joi, 11 martie 2021

ROMÂNIA MICĂ ! URMEAZĂ ROMÂNIA MICĂ !

 

.
10 Martie 2021,ora 5,23 !
 
Dragii mei,

In aceasta dimineata ma trezeste un glas care, spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
"România mică !
Urmeaza România mică!"
Dupa care,glasul dispare.
Dragilor,am scris adeseori despre ruperea Ardealului de Romania.
Stiu,multi nu au crezut si nu cred nici acum ca asa se va intampla.Dar,fiecare crede ce vrea si cand vrea.
Ceea ce este scris aici cu Puterea Duhului Sfant,cu Voia Sa,toate se vor implini la timpul oranduit de Bunul Dumnezeu.Moldova se va uni cu Tara mama la timpul potrivit,la timpul oranduit de Dumnezeu,iar Ardealul va fi rupt de Romania.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa fim sanatosi si tari in Credinta si -n iubire faţă de Aproapele.
   Cu dragoste,Maria.


24 de comentarii:

  1. Anul 2024 va fi anul Focului. Sa ne pregătim sufletește si duhovnicește pentru ce va urma. România va fi cuprinsă si imprejmuita de foc!?
    Atentie!? Să ne rugăm lui Dumnezeu și să citim Biblia ca să fim protejați. Eu v-am anunțat din timp ca de fiecare dată ca să știți și să fiți pregătiți. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://youtu.be/hEVG4nOrENk

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania e mai Mica de cind comisarii comunismului[evreiesc sovietic] au
    ' decapitat' prin inchisori si gulaguri un milion din elita sa iar mai apoi a alungat jumatate din tineri in occident.
    Sa nu uitam de seful de sindicat de la fabrica de tevi de la Iasi asasinat din interesele patronului cehoslovac si de Dan Diaconescu inchis pentru ca voia un partid si privatizarea OLTCHIM cu romanii,pentru ca apoi sa apara din spuma marilor occidentale partidul neo-marxist USR un papagal fara sa cricneasca al ideilor ''patronilor''straini de tara .
    Toate arata ca Romania este la mezat in jocul intereselor straine fara scrupule si fara mila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, mă lași si cu Diaconescu? S-a umplut de bani văzând mizerii de tip telenovelă! Un popor se prosteste cel mai usor cu TV! Cobori ștafeta, vinzi prost gust si, in loc de țărani cu radacini sanatoase care stiu si singuri ce au de facut in curtea si gradina lor, te alegi cu o mahala. Romania a devenit o mahala sordidă unde toate rufele murdare se spala in public. De te apuca si sila sa mai deschizi TV. Si la ore de maxima audiență. Unde mai sunt decența si bunul simț? Antenele fac la fel. Ne-am umplut de siliconate si buze de rață care măcăne la TV. Modele pentru fetele viitorului!! Minte deloc! Prostie cat cuprinde!
      Ca sa nu mai vb si de aberațiile cu flacara violet, vrajitorii new age in ale caror mreje a fost prins si Dan Diaconescu. Isi facuse din televiziune un cuib al vrajitoarelor si paranormalicoșilor ce aberau.
      Acum o avem pe Șoșoacă! Urlă mult, face mai nimic. Multa zarva cu scop electoral.
      Unde era Șoșoacă atunci cand Sorina a fost traumatizata? Sau cand dna Smicală avea nevoie de sprijin ca sa-si recupereze pruncii? Unde erau Șoșoacă si Bahmuteanu când caracatita a inhatat fetele de la Caracal?
      Nu poți iesi in strada antimasca si antivaccin, atata timp cat 70% dintre romani stiu foarte bine ca virusul exista si se feresc cum pot! E pierdere de timp si energie! Viitorul nu se schimba cu mitinguri electorale miscate din spate de securisti. Securistii creeaza mereu perdele de fum. Romanii uita repede. A mai fost abuzat un copil? Ne smulgem azi parul din cap, maine uităm, ca ne holbam la circul facut cand de # Rezist, cand de Șoșoacă. Si, uite asa ne-au jefuit si transformat intr-o turma rumegatoare de informatii fabricate in laboratoarele securitatii. Prostilor le dai circ si mici, bere si senzational! Enervant este ca romanii nu sunt prosti. Stiu multe si despre toate. Sunt doar lași si prefera sa uite ce NU ESTE DE UITAT NICIODATA: COPIII!
      Nu-ti pasa de copii? Nu esti crestin!
      Nu-ti pasa de tara ta, de padurile tale, nu esti patriot. Esti doar o biata muscă ce bazaie cuvinte dictate de securiatatea manipulatoare.

