duminică, 28 martie 2021

TRICOLORUL ROMÂNIEI ,S- A FĂCUT ASTERNUT PICIOARELOR DUHULUI SFÂNT !

 


                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata, treaza fiind, vad dragilor cu ochii inchisi,văd un Cer de noapte albastra care este putin mai sus de patul meu.
Pe un astfel de Cer, văd  un Curcubeu de lumini stralucitoare.
                                             

                            Image result for STEAGUL ROMANIEI..

Curcubeul Tricolor era asezat sub picioarele Duhului Sfant.
DUHUL CEL PREA SFANT dragilor, era cu Aripile-I întinse lateral si cu picioarele-I sfinte pe Curcubeul Tricolor.
Stătea cu picioarele pe Tricolorul României, care era sub forma de Curcubeu, asa precum ar sta pe o ramură de copac.
                                                                                 

                             Image result for PORUMBELUL ALB
                             Image result for CURCUBEU TRICOLOR..

Cerul albastru violet al noptii ,stralucea în Lumina alba a Duhului Sfant, iar Tricolorul României stralucea si mai tare atunci cand, era atins cu piciorusele Duhului Sfant.

               Image result for DUHUL SFANT IMAGINI
                   Image result for CURCUBEU TRICOLOR..

Prieteni dragi, cu adevărat Romania este Ţara Duhului Sfant.
Cu adevarat fratilor, ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT va deveni Cel de-al Doilea Ierusalim, iar IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului cu Sfintii Săi Îngeri, pentru a Judeca viii si mortii, ca apoi, să-i aşeze pe unii de-a dreapta SA,adică pe cei buni si credinciosi,iar pe cei fara de Credinta si care nu-si iubesc Aproapele,îi va pune de-a stanga SA.
Iata :

« 

8 comentarii:

  1. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o Duminica binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!O noua saptamana petrecuta dupa toata Voia si Legea Domnului Iisus Hristos tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Au înghițit romanii multe ingradiri,dar când vine vorba de credința și de îngrădire la sf.biserici nu mai tine.
    Doamna Maria doresc din tot sufletul sa le dea BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului mintea de pe urmă a celor care ne conduc.
    Pot escaladat protestele oamenilor in tot ce vedeti cu o Revoluție.
    Este greu, DOAMNE Apără și ne păzește.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arahat și werner chiar ne cred tâmpiți, ne au impus restricții de un an, ne au pus botnite, ne au vaccinat și vin în fiecare zi și spun ca nr de noi îmbolnăviri creste și de asemenea ca nr morților de covid. Ori dacă lucrurile stau așa, ceva este putred,deci toate au o limită și cred ca s a umplut paharul la români.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! S-a umplut paharul cu bere!
      Sa scandezi impotriva medicilor inseamna ca Iohannis a deschis țarcul oilor si va asteapta cu brațele deschise. Ii duceti inca o data la indeplinire pohta ce-au pohtit el si toti globalistii: privatizarea spitalelor si a SMURD. Sa vedem atunci daca asigurarea de sanatate va acoperi cheltuielile la un spital privat.
      Basescu fusese oprit sa faca asta taman la timp. Voi ii ridicati mingea la fileu.
      Inca o data mi se confirma faptul ca oile nu gandesc nu ies in strada decat manipulate. Si oile # Rezist si oile AUR in frunte cu Șoșoacă sunt aduse in țarc de aceiasi lupi.

      Ștergere
    2. Asa este, perfect de acord cu Unknown 23:01!!!

      Ștergere
  4. Chiar ca s-a umplut paharul,azi noapte proteste neobisnuite noaptea in tara,in mai multe orase mari,Bucuresti,Timisoara,Arad,Sibiu...Asa ceva nu s-a mai intimplat in Romania sau nici in lume,se se protesteze noaptea la ora 3.00....

    RăspundețiȘtergere
  5. Totusi in afara de Matei24 si Marc.13 acelasi discurs tot aproximativ cu semnele revenirii Sale mai e si in Luca 21 dar talmacirea pune gresit razboiul promis Ierusalimului in perioada primului secol confundind acel razboi cu cel din vremea din urma ca si locasul sfint din Ierusalim care va fi pustiit etc.
    In realitate vremea sfintilor zilelor din urma vine abia incepind cu versetul care spune "Un fir din capul vostru nu va cadea" pt ca Judecata face dreptate si ocroteste sfintii cu sau fara minuni si ii foloseste ca noi apostoli in toate popoarele. Deci daca revenim la Matei 24 abia acum urmeaza sa se implineasca lucrurile incepind cu Mat.24.14 cind va veni sfirstul ..atit sfirsitul asteptarii celor care intrebasera "Care va fi sfirsitul acestora ? Cit sa mai asteptam?" sfirsit care nu vine la venirea cea vizibila dupa urgie ci anterior in ziua chemarii la unitate de credinta in ziua cintarilor in Sion zi in care se va anunta si ca a venit Judecata si darea in vileag si multe altele in 5 faze profetice ale zilei cu 7 lucrari intre care semnul crucilor pe cer adoua lucrare iar a saptea va fi mediatizata abia a doua zi legata de lucruri asezate pe sol pomenite in Ps.45 cu o anumita semnificatie spirituala si contextuala.

    RăspundețiȘtergere
  6. 20.32 22.36 mereti in pla mea !

    RăspundețiȘtergere