marți, 24 septembrie 2019

RĂZBOI AMERICAN ???

                                                         
                                                    24 Septembrie  2019,ora 5,32 !

                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva extrem de ingrijorator.
Era un glas al unei stiriste,un glas care spunea in romaneste asa:
                 "Jurnalul se incheie aici,cu Stirile pe Razboiul American."

                              Imagini pentru RAZBOI AMERICAN.

Dragii mei, din nefericire,SUA va incepe un Razboi. Unde ? Doar PRESEDINTELE Trump stie, iar un glas imi spune chiar acum ca,mai stie cineva si din Romania.Ghiciti voi cine; a fost de curand in SUA ,la invitatia lui Donald Trump.
Eu nu -i voi da numele. Va voi aminti doar de acest articol:
10 mai 2018 - Neamț ați vrutNeamț aveți !!! Bociți-vă copiii și tinerii !” După care,aud glasul neamțului,adică, al PRESEDINTELUI KLAUS IOHANNIS.
Dragii mei, nimeni nu va avea destula mila de acest popor si de aceasta TARA,decat un roman prin a caror vene,curge sânge romanesc: curge sangele stramosilor nostri.
Aveti grija dragilor de copilasii si de nepoteii vostri; duceti-i de mânuta la gradinita si la scoala, si aduceti-i de mânuta.
                             Cu dragoste,Maria.
Concluziile va apartin.
  

35 de comentarii:

  1. Viorica desi sta in SUA la un hotel de 5 stele ca si presedintele la distanta de 15 minute de mers pe jos in Manhatan,i-a trimis acestuia o scrisoare in care-l acuza de discordia semanata si de nedesemnarea ministrului de interne.
    Pe de alta parte parlamentarii se lauda ca au 237 de semnaturi pentru darimarea guvernului prin Motiune iar Ponta spera sa ajunga premier-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Si? Il ai tu ascuns in joben pe acel roman? Cu Dragnea ai feștelit-o. Si el le-a facut sluj americanilor.
    Romanii sa treaca la treaba, sa nu mai stea gura casca pe net si acel om va veni. Orice popor isi merita conducatorii. Stii cum a fost cu Sodoma si Gomora...Numarul stricaților il depasea pe cel al oamenilor ramasi de partea Lui Dumnezeu. Inversul Sodomei si Gomora ar fi o masa critica a oamenilor demni, curajosi si drepti. Sunteti departe de asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana mai ieri credeam ca e Cumpanasu 😂😂😂

      Ștergere
  3. Razboi american este cel intre democrati si republicani. Cred ca la asta se refera.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da? va duceti si va aduceti copiii de manuta de la scoala?pradatorii vi-i smulg de langa voi si fug cu ei, asta nu e cea mai buna solutie gasiti alta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da intre republicanul Trump si democratul Joe Biden candidati la prezidentiale la anul ,dar lupta o da Trump cu fiul lui Biden deocamdata pe pretextul unor afaceri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Albanezii au sânge romanesc adevărat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai război ne mai trebuie vai de capu nostru, romanii doar credință mai au ca în rest li s-a luat tot și sunt furați zilnic de sistem. Viitorul suna bine ( dar visul e sa pleci din România) din pacate cuțitul a ajuns la os în tara asta!

    RăspundețiȘtergere
  8. DUMNEZEU are grijă de poporul său și de România,va rămânea ca o oaza in mijlocul unui vacarm.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai las-o cu americanii.nea . Petre, toţi din ue au afaceri cu. China şi. Rusia,numa noi zero barat! Marea. Neagră ar trebui să o închdă rușii! Și o vor face. Ăia îs mai proşti să vadă cum dăm la americani pe de-a moaca atâtea resurse? Siria îi departe,noi suntem aproape,cheltuială mai puţină la război. Ce nato,ce ue, că în două zile suntem varză. Nu vezi că prăpădiţii noștri pun pe butuci şi jandarmeria? Ne vor apăra bieţii poliţiști cu pistoletele de jucărie. Sri şi sie de ce nu iau cuvântul în csat?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce o făcut americanii şi ueiștii pentru noi? Ne-o violat copilele,în rest zero barat! Ba nu,ne-o înglodat şi în datorii pe generaţii întregi,ne-o pus rău şi cu rușii,ne mai dau şi chemtrailisuri . Și ne-o vândut şi la unguri.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mă,io vă pun o întrebare la toţi. Cum trăznitu să face de ăi mai tari candidaţi la prezidenţiale au legături cu austriecii? Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  12. conflictul poate incepe cu Iranul din golful Persic care nu lasa vapoarele sa incarce petrolul-si stim ca americanii sunt mari consumatori de hidrocarburi-oricum musulmanii ca si tarile asiatice sunt cruzi si razbunatori-si mai au pretentia a sunt credinciosi !

