joi, 18 martie 2021

PERICOL IMINENT ?

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


18 Martie 2021,ora 5,34 !

Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

"Pe bratul surorii sale scria:
Veniti la un pericol iminent!"
Clipa in care,O vad pe Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul Iisus in brate.
Maicuta noastra si Imparateasa Cerului si a Pămantului era tare trista, iar din ochii Săi prea sfinti ,dar si din ochii Pruncutului Iisus ,curgeau siroaie de lacrimi.
Prieteni dragi, eu nu stiu a talcui acest Mesaj.
Dar din cate vedem, urmeaza sa auzim de vreo tragedie.
Sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria, ca sa ne ajute si sa ne ocroteasca ,Amin!
Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. Posibil o viitoare rapire sau o amenințare de tip teroristă

    RăspundețiȘtergere
  2. ''Pericol Iminent'' ar putea fi greseli in campania anti-covid...sau un conflict generat de exemplu de afirmatia lui Biden despre Putin ca ar fi intervenit in campania politica electorala,pentru care si-a chemat ambasadorul Rusiei din SUA.
    In general evenimente mai neprevazute dar cu o evolutie catastrofala,accelerata si exploziva neprevazuta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. si atunci care e rostul mesajului daca trebuie sa ghicim noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este mai mult decât evident că este vorba de vaccin...

    RăspundețiȘtergere
  5. 23,52 Rostul mesajului e de Avertizare,sa fim atenti citeva saptamini la reactiile adverse ale celor din familie dupa Vaccinare, mai ales ale femeilor care pot fi si gravide.
    Femeile au o stare imunitara mai puternica decit barbatii, dar poate fi mai reactiva expusa la alergii anafilactice cazuri ce trebuie urmarite constant si accionat foarte repede putind da Soc Anafilactic si Moarte rapida daca nu se intervine rapid,asemanator cu cazurile rare de la muscatura de albine sau de sarpe se actioneaza cu antihistaminice Urgent ,in timpul cel mai scurt altfel e mortal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sufera o astfel de reactie de soc anafilactic cineva si nu este un medic de fata, se moare!

      Ștergere
  6. pt a gasii raspunsul dorit este de a spune cuvantul potrivit si vei primi de la divinitate aprobarea dorita dar decit numai cu voia lui dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai rau ca acum la câtă vrajba si răutate este ne putem astepta la orice.
    Nu mai exista comunicare între oameni,doar vorbe cu violență, învinuiri,ura,invidie si acestea toate duce la conflicte care pot degenera.
    O zi binecuvântată tuturor 💐

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate, totuși sa vina răspunsul Divin pentru NECREDINCIOȘII DE LA CARMA TARII!?

    RăspundețiȘtergere
  9. Surorii sale medicale.... Vaccinare cu urmări iminente....

    RăspundețiȘtergere
  10. Rostul mesajului,panică, pierderea imunității!

    RăspundețiȘtergere
  11. Probabil sora lui Kim joNg.un.
    L. a averrizat săptămâna trecută pe Biden, că dacă vrea sa " doarmă " liniștit următorii 4 ani, sa.si vadă de treabă

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai mare număr de morţi din ultimele două luni. De asemenea, la Terapie Intensivă sunt internaţi 1.313 pacienţi infectaţi cu coronavirus, cel mai mare număr de pacienţi din ATI de la începutul pandemiei COVID în România. 143 de persoane infectate cu virusul SARS-COV 2 au murit. Fara vaccin nu scapam de pandemie.cel putin inca 2000 de romani vor muri pana in iunie!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mai ies in piata sosocii vor muri mai mult de 2000 de oameni din nefericire!
      Oamenii, inclusiv Craciun care nu crede in Covid, nu constientizeaza ca nu e de joaca cu virusul si chiar exista sanse sa mori daca il contactezi!

      Ștergere
  13. Daca zicea de "bratul surorii" poate fi vorba si de sora/asistenta medicala.

