vineri, 12 martie 2021

PREMIERUL ROMÂNIEI VA FI SCHIMBAT ?

  .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                              11 Martie 2021,ora 6,22 !


                               Dragii mei,


În aceasta dimineata, m- a trezit un glas care spunea asa:

                      "Pe de alta parte,aflăm ca discursul celui care a fost Premierul României..."

Dupa care dragilor, glasul a disparut si probabil ca, va disparea de pe scaunul de Premier, si Premierul actual al Romaniei.

Cand si in ce context se va intampla,vom afla impreuna la momentul potrivit.

                         Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Dar dim mesaj nu reiese ca va fi schimbat actualul premier, ci ca va tine un discurs un fost premier, poste Orban, poate Boc, poate ..... poate ......

    RăspundețiȘtergere
  2. corect 12 martie00:12-a cui este gresala!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://flux24.ro/gheorghita-si-baciu-prinsi-cu-minciuna-mai-multi-romani-au-fost-vaccinati-cu-lotul-astrazeneca-interzis-in-italia/

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau premierului demis de PSD, care nu a vrut sa discute cu premierul Japoniei venit special la Bucuresti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.activenews.ro/stiri/Derapaj-major-al-premierului-Citu-Cei-care-se-opun-vaccinarii-si-mastilor-sunt-TERORISTI-165683

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la cate(i) @nti destea avem,trebuia sa inventeze astia si tororisti :))

      Ștergere
  6. repezitul de premier nu se face inteles de cum ii turuie gura,ne-ar trebui un premier intelept cu dragoste de tara si popor--oare unde il gasim?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.48 unul ca dragnea care se gandea numai la furt si la cum sa scape nepedepsit? :)))))))))

      Ștergere
  7. Dictatura Iohannista pregateste Legea Politiei Militare ,un nou abuz si Incalcare a Constitutiei ca si internarea FORTATA la Spitalele de Psihiatrie fara hotariri Judecatoresti Definitive,ultimul fiind un roman din Focsani recent intors din Germania unde romanii aveau drept sa plece Abuziv anul trecut in starea de Urgenta pentru culegerea ieftina a sparanghelului doamnei Merkel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Craciun total de acord in ce priveste partea cu dictatura insa despre politia militara mi se pare o inflamare aiurita tipica romanasilor. Mai nou in legatura cu acest fapt a aparut pe tv o doamna care tipa din toti bojocii cum ca armata pe strada ii incalca ei drepturile. In sfarsit pentru alarmistii speriati in Italia exista de multi ani patrule ale armatei in masini militare ,,strazi sigure,, . Patrularea armatei pe strazi se face de multi ani inainte de isteria covid si sunt in colaborare cu carabinierii. Dar nu trebuie sa ne facem griji romanul urla si cand a aparut trenul ca i se impiedica caruta in sinele de cale ferata. Madam daca vede militari inarmati pe strada face crize iar daca o jefuieste cineva noaptea pe strada urla ca romania este sat fara caini. Mai scoate ti capul din nisip prin tarile din vestul europei bancile ziua in amiaza mare sunt pazite de politisti cu pistoale mitraliera la gât si nu se mai isterizeaza lumea.

      Ștergere
    2. La romani prind cel mai bine teoriile conspiratiei. Sunt avizi de spactaculos. Pasamite se plictisesc...Unii il jelesc acum pe Ceausescu. Pentru ca i-a pus la munca si le-a interzis accesul in carciumi la orele de dimineață. Cred ca romanul isi doreste de fapt pe cineva care sa puna biciul pe el. Nu stie cum sa fie constiincios si cinstit fara bici. S-a invatat asa. I s-a urât cu libertatea...Vrea sa joace in alt film. Madame care urla acum in strada este identica lui Vadim. Si cand urla face gura ca Vadim. Nationalismul este un curent frumos...Pacat ca e mânjit cu ură.
      E frumos sa-ti descoperi darurile pe care le ai ca popor. Si e frumos si sa descoperi calitatile minoritatilor care traiesc in tara ta. Si e frumos si sa ajuti romanii minoritari in tarile vecine.
      Si sunt foarte multe Daruri si Haruri de la Dumnezeu, dar romanii nu si le folosesc. Dracu' baga bățul prin gard ca sa se incaiere cainii.
      Nationalismul asta care bantuie acum prin Romania este fascism! Sa vii tu acum sa urli impotriva ungurilor si a tuturor strainilor care traiesc in Romania este anacronic! Si anticrestin! Hotii s-ar pedepsi daca judecatorii si restul trupei ar fi cinstiti. Fie ei străini, fie romani...

      Ștergere
    3. Ma tu esti de la sopirlica.Pai in Hitaliea nu au drept sa arezteze si sa deeeea amenzi.Ce pui si pesti te faci ca nu stii?Mai esti de akordht si ku diktathura.Esti sluga lui harafadt si a lui kwj.

      Ștergere
    4. 22.16, daca in Italia este asa si ai ales sa traiesti si iti place acolo, nu e nici o problema, dar nu intelegem de ce trebuie sa se aplice peste tot modelul Italiei. Daca in Italia se mananca pizza si paste, inseamna dupa gandirea ta, ca peste tot in lume trebuie sa se dea un decret si nimeni sa nu mai manance altceva decat pizza si paste, ca doar asa e in Italia.
      Daca ai ales sa traiesti in Italia, 22.16, nu este cazul sa scrii acum Romania cu litera mica spre deosebire de tara in care ai ales sa te stabilesti. De asemenea, nu este cazul sa ii numesti acum 'romanasi' pentru ca si tu esti unul dintre ei, fie ca iti place sau nu. Absolut nici un popor de pe fata pamantului nu isi denigreaza propriii concetateni si se ajuta intre ei, nu sunt dezbinati, inraiti, dusmanosi pe propriii conationali ai lor.

      Ștergere
  8. 22,16 'Lumea se isterizeaza' intr-o tara in care presedintele nu respecta Constitutia si nu pateste nimic pentru ca e o Dictatura a minoritarilor si mai vrea si Politie Militara care sa faca dosare penale si sa inchida opozantii mascat in spitale Psihiatrice cum a procedat si Ceausescu si fascistii si stalinistii ambii porniti din comunismul evreiesc ce-si au ca parinte pe evreul de Karl Marx-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum stau si ma gandesc este cumva război?
    Va intreb pe cei care sunteti de acord cu armata,cu jandarmii și cu tot arsenalul militar iesit pe străzi sa amendeze oamenii care nu mai pot suporta ce se întâmplă.
    De ce sa fie tancuri pe străzi?
    Zicem ca la revoluție nu sau găsit vinovații care au tras în oameni,acum va intreb daca ar fi ca la revoluție oamenii eu cred ca ar trage fără ezitare.
    Unde am ajuns?
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să nu îngăduie hainelor,poporului român să-i sfâșie.
    Puterea lui Dumnezeu este mare sa avem nădejde ca nu ne lasă.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot avem in fata un sir de demisii succesive de premieri pina la Dragnea care nu va demisiona pina la sfirsit.
    Cum schimba tabara inapoi UDMR si vine anterior ziua cintarilor in Sion vor incepe demisiile ..

    Astfel premieri pt scurt timp vor fi Dancila , Basescu si V.Dancu.

    RăspundețiȘtergere