miercuri, 11 septembrie 2019

O SINGURA STEA AURIE, DUPĂ CERUL DE NOAPTE ALBASTRA !


                                  10 Septembrie 2019,ora 23,34 !

                                  Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe Monitor,vad inspre Apus un Cer de noapte  fara nicio Stea si fara de Luna.
              Imagini pentru CER DE NOAPTE CU NORI.
Vedeam totul ,de parca as mai fi avut un al treilea ochi in crestetul capului.
O Forţă nevazuta dragii mei, da la o parte Cerul de noapte si de sub acest Cer de noapte apare stralucind o Stea mare aurie -portocalie, o Stea mare cat o piersica mare.
Steaua a rasarit la suprafaţa Cerului de noapte ,ca apoi,sa se adânceasca din nou sub Cerul de noapte.
Dragii mei, cu siguranta Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne dau Semne Divine.
Trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste pentru toate cate vor veni asupra noastra,fie ele bune sau mai puţin bune.
Sa multumim in fiecare clipa a vietii noastre ,Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria, pentru faptul ca suntem sanatosi, îi avem pe cei dragi langa noi si nu in ultimul rând,avem unde sa ne plecam genunchii si capul; adica,in SFANTA BISERICA a MANTUITORULUI HRISTOS,pe care trebuie sa o iubim mai mult decat propria noastra viata.
                             Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307




36 de comentarii:

  1. Doamna Maria este înfiorător ce vedeti,ne paște vremuri grele,peste tot in lume este multa agitație,multe răutăți și Dumnezeu ne da semne pentru a ne intoarce cu fata catre cer și către Dumnezeu.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi,în afară de rugăciune nu putem face nimic,
    Puterea lui Dumnezeu este mare si cei mai mari ai lumii sa se gândească la acest lucru.
    Cu mult drag doamna Maria si sa ne apere Dumnezeu de tot raul si necazul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vineri pe 13 dumnezeu va deschide cerul si va cobori ingeri sa aprind luminare si va veni o energie foarte buna pentru tot pamindul

    RăspundețiȘtergere
  3. Vineri pe 13 dumnezeu va deschide cerul si va cobori ingeri sa aprind luminare si va veni o energie foarte buna pentru tot pamindul

    RăspundețiȘtergere
  4. Vineri pe 13 dumnezeu va deschide cerul si va cobori ingeri sa aprind luminare si va veni o energie foarte buna pentru tot pamindul

    RăspundețiȘtergere
  5. Vineri pe 13 dumnezeu va deschide cerul si va cobori ingeri sa aprind luminare si va veni o energie foarte buna pentru tot pamindul

    RăspundețiȘtergere
  6. Cerul ala intunecat este egregorul construit pe net de romani. Din informatie mentala, grea. Mintea emite ganduri. Mintea nu stie sa taca si simte mereu nevoia sa creeze noi teme de discutie. Cele mai vizitate site-uri, chiar daca informatia postata acolo este adevarata, cum este si site-ul dlui Ion Coja, sau Lupul dacic, cele ortodoxe si blogul vostru, au creat egregori mentali. Suflet nu prea e...
    Suflet este in ceea ce a pus Dumnezeu in Creatie. Suflet si Spirit. Omul nu stie sa faca altceva decat sa vorbeasca. Sa repete ca un papagal vorbele auzite la altii.
    Steaua aurie reprezinta sufletele celor alesi, inimosii, cei ce au ramas fideli Lui Dumnezeu pana la sfarsit. Daca dam citate din Biblie nu inseamna neaparat ca suntem cu Dumnezeu. Stiu o multime de oameni care au citit Biblia din scoarta in scoarta dar sunt fie masoni, inregimentati in sistemul satanist al ierarhiilor piramidale, ori hoți, pentru ca se intind mai mult decat le este plapuma si mananca bani necuveniti.
    Va reamintesc faptul ca in Cer nu conteaza numarul de vorbe din Biblie de pe net. Sau de la TV. Conteaza numai ce face omul cu " talantul" lui. Il ingroapa? E un zgarcit care se teme ca hotii i-l iau. Il inmulteste prin fapte bune? E un om bogat in Cer.
    Ganditi-ca cati romani au aruncat banii pe distractie si fala si cati si-au construit in Cer...?
    Asa ca, Maria Ghiorghiu, poporul roman nu este unul ales. Niciun popor nu se Mantuie in turma. Mantuirea este individuala. Cernerea este chiar acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pământul.e întinat .miliarde de avorturi. Trebuie ars pământul? Apoi vine împărăția de1000de ani??

