sâmbătă, 14 septembrie 2019

DIDINA ! MESAJ TULBURATOR ! S -O AJUTAM PE DIDINA !!!

                           Prieteni dragi,

Am primit de la DIDINA ,un Mesaj tare trist si tulburator.
DIDINA are nevoie in continuare de AJUTORUL nostru financiar si sufletesc !
Iata Mesajul:

                        Draga mea ,doamna Maria,

Va imbratisez cu bucurie pe dvs si pe Prietenii dvs ,care m-au ajutat de atatea ori.
Cu ajutor dv si al Prietenilor dvs,al oamenilor cu inima buna si cu suflet mare,am facut toate INVESTIGATIILE foarte costisitoare si am achitat tare multe dispozitive medicale de care am mare nevoie,si fara de care nu m-as putea descurca in niciun fel.
Dar in primul rand am simtit puterea dragostei si a Rugaciunii de unde imi iau forţe,pentru a ma ridica din orice prapastie in care cad adeseori din pricina suferintei.
Cand credeam ca sunt foarte bine si ca suport usor TERAPIA ţintita la SPITALUL COLENTINA,a venit pe nepusa masa OCLUZIA INTESTINALA.
Cand m-a luat SALVAREA ,m-a luat din mijlocul puisorilor mei care au ramas in grija vecinilor.
Au inceput sa planga ,s-au speriat mititeii,iar eu am plecat lată pe targa si cu lacrimi in inima si-n suflet,fara sa stiu daca îi voi mai revedea.
Atunci a fost un moment de cadere psihica si mi-am zis ca e nedrept faţă de copilaii mei.
Apoi,la CAPELA SPITALULUI am cerut SFANTA IMPARTASANIE si impacarea cu toate,m-a facut sa accept iar si iar,ca toate sunt date de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI cu un rost.
Acum sunt acasa lanaga copilasii mei, dar nu-i pot lua in brate din pricina operatiilor multe.
Îi mângâi ,îi strang la pieptul meu si nu ma mai satur sa-i privesc.
Inca nu pot merge decat cativa pasi prin casa, la Sfanta Liturghie nu pot ca sa ajung;
Dar cu VOIA BUNULUI DUMNEZEU si cu Mila MAICII DOMNULUI nadajduiesc ca ma voi putea ridica din pat curand,si voi putea capata fortele necesare unei MAME cu trei copilasi de 4, 9 si 13 anisori.
Multumesc tuturor PRIETENILOR dvs si tuturor OAMENILOR buni si iubitori,care m-au ajuta financiar si care m-au incurajat cu o vorba de DUH.
Din doua in doua saptamani ,trebuie sa merg la BUCURESTI pentru tratamentul cu CHIMIOTERAPIE.
Îi rog pe oamenii buni si cu suflet mare,daca pot sa ma ajute in continuare financiar,pentru a putea face faţă tuturor cheltuielilor in lupta mea cu CANCERUL.
Fara ajutorul oamenilor cu inima buna si cu suflet mare,nu stiu daca azi as mai fi fost in mijlocul puisorilor mei.
Doresc sa multumesc din inima dnei IULIANA si PRIETENEI dansei VALERIA,dnei FELICIA si  mai multor dne care au venit la COLENTINA si m-au cautat, care au avut grija de mine la SPITAL.
Ma rog pentru toti binefacatorii mei, ca sa le dea DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate si mantuire,si-i iubesc din tot sufletul.Sa nu uitati ca sanatatea este cea mai scumpa pe lume.
Va rog din suflet,pentru a încununa JERTFA dvs  si mila pe care o purtati celor in suferinta,mergeti la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE si bucurati-va de SFANTA IMPARTASANIE cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.
Luati-va copilasii si nepotii cu dvs,la SFANTA BISERICA, si eu i-as lua,dar acum nu pot merge pe picioarele mele.
SFANTA IMPARTASANIE are rolul de a ne uni cu HRISTOS si INTRU HRISTOS !Ne face mai buni,ne uneste si suntem mai milostivi,ne inalta pe scara mantuirii.Sa ne ajute DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI.
                          Cu dragoste si cu iubire crestineasca DIDINA COSTIN !