      Ștergere
    2. Dar anti evrei, nazisti si hortisti poti iesi in strada biet 7.51 ?
      ma refer sa nu ne mai conduca la noi in tara !

      Ștergere
    3. Si? Ai iesit tu in strada antievrei? Oricine ti-ar fi dusmanul, nu-l invingi cu bâta! Mai ales ca dusmanul e puternic si inteligent. Iti vei învinge dusmanii cand vei fi tu OM. Iti sugerez sa iesi in strada pentru copii. Pentru urmasi. Pentru dreptate si adevar. Si vei descoperi ceva ce o sa te doara foarte rau: hoții nu au nationalitate sau etnie. Hotii sunt hoti. Si sa nu uiti ca romanii au acceptat sa fie corupti. Dracu' te ispiteste doar. Nu te corupe cu forta. V-au iesit ochii din cap antistraini. Numai pe voi nu vreti sa va vedeti. Romanii zburdă prin toata lumea. Fura sau castiga bani cinstiti peste tot. Numai la ei acasa nu sunt in stare sa se uneasca si sa construiasca o tara frumoasa! Nici gunoaiele nu sunteti in stare sa vi le strangeti!

      Ștergere
    4. Ati inceput sa semanati la caracter cu evreii...Sa nu spuna nimeni despre romani nimic adevarat, ca sariti in sus ca sunteti atacati! Că oculta, Soros, străinii va ataca! Fura si romanii...Si mint cat cuprinde. Si nu au coloana vertebrala.
      Nu pe biciclete, pixuri, calendare si alte prostii v-ati votat reprezentantii? Care apoi v-au tradat jefuindu-va?
      Nu aveti constiinta de popor! Unirea facuta de masoni a fost una artificiala. Unirea in dracu'!
      Dovada ca masonii se inchina la alt zeu decat Dumnezeu Tatal, Creatorul. Voi nu functionati ca un popor unit! Functionati ca o populatie. Ca o turma bezmetica. Un popor normal la cap se uneste in jurul copiilor aparandu-i! Si educandu-i frumos, in respect față de tot ce-i inconjoară. Voi cotcodaciti fiecare pe limba voastra, fiecare cu Ego-ul vostru, unii mai trufasi decat ceilalti! Trufia nu este demnitate! E diavolism. Boala lui Iuda! Demnitate ati avea daca v-ati debarasa intai pe voi de proastele obiceiuri. Năravul romanesc este pragul de sus care va impiedica sa va eliberati din sclavie! Evreii va controleaza pentru ca sunt abili psihologi si manipulatori. Se folosesc de slabiciunile voastre pe care le intorc impotriva voastra. Istoria i-a facut pe evrei sa fie inteligenti si treji. Pe romani, băutura ii tine in stare de somn permanent. Erau timpurile de trezvie. Ati adormit exact cand ar fi trebuit sa fiti treji! Si acum faceti gălăgie! Iar sforarii râd de voi in culise! Inca o data, v-au ciuruit! Si doar va spusese Arsenie Boca tot ce va urma! Ca nu va fi deloc usor!
      Greu la deal cu boii slabi...
      Nu aveti credinta nici cat bobul de mustar. Credinta nu, Iubire nu! Vreti din rahat sa faceti bici?!

