sâmbătă, 6 martie 2021

FIULE MULT PREA IUBIT, HAI SA NE PREGATIM PENTRU PĂTIMIRILE TALE !

           8 Aprilie  2015 ,ora 21,10 !


                              Dragii mei, 

În această seară , după ce am venit de la Sfanta Biserică unde s-a săvârşit Sfanta Denie, am deschis calculatorul si am inceput a scrie. 
Brusc, aud glas dragilor, care spune aşa :

                "Eu  văd toate câte scrii !

Asa este dragilor, MAICA DOMNULUI vede toate cate eu scriu !
Nimic nu trece nevazut de Sus din Cer,deoarece,toate sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT ! Moment în care ,văd sus în CERUL  SFÂNT, un CER ca de oglindă, bleu senin si stralucitor, văd O  GRADINĂ  verde  cu flori dumnezeiesti de frumoase, in mijlocul cărora stătea PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU cu Pruncuţul Iisus  Hristos  în braţele Sale.
                      ..
În următoarea clipă dragii mei, aud glasul  MAICII  LUI  DUMNEZEU, care vorbeste cu FIUL  Ei mult Prea Iubit din braţele Sale, şi-I spune aşa :

              "FIULE  mult prea  Iubit,hai să strângem toate  şi să mergem la Ziua Pătimirilor Tale.
Îmi pare rău că pieptul Lumii....!"

                Imagini pentru maica domnului cu pruncul
Iar Măicuţa  Domnului nu mai continuă, si eu văd în faţa ochilor mei inchisi ,pe IISUS  HRISTOS în carne si oase, răstignit sub Bolta Cerească.  
Un alt glas spune :

                "Împărăţia  Ta şi  Glob....!"

Şi-mi dau lacrimile fara sa vreau dragii mei, văzându-L pe IISUS  HRISTOS rastignit si pe Cer şi pe Pământ.
În fiecare an si de fiecare dată în Postul Sfintelor PAŞTI, Domnul nostru Iisus Hristos se răstigneste iar şi iar, pentru ca noi sa ne întoarcem la El, trup si suflet, inimă şi cuget.
Dragii mei, să fim pe deplin încredinţaţi de faptul că ,tot ce facem , tot ce gandim, acolo Sus Domnul nostru Iisus  Hristos vede si aude tot şi toate.  
Să ne rugăm Maicii Lui Dumnezeu ca să ne acopere cu Prea Sfânt Acoperământul Său, si sa ne apere cu Rugaciunile Ei Prea Sfinte, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor,Amin.
                             Cu dragoste,Maria.  

13 comentarii:

  1. Doamna rugati Sfanta Treime sa aduca fetele disparute inapoi ! Nu se mai stie nimic de ele , oare chiar asa sa functioneze mila divina, nepasare si distrugere pentru acestea si familiile lor ? Ne era teama ca crapa Dinca in puscarie , iar Dinca traieste bine mersi si isi bate joc de toti de 2 ani de zile .!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. MĂRTURII CUTREMURĂTOARE DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICĂ: ”ȚINEȚI MINTE! NOI NU DEZVOLTĂM MEDICAMENTE CARE SĂ VINDECE BOLILE”

    https://jurnalparanormal.ro/content/m%C4%83rturii-cutremur%C4%83toare-despre-industria-farmaceutic%C4%83-%E2%80%9D%C8%9Bine%C8%9Bi-minte-noi-nu-dezvolt%C4%83m-0

    RăspundețiȘtergere
  3. PREMONIŢIA EVENIMENTELOR DIN VIITOR. CAZUL CLAUDIA IVĂNESCU


    https://jurnalparanormal.ro/content/premoni%C5%A3ia-evenimentelor-din-viitor-cazul-claudia-iv%C4%83nescu

    RăspundețiȘtergere
  4. Incendiu mare acum la acoperisul Palatului Administrativ al judetului Suceava-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.romaniatv.net/incendiu-la-palatul-administrativ-din-suceava-sediul-prefecturii-si-al-consiliului-judetean-video_5325013.html
    Inca un incendiu va urma cat de curând!?

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.romaniatv.net/carnagiu-in-somalia-atentat-cu-masina-capcana-intr-o-zona-aglomerata_5325123.html
    Inca un atac terorist va urma cât de curând!?