                                 Dragii mei,

Am publicat si o poza cu DIDINA,fara ca sa-i cer voie si o rog din suflet ca sa ma ierte daca am gresit publicandu-i poza.Voiam ca toti cei care au ajutat-o si-o vor ajuta pe Didina,sa stie pe cine a ajutat si va mai ajuta in continuare.Este singura pe care am gasit-o in cronologia ei.
Didina este fata din stanga cu ochelari si cu rochie inflorata si frumoasa, in vremurile bune si foarte bune din viata ei.
Este tânara si frumoasa,are un suflet minunat si o inima mare,are curaj ca sa lupte din rasputeri cu CANCERUL,pentru a putea trai si a-si putea creste copilasii.
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos şi ochelari de vedere
S-o ajutam dragii mei, s-o ajutam pe DIDINA ca sa pota face faţă luptei cu CANCERUL.
Cum o putem ajuta?
Dandu-i un telefon de suflet si sa o incurajam, si depunand un banut in Contul ei, necesar pentru toate cheltuielile ce presupune lupta cu CANCERUL.
DIDINA trebuie sa se faca bine,pentru copilasii ei micuti.
Iata:
                COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 


Telefonul Didinei este : 0753781586 !

P.S.
Mai jos,putem cititi viata DIDINEI despre care am scris adeseori:


                                                      Dragii mei,

Scriam ieri un articol despre Didina,mamica cu 3 copilasi minori care,este bolnava de Cancer.
Spuneam ieri ca, Didina nu se simtea deloc bine.
Asta noapte(19 august), Didina a fost adus de urgenta la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti.
Revin dragilor cu Mesajul de suflet in care,va rog din suflet ca să-ncercam s-o ajutam pe Didina cum putem si cu cât putem.
Didina, are urgenta nevoie de ajutorul nostru de suflet.
Iata ,mai jos totul despre Didina si cum o putem ajuta:

Imagini pentru IISUS CU COROANAImagini pentru MAICA DOMNULUI PLANGE
                                                 Dragii mei,

Astazi 18 August 2019,m-am intalnit cu DIDINA (mamica bolnava de cancer si care are trei copilasi mici) la Sfanta Biserica.
Didina era tare trista si-i era tare rău.
Pentru prima oara de cand o cunosc pe DIDINA,astazi mi s-a parut ca vrea sa inceteze a mai lupta cu boala.Plangea,isi stergea lacrimile cu o mâna ,iar cu cealalta, pe cei 3 copilasi la pieptul ei.
Era palida,slabita foarte, si mi-a spus ca nu se poate hrani,deoarece, ce mănânca vomita.
Didina dragii mei, face un tratament cu CITOSTATICE puternice si merge din 2 in 2 saptamani la Bucuresti.Tratamentul il cumpara si costa extrem de mult. Ce i se da de la spital sub titlul de gratuitate ca medicamente,nu sunt cele de care are nevoie urgenta Didina.
Prieteni dragi, noi cu totii am ajutat-o pe DIDINA de mai multe ori. 
Haideti sa ne unim iarasi,si s-o ajutam financiar pe Didina cu cat putem si cat putem. Sotul Didinei este plecat la munca inafara,deoarece, nu mai pot face faţă cu datoriile si ca sa-si poata porni copilasii la scoala si pentru medicamentele si drumurile la Bucuresti pentru Didina.
Credeti-ma ,este o situatie tare grea;nu folosesc alte cuvinte,deoarece,este posibil ca sa vada si copiii Didinei,si nu vreau ca ei sa stie cat de grava este situatia mamei lor.
Tumora de pe ficat a Didinei,nu poate fi operata,avand in vedere ca a mai fost o data operata pe ficat.
Cine poate si doreste s-o ajute pe DIDINA ,s-o ajute cu toata inima.
Cine nu poate sau nu vrea ca s-o ajute pe Didina, nu este nicio problema;dar sa nu o judece si sa nu o batjocoreasca,deoarece,tot ce sufera aceasta MAMA cu 3 copilasi minori,toata durerea ei sufleteasca,toate lacrimile ei,  se vor intoarce asupra celor care o ponegresc!
Eu va multumesc cu lacrimi in ochi si din tot sufletul pentru ajutorul pe cre-l veti da Didinei, va iubesc si ma rog pentru fiecare dintre voi.
Promit, ca vă voi tine la curent cu starea de sanatate a Didinei!
Iata cum o putem ajuta pe DIDINA:
       Sa ne rugam pentru Didina !!!
Iata tel. DIDINEI :

                         0753781586 !

