sâmbătă, 27 martie 2021

ACTIVITATE SEISMICA !

                                         26 Martie 2021,ora 5,22 !


                                 Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas carea spunea asa:

           "Oare ce vrea sa zica?

Si imediat dragilor ,un alt glas îi da raspunsul:

           Cum adica ce va sa zică?

       I s-a schimbat activitatea!

     Activitate seismica !"


.
Clipa in care,vad oameni intinsi pe strada ,iar alti oameni aveau grija de ei. Îi trageau pen trotuar si incercau ca sa-i ajute,sa le dea primul ajutor.
Dragii mei,din păcate ,vom auzi de un Cutremur intens,poate de mai multe,Cutremur ce nu va trece neobsevat,
Dar noi sa ramânem la fel de buni si de tari in Credinta,ca sa fim aparati si ocrotiti de toate dezastrele.
Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Doamne iartă ne, apără ne si ne ocroteste de tot ce este rău.

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimbarile climatice face Planeta sa se reaseze se 'Revolta' cu 50 mii de cutremure in ultima luna in Islanda- apartinind de Europa si este doar inceputul unei epoci a reechilibrarilor planetare care a facut UE si acum si SUA sa ia masuri urgente pentru reducerea incalzirii globale si poluarii.
    Se va incepe cu interzicerea masinilor cu motoare Diesel mai intii in marile orase la noi anuntul a fost facut intii de orasul Brasov
    Fenomenul ar putea fi accelerat dupa UN al treilea Razboi Mondial care vor obliga statele lumii sa se uneasca pentru a putea lua masuri unitare pe toata planeta -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul unui al treilea razboi mondial, nu cred ca statele lumii vor mai face ceva, pentru ca...nu va mai exista cine. De data aceasta, daca se va declansa o conflagratie mondiala, nu vom mai exista, iar planeta ar fi distrusa. In alta ordine de idei, de-a lungul vremii Terra a mai trecut printr-o multime de schimbari, unele dramatice, iar raciri si incalziri globale au tot existat in istoria Pamantului. Problema e alta: desi se stie ca Terra e o entitate vie, are o Constiinta, noi ne purtam cu ea ca niste paraziti, distrugem flora si fauna ( adevaratii "copii" ai Pamantului, dar asta e alta discutie ), iar asta nu va ramane fara consecinte...PS. Am asa o senzatie ca urmeaza ceva, nu stiu ce, dar parca "pluteste in aer ". Nu stiu daca e bine sau rau, dar parca ma astept la ceva...cum sa spun, sa nu sune prea bizar, ceva care ne va uimi sau chiar soca pe multi dintre noi. Nu ma refer la tara, ci la nivel mult mai mare. Mai are cineva dintre cititorii doamnei Maria aceasta senzatie stranie ?

      Ștergere
  3. La noi astazi activitate protestatara,Sosoaca le face parul cret GuWerner-ului si doctorilor lui Arafat ''care au la noi la ATI 8 morti din 10 fata de 2 din 10 in strainatate'',de data asta protestul e generalizat,in mai multe orase mari din Tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ti s-a facut dor de Ana Pauker. Sau esti nostalgic dupa Elena Ceausesu...Șoșoacă este o dictatoare! Pana si cei din partidul ei au debarcat-o.
      Cu discursuri populiste va scoate in strada numai oameni de nivelul tău. Tinerii si toti intelectualii vor pleca in continuare din tara in care ura, invidia, grosolania convietuiesc perfect împreună. Mai bine printre straini decat printre romani care urla numai cand ii scoate cineva in strada pentru voturi! Pentru copii nu ati ieșit niciodata in stradă! Si va mai si dati crestini...
      Nazistilor! Intre nazisti si neomarxisti ce sa mai votăm?!
      Mai bine votăm cu Dumnezeu si scapam de toti iesind din troaca asta românească!
      Dumnezeu nu a pus-o pe Sosoaca sa faca anarhie. Ce vreti voi acum?! Sa uram toti strainii? Sa uram politia si medicii?! Sa ne certam cu prietenii care poarta masca si se vaccineaza? Sa ne uram părinții daca cred in medicamente?! Ati luat-o razna de tot!
      Cine seamana ură culege un conglomerat de ură!

      Ștergere
  4. Doi tineri care s-au luat de politisti in septembrie pentru ca nu purtau masca si batuti de politisti au murit.
    De obicei mortii sint'vinovati' dar de data asta politistii au incalcat legea si nu numai cu masca...-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=uKmsk2a-hRk
    Sigur ca au nevoie de ajutor… ofera-le!

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. În ziua de 27 Martie 2021 la ora 10:46:45 (ora locală a României) s-a produs în NORTHERN SUMATRA, INDONESIA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.0, la adâncimea de 167km. Urmează inca unul foarte puternic cat de curând!?

      Ștergere
  7. În ziua de 27 Martie 2021 la ora 09:00:00 (ora locală a României) s-a produs în JAN MAYEN ISLAND REGION un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.5, la adâncimea de 10km. Urmează unul la fel de puternic foarte curând!?

    RăspundețiȘtergere
  8. http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut pe aici cateva mingi ridicate

    Ceva ul care simti ca pluteste in aernici,,el insusi'' nu stie ce este ...

    Primul cutremur (Sa dea) Dumnezeu sa nu fie 6-7.

    Tu de la ora 09.05 stii ce pateai in Ungaria pt. com. asta ?

    Tinerii batuti de pol. au fost executati sau au fost schingiuti cu daune iremediabile,este evident !

    Mai bn. sa nu stii ! Nu e vb. de un strain,Toti conducatorii sant straini,panasi 80 % din servicii sant coordonate tot de straini.

    RăspundețiȘtergere
  10. 09,05 Sosoaca cunoaste bine legile si constitutia incalcata la Greu de actuala putere Dictatoriala,
    Cit despre Ana Pauker cu cine se aseamana cel mai mult decit cu neo-marxistii de la USR=USSR=URSS, care au refuzat sa jure pe BIBLIE si executa ca si ANA Pauker colonizarea Romaniei fara sa cricneasca pentru ca nu-i pasa, fiind doar lakei ai intereselor straine de traditia romaneasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. 09,05 Sosoaca cunoaste bine legile si constitutia incalcata la Greu de actuala putere Dictatoriala,
    Cit despre Ana Pauker cu cine se aseamana cel mai mult decit cu neo-marxistii de la USR=USSR=URSS, care au refuzat sa jure pe BIBLIE si executa ca si ANA Pauker colonizarea Romaniei fara sa cricneasca pentru ca nu-i pasa, fiind doar lakei ai intereselor straine de traditia romaneasca.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. 09,05 Uite cine vorbeste de copii si ura ,simpatizantul Dezbinatorului dictator care a cistigat doua mandate prezidentiale prin incitare cu Geaca Rosie in strada la URA si traficant al copiilor din Rasinari.

    RăspundețiȘtergere
  13. Avocatul ultimului tinar de 39 de ani, mort dupa ce a fost batut de politisti spune ca desi acesta era plecat de acasa i-au gasit casa descuiata si cu ghiozdanul cu documentele gol,disparute
    Cei doi tineri Morti la interval de 3 saptamini dupa eliberarea politistilor,se desfasoara la sectia 16 din capitala unde erau si politistii care i-au batut-crac

    RăspundețiȘtergere
  14. Aicea este tara mea
    si neamul meu cel romanesc
    aicea este tara mea
    aicea vreau eu sa traiesc !

    RăspundețiȘtergere