duminică, 14 martie 2021

OTRAVIREA SI SALVAREA DE RĂZBOI ?

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

                                           14 Martie 2021,ora 22,35 !


                                 Dragii mei,


În aceasta seara dragilor, desi nu eram in faţa calculatorului ci prin bucatarie,la un moment dat vad scris in stanga mea in aer, vad scris asa:

                "Otrăvire si salvarea de Razboi !"

Dupa care,vad scris asa precum am scrie un mesaj pe mess,vad scris exact la fel ca mai sus:

                "Otrăvire si salvarea de Razboi !"

Dragii mei, se pare ca vom trai si astfel de zile in care vom asista cum ne sunt otraviti cei dragi, prin tot felul de metode bine puse la punct de cei care vor sa domine intreaga omenire.

Sa avem mare grija cu viata noastra si sa fim foarte atenti la tot ce se va petrece in jurul nostru si cu semenii nostri.

Intr-un posibil razboi , pot muri si cei care stapanesc lumea la momentul actual.Dar printr-o otravire lenta sau mai putin lenta,vor muri numai cine vor ei sa moara.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, atat pe noi toti cat si pe cei dragi noua tuturor.

                             Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Poate un razboi terestru de ocupare a teritoriului intre Est si Vest poate fi limitat cu separarea beligerantilor cu arme chimice sau radioactive printr-o zona cu teren otravit cum proceda si voivozii tarilor Romane in istorie prin otravirea fintinilor si incendierea grinelor si caselor,cum facea Stefan cel Mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. George Simion de la AUR oprit la granita sa intre in R Moldova pentru inmormintarea Lui G Dabija pe motiv ca are o interdictie pina in 2023-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In loc sa luam exemplu din tarile nordice care au un sistem mai bun,pe cind la noi vor fi numai revolte de strada in urmatorii ani pt ca politicienii nu si-au invatat lectia si ne vor otravii cu promisiuni desarte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai nu e destul cu virusul asta,care a fost creat in laboratoare,ce bine a fost gindit,nu omoara pe toata lumea,numai pe cei mai in virsta mai mult si pe cei cu boli!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce vad aici ....pfiu muica !
    razboaie
    desartaciuni..
    Dar masinile asemanatoare celor de gunoi,unele dube altele camioane dar toate cu niste minifurnale in partea din spate care arunca prafuri zexe pt. tantari,in realitate pt. plamanaii nostri si cresterea nr.de victime, masinile astea nu le vazura-ti ????

    RăspundețiȘtergere
  6. E război! Ce trăim e un război. In situația de război trebuie să îți salvezi viața. Așa e și acum, trebuie sa conștientizezi că intenția este de a te ucide prin multiple metode ( de la apa, aer, hrana, până la crimele din spitale) și să lupți pentru viața ta și a persoanelor dragi, cu credință în Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere

  7. Scaparea de razboiul biblic cind se va desfasura -dar si de alte atentate si lupte zonale va veni prin urgia Judecatii.
    Acea armata zisa intrun context profetic tot din VT "cutitas luat cu imprumut de la rasarit cu care Domnul va curata tara" trecind apoi Eufratul pt a ajunge in Israel va fi Armata Indiana.
    Israelul va fi curatat de milioanele de cadavre inclusiv ale jihadistilor veniti din alte tari.
    Pakistanul insa desi recuperat la patria nama va ramane depopulat doua secole din cauza poluarii probabil si atomice insa la un nivel care permite vietuirea animalelor cum ar fi capre si maimute din acelea mici cu barbi care seamana cu omul..zona aceasta fiind babilonul VT al vremurilor Judecatii care ar trebui parasit de urgenta masiv de populatia moderata. India va acorda un ragaz pt asta. Poluarea se va datora jihadistilor -India neavind interesul sa isi polueze propria regiune tocmai cind o recupereaza la patria mama.
    Iar dupa urgie o masiva contaminare acida sulfurica globala de sorginte vulcanica ca element colateral al urgiei legata de doua contexte profetice unul din VT in care noroiul vulcanic acid cu miros urit de pe jos este numit vag "scirba" vazuta pe jos la plecarea capetelor (pina atunci hulitoare). Cit si in Apocalipsa si mai pe ocolite ca legatura dintre zeul adancului (magma vulcanica) si zeul insectelor invocat de vechii apicultori pt ca acele zburatoare ca niste soldati cu platose cu sulita in cozi cu care vatana 5 luni pe pacatosi vor fi de fapt albine trecute pe modul atac din cauza atit a mirosului de acid sulfuric cit si a lipsei cu totul a plantelor pe fondul afectarii acide a fertilitatii temporar a solului de pe planeta.

    RăspundețiȘtergere
  8. In Sibiu orasul fostului ministru al sanatatii pus de Iohannis 95 la suta din cei internati la ATeI au decedat,din cei aprope 600 internati,sedati si legati de pat, au scapat cu viata doar 21 de oameniiar acum procuratura face anchete si se dau amenzi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt ANONIM 5 si cu vreo cativa ani am scris pe blog ca duhovnicul meu spunea- nu va apuca omul sa apese pe buton=a bombei atomice-asadar sunt suficiente atacurile chimice, biologice sau bacteriologice ca sa ucida oamenii in masa-sanatate si pace in suflet ,post binecuvantat

    RăspundețiȘtergere
  10. Exact cum mai spuneam ca de otravă vom pieri.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu cred ca va fi evitat un razboi cu toate incercarile lor disperate lichidari prin covid prin vaccin sau lichidari in spitalele lagare. Zonele 100% de izbucnire a unui conflict militar sunt iran-israel si china in marea chinei de sud. Combatantii in ambele posibile fronturi vor fi pe de o parte china iran rusia si sua cu cativa aliati nato. Posibilitatea izbucnirii unui conflict armat este foarte mare deoarece reteta este 90% creata,molima urmata de criza economica globala.

    RăspundețiȘtergere
  12. Senatoarea Sosoaca;'Unde sunt patriotii din servicii,care de 31 de ani ca si cele dinainte fac numai diversiuni si urganizeaza in 20 Martie manifestatii in toate locurile din Bucuresti pentru a nu se duce lumea la cel oficial din Piata Victoriei.
    Asa e Epoletilor??-craciun

    RăspundețiȘtergere

  13. https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr

    RăspundețiȘtergere