sâmbătă, 6 martie 2021

IISUS HRISTOS VINE CATRE OMENIRE !

 


                                       Dragii mei,

Astazi dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva uimitor, ceva divin si curat.
Glasul spune asa:

                    "S-a pornit Cuvantul !
Dar un alt glas intervine si corecteaza :

                  S -a îndreptat Cuvantul !
                 S-a îndreptat Cuvantul către ei !
                 Şi-am zis : 
                 Venirea Lui Iisus Hristos, este aproape !"
                                     Related image.

Prieteni dragi, am scris adeseori despre VENIREA LUI IISUS HRISTOS ca este foarte aproape. Si chiar este dragilor , foarte aproape. Aceasta insemnand ,conform MESAJULUI DIVIN  de astazi că MANTUITORUL va veni spe Omenire mai curand decat credem.
Sa credem si noi in MÂNTUITORUL HRISTOS, in venirea Sa in Romania Duhului Sfant, sa ne rugam Lui si Maicii Sale Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,Carora Li se cuvine toata Slava,cinstea si inchinarea ,Amin !
                             Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. MESAJ DIVIN! DE LA FECIOARA MARIA;

    "Confuzia nu se lasă așteptată: de acasă, în interiorul Bisericii, în marile și în cele mai mici detalii ale vieții, confuzia este dusă de Îngerii Răului care nu pierd un moment pentru a-și spori prada.
    Aceasta este generația care va testa marele act al Milostivirii Divine: AVERTISMENTUL (AVIZUL), însoțit de evenimentul pe care L-am descris în Revelațiile anterioare, (eveniment cosmic), în timpul căruia niciun suflet nu va scăpa să nu fie examinat singur, toate sufletele vor dori să se privească pe ei înșiși ca albinele la miere."

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Iisuse vino și vezi ce fac acești "puternici" cu omenirea și cu pământul !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mesajul citat al Fecioarei din postarea de la 11:44 nu am idee unde sau cind a venit dar informatia continuta este corecta desi necesar rezumativa existind si alte profetii in acest sens in lumea crestina macar.
    Posibil maine sa fie acea zi -nu e eveniment cosmic ci planetar international fiind vb de ziua cintarilor in Sion zisa si in alte citeva feluri in functie de accentul pus in diverse profetii intre care si una ortodoxa ceva mai vaga care o numeste ziua celor sapte lucrari minuni din care o lucrare nu este profetita biblic si tine de desfiintarea miraculoasa a unui virus care va deranja lumea atunci (acum e virusul) iar din restul de 6 biblice una va fi mediatizata abia a doua zi fiind mai simbolica desi fizica.
    Celelalte 5 sint descrise in succesiunea lor intro carte eschatologica a unui demisionar inalt cleric cercetator consilier papal in baza profetilor vechi la care a avut acces. Cea de a doua zi se va implini in doua locuri din lumea catolica care are nevoie de mai mult ajutor si are legatura cu acele lucruri (doua obiecte sferice indestructibile ) care vor fi asezate pe sol in cite un loc deja profetit in mesaje mai vechi ale Fecioarei din zilele noastre unul in zona Garabandal unul la Medjugorje.
    Cele doua sfere translucide vor avea putin peste 1 metru diametru exact cit aura centrala trupul ingeresc real al lui Dumnezeu si respectiv a lui Iisus. Contextul profetic fiind in Ps.45 unde ziua este numita " ziua aceea deosebita de care am vorbit Eu" cu precizarea ca va fi seara racoare dar pe lumina.
    Seara fiind ultimele 3 impliniri din cele 5.
    Aspectul de autojudecare tine in mod deosebit de prima din zori dar desi va fi vb de o revelatis scurta fara cuvinte cu trairi f intense care tin de constiinta sinceritate spirituala totusi efectele in general f puternice se vor face simtite apoi intreaga zi fiind o parte din lucrarea de anuntare a venirii Judecatii si de chemare la pocainta din Ap.14.6-7. Ingerul deosebit din context fiind de fapt Duhul Sfint. Pt majoritate efectul va fi o puternica mustrare a cobstiintei regret f apasator stare de blocaj emotional care poate impiedica luarea celor mai bune decizii privind viitirul vietii spirituale in ideea aparenta ca nu metiti sau din cauza emotiilor prea puternice si din nevoia de a analiza mai bine ..scopul nefiind mersul la spovedanie si gata asa cum vor face multi fara efect interior.
    A doua lucrare la fel de neasteptata va fi semnul pe cer semn deja profetit si intro profetie rusa ca nu va fi dupa urgie cum parea ci inainte ..dealtfel mult mai util acum decit dupa motiv pt care unii vor astepta inutil alt semn pe cer si alt Iisus.
    Semnul fiind cu 3 motive. Nu va dura decit in jur de 20-30 min. si se vor vedea in total 7 cruci cite una in cite o zona a globului vizibile de la mari distante catre prinz din care 6 formate din 5 puncte luminoase duspuse in cruce iar una in cruce continua de lumina de foc si chiar foc al unei cruci materials din fier masiva de citeva tone care va fi ridicata de la sol si incinsa incandescent dupa care coborita si se va raci.