      Ștergere
  4. Doamna Maria ne putem astepta la orice pentru ca nu avem conducători buni.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este dureros, dar nimic nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu. De la Decebal încoace au fost doar trădări. Este o karma de neam pe care probabil este necesar sa ne-o asumăm. Drumul spre evoluție și curățire spirituală fost dintotdeauna plin de suferință. Să ne rugăm neîncetat pentru noi și pentru iertarea dușmanilor noștri. Habar nu au ce hău iși deschid în fața, totul se plătește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e Voia Lui Dumnezeu cand romanii isi abuzeaza copiii...Sau cand exista pedofilii. Sau cand fura romanii ca in codru. Isi fura căciula! E semn ca cei ce ar trebui sa modeleze sufletul romanilor nu-si fac treaba bine. De la parinti, până la preoti.
      Dumnezeu ne-a aratat Calea spre El. Nu ne obliga sa urcăm. Avem liber arbitru. Orice lectie meinvatata la timp se repetă. Si devine karma. Devine istorie. Istoria se repeta. Au complicat atat de mult crestinismul, incat oamenii nu mai pricep ce inseamna Iubirea! Fara Iubire nu iesi din karma.

      Ștergere
  6. In Romania, sporul natural este negativ, ponderea persoanelor peste 65 de ani este de aprox.20% din totalul locuitorilor si tinerii nu mai fac copii. In urmatorii 20 de ani cred ca vom ajunge la 16-17 milioane de locuitori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuati sa urlati asa si sa-i acuzati pe toti care gandesc diferit de voi ca sunt dusmanii vostri, si nu veti mai vedea picior de tânăr inteligent in Romania. Vor fugi toți din tara in care parintii urlă unii la altii. Tara in care ciomagul pe spinarea copiilor si femeilor este legea pamantului!

      Ștergere
  7. 12,40 Bine accentuat ,o natie care pierde in citeva decenii jumatate din populatie ca Romania ramine slaba si vulnerabila atit din partea dusmanilor externi traditionali cit si fata de presiunea Demografica, migratia din nordul Africii si din Asia.
    Bineinteles conducatorilor fara copii ca Iohannis si Iliescu nu le pasa,dupa ei potopul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa continue barbatii romani sa ramana tot asa: trufasi,lasi, needucati, violenti cu cei mai slabi decat ei, adica femeile si copiii, si or sa ramana toti romanii holtei. O multime de femei se recasatoresc prin Italia si Spania, scapate din pumnii sotilor romani, betivi si violenti. Sufletul femeii este o pasare măiastră. Il tii in colivie si il schingiuiesti, incapabil tu, barbate, sa-i faci o tara in care sa se simta bine, pasarea maiastra se imbolnaveste. Si nu mai aduce pe lume copii pe care sa-i schingiuiti.

      Ștergere
    2. Fă tu copii, daca te ajuta corpul! Fă-ți singur copiii! Voi chiar credeti ca femeile sunt bataia voastra de joc? Femeia la munca, femeia la cratita, femeia spala, naste, are grija de copii. Femeia pleaca din tara sa aducă bani la copii. Femeia in stradă la revolta.
      Craciune, trantorii sunteti voi si nu va meritati femeile! Mamele nu v-au pleznit la timp, sa va treaca ifosele, grandomania si lenea!
      Misoginismul si dispretul barbatului roman fata de femeie este cunoscut. Loveste femeia si dispretuieste-o si te lovesti singur in aspectul tau feminin! Iti faci singur buba la cap. Degenerezi. Gura bate fundul! Cred ca de aceea si sunteti atat de slabi!

      Ștergere
    3. Dar 21.47 nu a zis nimic de rau de femei!!!

      Ștergere
  8. Laslo Tokes solicita acum liderilor UDMR sa ceara Autodeterminarea pentru 'Tinutul Secuiesc' si eliberarea celor doi secui de la Sfintul Gheorghe care pregateau detonarea unei bombe de Ziua Romaniei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Diaconescu a facut istorie in TV cu telenovela lui care acum s-a generalizat ar trebui sa scrie acum despre politia plina de militieni prosti ,mii de Louis de Funes.Ar fi de ris daca nu ar fi de plins ca la Onesti..

