duminică, 22 septembrie 2019

ROMANIA ESTE ŢARA UNGARIEI ?



                                        22 Septembrie 2019,ora 6,18 !

                         Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud un glas care intreaba :
              "România ?
             Da,România este Ţara Ungariei."

Prieteni dragi, am scris adeseori ca vom pierde Ardealul la un moment dat.Nu stiu cand sau in ce context; dar stiu ca asa va fi odata cu trecerea timpului,deoarece,eu nu scriu de la mine ,ci scriu numai de la Duhul Cel Prea Sfant ,cu Voia si cu Puterea Sa.
Sa ne amintim de aceste articole:

18 iun. 2017 - ... despre ARDEAL dragilor, si anume,de faptul că va fi rupt de Romania si va ..... Previziunea ta va ramane doar la stadiu de informare pe blog.

                          18  Iunie 2017 ,ora 6,12 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, m-a trezit cu glas care spune cu mare regret asa:

                        "România  ruptă de Ardeal !
                    Ardealul va fi rupt de România !"
Dragii mei, din păcate acest este ADEVARUL intr-un viitor mai apropiat sau mai indepărtat.


                                  Image result for harta romaniei pe regiuni.

Eu am mai scris despre ARDEAL dragilor, si anume,de faptul că va fi rupt de Romania si va trece la UNGARIA.

Image result for IMAGINI CU ARDEALULImage result for IMAGINI CU ARDEALUL..

Dragii mei, eu ce pot sa mai spun?
Toate ne sunt oranduite de Sus de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUTA  DOMNULUI, si toate câte am scris si scriu ,sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT si se vor adeveri intocmai, fie bune sau mai puţin bune.
DUMNEZEU cunoaste toate de câte avem trebuinta ,si nu putem ,nu avem voie ca să cârtim în Faţa Sa!
Noi trebuie sa fim tari in CREDINŢĂ,sa daruim dragoste Aproapelui nostru  ,si oricat de greu ne-ar fi,sa nu ne lepădam de Hristos chiar de-am plati cu viata noastra.
                                            

ARDEALUL ESTE AL ... - Dumnezeu există - Mărturii.


mariaghiorghiu.blogspot.com › 2018/08 › ardealul-este-al-romanilor-si-al
31 aug. 2018 - 2017 - ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA ! 18 Iunie ... Iar glasul ..... noutatile le pastrati pt editarea cartilor?-atunci blogul va fi mai sarac.
     31  August 2018 ,ora 6,22 !

                                        Dragii mei,


                      .


În aceasta dimineata, m-a trezit glas care cânta asa:

                 " Tun îi Ardealul ! 
                  Bun îi Ardealul! 
              Vrem sa fim si noi fericiti !"

Prieteni dragi, noi poporul român, suntem fericiti ca ARDEALUL este al romanilor si al Romaniei.

                   Imagini pentru harta pe regiuni ardeal.
Toti Semenii nostri care au cetatenie româna,indiferent de etnia din care provine,sunt cetateni ai Romaniei.
Romania i-a adoptat pe ei, si nu invers. 
In Faţa Lui Dumnezeu, suntem toti egali,suntem toti Fii ai Săi indiferent de culoarea pielii sau de graiul pe care-l vorbim.
Toti suntem frati si surori intru HRISTOS si asa trebuie sa ramanem. Sa ne iubim unii pe altii si sa ne rugam unii pentru altii.
Eu am mai scris ,si nu de la mine,ci numai cu puterea si cu voia Duhului Sfant,ca ARDEALUL de astazi ,in timp,va fi rupt de ROMANIA.
Sunt lucruri care,sunt hotarate de Sus ,iar noi ,nu avem cum sa ne opunem.
Iata articolul:

Dumnezeu există - Mărturii.: ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/06/ardealul-va-fi-rupt-de-romania.html

18 iun. 2017 - ARDEALUL VA FI RUPT DE ROMÂNIA ! 18 Iunie 2017 ,ora 6,12 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata dragilor, m-a trezit cu glas care ...

Ardealul Romaniei va fi luat numai de ATEI .

