marți, 23 martie 2021

INUNDATII GRAVE LA EST !

 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
23 Martie 2021,ora 23,41 !

Dragii mei,

Tot in aceasta seara,si tot in timp ce scriam la articolul anterior ,vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad inspre Est ,o apa curgatoare iar foarte aproape de malul apei erau multe case cu acoperis rosu.
Apa curgatoare dragilor, dadea pe dinafara,iesise din matca ei.
Prieteni dragi, din pacate vom auzi de grave Inundatii inspre Est.Unde anume sau cand se vor produce acestea,eu nu stiu a va spune,nu mi s-a descoperit.Dar ceea ce stiu cu certitudine dragilor, este faptul că, de vom fi mai buni,mai iubitori si mai intariti in Credinta,Bunul Dumnezeu se va milostivi de noi toti si nu ne va mai pedepsi pentru pacatele noastre,ci ne va ierta primindu-ne in bratele Sale blande,iubitoare si iertatoare.
Asa sa ne ajute Maicuta Domnului,Amin!
Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Dumnezeu vnu pedepsește pe nimeni,noi ne pedepsim cu graselile pe care le facem

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria24 martie 2021, 00:26
      DUMNEZEU ne pedepseste atunci cand gresim! DUMNEZEU este si Bun ,dar este si drept ! Da,DUMNEZEU ne pedepseste ca sa nu mai pacatuim ! Iar de pacatuim,trebuie sa-I cerem iertare in Rugaciunile noastre,dar si prin Sfanta Taina a Spovedaniei!
      DUMNEZEU pedepseste pe cei care pacatuiesc,fie cu voie sau fara voie!!!

      Ștergere
  2. Va dati seama doamna Maria se încălzește vremea se topesc zăpezile,
    Ati mai spus intr-un mesaj cu ceva timp in urma inundații grave.
    S-au adeverit in AUSTRALIA, nu este o bucurie este un adevar văzut de dv.care sa adeverit si acest lucru sa dea de gandit celor care sunt sceptici cu privire la mesajele dv.de la Duhul Cel Prea Sfânt.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți💐

    RăspundețiȘtergere