duminică, 8 septembrie 2019

URAGAN ? URAGANUL ÎSI SCHIMBA DIRECTIA SI VA SPULBERA TOTUL !


                                         7 Septembrie 2019,ora 6,50 !
                                  
                                    Dragii mei,

Stim cu totii de Uraganul Dorian  care , a distrus tot ce a intalnit in calea sa, secerand chiar si vieti omenesti.
Astazi dimineata, treaza fiind, am in faţa ochilor inchisi inpsre Sud sub un Cer de noapte, ceva ce se asemana foarte tare cu o Busola.
O mâna tinea Busola la orizontala si astfel, vad cum acul care indica locul unde ne aflam, se opreste la Nord -Est.
Brusc,se isca un vant extrem de puternic,atat de puternic incat,o picatura de apa o zbura prin aer si o facea praf cât ai clipi.
           Imagini pentru BUSOLA.

Dragii mei, era inspaimantator ceea ce vedeam.
Niciodata nu am vazut o asemenea furtuna cumplita,un asemenea uragan.
Dragii mei, vom auzi de acest Uragan cumplit care isi va schimba directia.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne fereasca de un asemenea dezastru cumplit.
Iata ce-a lasat in urma Uraganul Dorian,pe acolo pe unde a trecut:

Libertatea > Ştiri > Știri Externe
        Uraganul Dorian. Haos în Bahamas după ce furtuna a distrus tot ce a prins în cale. Bilanțul a ajuns la 43 de morți Sute de supraviețuitori ai uraganului Dorian au fugit din Bahamas, în timp ce mii de oameni așteaptă să fie evacuați de pe insulele devastate. Bilanțul morților a crescut la 43, dar autoritățile se tem că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare.
Citeşte întreaga ştire: Uraganul Dorian. Haos în Bahamas după ce furtuna a distrus tot ce a prins în cale. Bilanțul a ajuns la 43 de morți
.


Uraganul Dorian a lasat in urma aproape 50 de morti in Bahamas. Bilantul ar putea creste cu mult

Sambata, 07 Septembrie 2019, ora 11:08
    
Uraganul Dorian a lasat in urma aproape 50 de morti in Bahamas. Bilantul ar putea creste cu multFoto: Arhiva Hepta.ro
Bilantul in urma trecerii uraganului Dorian prin Bahamas a crescut la 43 de morti, a anuntat biroul de presa al premierului, care se teme ca numarul victimelor ar putea fi mult mai mare in arhipelagul devastat.
"Patruzeci si trei de morti, este cifra oficiala, cu numerosi disparuti si ne asteptam ca acest numar sa creasca semnificativ", a declarat Erica Wells Cox, purtatoare de cuvant a premierului Hubert Minnis, la postul de televiziune american NBC News. Bilantul precedent era de 30 de morti.

Ziarul The Washington Post, citat de Reuters, a relatat ca 35 de oameni au murit in Abacos Islands si opt in Grand Bahama. Operatiunile de cautare si de salvare continua.

Vineri dimineata, uraganul Dorian a fost retrogradat la categoria 1, vineri dimineata, in timp ce se apropia de coastele statului american Carolina de Nord, au anuntat serviciile meteorologice din Statele Unite.

Conform celui mai recent buletin informativ emis de Centrul National pentru Uragane (NHC), intensitatea uraganului a scazut, fenomenul fiind insotit de viteze ale vantului de circa 150 de kilometri la ora.

NHC a indicat ca "se asteapta o slabire lenta in urmatoarele zile" a uraganului.

"Cu toate acestea, Dorian va ramane un uragan puternic, in timp ce centrul sau se deplaseaza in apropierea sau de-a lungul coastei Carolina de Nord", se precizeaza in buletinul NHC.

                                                      Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Este vorba de ciclonul america Dorian care pentru prima data se va resimtii si in Europa-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil, dar cred ca se va intensifica in putere si poate sa devina periculos. Oricum, la noi nu ajunge.