    RăspundețiȘtergere
  8. https://daniilgaucan.wordpress.com/2019/09/11/momentul-acum-2/

    Majoritatea dintre noi stim deja faptul ca planeta noastra este in prag de salt dimensional. Insa putini stiu ca, de fapt, intreaga Creatie trece prin procesul de Ascensiune si reordonare.

    Acum mult mult timp, in Creatie s-a petrecut un eveniment nefericit care a determinat o mare dezorganizare. Caderea Luciferica despre care se vorbeste in Biblie a avut loc ca urmare a acestor evenimente. Astfel ca in Creatie totul a inceput sa functioneze altfel. Nu voi intra in detalii acum, caci ne intereseaza sa intelegem importanta momentului pe care il traim, la nivel de timp terestru, dar si la nivel de timp cosmic. In toti acesti eoni de ani, Lumina, prin reprezentantii sai, a cautat solutionari pentru dezorganizarile create. Cu rabdare, a adunat informatii, a plantat seminte in intreaga Creatie, iar acum a venit momentul sa culeaga roadele muncii.

    Inca de la Cadere s-a stiut faptul ca repunerea in Ordine a tot ce s-a dezorganizat va putea avea loc doar in anumiti timpi. Pana acum au mai fost 3 incercari nereusite, dar iata ca de aceasta data sortii ne surad.

    Astfel ca, aceasta Ascensiune de nivel planetar despre care se stie, are loc in intreaga Creatie. Totul este repus in Ordinea Primordiala. Are loc o Convergenta Armonica, un aliniament intre anumite spatii si timpi cosmici, un punct zero al Creatiei, din care se poate da restart sau se poate cadea si mai mult in intuneric. Alegem restartul de aceasta data si lasam Magia Divina sa se desfasoare sub ochii nostri.

    Planetele, sistemele solare, Galaxiile, Universurile, toate ascensioneaza. Acestea, dar si toate Spiritele, isi reiau locul de fiintare care le apartine de drept in aceasta Creatie. Universurile sunt mutate in spatiile si timpii primordiali. Planetele care au fost „adoptate” de alte Galaxii si sisteme solare decat cele originare, precum planeta Geea, vor fi mutate si ele. Spiritele de lumina care au trebuit sa fie in „pribegie”, se pot reintoarce acasa in dimensiunea de unde au fost izgoniti. Spriritele intunecate, care prin cunoastere au reusit sa ocupe timpi si spatii divine, sunt alungati de unde au venit si sunt pusi in fata Legilor Divine, pe care tot prin cunoastere, au stiut cum sa le evite pana acum.

    De aceea se spune ca traim vremuri Unice, caci acest lucru nu s-a mai intamplat pana acum in Creatie. De aici inainte, traseul Spiritului nostru se va reintoarce pe linia primordiala de destin, de la care a fost indepartat la prima Cadere. Si va incepe reamintirea! Reamintirea a ceea ce s-a intamplat la Marea Cadere si inainte de Marea Cadere, caci trebuie sa culegem roadele experientelor traite si sa ne ridicam mai frumoasi si mai luminosi decat inainte.

    Sa inceapa Reamintirea!