Iata si Contul Didinei:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 

Aici mai jos, gasiti articolele mai vechi pe care le--am scris in legatura cu DIDINA:


                                              Prieteni dragi,

Am primit in aceasta noapte un Mesaj tulburator de la Didina,mamica cu trei copilasi mici.
Didina este deja din nou la Bucuresti si asteapta ,ca Medicii de la Fundeni sa-i dea un verdict.
A facut tot felul de analize, iar acum este tare ingrijorata pentru viata ei.
Sa ne rugam cu totii pentru Didina, sa ne rugam ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa infaptuiasca o MINUNE , iar DIDINA sa poata sa revina acasa si sa fie sanatoasa,pentru a-si putea strange puii la pieptul ei si sa-i creasca asa cum numai o Mama stie si simte in inima si-n sufletul ei.
Imi doresc din suflet,ca DIDINA sa nu se supere pe mine daca îi voi puiblica Mesajul pe care mi l-a trimis in asta noapte.
M-a coplesit acest Mesaj, am plans cand l-am citit si recitit, si-o sa-l public aici mai jos, pentru voi toti care ati ajutat-o financiar pe Didina si sunt sigura ca o s-o mai faceti,dar si pentru toti cei care au judecat-o pe Didina si pe mine deopotriva. Pe acestia din urma, sa-i ierte Dumnezeu si Maica Domnului pentru necredinta lor si pentru neiubirea faţă de Aproapele lor.

Iata dragilor, Mesajul Didinei pentru mine,dar si articolul cu situatia Didinei,despre care ati aflat de nenumarate ori.

Fotografia de profil a Didinei Solomon, Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Didina Solomon.
Va îmbrățișez cu drag
Sunt in București

.

Am fost dimineață la fundeni,chirurgul a zis să aștept telefonul ei mâine pt a face un ct la ficat ca inca nu vede clar cum e poziționată tumora.e într un segment greu de accesat si după ct va ști dacă e operabila sau nu.
Bine ar fi sa o poata scoate.Daca nu, se face Terapie tintita,o forma de chimio care,stopeaza evolutia cancerului si tine situatia sub control.Dar asta poate insemna ani de tratament ,din doua in doua sapatamani.Statisticile vorbesc de maxim 5 ani de supravietuire.Dumnezeu stie totul.Incerc ca sa-mi pastrez calmul.Astept si maine si daca e operabila ma va interna imediat. Pentru problema mea,nu se face transplant.Ideal ar fi ca sa nu mai apara metastaze.Va rog sa ma pomeniti in Rugaciunile dvs.Va imbratisez cu dragoste.Fiti binecuvantata cu toata familia.

Prieteni dragi, haideti sa ne unim si s-o ajutam pe DIDINA asa cum putem si cu cat putem fiecare dintre noi.
Sa ne rugam pentru Didina !!!
Iata tel. DIDINEI :

                         0753781586 !

Iata si Contul Didinei:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 

Iata si articolul pe care l-am mai publicat :

                                         Dragii mei,

Cu lacrimi amare va scriu aceste randuri !
Mamica cu 3 copilasi mici care este bolnava de CANCER,este din nou internata in Spital la Bucuresti.
Se pare ca nu e bine deloc !
Acum ,din păcate,Didina are o tumora pe ficat,si are nevoie de o noua interventie chirurgicala.
Iata Mesajul pe care l-am primit de la Didina:

"Va salut cu dor!
Iar sunt în impas!Voi începe un tratament ,dar înainte trebuie sa urgentez o INVESTIGATIE!
Prin CASA de ASIGURARI dureza mult aprobarea.
Sunt in BUCURESTI; sotul meu cauta sa împrumute ,dar nu stiu daca va reusi in timp util.
Ajutati-ma daca mai puteti !Pentru ca stiu ca deja ati facut mult! Doamne ajuta !"

Didina este in Spital ,Prieteni dragi ! DIDINA are nevoie de o noua interventie chirurgicala pe ficat.Punctele de pe ficat s-au marit,iar acum are o tumora pe ficat.
Va rog din toata inima, faceti un mic efort si mergeti chiar azi la Banca si depuneti atât cat puteti in CONTUL ei,mare rasplata veti avea de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI.
Cu lacrimi am udat acest articol!
Dragii mei, haideti sa ne mobilizam din nou, si s-o ajutam pe DIDINA sa se intoarca la cei 3 copilasi ai ei. Sa se intoarca cu bine acasa.
Cine nu crede ce se intampla cu DIDINA, il rog s-o sune personal si sa vorbeasca cu dânsa.
Iata tel DIDINEI :

                         0753781586 !