Va fi o lupta cu ATEII, pentru ARDEALUL ROMANIEI:

Iata:

Dumnezeu există - Mărturii.: LUPTA PENTRU ARDEALUL ROMÂNIEI !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/02/lupta-pentru-ardealul-romaniei.html

24 feb. 2018 - Colaboram cu Ateii ,in Lupta pentru Ardealul României!" Iar glasul ..... noutatile le pastrati pt editarea cartilor?-atunci blogul va fi mai sarac. RăspundețiȘtergere ..... CARTEA CU ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUS.


      24  Februarie 2018,ora 6,22 dimineata !


                          Image result for ARDEALUL IMAGINI


                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata, m-a trezit un prim glas care striga asa:

                  "Colaborăm cu Ateii ! 
           Lupta pentru ARDEAL !
Dar un alt glas spune la imperativ :

                 Lupta pentru Ardealul României! 
         Colaboram cu Ateii ,in Lupta pentru Ardealul României!"
Iar glasul accentueaza cuvantul :  
                       Ardealul  României !
Prieteni dragi,este atata tulburare in Romania zilelor noastre,incat ,nu ne-am mira daca s-ar isca discutii si in privinta ARDEALULUI ROMANIEI.
Image result for ARDEALUL IMAGINIImage result for ARDEALUL IMAGINI.
Image result for ARDEALUL IMAGINIImage result for ARDEALUL IMAGINI.

Dar noi sa traim în pace si-n bune relatii dragii mei , cu fratii nostri de etnie maghiara. Nu este vina nimanui daca Sefii de State vor mai mult decat au ,in STATUL pe care il conduc.
Pacea,buna intelegere si armonia sa fie suverana dragilor ,in relatiile cu fratii nostri indiferent de etnia lor ; iar Credinta ,Nadejdea si Dragostea fata de DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si fata de Aproapele nostru ,sa ne fie scara catre Dumnezeu ,scara catre Calea ce duce la mantuirea sufletului nostru. Iar Ateii sa fie ocrotiti de Duhul Cel Prea Sfant care, le va arata lor ADEVARUL SĂU !
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!

                                  Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Scumpă doamnă,dragă Marie,spuneți-ne dvs.un loc din România(doar unul singur)în care am putea fi,în viitor,mai protejați de calamitățile ce vor urma...vă rog frumos...vă implor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ai fi protejat? Ai facut ceva pentru Romania Vie?
      Hai sa-ti spun ceva despre ce se intampla prin tara ta: animalele salbatice nu mai au nici apa sa bea prin munti. In zona mea, unde nu austriecii au ras padurile, ci romanii, sub ochii autoritatilor, grupuri mari de mistreti coboara in vai, in cautare de apa si hrana. S-au taiat si stejarii, intr-o veselie distructiva aducatoare de bani in buzunarele unora mai smecheri. Mistretii se hranesc, printre altele, cu ghinda.
      Asa ca...de ce sa scape omul? Pentru ca e buricul pamantului si stie sa distruga? Nu animalele si-au facut conturi grase in banci jefuind si distrugand. Omul a făcut-o!
      Dragnea, Iohannis si restul ciocoilor cu care ne-am procopsit prin vot ar trebui sa faca inchisoare la munca de reimpadurire. Impreuna cu toti baronii locali si toti padurarii ce s-au pus stapani pe pădurile noastre.

      Ștergere
    2. Zona intracarpatică.este arca construită pentru omenire de către conștiința Terrei...de câte ori se resetează planeta s,singura civilizație care a supraviețuit a fost cea din zona intracarpatică.de aceea sunt teorii căci geto-dacii sunt leagănul civilizațiilor ....

      Ștergere
    3. Multumim Madus,Craciun pt raspunsuri. 08.23 nu te crede mai bun(a) decat restul! Tu ce faci??? Tot pe net gargara, ca si noi, de al5fel si alte lucruri de zi cu zi la fel ca noi!

      Ștergere
    4. 08.23 ai perfecta dreptate!! Totul este dictat de altii in tara asta care a ajuns o colonie de care-si bate joc elita, sau suntem un teren de experienta a unei civilizatii et malefice.