    ©Ariendra Cristina

    RăspundețiȘtergere
  9. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/29/depopulare-ascunsa-coca-cola-si-pepsi-contribuie-cu-aproape-200-000-de-decese-pe-an/

    „Multe ţări din lume au un număr semnificativ de decese care au drept cauză consumul de băuturi pline de zahăr”, spune autorul Dariush Mozaffarian. Ar fi necesar să fie o prioritate globală ca lumea să renunţe la băuturile de acest gen.
    Studiul a fost dezbătut şi în consiliul Asociaţiei Americane pentru Inimă.
    Cercetarea a inclus sucurile carbogazoase, băuturile energizante, ice-tea. Doctorii au spus că nu există niciun beneficiu în consumarea băuturilor de acest fel, iar impactul în urma reducerii consumului acestor produse ar fi considerabil – s-ar salva mii de vieţi.
    Primul efect al acestui tip de consum este reprezentat de boli precum diabetul şi afecţiunile cardiovasculare.
    Pe lângă conținutul foarte ridicat de zahăr care afectează starea de sănătate, mai este important să știm că PH-ul mediu al băuturilor răcoritoare, ca de exemplu Coca-Cola şi Pepsi este de 3,4, ceea ce corespunde unui grad de aciditate suficient de puternic ca să dizolve oasele şi dinţii!
    În funcţie de gradul de aciditate al hranei ingerate, oasele se dizolvă progresiv an de an. Compușii de calciu rezultați se depun în artere, vene, piele, ţesuturi iar o parte se elimină, ceea ce duce la formarea de calculi renali (pietre).
    Băuturile răcoritoare nu au niciun fel de valoare nutritivă (nu conțin vitamine şi mineralele), în schimb au un conţinut ridicat de zahăr, o aciditate mare şi multe elemente chimice adăugate, cum ar fi coloranţii şi conservanţii.
    Un caz dramatic, care are în prim plan Coca-Cola, vă poate edifica, daca nu v-ați convins încă, despre cât de periculoasă este această băutură. Cu ceva timp în urmă, la Universitatea din Delhi, a avut loc o competiţie cu tema „Cine poate să bea cea mai multă Coca-Cola”. „Câştigătorul” a băut 8 sticle şi a murit pe loc, din cauza cantităţii mari de dioxid de carbon ajunsă în sânge şi a unei insuficiente cantităţi de oxigen. De atunci, directorul universităţii a interzis toate băuturile răcoritoare în cantina universităţii.
    Într-un experiment inedit, cineva a pus un dinte într-o sticlă de Pepsi şi în 10 zile nu mai era nici urmă de el. Iar oasele şi dinţii sunt singurele părţi din trupul uman care rezistă intacte timp de sute de ani după moarte.
    Acestea două sunt mici exemple care ilustrează caracterul extrem de coroziv şi toxic al acestor băuturi şi, de asemenea, ameninţarea chiar imediată pe care ele o reprezintă, prin consum excesiv, la adresa vieţii fiinţei umane. Prin consum constant, minim sau mediu se ajunge la diabet, boli cardiovasculare, afecţiuni osoase sau ale ţesutului conjunctiv etc. Pe scurt, la degradarea sănătăţii şi vitalităţii fiinţei umane.
    Astăzi aproape toată lumea spune „ştim că de fapt Coca-Cola nu este bună pentru noiˮ. Şi totuşi, este băută peste tot în lume. Doar Bolivia a interzis-o.
    O muncă de investigaţie jurnalistică aduce în prim plan problemele sub un alt unghi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Coca-Cola este foarte mult asociată cu moartea sub diferite forme, astfel că este surprinzător că această băutură rămâne atât de populară, dat fiind interesul în creştere al oamenilor pentru propria sănătate. Foarte multe explicaţii ale acestui paradox se centrează pe acelaşi aspect – cel mai probabil este vorba de o modalitate de control al conştiinţei şi bullying corporatist din partea companiei producătoare. De asemenea, unii reporteri de investigaţie asociază acest aspect cu includerea intenționată a consumului de Coca-Cola de către umanitate pe Agenda 21 de depopulare planetară a grupului Bilderberg.
    Coca-Cola pare a fi condusă ca o maşină de război împotriva fiinţelor umane. Unii chiar afirmă că această băutură a fost concepută ca o maşină de război tip gangster corporatist care răspândeşte toxine şi obţine profit, şi care poluează solul, apa şi aerul zonei unde este amplasată fabrica. Băutura este vândută şi cumpărată de localnici, chiar dacă acestora le lipsesc anumite necesităţi bazale. Astfel, şi prin această companie, se răspândeşte moarte în fiecare ţară de pe planetă.
    Această idee – de „a profita de oameni cu orice riscˮ – care se poate observa cu claritate din modul în care este impusă această băutură, fundamental nocivă biologiei organismului uman, consumului obişnuit al oamenilor, se regăseşte în toate demersurile ocultelor mondiale împotriva umanităţii. Pentru a face aceasta cu acordul şi participarea victimelor, cel mai mult se folosesc de produse otrăvitoare care dau dependenţă. Printre acestea se numără şi Coca-Cola şi Pepsi.
    Coca-Cola, afirmă unii jurnalişti de investigaţie, este un jucător important în Programul de Depopulare şi Noua Ordine Mondială, reprezentanți ai companiei participând în mod constant la întrunirile Bildernerg şi ale altor grupări oculte, și care sponsorizează tot ceea ce ţine de Agenda 21 de Depopulare.
    Sunt foarte puţini care ştiu că Coca-Cola are atâtea procese intentate că nimeni nu poate să facă o listă clară din toate registrele în care sunt înscrise. Compania are procese peste tot în lume, şi doar Bolivia s-a dovedit a fi numărul 1 în lume, reuşind la 21 decembrie 2012 să o interzică pe teritoriul ţării. Pe când şi în rest?