    RăspundețiȘtergere
  8. De data asta El ca prezenta vizibila teofanica neevidenta din simpla vedere nu va mai suferi fizic nimic ci in noi va suferi Iisus din caracterul nostru va suferi hule necredinta fanatism asupra formei Sale exterioare si a lui Dumnezeu insusi.
    Cadera urechilor din mesajul de acum doua postari e una metaforica care se refera la auzirea hulelor blasfemilor uneori "cit tine ziua de lunga" de catre Dumnezeu insusi.
    Acum incercarea credintei va fi planetara si sa nu credeti ca va fi usoara .Nu va fi nici pentru preoti cu toata teologia lor ba dimpotriva daca nu au si o traire o experienta mai bogata nici har ca dar de cunoastere. Pt ca teoria teologia nu va ajuta preaxmult avind aspecte care ajuta si altele care incurca.
    Degeaba se va spune avem Biblia avem Canoane avem Traditie sfinti etc caci daca Dumnezeu vrea sa lase in urma pe cei superficiali fanatici mindrii sablonarzi etc o poate face cu tot cu ele chia si prin ele.
    Treb invatat din patania mozaicilor ramasi tot mozaici cu Scriptura in mina.
    Data trecuta in virtutra lectiei iertarii predata noua si exterior si interior au trebuit facute mofificari si nuantaribin vechra Lege lasata de Dumnezru prin Moise. Acum va fi lectia unitatii de credinta a tuturor popoarelor si de actiune si lectia ascultarii a cunoadterii in tot adevarul promis a darurilor si lucrarilor harice a judecatii cu dreptate si cunoastere extinsa etc in virtutra carora se vir schimba si completa mult mai multe. Incit e de astetat ca religiole si mafiile interedele economice si politice de forta sa lupte pt a nu se schimba nimic c tot ce au cu dogme doctrine aparente minciuni nedreptate etc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Suceava!!!
    Arde clădirea Consiliului Județean!
    Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 1.500 de metri pătrați. Incendiul a fost localizat.

    https://www.biziday.ro/suceava-arde-cladirea-consiliului-judetean-incendiul-se-manifesta-pe-o-suprafata-de-circa-1-500-de-metri-patrati-persoanele-aflate-in-cladire-s-au-autoevacuat/

    RăspundețiȘtergere
  10. "Copii ai Preasfintei Treimi:


    SUNTEȚI PROTEJAȚI ÎN FIECARE MOMENT ÎN FAPTELE ȘI ÎN ACȚIUNILE VOASTRE, PENTRU CA SĂ VĂ MENȚINEȚI ÎN CALEA CE VĂ CONDUCE LA VIAȚA VEȘNICĂ, FĂRĂ A VĂ VIOLENTA LIBERUL ARBITRU.


    Trebuie să vă examinați continuu pentru ca nici faptele voastre, nici acțiunile voastre să nu vă ducă să dați o mărturie contrară Iubirii Divine care vă alertează.


    Popor al Lui Dumnezeu, nu vă abateți pe alte căi, continuați fiind îndeplinitori ai Voinței Divine pentru ca să vă mențineți siguri.


    Omenirea are nevoie să fuzioneze cu Preasfânta Treime, cu Regina și Mama Noastră, a Cerurilor și a Pământului, cu Poruncile Legii Lui Dumnezeu.


    Omenirea este ușor de înșelat înaintea lipsei de Credință, înaintea infinității de idei liberale, secte și ideologii care, îmbrăcate în bine, se plimbă fără ca Poporul Lui Dumnezeu să perceapă de scopul lor, pentru a vă abate și a vă duce să cădeți total în mâini ale răului.


    Sunteți pradă ușoară a celor ce sunt trimiși de rău pentru a agita omenirea și ca să se revolte din orice și împotriva a orice, ce poartă impregnat binele. Vă guvernează mintea când umana creatură este slabă și nu este spirituală, nu raționează, nu rezistă insinuărilor răului. Unii gândesc că sunt maturi în Credință și nu este așa, minte vă duce pe unde dorește, după placul ei, voi permițând ca din gura voastră să iasă ofense față de Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, față de Regina și Mama Noastră și față de Darul Vieții. (Rom 12,2)


    Popor al Lui Dumnezeu, pierdeți calmul, rațiunea, axa care în voi trebuie să vă mențină centrați în Înfăptuirea și Acțiunea Divină și într-o clipă, cădeți precum fariseii, permițând ca din gură să iasă toată mizeria și ofensa față de aproapele."

    RăspundețiȘtergere