      Ștergere
  2. Nu ar fi mare mirare daca va mai fi ales Alogenul Iohannis.
    Dar ar putea fi si sensul invers pentru ca viitorul poate rezerva surprize mari pentru natiunile si tarile mai mici,desi Orban este mai patriot ca Iohannis si stie sa-si joace bine cartile natonalismului crestin unde Ungaria are experienta istorica.
    Cineva pe TV spunea ca la Viena s-a intilnit Bildelberg si ar fi fost discutata'preluarea Romaniei''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este uimitoare prostia romaneasca. Pai daca e asa cum se face ca romanii nu reactioneaza??? Ba mai mult se comenteaza relaxat, ba mai mult prostii se duc la alegeri STIIND CA SOFTUL CARE NUMARA VOTURILE E ILEGAL.Natie de toata rusinea. Ignoranta si ....continuarea se stie. Ne meritam soarta

      Ștergere
    2. Alogenul Iohannis nu e mai breaz decat autohtonii nostri. Toti lacomi si lipsiti de coloana vertebrala! Trebuie sa cascati si voi ochii, sa vedeti odata ca aceiasi politicieni s-au perindat mereu la putere. Au schimbat doar din cand in cand partidul. Si mai coborati cu picioarele pe pamant. Pe internet nu e realitatea fizica. In toata Romania sunt clanuri mafiote! Si sunt formate din romani get beget. Nu doar arabi, evrei, tigani...Se fura in Romania ca in codru! Se fura orice se poate fura. Stiu cazuri de soferi pe microbuze ce isi fura patronii, romani si ei, netaind bilete calatorilor. Normal ca patronii dau faliment! Si vine un Dan Puric la TV si plange ca oculta ne-a furat totul, nu mai avem nimic de aparat decat Biserica. Care oculta? Mai ales romanii fura! Care Biserica? Biserica nu este prezenta atat cat ar fi necesar printre oameni. Sa-i mai traga de maneca. Sa le explice ca nu poti fura la infinit, pentru ca pe tine te furi. In Romania trebuie un bici! O matura nu este suficienta! Si cred ca numai Dumnezeu mai poate vindeca poporul asta de prostul narav de a fura dand vina pe oculta!

      Ștergere
    3. UDMR și-a declarat aceste intenții în mai multe rânduri și aliații lor psd au lucrat în acest sens. Psd în situația în care a ajuns în sondaje va da udmr-ului Ardealul doar pentru a nu pierde guvernarea. Încă odată pentru alogenul care primește pensie specială Crăciun ați vrea voi să scăpați de Iohannis ca să puneți în aplicare planul vostru în care ați hotărât ca pe lângă pensia normală și pensia specială să vă mai dați o pensie cu titlul de pensie de merit.

      Ștergere
    4. 08.33 da oculta ai protejaza pe hotii care se perinda la conducere din '89 incoace!!spune-mi ce a patit udre, basescu,buldogu etc.etc.toti maharii pe care televiziunile ai prezinta cu dovezi ca au furat!! Si nu cateva bilete de autobus nerupte...udrea si basescu ce le pasa de lumea asta, de tara asta??
      Sa ne uitam ce fac cei care trebuie sa tina ordinea si sa respecte constitutia. Pestele de la cap se impute...

      Ștergere
  3. Va spun eu 'Coroana Carpatilor'cu Transivania fiind mai ferita de schimbari climatice,cutremure ,cresterea apei oceanice dar si de invazii,in general terenuri mai inalte si impadurite atit cit se mai poate-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai facut nimic ca sa impiedici dezastrul, poti sa-ti construiesti tu un turn de fildes si tot mori. Daca ti s-a terminat ghemul, mori si daca esti regele filantropilor. Copila rapita si ucisa in tara orbilor de romani ce se cred crestini crezi ca era vreo criminala de a murit?! Iar tu esti inger si trebuie sa scapi? Treceti la treaba, bestii fariseice! Cade Romania pe voi si pute a lene si nesimtire printre romani!
      Ce vina au copiii pentru ca sunteti voi fricosi? Si lipsiti de empatie, iubire, mila crestineasca?!
      Si mai aveti si neobrazarea sa milogiti la Maica Domnului!

      Ștergere
    2. 8.39 Asteptam cu nerabdare sa ne spui tu cu ce te ocupi , caci se vede de la o posta Maria Aurelia cata ura este in tine . Deschizi ca o hiena blogul asta si te repezi la comentarii . Posteaza despre tine, daca tot intri pe un blog care nu este al tau si comenteaza-te pe tine .