    RăspundețiȘtergere
  11. Apropo,stiati ca, Coca-Cola,pe langa compozitia sa coroziva in organism,contine materia neagra,semnatura energetica a enitatilor care poseda aceasta lume? Materialul genetic al acestor entitati,este introdus cu intetia ca sa modifice ADN-UL uman,astfel incat aceste corpuri sa poata sustina intruparea entitatilor.Binee,nu-i singurul produs care contine ADN nonuman,practic toata amimentatia procesata,bauturi,medicamentele dar si vaccinurile,plus darele acelea chimice de pe cer.Practic,materialul lor genetic a invadat toata omenirea,special pentru a ne lua locul pe planeta.Toate acestea se intampla sub ochii nostrii,,cu acordul nostru inconstient,ba mai mult chiar preaslavim entitatile nonumane si contribuim la propria exterminare a rasei noastre.
    Treziti-va oamenilor, ca astia ne inlocuiesc1 Aceasta planeta este plina de clone umane facute din ADN-ul extras din fiinta umana,acestea reprezinta majoritatea omenirii.Aceste clone sunt tinute vii prin rapirea omului caruia i s-a extras ADN si dus frecvent sa energizeze clona cu puterea energetica a sufletului.

    Ca sa stiti si sa nu mai judecati femeile care fac avorturi,partea lor sufleteasca recunoaste ca poarta in pantec o finta fara suflet si il expulzeaza,dar nu toate din pacate,se nasc foarte multi copii fara suflet fiindca sufletul femeii nu-i constient de sine si nu citeste informatia corpului.

    Se intampla lucruri teribile in aceasta lume, iar voi dormiti in papuci,inchinandu-va la cei care va rapesc si fac experiente pe voi.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D si acum cum recunosc un om fara suflet???

