miercuri, 11 septembrie 2019

CUTREMUR ? TSUNAMI ?



                                            10 Septembrie 2019,ora 5,33 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,vad inspre Apus o Apă mare (putea fi Ocean sau chiar Mare),iar pe mal, ca intr-o padure pitica sau poate vreo insula,  vad multe animalute salbatice adunate la un loc, care,stateau toate cu urechile ciulite si priveau speriate inspre Apus,spre Apa fara de sfarsit.
Imagini pentru animalute salbatice padureImagini pentru animalute salbatice padureImagini pentru animalute salbatice padureImagini pentru animalute salbatice padureImagini pentru animalute salbatice padureImagini pentru animalute salbatice padure.
Prieteni dragi, iata ca avem din nou o situatie ingrijoratoare, dar ,cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului Imparateasa Cerului si a Pămantului,vom trece cu bine si pestea aceasta.
                              Cu dragoste,Maria.
Contul pentru România Banca Raiffesein:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

12 comentarii:

  1. Ar putea avea legatura cu viziunea urmatoare ca modificarea axei Pamintului sa dea modificarea cimpului magnetic resimtit de animale ca o neliniste ,o dereglare care sa genereze mari miscari ale apelor marilor si oceanului care ar inunda cimpiile joase de coasta si ar genera un nou echilibru planetar al placilor tectonice prin cutremure.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. O teorie a lui Graham Hancock spunea despre extinctiile ciclice,la nivel planetar , ca se datoreaza rotirii mantalei in jurul nucleului, din cauza timpurii caietelor glaciare.Valurile si unda de soc ar fi imensa...

    RăspundețiȘtergere
  3. ce ai vrut sa spui 11 sept 22:49-ce e aia timpurii caietelor glaciare!? stie toata lumea ca un tsunami se produce in mari sau oceane in urma unui seism-de placi tectonice sau vulcani

    RăspundețiȘtergere
  4. dati drumul la mesaje-va rugam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:54
      nu te amagii degeaba.

      Ștergere
    2. Daca vreau sa rad cu pofta,nici nu trebuie sa citesc bancuri,inru aici si citesc comentariile voastre :))
      Voi chiar credeti ca d-na Maria,nu mai are alta treba de facut decat sa stea toata ziua pe blog ,sa va dea voua drumul la comentarii?

      Ștergere
  5. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Ma uitam ce este omul in fata puterii lui Dumnezeu? Nimic, uraganul Dorian cum l-au numit asa a facut prăpăd,a putut cineva să-l oprească?
    Bine ati zis doamna Maria ca toți trebuie sa ne rugam ca BUNUL Dumnezeu sa nu întoarcă fata de la noi,sa nu ne lase din brațele lui sfinte.

    RăspundețiȘtergere
  6. 12 sept 15:25-uite ca nu m-am amagit-mesajul meu este la 12 sept 00:01-unele mesaje intra pe spam si d-na Maria le omite dar nu intentionat-ci doar cele ironice si jignitoare

    RăspundețiȘtergere
  7. 12 sept 18:50-lasa galagia mai ironicule! -ai pe internet bancuri si comedie cat cuprinde-mergi pe alt blog daca te plictisesti

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, tsunami, INDONESIA- Jakarta.

    RăspundețiȘtergere
  9. CONFIRMAT! cred ca s-a produs ieri , 12 sept 2019, in Spania, Valencia, unde este o mare gradina zoologica. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma uitam doamna Maria la animalutele acelea drăguțe si ma gandesc atunci când se intampla ceva ele simt.
    La cutremurul din 1977 eram la scoala la Valea- Bulgărească si eram singurul elev iesit afara fără să mă gândesc la ceva,anume de cât la mama acasă și mă uitam la cer era luna ca ziua si contemplăm CERUL ma gândeam la Dumnezeu și la frumusețile lăsate pe pământ.
    Brusc a început cutremurul,am sărit în grădina cu spanac lângă un gard viu.ata rulau câini,pasarelele din frunzis,ciripeau vacile mureau tot tot se auzea,era un haos si o huruiala puternică spre București.
    Nu puteai sa stai in picioare nici in genunchi,sa ne ferească Dumnezeu pe toți este o teamă fără margini pentru oricine.
    Sa ne apere Dumnezeu și Măicuță Domnului

    RăspundețiȘtergere