      Ștergere
  2. Deci va veni spre Europa...poate nu chiar cu forta ce o avea acolo...

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata:
    https://m.adevarul.ro/international/in-lume/meteorologi-dorian-vine-europa-1_5d73c0f0892c0bb0c660c3da/index.html?utm_source=recomandari_articol&utm_medium=Direct&utm_campaign=recomandari

    RăspundețiȘtergere
  4. Luati-va de mana cu new agistii, Tristar Mihaela, nesimtita care crede ca rescrie crestinismul dupa mintea ei de gaina, cu reikieistii, yoghinii si cu derbedeul ala care-si spune " ingerul tau", cu preotii corupti si masonii, cu politicienii banditi, indiferent de sigla si culoare si treceti la munca! Nimeni nu v-a ales! Vi s-a urcat la cap trufia si abia acum vedeti ca ne fura si abuzeaza copiii. Trufia intuneca privirea. Te face orb si surd. Va faceti de ras sub ochii nostri, pe net! Daca taceati, filozofi ramaneati. Dar e bine...La Judecata nu veti putea sterge prostiile scrise pe net. Vor fi cuvintele voastre ce vor ramane martori ai nesimtirii voastre față de Cuvantul divin. Cuvintele vostre goale va vor condamna. Nici nu va mai fi nevoie de o Judecata amanuntita. Insirati cuvinte goale ca sa va creada oamenii crestini. Nu sunteti crestini. Sunteti caldicei. Caldiceii nu ajung niciodată prea sus. Raman jos, departe de Dumnezeu Cel Adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia,iar ai luat-o razna? Si tu,tot new-ageista esti(nu ca ar fi ceva rau)!

      Ștergere
  5. Interventia omului in manifestarile mediului inconjurator (atmosferei gen haaarp) nu fac decit sa amine un pic ceea ce trebuie sa se intimple. Atmosfera este incarcata suplimentar cu energie datorita locului unde se afla acum partea asta de galaxie. Daca se injecteaza energie in aceasta atmosfera cu haaarp ce credeti ca se va intimpla? Atmosfera trebuie descarcata de energia suplimentara existenta nu incarcata cu sute de Mw/h ca sa (scapam noi). Poate ca scapa azi si miine dar respectivele energii vor reveni cu forte inzecite pentru ca ele au un punct al lor pe glob unde se descarca. Acele energii nu se vor descarca niciodata altundeva decit in acel punct care a determinat aparitia lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uraganul Dorian da trasformat in uragan extropical si va afecta peninsula Iberica dumnezeu si maicuta domnului sa ne ocroteasca amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Este vorba despre soldatii Luminii, ai Dreptatii, armata Presedintelui Cumpanasu care va spulbera tot putregaiul societatii Romanesti. Este vorba de o Romanie Noua, Vie, Nu batjocorita pe bani grei.
    Eroii ai Luminii, ai Dreptatii, ai Revolutiei, ai Razboaielor mondiale alaturati-va ! AUWALA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simt ca in adâncul sufletului meu, zace in adormire razboinicul luminii.Sunt pe calmante.In AUWALA pot beneficia de medicatie gratuita?

      Ștergere
  8. Doamne Apara si fereste.
    Doamna Maria eu tot ma gandesc la acele cuvinte scrise in Apocalipsa ca cei care va vor aspiri pe voi voi avea grija să-l pedepsesc cu armele mele.
    Fiara cu 2 coarne care vorbește ca un miel dar acționează ca un balaur
    (Fiara si coarne este stat puternic)
    Sunt multe de spus si cred sigur ca dv.stiti mult mai bine ca noi,eu am amintit si vad ca toate se adeveresc.
    America va ajunge cu economia rau de tot,datorită calamităților naturale care au loc în această țară.
    Apoi mai au de suferit toate tarile vorbitoare de limba engleza.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. s-a anuntat la stiri ca si-a schimbat directia-deci s-a stiut

    RăspundețiȘtergere
  10. Da vine spre Europa!Doamne să nu vină în România!

    RăspundețiȘtergere