      Ștergere

    2. Anonim12 septembrie 2019, 17:50
      NU EXISTA NICUN OM fara de SUFLET ! Toti avem SUFLET!
      Numai că, depinde de Credinta noastra ,de faptele noastre bune sau rele ,ce fel de SUFLET avem.
      La SFANTUL BOTEZ Sufletul nostru este alb precum Lumina INVIERII LUI HRISTOSsi asa Îi este bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului .Pe parcursul vietii cu cât crestem si-ncepem a percepe ce este bine si ce este rău sau cât de tare ÎL iubim pe HRISTOS si MAICA DOMNULUI, SUFLETUL nostru se mai lumineaza sau se intuneca; se murdareste. HAINA noastra interioara,a fiecaruia dintre noi, acea Suflare a Lui DUMNEZEU peste Pămantul din care am fost luati ,este SUFLETUL care,se va intoarce la DUMNEZEU,la DREPTUL JUDECATOR si va raspunde intrebarilor Sale. Va spune ce a facut bun,ce putea sa faca si nu a facut,ce a facut rău si de ce a facut rău.Toate acestea chiar se vor pune pe doua talere; in stanga se vor pune pacatele(faptele rele) iar in dreapta Domnului se vor pune faptele bune.In ce parte va inclina BALANTA mai mult,in acea parte vom merge pentru vesnicie ! Asadar,sa avem grija ca BALANTA din DREAPTA DOMNULUI sa incline cel mai mult,pentru a ne putea bucura de IMPARATIA SA,de ODIHNA vesnica in a SA IMPARATIE.
      Tot ce v-am spus,.nu de la mine v-am spus ,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT Care,m-a luat pe mine in Ceruri si mi-a pus pe TALERE atat pacatele cat si faptele bune.
      Vreau sa va spun ca, DIAVOLUL este cel care sta in stanga si pune pe TALER PACATELE; iar in DREAPTA DOMNULUI sta INGERUL PĂZITOR si pune pe TALER FAPTELE bineplacute LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI. La final,fiecare isi ia SUFLETUL după citirea CANTARULUI.De a inclinat greu spre stanga,sunt o ceata de diavoli care intind ghearele spre tine ca sa te smulga de acolo cat mai repede; de -a inclinat greu spre DREAPTA MANTUITORULUI ,atunci INGERUL PAZITOR te duce in FAŢA MANTUITORULUI pentru a primi binecuvantarea de a te odihni in a SA IMPARATIE.
      Asadar,nu mai orbecaiti in intuneric , ci intoarceti-va la HRISTOS si MAICA DOMNULUI căci,acolo este ADEVARATA LUMINA a INVIERII; a RAIULUI .

      Ștergere
    3. Da, fiecare om are suflet, dar in aceasta lume exista fiinte care au doar infatisarea de om, fara a fi oameni; ei au un psihic si o anume constiinta dar nu sunt fiii Domnului. Acestia din urma au credcut si s-au inmultit, hraniti si de lipsa de credinta a oamenilor.

      Ștergere
    4. Interesant D. Citesc cu interes tot ce postați .

      Ștergere
    5. 22/04 Poate catadicseste sa isi faca site si sa ne lasati in pace.

      Ștergere
    6. Parerea mea este ca omul isi poate pierde sufletul. Omul prins in materie (aici intra multe) isi poate pierde sufletul. Il vedem viu dar este asa pentru ca entitati malefice au ajuns sa-l locuiasca si sa actioneze prin el. Chiar Iisus Hristos ne spune aceasta in Matei cap. 16:26,

      "26.Pentru că ce-i va folosi omului, dacă va câştiga lumea întreagă, iar sufletul său îl va pierde?"

      Cel prins in sistemul lumii, care umbla toata ziua dupa materie isi poate pierde sufletul. De asemeni bucatele din suflet se pot pierde cand omul sufera, se simte agresat, nedreptatit, violentat si alte rele. De aceea ne indeamna Iisus sa nu ne ingrijoram de nimic si sa ne detasam de cele lumesti.

      Exista demoni intrupati (acestia din start sunt entitati malefice in trup uman. De la acestia nu ai ce sa astepti schimbare in bine, pentru ca sunt de o rautate, violenta si o duritate dusa la exprem). Un demon intrupat nu are suflet-scanteie divina ci entitatea malefica il locuieste si actioneaza prin el.
      Omul cu suflet animic ii simte imediat pe acesti demoni intrupati si percepe in suflet un sentiment puternic de respingere.

      Ștergere
    7. "nu mai judecati femeile care fac avorturi"-va justificati si va scuzati pacatele!
      "inchinandu-va la cei care va rapesc si fac experiente pe voi."-crestinii se inchina doar Sfintei Treimi!