    RăspundețiȘtergere
  13. `Congresul american a inceput procedura de suspendare a presedintelui.. Adica-i cam ce trebuia sa faca ai nostri cand a iesit martalogul in geaca rosie la protest ca sa-si faca capital electoral.. Adica-i inca o dovada a faptului ca planeta, in general, e condusa de idioti..

    RăspundețiȘtergere
  14. 23,20 Razboiul e mai mre intre romanii,Iohanis s-a dus in SUA cu avion privat din banii tarii ca un mare Nesimtit fara sa o duca si Pe Dacila obligata la cheltueli suplimentare cu o companie de linie turca
    Acest Nesimtit al ardelenilor a impartit deja Romania in doua ,daca ar fi colaborat am fi avut demult si autostrada Sibiu -Pitesti,dar el vrea sa divida tara,sa o rupa dupa interesele lui conform fantomelor trecutului sau FEUDAL si Tradator
    Ar fi trebuit de mult demis si Judecat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca Iohannis era alt caracter si tip de om care coopera cu guvernul precis acum ar fi fost de mult executata bucata de autostrada Pitesti -Sibiu si ar fi avut si romani o autostrada functionala iar Boul ar fi facut naveta la Sibiu cu un cistig dus -intors de 4 ore.
    Asa vorba aia romaneasca Gura bate Fundul....

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca Iohannis era alt caracter si tip de om care coopera cu guvernul precis acum ar fi fost de mult executata bucata de autostrada Pitesti -Sibiu si ar fi avut si romani o autostrada functionala iar Boul ar fi facut naveta la Sibiu cu un cistig dus -intors de 4 ore.
    Asa vorba aia romaneasca Gura bate Fundul....

    RăspundețiȘtergere
  17. scriu mesaje d-na Maria pe care le lasati sa se duca in spam-asta se intampla dupa pra 23-cand fiecare are timp-va rog sa le vizionati si sa le dati drumul-nu sunt jgnitoare

    RăspundețiȘtergere
  18. 23.20 - corect, doar ca exista un ministru care se intituleaza pompos " Pentru Mediu de Afaceri, Comert si Antreprenoriat", exista mii de Secretari de Stat care freaca duda, exista Ministru pentru IMM.uri si cate naiba posturi bine platite de stat.
    De ce nu fac nimic oamenii astia?! Guvernul de ce nu incheie acorduri comerciale? De ce se manaresc licitatii si pleaca investitorii? De ce suntem campioni la studii de fezabilitate,adica bani sifonati de baietii destepti, dar autostrazi, spitale, etc - ZERO?
    De ce ala de la Transelectrica, cu diploma facuta pe pianul din bucatarie, a ajuns mare sef?
    De ce Cumpanasu, pe care il aclama unii de pe aici, desi nu are Licenta a obtinut un post pt care trebuia sa fie licentiat? De ce a fost platit cu bani de la Ministerul Dezvoltarii?
    Sa nu-mi spuneti si de data asta e tot vina lui Iohanis, ca acum chiar va spun ca ati avea creierul cat ghinda si plat ca Desertul Gobi.
    Sincer...de data asta chiar sunt curioasa daca imi veti raspunde la aceste intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  19. 20,27Am mai spus si gasiti pe Google Cumpanasu finantat si creatie a ministerului de interne democratul acum Liberalul Blaga ,se spune ca are si o avere suspect de MARE

