miercuri, 24 martie 2021

SFANTA BISERICA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU ! BISERICA SFANTUL DUMITRU IZVORÂTORUL DE MIR DIN TECUCI , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                      Dragii mei,

Am facut adeseori apel pentru ajutorarea Sfintelor Biserici ale Lui Hristos si ale Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

Vin si de aceasta data, cu iubire ,cu dragoste si cu pretuire cu rugamintea de a ajuta cu totii la schimbarea dusumelei putrede din Sfanta Biserica.

Dusumeaua este din scandura,este de zeci de ani si intretine mucegaiul si igrasia.Iar toate acestea se rasfrang asupra Picturii divine care se degradeaza.

La aceasta Sfanta Biserica cu totii, noi am ajutat dupa putere,pentru repararea acoperisului.

Acum insa,Părintele ar vrea ca sa schimbe dusumelele si astfel, sa protejeze Pictura de pe pereti,dar si pe credinciosi,deoarece, in Sfanta Biserica persista un miros greu de mucegai ,de igrasie care vine din dusumelele putrede;trece prin cele 2 -3 randuri de mochete care exista acum pe jos.

Haideti fratilor ca sa ne unim,si cu iubire si dragoste infinita ,sa ajutam la cumpararea unui Parchet de calitate si astfel dragii mei, ne vom face Casă in Cer,vom dobandi IMPARATIA CEREASCA!

Sa ajutam fiecare dupa puterea noastra,cu cat de putin,si numai asa,vom aduna suma necesara pentru procurarea Parchetului de calitate ,dar si pentru punerea lui pe o şapa de ciment care trebuie si aceasta turnata.

Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

14 comentarii:

  1. Furtuna de nisip in Egipt,Haboob-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marile companii farmaceutice depun eforturi pentru a 'Ingropa' medicamentul foarte ieftin IVERMECTINA pentru care s-a luat premiul NOBEL si nu face rau la ficat tratind COVIDUL,dar care face Foarte Rau afacerilor lor cu medicamentele noi punindu-le in pericol Profiturile URIASE,motiv pentru care s-au depus eforturi pentru a o 'INGROPA' si au oprit fabricatia ei si scoaterea ei de pe piata pentru cei saraci.
    Ivermectina s-a dovedit a reduce preventiv contaminarea si mortalitatea prin vindecarea Covidului cu 75-80 la suta,iar acum marii producatori au facut ''studii' falsificate pentu a o minimaliza.
    Aceleasi acuzatii le aduce ministrul sanatatii ca GuWerner-ul Iohannist a falsificat datele despre COVID pentru a putea tine alegerile de anul trecut pe care puterea actuala le-a si pierdut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au falsificat in sensul minimalizarii,ci au falsificat mortile,ca toti mureau de covid. Acum se spune ca mor cu covid,sa nu mai fie fals in certificatul de deces

      Ștergere
  3. Presa a remarcat ca Iohannis a participat miercuri la Dabuleni-Dolj la campania de impadurire imbracat cu haine scumpe de peste 1500 dolari doar cismele si jacheta.
    O vorba clasica spune , Cind haina e din piei de oaie...,dar la romani se potriveste mai bine cu numarul de vagoane de paduri jefuite si despadurite cu protectia traficantilor ... de la conducerea Romaniei care constituie protectia a tot feliul de alti traficanti de... care au adus tara in stare de colonie pentru export de materii prime si suflete de ...-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. George Soros este in spatele pandemiei de a destabiliza tari si de a creea panica si haos pt ca totul are legatura cu anumiti politicieni din guvernarea actuala cit si imprumuturi mari de bani si trebuie sa mai moara oameni dupa voia autoritatilor cit si politicieni printr-un ordin la nivel inalt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara doamna Maria.Vreau să vă întreb dacă dumneavoastră în toate viziunile pe care le -ați avut ați si cele legate de răpirea credincioșilor fideli înainte de un eveniment de avertizare.Spun asta ptr.ceva luni în urmă am avut un vis in care știam că trebuie să mergem dintr-un loc departe și un preot mi-a spus că în acel loc nici măcar un copil nu se zgirie .Adică să înțeleg că acel loc e numai pace.Urmăresc de ceva timp un Blog care se numește Lumina ptr.suflet .Acolo sunt traduse toate aparițiile lui Iisus si Maica Domnului în Italia o localitate numită Carbonia.Dacă mi-ați răspunde vas fi profund recunoscătoare.Va Mulțumesc foarte mult.V .

    RăspundețiȘtergere
  6. Troncota auto-declarat 'securist profesor de securisti'de la SIBIU dupa protestul arestarii in spitalul de psihiatrie Timisoara a unui protestatar;
    ''Ne intoarcem dupa 31 de ani la o Politica Terorista pentru a instaura Frica, daunatoare pentru populatie.''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. medularul italian bun, bun...

    RăspundețiȘtergere
  8. La americani a inceput sezonul Tornadelor de primavara,20 in sudul Alabamei.
    La noi a inceput Epoca protestelor anti Iohanniste si a internarilor Fortate la psihiatrie a protestatarilor De la Iasi la Timisoara,cam prin toata Tara
    Mai e putin pina se descopera si SOLIDARITATEA,Floare cam rara la romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Azi e ziua protestatarilor de la Metroul bucurestean-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marea Britanie a ajuns in fruntea progresului din cauza semnarii cu multe sute de ani a Magna Carta prin care Guvernul si Monarhia erau obligate sa respecte Drepturile si Libertatile,cea ce nu s-a intimplat in Romania unde politica de grup de interese a primat fiecare putere considerind pe Cei care au alte idei sau interese ca DUSMANI,fapt observat si azi prin atacul Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale si chiar a drepturilor si Constitutiei de catre Gwvernarul Iohannist Dictatorial dar si Minoritar sub diferite pretexte ipocrite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Marea Britanie a ajuns in fruntea progresului din cauza semnarii cu multe sute de ani a Magna Carta prin care Guvernul si Monarhia erau obligate sa respecte Drepturile si Libertatile,cea ce nu s-a intimplat in Romania unde politica de grup de interese a primat fiecare putere considerind pe Cei care au alte idei sau interese ca DUSMANI,fapt observat si azi prin atacul Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale si chiar a drepturilor si Constitutiei de catre GWvernar-ul ''Meu' Iohannist Dictatorial dar si Minoritar sub diferite pretexte ipocrite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ion Radoi lider sindical Metrou si fost membru PSD cu multe case si averi provenite din inchirierea chioscurilor si Reclamelor de la metrou cu venit de peste 7 milioane de lei anual,dublu ca un ministru ,in timp ce Metroul are datorii Mari-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate case,meditativ asa,6-7, etajul 2,de visavis ?

      Ștergere