miercuri, 17 martie 2021

CRESTINILOR ! SĂ NU UITATI NICIODATA, SA FITI BUNI SI MILOSTIVI !

   .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

                                Dragii mei,

În aceasta noapte treaza fiind ,aud glas care spune asa:
                     "O Doamne ,nu te bucura !
Spune un glas cuiva, nevazut de mine,apoi continua :
                     Prigoana crestinilor ,înseamna toate in comun ".
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer cu litere albe.
După care dragii mei, aud un glas din Cer.
Da ,chiar din Cer venea acest glas si rasuna infricosator de tare .
Glasul spunea asa :
                 "Pentru toti cei care se cred crestini !
                 Să nu uiţi niciodata crestine,sa fii bun si milostiv !"
                       Imagini pentru BATRANI LA CERSIT.

Dragii mei, mi se facuse inima cat un varf de ac si pielea ca de gaina,la auzul acestui glas cu acest indemn.
Fratilor, avem mai intotdeauna,obiceiul de a judeca pe cei care ne stau in cale cu mâna intinsa si e mare păcat.
Daca putem ca sa ajutam cu ceva pe cineva, atunci este minunat si placut Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului.Daca nu putem sau nu vrem,atunci sa ne punem lacăt pe buze si sa nu-l judecam.
Este Sfantul Post al Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos si trebuie sa dam dovada de intelegere,de bunatate,de mila si dragoste faţă de Aproapele.
Sa invatam dragilor ca sa fim buni si milostivi, si sa ne ajutam Aproapele nostru neconditionat.
Mult Prea Milostivul Dumnezeu lasa ploaia sa cada si peste cei buni si peste cei răi;lasa Soarele sa rasara si peste cei buni si peste cei răi.
Si-atunci ,cine suntem noi ca sa ne judecam Aproapele?
Sa ne apărăm Credinţa fratilor si sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului, ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi si sa ne ajute ca sa fim tari in Credinta,iubitori faţă de Aproapele nostru, si nu in ultimul rand,sa fim buni si milostivi asa cum ar trebui sa fie un adevarat crestin iubitor de Hristos si de Maica Prea Curata Fecioara MARIA,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Imagini pentru MAINI LA RUGACIUNE                           Cu dragoste,Maria.

P.S.

                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

3 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Ce bucurie mai mare are un om,ce simte in sufletul lui atunci când face o faptă bună,in primul rand este o bucurie imensă când vede bucuria celui pe care il ajutam,ii dăruim din suflet ceva,macar si o vorba bună dacă nu avem altceva.
    Slavă Tie Doamne Slava Tie.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor.🌹

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr/

    RăspundețiȘtergere
  3. unele din aceste revelatii intre care si aceasta ori au mai fost ori am avut eu in trecut deja vu ca tip de revelatie.
    Si atunci am spus ca de fapt prigoana va fi tocmai din partea crestinilor a celor care se cred crestini superficiali fanatici chiar si clerici lipsiti de daruri de cunoastere dezinformati deja partial in anumite aspecte incit vor fi atunci si mai mult inselati de aparente ca pe vremea lui Iisus agatati de litera si de minciunile omisiunile si rastalmacirile altora cu impresia ca ar lupta contra fiarelor incit vor asuma si riscul hulei contra Duhului Sfint crezuta imposibila.. la fel si retragerea harului profetita va fi necrezuta si pusa si ea tot pe seama celui rau ..fara sa stie se vor opune chiar contra Noului Pamant care nu va putea fi pus in aplicare decit dind de pamant cu umanitatea care va lupta indarjit contra fie din convingere fie din interes ateu tradator sau doar din prioritati gresite.

    RăspundețiȘtergere