    RăspundețiȘtergere
  20. 20.27 - Creatia carui partid este Cumpanasu, fix nu ma intereseaza! Cumpanasu asta a mintit ca ultimul gainar, si-a falsificat CV.ul, a obtinut sume enorme de bani din contracte cu STATUL!
    Problema este ca a facut fals si uz de fals cand a obtinut functii remunerate din BANI DE LA BUGET, este integru asa cum sunt eu nevasta lui Bill Gates ( va asigur ca nu-s ), minte si cand clipeste. Aseara a reusit sa jigneasca 25 % din populatia Romaniei, adica ne-a facut prosti pe noi, astia care am invatat si suntem licentiati.
    Imi place sa cred ca nu va obtine mai mult de 1, 5% la alegeri si inainte de a pune stampila pe el, va rog sa va ganditi bine daca nu v-a facut prosti si pe voi sau pe copiii vostri - pe care i-ati tinut cu sacrificii in facultati!

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonimi 08:26, 09:19, 15:42, 15:43, 20:27 TOTI aveti DREPTATE !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. In discursul sau la ONU in citeva minute Iohannis rezulta ca e un DAVID care a rezolvat si doborit toata problema Goliat-ului planetei Pamint,conform parodierii de pe Realitatea TV.
    Doar Autostrada Pitesti-Sibiu neterminata il incurca in continuare saptaminal la naveta spre SIBIU de care nu-i prea pasa ,probabil se mai viseaza GUVERNATOR ca habsburgii doar pe Transilvania cum se exprima pe televiziunea locala inainte de primul mandat,cind se mai plingea ca nu e vizitat si bagat in seama de conducerea PSD-ului.

    RăspundețiȘtergere
  23. CUMPANASU are doar liceul si zice ca e masterand!! pai cum daca n-are facultate !!-are salariul de 18 000 EURO-SUSPECT NUUUUpai e oltean avid de bani si putere cum sa devina presedinte al tariii-poate la Caracal!! uite asa ne prostesc unii cu GURA MAAAARE si TUPEU

    RăspundețiȘtergere
  24. Guse spunea ca razboiul american dintre Trump si Biden nu are cum sa ocoleasca Ucraina dar nici Romania unde fostul ambasador pus de Biden conduce Fondul Proprietatea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Cumpanasu luat in focuri si anchetat pentru orele predate fara diploma da din 'colt in colt'..
    Mai bine de 'Pompierul atomic' Iohannis fizician atomic in satul de linga Agnita care nu e nici macar trecut pe harta si care a facut avere din ''meditati', din trafic de copii si imobiliarele altora..'HA-HA,HA-HA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Agnita ese oras, la 1km . de Centrul tarii, paralela r6 si locul unde au scotocit americanii sa vaza ce i si cum cu Forta, spre gbinionul lor ca sa zac asa...

      Ștergere
  26. 18.44 - este infractiune ce a facut Cumpanasu si pariez ca SNSPA.ul va face plangere la Parchet. Pana una-alta, Iohanis are o licenta luata pe bune si a ocupat in mod legal postul de profesor. Hai, ca degeaba incerc eu sa va invat putin drept
    N-am pe cine, ca voi nu pricepeti ce scrie-n lege...!
    Si stii ce? Nu mi-ar parea rau sa-si ia macar cu suspendare Cumpanasu asta al vostru

    RăspundețiȘtergere
  27. 21,27 La fel poate patii si Iohannisul vostru dupa ce i se incheie Imunitatea,altfel nu avem ce spune el demagogul 'Statul de Drept'..

    RăspundețiȘtergere
  28. Intrpolul confirma Iohannes proxenetul olandez sa sinucis,e mort.
    A nu se confunda cu AL;olog-gen-ul nostru luxemburghez,mare si .....

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa nu uitam de razboiul romanesc,niste indici de ore dar si alte indicii, imi dau impresia ca tot scenariul este creeat si jucat de sforari de undeva din afara tarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Pedofilul Iohannes Visscher caracterizat ca ''malefic si ascuns''.

    RăspundețiȘtergere