    RăspundețiȘtergere
  10. 08,51 si 12,56 Fenomenul e mai complex si in occident natalitatea scade cit despre casatoriile mixte,procentul de esecuri si dezastre pentru femei e mult mai mare.
    Una din cauze ar fi conditiile societatii 'moderne' capitaliste in care femeile isi gasesc mai usor servici decit barbatii, la care se mai adauga multe cauze medicale date de chimicale si plasticuri care efiminizeaza barbatii in ce aui ei mai barbatesc dar si in mentalitati cea ce ii va face in curind o floare rara deschizind epoca matriarhatului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu de ce credeti ca numai in tara noastră se întâmplă lucruri rele.
    Sunt si in alte tari mai rau ca in Romania dar nu le spun asa cum se spune la noi toate pe posturile tv.
    Asa vrea Dumnezeu și Maica Domnului cu noi.
    Credeti ca Dumnezeu ne va lasa si va îngădui la nesfârșit aceste nelegiuiri.
    Dacă sunt 100-200 de oameni care se roagă si sunt creștini adevărați, va salva tara dar sunt mai multi.
    Dacă se roagă 1000 afara vor salva acest popor.
    Nu va lăsa Dumnezeu sa fim chinuiți la nesfârșit.
    De ce toți sunt cu ochii pe tara noastră?
    De ce toți vor romanii la muncă în țările lor?
    Romanii sfintesc locul,ori unde se duc.
    De ce suntem atât de vorbiti?
    Pentru ca SUNTEM TARA CRESTIN ORTODOXA
    Ce se vrea sa nu mai avem biserici,slujbe etc.
    Va întrebați de ce?
    Pentru ca sunt multi oameni ai lui Dumnezeu
    Latră Satana urla ca nu pot ajunge la sufletele credincioase care aparțin lui Dumnezeu
    Sa urle sa urle Acolo unde urla SATANA este Dumnezeu.
    Dacă nu ar urla acolo nu e nimic toți sunt ai lui.
    La noi in tara nu este asa sunt multi oameni cu frica si credința în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    Sa avem răbdare,răbdare ca are grijă Dumnezeu și de noi cei care suferim azi.
    Nu se poate merge la nesfârșit asa
    Trebuie să avem nădejde si credință.
    Asa cum se schimba vremea asa si lumea nu merge numai de rau,nu va ieși si soarele mai este putin.
    Ati vazut armata ,jandarmeria,poliția pe străzi,va rog sa-mi spuneti este cumva război?
    Ne aducem aminte de revoluția din '89 la cât sunt acesti conducători de ahtiați de putere credeti ca nu ar trage in popor?
    Eu cred ca da si cu mare ușurință la câtă înverșunare, și ura au pe popor.
    Au murit oameni degeaba si ne mai întrebăm de ce nu iese lumea in stradă?
    Nu a venit timpul.
    Sa nu ne mai jigni între noi,eu zic sa vedem bine ce se întâmplă și să ne schimbăm gândirea.
    Români nu vor violență ca in alte tari.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca este intr-adevar rzboi chiar daca habar n-au cine-i tinta ! Este un ra,boi, general vorbind ,impotriva umanitatii!

      Ștergere
  12. Nici eu nu cunosc profetii care sa vorbeasca de pietderea Ardealului (ci dimpotriva ca nu) in schimb ca vom ceda sau pietde dupa caz cele doua judete HarCov catre Ungaria Dobrogea luata de Turcia intro actiune fulger in zori iar judetele moldovenesti de dincoace de Prut in curs de cedare cu stramutare catre Rusia care va fi preluat deja integral in acel moment si Ukraina si R.Moldova cu forta.
    Insa toate cele 3 cedari (temporare pina la urgie) vor fi facute pe fondul Romexit si al iesirii din Nato deja realizate in acel moment fara Referendum ci prin asumare politica.
    Maria ia o harta de hirtie cu conturul tarii decupat si taie din ea cele 3 zone precizate dupa care o privesti cu atentie si iti vei aminti ca acest contur rezultat ti-a fost aratat intro vedenie de acum un an maxim doi postata cu povestire in cuvinte dar fara exemplificare grafica.

    RăspundețiȘtergere
  13. 8.22 12.47 intelegi expresia
    ,,le cade lumea'' in cap ?
    Nu mai e mult si se va intampla ;ce cum, cui ? e mai complicat, s-ar putea ca nici chiar,,Lupul Alb" sa nu stie.

    RăspundețiȘtergere
  14. pt mihai 35 -viziunea cu cele 3 provincii luate cu forta apartine sf ARSENIE BOCA daca ai citit sau auzit pe youtube

    RăspundețiȘtergere