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr

    RăspundețiȘtergere
  15. Greu de interpretat provenienta pericolului. Intreaga lume este un abator la ora actuala se moare de covid cu covid și pentru covid. Pericolul mai poate veni si din eventuale dezastre naturale cât si din cele doua bombe cu ceas care pot duce la un razboi mondial. Le am numit bombe cu ceas deoarece riscul este iminent. Prima bomba cu ceas care are o probabilitatea de 50% de a exploda este China. Daca le sare mustarul si invadeaza Taiwan ul ne trezim cu un razboi mondial. A doua bomba cu ceas cu o probabilitate de 90% de a exploda si ulterior a se dezvolta intr o conflagratie mondiala este Iran,Israel. Iranul ii dă bice cu îmbogățirea uraniului fapt care irita Israelul. Stim bine ca Israelul a distrus in Siria si Irak tentativele regimurilor de a crea arme nucleare. Daca Israelul se va aventura in Iran pe modelul Irak pentru a le bombarda centralele unde imbogatesc uraniul lucrurile pot degenera. Diferentele dintre irak 1981 cand opt avioane israeliene au intrat in spatiul aerian irakian si i au distrus centrifuga lui Sadam si iran 2021 sunt mari. Iranul are vre o sase centrale de imbogatire a uraniului iar cea mai importanta este intr un buncar subteran pe care conform declaratiilor unor sefi ai armatei americane nu au proiectele capabile sa o distruga . Diferentele dintre anii 1980 si 2021 sunt enorme tehnologic si militar de ambele parti . In plus regimul Iranian a invatat din greselile regimurilor Sadam si Bashar si din victoria regimului Kim Jong Un,te latra americanul dar cand aude ca ai bombardeaua isi ia talpasita chelăchăind. Maria Gheorghiu / 31 martie 2019 O explozie asurzitoare si un avion militar / 11 august 2016 Avioane de lupta ,parasutisti si ozn uri foarte multe./

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata americanul nu chelalaie , gresesti.ò

      Ștergere
  16. A fost mai demult un mesaj referitor la act de vandalizare a bisericii, iata ca s-a adeverit, a fost vandalizata in Bucuresti o Sf. Biserica ortodoxa ......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu ii va pedepsi negresit pe acei satanisti care s-au atins de Biserica si I-au facut asa ceva lui Hristos, de fapt!

      Ștergere
  17. S-a implinit mesajul cu cutremur si fisura de lava,dupa 50 000 cutremure in ultima luna in Islanda a erupt un volcan prima data dupa o suta de ani lava curgind pe o fisura de un km formind in final un lac de lava de o jumatate km patrat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Posibil ca "pericol iminent" sa se refere la actuala campanie de "imunizare" care nu se stie ce efecte pe termen lung va avea....

    RăspundețiȘtergere
  19. Au fost lasati sa isi faca de cap toti anormalii care in antichitate erau aruncati in groapa cu lei...
    https://www.google.ro/search?q=biserica+vandalizata&source=hp&ei=TwtWYKmJF7aGjLsPvbGigA0&oq=biserica+&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAAyCAgAELEDEIMBMgIIADIOCC4QsQMQgwEQxwEQrwEyCAguEMcBEK8BMgIIADIICC4QxwEQrwEyCAguEMcBEK8BMgIIADoFCAAQsQM6CwguELEDEMcBEKMCOggILhCxAxCDAToFCC4QsQM6AgguUN4PWO4eYNosaABwAHgAgAHQAYgBzwySAQUwLjguMZgBAKABAbABAA&sclient=mobile-gws-wiz-hp#scso=_VgtWYM6CMMvUgwep6b-gBw22:2011.8095703125

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care e problema ta daca e din Cluj persoana, 20:40??? Ai vreo problema? In plus, poate fi de oriunde persoana. Ai vreo problema, 20:40?

      Ștergere
    2. Daca taceai,filozof ( netragator de limba) ramaneai-20.51
      Problema mea e ca te mananca pielea, intelegi ?

      Ștergere
  20. Poate fi revoltă împotriva a tot ce se impune românului,care este satul de atatea răutăți si constrângeri.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Incepe ,,revolutia" ? 🤔
    https://www.facebook.com/193136870701449/posts/4423483064333454/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  22. 23,46 Te inseli,am avut coronavirus si desi m-am tratat singur e periculos mai ales prin urmarile in timp,desi si cu vaccinul trebuie mare atentie .
    Am scris tot feliul de stiri despre el si m-am si trecut pe lista de vaccinare cu Phizer,cit despre Sosoaca e de admirat partea cu curajul ei ca si al doctoritei de la Oradea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cineva este infectat si face vaccinul este un adevarat pericol!!!!!

      Ștergere
  23. Sora este R.Moldova care va fi si ea temporar invadata de Rusia odata cu Ukraina pina la urgie. Motiv de razboi superficial cu Nato in zone nelocuite aer si mare.

    RăspundețiȘtergere