      Ștergere
    3. Bai08.39 da cine mama ciorilor te crezi? Tu ce faci? Ne jignesti? Asta e crestinismul tau? Asta e tot ce ai inteles din crestinism? De nesimtirea ta nimic de zis , o autocritica!!???
      Tu ce faci, ai facut ca sa impiedici crimele din tara asta??? Uite ca ai facut mamaliga praf, ca tot exista crime! Hai umfla-te in pene si explica cu ce esti mai bun(a) decat noi! Aduni plastic...doar ar trebui sa stii ca acest plastic care sufoca lumea, adica 90% - provine din Asia si Africa! Haha
      Si ce mai faci? Plantezi pomi? Cati? Si eu am plantat cativa la tara, unde au trait bunicii, ce mai faci? Aduni cainii strazii? Cunosc destui care au adoptat caini maidanezi! Deci ce mai faci? Te dai la iarna cu sania pe gheata ??? Si noi daca o sa fie zapada!
      Acum mai ai ceva de urlat??? Rusinica sa iti fie!!!

      Ștergere
  4. Romania este o suma de tari ;a motilor,a Hategului,a Fagarasului,a Maramuresului.,a Bucovinei,Moldovei,Munteniei,posibil sa se refere si la a Ugariei ,cine stie ce se va mai intimpla in viitor.
    Cam tot asa se poate spune si despre maghiari formati si ei din mai multe nationalitati care initial aveau 3 limbi printre care era si cumana cu care au dus initial lupte iar apoi s-au stabilit in sudul Ugariei panonice si s-au crestinat in secolul 13 pentru a scapa de hoardele mongole,Hoarda de Aur a urmasilor lui Gingis han care pe la 1241 au ocupat chiar Ungaria ,dar s-au retras dupa un an din cauza mortii regelui mongol
    Politica maghiara de asimilare a fost mai dura desi se spune ca si acum sint diferente si conflicte intre urmasii cumanilor din sud si unguri care cu toate maghiarizarile si schimbarile de nume sub masca crestinismului mai sint diferente mai ales in Rasarit de Tisa unde cultele sint diferite,fapt observat si pe turlele bisericilor fara cruce fata de restul Ungariei.
    Iar imediat dupa revolutie multi romani au cumparat case ieftine in rasaritul Ungariei ,atunci mai liberala si intrata in UE mai repede,o zona mai saraca cu terenuri mai slabe si industrie mai slaba ,dar mai buna ca nivel de trai si economic ca in tara.
    O caracteristica a majoritatii teritoriului Ungariei este diferenta mica de altitudine de maxim 10 m intre sudul si nordul Tisei,cea ce o face vulnerabila in cazul de inundatii sau cresterea mare a nivelului oceanic
    De fapt cele mai expuse la cresterea oceanului sint tarile nordice,Germania,Polonia , nordul Frantei si Rusia care au cimpii joase care vor ramine primele sub apa oceanului,care poate fii foarte brusca in cazul inclinarii axei Pamintului,in timp ce in sudul Europei si al Romaniei pericolul mai mare e de Desertificare datorita incalzirii globale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria va rog grumo sa ma iertati dar din greseala am vrut ca sa condivid poesia lui Paunescu dar din pacate am sterzo, va rog frumos sa o mai postati va rog sa ma iertati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vorbe din popor,patru conducatori ai lumii, au plecat pe luna sa hotarasca in secret al TREILEA RAZBOI MONDIAL,uitand ca SFANTA TREIME,conduce tot.Cand se intorc pe pamant,tot pamantul este cuprins de apa si foc,intrun singur loc vad un cerc de foc si restul tot verde.Se intreaba toti mirati de ce acel loc este inconjurat de foc,si restul este ocrotit? Vazand ei moarte inaitea ochilor lor,hotarasc sa renunte la razboi,numai sa scape cu viata.De odata toti patru,au o revelatie ca multi vorbeau pe pamant,ca DUMNEZEU,va veni in ROMANIA,pentru ca va fi Noul Ierusalim,si atunci cu totii ingenuncheaza inaintea LUI DUMNEZEU,si isi cer iertare pentru toate gandurile si faptele rele care l-au facut pe pamant,si promit SFINTEI TREIMI,ca lor lupta pentru pacea pe pamant,si nu vor mai distruge Creatia LUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  7. Romania este o rusine. Pe zi ce trece ne dam seama ca a fost pregatit terenul pentru destrabalare, satisfacerea tuturor poftelor infecte ale tuturor infectilor..Au furat tot bugetul cu care trebuia sa se intareasca siguranta cetatenilor, au furat tot ce era destinat imbunatatirii vietii romanilor pe toate planurile. Si-au facut ei casoaie, salarii , pensii , si multi iesiti la pensie de tineri s-au apucat de prostii. Nu strainii au facut toate aceste nenorociri, chiar ai nostri sunt criminalii. Si-au batut joc de tot cum au putut ei mai bine. Va dati seama cum ar fi aratat Romania daca toata aceasta forta, vointa, ar fi fost folosita constructiv si nu invers?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.40 bravoo! Asa este! Ai nostrii, romani get-beget au facut toate astea. Si-au tradat tara pentru banii, functii si putere.
      E unul aici care tot ii da inainte cu „alogenul” dar ala e unul singur pe cand cohorta de parlamentari pentru care platim pensii speciale votate de psd n-o vede.Toti romani get-beget.

