miercuri, 25 septembrie 2019

AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !

  Noapte de 18 -19 Septembrie 2018,

                           ora 1,30 !

                           Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte am inchis calculatorul si -mi doreac ca sa adorm.
Chiar atipisem cţnd,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma, si de un alb dens imaculat.

                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alb ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos, si mai stralucitor.
Ganditi-va ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu,prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba, in alt CER albastru violet divin.
.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.

Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI

Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS care ,pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratisez toata suflarea de pe pamant, si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă, vin curand !"

Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang ,pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORUL nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Sa ne amintim si de aceste articole:

Dumnezeu există - Mărturii.: CANDELA SE VA STINGE ÎN VREMEA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2013/09/candela-se-va-stinge-in-vremea-veacului.html

10 sept. 2013 - Îmi este şi teamă, a mă gândi, a aprofunda ce înseamnă aceste CUVINTE, precum că, SFANTA CANDELĂ se va stinge în veacul acesta.

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! IISUS ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/02/venirea-lui-iisus-hristos-iisus-hristos.html

3 feb. 2017 - Iar glasurile continuau sa strige de uimire, de bucurie, de toate câte vedeau: VENIREA LUI IISUS HRISTOS,pentru a doua oara pe Pământ, ...

Dumnezeu există - Mărturii.: VENIREA LUI IISUS HRISTOS !


https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/venirea-lui-iisus-hristos.html

3 sept. 2018 - Am scris adeseori despre cea de-a Doua Venire a Lui IISUS HRISTOS in ROMANIADUHULUI SFANT,in ROMANIA CELUI de-al DOILEA NOU ...

IISUS HRISTOS SI ROMÂNIA DUHULUI SFANT - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/iisus-hristos-si-romania-duhului-sfant.html

20 aug. 2017 - Venirea Lui Iisus Hristos ,pentru a doua oară pe Pămant ,este foarte aproape ... sufletului nostru, este foarte aproape în Romania Duhului Sfant.

israel ! venirea lui iisus hristos, în românia noului său ierusalim

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/08/israel-venirea-lui-iisus-hristos-in.html

28 aug. 2017 - VENIREA LUI IISUS HRISTOS, ÎN ROMÂNIA NOULUI SĂU IERUSALIM ! Image result .... două volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT la.

Dumnezeu există - Mărturii.: VINE IISUS HRISTOS IN NOUL SĂU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/03/vine-iisus-hristos-in-noul-sau-ierusalim.html

27 mar. 2018 - Image result for iisus hristos venirea a doua imagini ... Venirii a Doua pe Pămant,inRomania Sa,in ROMANIA DUHULUI SFANT si totodata ... Numai procedand astfel, vom fi bineplacutiLui Dumnezeu si ocrotiti de tot raul si de .
Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului, si-n focul cel vesnic al iadului se va zvarcoli.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinid cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slva si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

 1. Ai citit Apocalipsa - Noul Testament,nu-i asa? Isus vine pe nori, tot asa cum a si plecat...Apostolul Ioan.

  RăspundețiȘtergere
 2. Fericita sunteti doamna Ghiorghiu ca puteti sa vedeti si sa traiti aceste lucruri pe care ceilalti oameni nu pot sa le vada. Dar si noi suntem fericiti ca putem afla aceste evenimente prin dumneavoastra si ni se confirma ca Dumnezeu exista si ca viata nu se sfarseste odata cu moartea trupului nostru.

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa este o fericire mai mare nu este pe acest pământ.
  VEDEREA si auzul Duhului Sfânt nu se pot descrie in cuvinte cea ce simti.
  Doamne Ajuta poporului român de pretutindeni.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pana sa aflati ziua cand o sa vina puteti citi adevarul despre aceasta civilizatie si despre viata lui Iisus
  https://romaniainviitor.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere
 5. Se aduc mesaje care se adeveresc tocmai sa va faca sa credeti ca aceasta venire se va adeverii.Nicicand,veti astepta milenii reaincarnandu-va in mizerie si suferinta spunandu-va sa fiti smeriti acceptand vieti cumplite asteptand sa fiti salvati.

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte frumos . Eu as vrea sa stiu, concret, cum se va manifesta pe plan pamantean acest miracol. Cum imi dau seama ca a venit?

  RăspundețiȘtergere