Iata si Contul Didinei:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 

--------------------------------------------------------
Iata articolele mai vechi despre Didina:

                                       S.O.S !
Sa facem o fapta buna !!!
Mămica  bolnava de Cancer ,are nevoie urgenta de ajutorul nostru ,al tuturor !
Boala a recidivat .
Prieteni dragi, am revenit cu Mesajul Didinei,al mamicii bolnave de CANCER, deoarece,are mare nevoie de ajutorul nostru. 
DIDINA va multumeste din inima si din suflet tuturor celor care ati ajutat-o financiar pâna acum, dar si celor care,mai puteti ca s-o ajutati in continuare.
Îl roaga pe BUNULDUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI ca sa va daruiasca sanatate, si-apoi mantuire.
Dragii mei, astazi m-am intalnit cu DIDINA,era tare palida la faţă si cu vocea tremuranda mi-a spus ca, a achitat toate analizele care i s-au facut atat in Romania cat si-n strainatate, si mai are in cont doar 1000 lei si nu stie cum se va descurca in continuare. 
Nu am intrebat-o cum i-au iesit analizele, deoarece, nu mai era nevoie ; se citea pe chipul ei, si reiesea din glasul ei tremurand ca nu e bine deloc.
Prieteni dragi, haideti sa ne unim si s-o ajutam pe DIDINA in continuare. Fetita ei de 13 ani, baietelul de 9 ani si cel mic de 3 anisori,au nevoie de mamica lor ca sa-i creasca si sa-i sarute noaptea la culcare,mangâindu-i pe capsor, spunandu-le noapte buna.
Cine nu crede ce se intampla cu DIDINA, il rog s-o sune personal si sa vorbeasca cu dânsa.
Iata tel. DIDINEI :

                         0753781586 !

Mai jos,deja cunoasteti tot prin ce a trecut si trece DIDINA ,mamica a 3 copilasi frumosi-minori.
Iata:
                        
                                                   Dragii mei, 
Didina are nevoie de ajutorul nostru in continuare.
Sa facem si noi o fapta buna si s/o ajutam cum putem si cu cat putem.
Orice banut cat de mic, îi poate salva viata Didinei, care are 3 copilasi mici. Cel mai mare 13 ani,. apoi 9 anisori si cel mai mic 3 anisori.
Copilasii au nevoie de mamica lor, mai ceva ca de aer.
  Dragilor, faptele bune facute pentru cei care sunt in suferinta si in grele incercari,se duc direct la Ceruri,la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si la MAICUTA DOMNULUI.
                     .Imagini pentru INVIEREA DOMNULUI.

Pentru cei care nu stiu povestea trista a Didinei ,iat-o aici mai jos:

Dragii mei, am intalnit o mamica in varsta de 40 de ani, care are trei copilasi cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani .
Pe aceasta mamica, o cheama Didina Costin.
La Sfanta Biserica ne intalnim duminica de duminica, aducand cu ea si pe cei trei copilasi ai ei. O priveam cat este de plapanda, cat este de palida si de slabuta, si parca stravezie la chip.
Isi strangea cu iubire infinita copilasii pe langa ea ,si nu se mai satura ca sa-i mangaie si sa-i sarute pe frunte si pe manute.
Nu stiam ce necazuri are, pana intr-o zi cand ,Părintele a facut apel la credinciosi ca s-o ajutam ,deoarece ,are nevoie de o operatie urgenta.
Toti credinciosii din Sfanta Biserica i-au sarit in ajutor in acea zi,iar Didina a putut sa mearga la spital si sa i se faca o operatie.
Timpul a trecut,iar tanara mamica a revenit la Sfanta Biserica si ma bucuram enorm cand o vedeam impreuna cu cei trei copilasi pe langa ea.
Intr-o zi,mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o ce operatie a facut.
Mi-a spus printre lacrimi: cancer la colon .
Am strans-o in brate,am incurajat-o si i-am spus ca va fi bine.
Dar nu peste mult timp ,Didina a mai avut nevoie de inca o operatie,de astadata pe ficat.
A avut Metastaza hepatica si trebuia operata de urgenta.
Actele de mai jos ,vă vor spune totul:

.
Didina a trecut cu bine si peste aceasta operatie,a facut si multe tratamente cu chimioterapie si radioterapie, si este foarte optimista.
Dar Cancerul a reaparut din nou pe ficat, chiar si după aceasta Operatie.
Didina are nevoie de ajutorul nostru, pentru a rezista la un tratament si mai puternic cu chimioterapie,pentru ca acele metastaze care au reaparut pe ficat,sa nu se mai înmulteasca.
Copilasii ei îi dau putere sufleteasca ca sa reziste, si sa poata merge mai departe.
Sotul Didinei lucreaza. Este un om bun si credincios si picteaza in Sfintele Biserici. Dar chiar si-asa, banutii nu se ajung.
Didina are nevoie de tratamente costisitoare, are nevoie de analize care se platesc (unele), are nevoie de un regim alimentar special si trebuie sa mearga foarte des la controale medicale.
Dragii mei, acest suflet de mama,are nevoie de ajutorul nostru al tuturor,ca sa poata trăi pentru copilasii ei care sunt mici si au nevoie de mamica lor.
Haideti sa ne deschidem inima si sufletul si s-o ajutam pe Didina cu cat putem,ca sa poata sa faca faţă cheltuielilor cu boala care îi macina trupul .
Daca noi suntem sanatosi si fericiti,haideti ca sa aducem si-n inima Didinei ,speranta ca se va face bine cu ajutorul nostru si ca va invinge cumplita boala, iar copilasi ei vor creste mari si fericiti langa pieptul si -n bratele  Didinei.
Contul Didinei, este cel afisat in imaginea de mai jos:
COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 


Telefonul Didinei este : 0753781586 !
Cine doreste ca sa vorbeasca cu Didina,pentru mai multe detalii cu privire la problemele ei de sanatate,sau cu privire la Contul ei personal ,o poate suna la acest numar de telefon: 0753781586 !
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca sanatate dragii mei, bucurii si impliniri sufletesti , si sa va intoarca DARUL vostru pentru Viata Didinei, inzecit,insutit.
           Imagini pentru maica domnului
Va multumesc din toata inima pentru DIDINA,vă va multumi si ea atunci cand va primi AJUTORUL vostru ,a celor cu Iubire si cu Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Dragii mei,ma rog la DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni.


                         Cu dragoste si cu  recunostinta,Maria.                                                                 

12 comentarii:

 1. O Doamne Maica Domnului vieți mila de aceasta mămică si vindecai durerea Doamne.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dna Maria, sper sa se faca sanatoasa, dar parerea mea face ceva gresit, in loc sa puna pe primul plan Divinitatea, sa se roage la Maica Domnului, Iisus si sfinti, dansa pune speranta si ajutorul in spitale, chimioterapie. Ar trebui inversate, Divinitatea poate tot, omul mai nimic fara Dumnezeu. A nu se intelege gresit ca sunt impotriva ajutorului uman, dar eu cred mai mult in Dumnezeu decat doctori, n-am fost decat de 2 ori la spital in viata mea..si asta pt nimicuri, coasere taieturi la maini din proprie neglijenta. Multa sanatate Didinei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DIDINA este foarte credincioasa si pune pe primul loc DIVINITATEA care lucreaza prin oamenii medici si nu numai.
   DUMNEZEU ne-a lasata si DOCTORI pentru vindecarea trupului.Deci,trebuie sa ne punem nadejdea si-n ei.

   Ștergere
  2. Vindecrea prin doctorul sufletului cu har de dumnezeu vindeca in spital concerte terapie prin mu
   zica maestru Gheorghe Iovu

   Ștergere
  3. Medicii nu pot vindeca aceasta boala pentru ca nu stiu sa o vindece. Supun omul la cistostatice si il distrug. Sunt habarnisti si ingamfati dar ei nu cunosc cum sa scape omul de aceasta boala.

   Ștergere
 3. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa faca o minune să o vindece!Copilaşii au nevoie de mama lor sănătoasă!Doamne ajuta si îndura-te de roaba Ta,Didina.Amin

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamna Maria ma uitam ca aveti un articol despre Hong Cong,au escaladat violențele si s-au aruncat cu bombe cu petrol.
  Asa ca sa adeverit acest mesaj doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
 5. Doamne ajut-o pe doamna Didina sa se vindece,copilasii au nevoie de dinsa...din pacate bolile astea vinpe neasteptate,la unii oameni perfect sanatosi,dar trebuie sa urmeze si tratament medical si impreuna cu credinta va invinge boala,numai sa creada cu orice particica a ei in vindecare....

  RăspundețiȘtergere
 6. Un specialist roman din strainatate spunea in seara asta ca radiatia data de Cernobil pe teritoriul Romaniei este de 3000 de ori mai mare decit cea data acum de explozia rachetei rusesti de luna trecuta-craciun

  RăspundețiȘtergere
 7. Dacă Isus chiar vă vorbește , rugati-l să vă învețe cum să vindecati cancerul. După aceea puteți sa desfiintati blogul si in sfârșit sa faceți ceva util pentru țară și lume. Restul e apă de ploaie si blogul si mesajele.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cele doua fete din poza sunt copilasii ei?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cele doua fete sunt Prietenele si fostele colege de munca,jurnaliste.
   Copiii Didinei au 3, 9 si 13 ani !

   Ștergere