      Ștergere
    2. Dar de basescu si udrea cu toata sleahta lor au uitat???

      Ștergere
  8. Cu ocazia aniversarii inceputului celui de al dolilea Razboi Mondial Parlamentul UE condamna Pactul Ribbentrop -Molotov incheiat de nazisti si stalinisti care au dus la declansarea acestui razboi.
    Pentru Romania va fi interesanta forma finala a acestei hotariri daca va nominaliza aceste regiuni pierdute urmare a intelegerilor celor doua dictaturi europene-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. pai ce-a spus pr ARSENIE BOCA-intr-o noapte vom fi ocupati de 3 tari vecine nu pt mult timp-unguriiabia asteapta sa puna mana pe Ardeal-DESI NU ESTE AL LOR EXISTA DOCUMENTE abrobate de aliantele din trecut-oricum dacii aveau teritoriu mara pana la rusi ,ucraineni sicadrilaterul la bulgari

    RăspundețiȘtergere
  10. DE LA UNGARIA IN SUS INCEPE O ALTA LUMEA A CIVILIZATIEI,EVOLUTIEI SI GRIJII FATA DE NATURA, DECI SE SA MAI CAUTAM NOI TINERII IN ROMANIA?

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai vai în școli și grădinițe nu sînt educați bine copiii sa respecte biblia și cele 10 porunci ale lui dumnezeu.credinta ortodoxă a salvat poporul roman din multe necazuri.dar acum le este rusine sa il mărturisească pe isus Hristos .iar copiii nu se mai duc la cîmp sa isi ajute părinți sau bunicii.peste tot numai destrabalare.divorturi peste divorțuri.familia este nucleul societății dar se cauta sa dispară noțiunea de familie vom dispărea ca națiune.in televiziune numai dezbrăcate,sau sumar îmbrăcate emisiuni.cu programe care invata tineretul sa trăiască.in harem,imi pare rau dar nu sîntem sălbatici nici musulmani .preoții în școli și în biserica ar trebui să fie mai activi sa apere copiii tineretul de acest fel de destrabalare care vine din afara iar în școli sa fie mai multe activități cu teme educative ca tineretul sa stie ca nu este bine.cu mult drag doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In tara invatamantul a ajuns sa fie condus de satana,copii au ajuns roboti pentru profesori.Multii cu mintile bonlave,au ajuns sa faca programe scolare,de nici profesorii nu sunt in stare sa-si ia examenele,nu mai zic de bieti parinti,care lucreaza foarte greu in alte tari,sa-si tina copii la scoala,ca statul fura si ne minte de si DUMNEZEU se mira cata rautate exista in tara.Invatamantul a ajuns sa se tina acasa la profesori in particular.Nici bine nu a inceput scoala ca profesorii deja au foarte multi copii la ore.Vinovati suntem toti ca tacem si ii lasam sa ne manipuleze cum vor ei,faci facultate si te duci sluga in alta tara,ca in tara ta,nu te baga nimeni in sama,daca nu da-i spaga peste tot.
      DOAMNE,ajuta-ne sa ne luminam si tara sa o salvam din ghiarele satanei.

      Ștergere
  12. 12,17 Ai luat foc, purtator de palton Al;olog-gen-ului,vezi sa nu arzi serverul din Bucuresti ca e din banii publici ai Vioricai

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu presedinte NEAMT si premier UNGUR, cam cui ii mai pasa de interesul romanilor? Poate romanilor, dar si aia is ocupati sa spele nemtii la fund. :(

    RăspundețiȘtergere