      Ștergere
    8. Vs certati degeaba,nu exista suflet,biserica spune adevarul: dupa moarte,pina la judecata,nu exista nimic,deci sufletul este doar o manifestare a materiei. Totusi,ce inseamna invierea dupa judecata? Dumnezeu pastreaza intro memorie ADN-ul celor selectati(cei putini alesi sa mosteneasca Pamintul,adica sa-l repopuleze,dupa autodistrugere atomica sau catastrofa)

      Ștergere
    9. Daca-i credem comentariile didonei,nu mai trebuie sa mancam si sa bem nimic,de frica sa nu introducem ADN nonuman in organism,nici aer sa nu mai respiram :))Tu bagi frica in tineri sa nu mai procreeze?
      Te deranjeaza expresia" Credeti si nu cercetati",dar noi de ce am crede toti suferinzii de paranoia?
      Te intreb iar:Esti pregatita sa suporti consecintele nebuniilor tale?

      Ștergere
    10. 11:21, iti lipseste intelepciunea. Tu nu intelegi absolut nimic din ceea ce Didona scrie pe blog.

      Ștergere
  12. Posibil sa se construiasca in spatiu o oglinda care sa lumineze noaptea a unei zone de pe Pamint,deci ar fi asemanator vazuta ca o stea care ar bloca vizual vederea stelelor pe timp de noapte in zona din cauza luminii reflectate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Premierul Viorica l-a 'urecheat' verbal pe presedintele Iohannis avertizindu-l sa se lase de campania electorala si respecte rolul constitutional sa-i accepte noii ministri din care unul e fost consilier de la Cotroceni.
    Sint curios ce v-a face Ingimfatul 'Bete-n roate'.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tonomatele lui Iohannis sar la' gitul 'lui Dancila spunind ca Iohannis e ''primul presedinte care nu a incalcat Constitutia in vreun fel'.
    Dar zecile de hotariri ale Curtii Constitutionale spun ca a incalcat-o de multe ori,dar sa vedem cu ce ne mai abureste acesta la ora 17 cind va anunta hotarirea 'GUVERNATORUL'.

    RăspundețiȘtergere
  15. Raspunsul lui Dancila ,dupa refuzul de Remaniere al lui Iohannis;'Urmareste interese personale in dauna tarii,Romaniei'

    RăspundețiȘtergere
  16. Paleologu;Iohannis a ratat cu poarta goala,nu e dispus sa asculte si sa invete , nu e mediator,nu-si cunoaste atributiile sau nu vrea iar PNL-ul il sustine ca e masochist.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si statul american a inceput un proces f greu in America acum cativa ani impotriva tuturor bauturilor acidulate. Cere interzicerea bauturilor carbogazoase pe tot teritoriul Statelor Unite. De ce? Pt ca medicii au constatat ca aciditatea afecteaza grav rinichii, ducand la aparitia pietrelor, la infectii repetate si in final la insuficienta renala si la transplant. Dar asa giganti, cu o asa putere financiara nu pot fi invinsi asa usor. Stiam ca se incheiase prima parte a procesului, ca urma partea a doua, dar apoi stirile nu au mai venit. Dupa inceperea procesului in America, si un parlamentar roman a incercat in Parlamentul nostru sa promoveze o lege in acest fel. De fapt se dorea doar interzicerea vanzarii bauturilor carbogazoase la copii si tineri. Dar nu s-a mai auzit de acest proiect sau daca a devenit lege sau daca s-a ales praful de el. Aceste companii au puterea sa inchida gura la oricine. Din pacate presa nu informeaza despre aceste lucruri ff grave, iar urmarea o vedem si noi: oameni care cred ca cel mai important lucru e Johhanis, nu Parlamentul si legile care ies din Parlament. Multi nu au inteles, datorita media care manipuleaza ca cel mai important for este Parlamentul. Revenind: zaharul din bauturile pe care le consumam in prostie e responsabil de scaderea PH-ului din corp. Cand PH-ul scade apar tumorile, cancerul, aceste celule hranindu-se cu zahar. Dar in loc sa tratam macar aici, la d-na Maria aceste probleme care ne sunt ascunse de media, unii dam mesaje aiurea, fara sa atingem adevaratele probleme cu care toti vom ajunge sa ne confruntam. Va iubim, d-na Maria, multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga,dna Maria,e mai bine ,psihologic, sa crezi ca toti oamenii au suflet,este mai comod pentru minte,mintea vrea sa se stie in siguranta,si refuza multe informatii care i se par incomode.Nu incerc sa va conving,dar dvs nu stiti multe lucruri care stau dincolo de minte.

