În cazul nostru. nu am intalnit persoane care să ne jigneasca... cum am spus. la țară e ceva normal să ai la poartă o troiță. Nu ne consideră niște sfinți suntem niște oamenii normali și așa am simțit noi că trebuie să avem și noi la poartă o troiță.

   Ștergere
 2. Regret enorm ca nu am reusit di motive pe care nu pot sa le spun dar abia astept si sper din tot sufletul doamna Maria sa vin la Sfințirea Troitei. Cu mult drag si o zi frumoasă și binecuvântată tuturor
  BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamna Maria, nu ii bagati in seama pe cei care nu stiu altceva decat sa critice permanent!
  Dumnezeu sa va ajute, sa va ocroteasca si sa va insoteasca pretutindeni!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ehei nici un profet nu e profet în tara lui, așa și cu tine Maria

  RăspundețiȘtergere
 5. Se poate dezlipi celofanul subtire de pe timplaria de termopan. E doar pt protectie de zgarieturi la transport si montaj.

  RăspundețiȘtergere