    RăspundețiȘtergere

  4. Termenul Avertisment (rastalmacit apoi peiorativ de unii clerici fanatici in "Amenintare.." conf. IER.23 ) cu sensul de anuntare avertizare Parinteasca dar serioasa va fi totodata si titlul unui mesaj text din partea lui Dumnezeu insusi ca venirea intentionat surpriza Cineva in Sion mesaj care va fi citit de prezentatori Tv in toata lumea catre seara ca lucrarea a 3-a -avind 12 capitole fiind legat de mai multe contexte profetice indeosebi din VT.
    A patra lucrare este aducerea de paznici in fata Sa -si a unui mic alai de barbati severi la chip veniti impreuna in bis.Sf Mormant - a Chivotului Legii (Legamantului) cu Tablele si artefactele precizate in 2.Mac.2.4-10. Dar nu pt a fi lasat ortodoxiei ci pt a jura Sfintia Sa cu mina pe una din ele ca a venit Judecata si pt a le lasa pe toate oamenilor de stiinta pt a fi certificate datate si pastrate. Dumnezeu insusi teofanic va tine loc si de Chivot table toiag steag cit si locul lui Ioan Botezatorul inaintea revenirii cea vizibila a lui Iisus de dupa urgie. Desi mai sint doua trei taine ramase de cind au fost scrise prea rezumativ contextele despre Ioan Botezatorul. Acesta e acelasi Chivot vazut aparent in Cer de Ioan care de fapt era doar din viitor ca si restul cita vreme Apocalipsa asa cum scrie in versiunea nealterata sinodal este "despre lucrurile care vor fi pe Pamant".
    A cincea lucrare va fi sarbatoarea cintarilor in Sion (144000 nr simbolic ) sarbatoare interna noii Lor religii cu tema unitatea de credinta a tuturor popoarelor incit a fost numita in context "adunarea adunarii popoarelor" similar cu adunarea adunarii semintiilor la Sarbatoarea Corturilor cu aceeasi tema a unitatii de credinta din vechime la mozaici.
    In mod contrastant participantii la sarbatoarea cu cintari noi devotionale nu vor manifesta acea apasare ci dimpotriva degajare bucurie sfinta fericire sub binecuvantari pt ca deja ei si-au asumat ca scop suprem sfintirea fac deja parte din viitoarea calauzire pt scrisi si sint macar despatimiti ..apasarea fiind oricum ca intensitate invers proportionala cu sfintenia fiecaruia indiferent de religie.
    Contrastul bucuriei lor va fi pt multi chiar deranjant ca o muzica de joc de la o nunta pe linga care trece un convoi de mare jale pt inmormintare. Cit si prilej de rastalmaciri si acuze ulterioare fanatice pe linga alte prilejuri si fanatisme din zilele si saptananile urmatoare indeosebi.Atunci va incepe acea saptamana din Daniel9.

    RăspundețiȘtergere