    Se intampla lucruri crunte oamenilor care detin suflet fiindca doar acestia sustin toata viata pe aceasta planeta.Nu stiti, dar oamenii inebunesc din cauza amintirilor cumplite survenite,pe un nivel de constiinta joasa,iar mintea refuza sa le accepte,fiindca-i depasita de intelegere.Oamenii cu suflet sunt rapiti si dusi in laboratoare si separati de partea lor sufleteasca ca sa energizeze clone care apoi umbla printre noi,cu noi.Majoritatea acestor clone sunt soldati carora nu le pasa de suferinta umana,sunt presedinti de corporatii, sunt presedinti de tara, de banci, de....Ce fel de oameni credeti ca sunt acei emigranti,cu rol special in a destabiliza popoare?


    Cat priveste botezul,nici nu va imaginati ce grozavii se intampla la nivel energetic! Copilasii plang disperati,teribil de infricosati fiindca majoritatea dintre ei sunt constienti de entitatile prezente,care duc o batalie pentru acel suflet.
    Dar dvs,nu aveti de unde stii ce reprezinta ritualurile religioase fiindca sunteti pusa aici sa sustineti exact opusul trezirii sufletului.Aveti un rol foarte important,pacat ca nu-i pozitiv.

    An.17.50 nu pot da astfel de detalii fiindca s-ar crea o nebunie in mintile oamenilor,ar incepe sa suspecteze pe toti cei din jur,si nu-i de dorit aceasta. Un suflet intotdeauna va recunoaste un alt suflet oricat de interferat ar fi!Doar un inalt nivel de constientizare poate recunoaste o fiinta cu parte subliminala chiar in spatele entitatilor care poseda acea fiinta.
    Stii ca, uneori spunem,"cum poate face asa ceva un om,parca nu are suflet?" Ei, undeva,cumva,recunoastem o situatie,chiar daca nu pe nivel constient.
    Dar exista si oameni care detin suflet, care pot fi total iconstienti din cauza filtrelor puse,prin implantare,si fac tot felul de atrocitati altor fiinte la comanda entitatilor.La aceste fiinte sufletul abia mai palpaie,fiind stors de atatea posedari.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu inteleg de ce Maria iti publica comentariile care sunt mult mai grave decat injuraturile cele mai vulgare!

      Ștergere
    2. Didona, ai cunoscut vreuna dintre entitatile care zic ca sunt ingeri?

      Ștergere
    3. Didona spune mai departe caci nu gresesti. Umanitatea trebuie sa cunoasca adevarul! Omenirea trebuie sa cunoasca totul, chiar daca jeneaza. Eliberarea omului din mana Temnicerilor trebuie sa se produca si este ceva ireversibil.

      Ștergere
  19. 10.50 Aceasta D este de un tupeu fantastic . Mai are dupa ea una care o tot aproba . Pe Maria nu o calculeaza, boicoteaza tot ce posteaza , pentru ea important este sa se auda pe ea si ineptiile ei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:20, ce tot ai? Te tot agiti pe aici cautand nod in papura! Nu poti sa stai in linistea sufletului? Nu o ai de te agiti atata? Citeste ce iti place si ce nu treci mai departe peste. Lasa orgoliul deoparte caci acesta este un defect. Elibereaza-ti sufletul ca sa poti avea linistea.

      Ștergere
    2. Craciuneeeeeee, nu ne intereseaza dancila. Lasa-ne in pace cu politica ta!
      Dna Maria, de ce nu publicati comentariile? E lipsa de respect pt cititori.

      Ștergere
  20. 20.20,draga mea draga,tu nu știi decât ce ai învățat în viața,nu poți vedea ce este dincolo de limitarea in care am stat cu toții.Acum câțiva ani și eu reacționăm că tine,fiindcă nu știam ce știu astăzi.Tu percepi că agresive coment.me deoarece nu le înțelegi.Mintea devine agresiva că D nu înțelege
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. 10.20,Maria chiar daca este interferata,la nivel de suflet recunoaște un alt suflet care aduce informație cu intenții bune
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere