marți, 17 septembrie 2019

NU PLECA ! VINO TE ROG NU PLECA !


                    17 Septembrie 2019,ora 5,13 dimineata !

                              Dragii mei, 

În aceasta dimineata devreme, ma trezeste un glas care spune asa:
                   "Câţi erau îndepartati?
Iar un alt glas raspunde:
                 Toti Eroii sunt indepartati !
              Nu vezi o femeie indepartata?"
Clipă în care, ma vad pe mine pe o strada sub un Cer de noapte si intr-o pijama de casa.
La un picior aveam o perfuzie si mergeam trista,extrem de trista,fara sa privesc inapoi.
Aud un glas care striga după mine, si_atunci intorc capul si vad un barbat cu un copilas de circa 4 -5 anisori de mâna.
Barabtaul alerga pur si simplu după mine, si aproape ca ma implora ca sa nu plec.
Barbatul spunea asa:
             "Va rog, va rog, dumneavoastra ati vestit Lumea ! Va rog nu plecati,veniti in masina mea."
Iar in aceasta clipa totul se termina,iar eu raman uimita,uluita de toate cele vazute si auzite.
Dragii mei, eu nu oblig pe nimeni sa creada in toate cate eu scriu de la Duhul Sfant.
Cine vrea crede,cine nu,nu!
Datoria mea de suflet ,este aceea de a implini VOIA MANTUITORULUI HRISTOS care, mi -a poruncit mie roabei Sale ,sa scriu toate cate-mi arata si-mi graieste. 
Si totusi ,o POVAŢĂ fratilor as vrea ca sa va dau:
Aveti incredere si credeti in toate cate cititi pe acest Blog al Lui Dumnezeu! Sa nu va indoiti niciodata !Nu de la mine scriu! Ci numai de la DUHUL CEL PREA SFANT si de la MAICUTA DOMNULUI !
Eu stiu ce ma asteapta in viitor, am fost prevenita si primesc totul cu bucurie.Dar daca IISUS HRISTOS S-a lasat rastignit pe Cruce pentru ca noi sa ne mantuim, atunci,si eu pot sa ma sacrific pentru CREDINTA si pentru Semenii mei ca sa se intoarca la Dumnezeu,si astfel, voi face numai Voia Sa.
Asadar dragilor, aveti grija de sufletelul vostru si hraniti-l cu al Lui Dumnezeu Cuvant si adapati-l cu Lacrimile sfinte ale Maicii Domnului,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

47 de comentarii:

  1. Par vremuri grele, cum se anuntau si in alta viziune,cu deplasari de populatie ,raniti afectati ca dupa un razboi sau revolta cu retragere vremelnica in alte zone-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot sa intreb ce se va intampla cu dvs?
    Ne faceti curiosi... si cam cand? De ce aveati perfuzie la picior? De obicei se pune la mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 00.15 nu va suparati,asa ceva nu se intreaba! N-o sa o auziti pe d-na.Maria plangandu-se vreodata!Isi duce crucea cat se poate de demn!Maria H

      Ștergere
    2. Asa m-am gandit si eu ca perfuziile se pun la maini,iar pungile pentru urina se agata de picior.
      Domnul sa va protejeze,d-na Maria!

      Ștergere
    3. Pai dna Maria, nu duhul v-a zis sa tinem de PSD si uite unde ne-a adus acest partid, a distrus tara si acum se mananca intre ei iar dancila nu mai vrea sa plece! Duhul Sfant este ADEVAR deci nu are cum sa spuna neadevaruri si nici nu impiedica pe nimeni sa vorbeasca stergand mesajele!Asa ca sincer, nu cred ca aceste mesaje sunt de la Duhul Sfant! Mi-se pare o blasfemie!

      Ștergere
    4. Anonim18 septembrie 2019, 17:40
      Daca nu crezi,de ce le mai citesti? De ce mai intri pe Blog ?
      Oare chiar o fi adevarat ce spui? Chiar PSD a distrus Tara? Ia mai priveste in urma, ia vezi ce a facut PSD de cand este la Guvernare si ce a facut PDL si PNL cand au fost.
      De ce judeci stramb? Nu ti-i frica de Dumnezeu ?

      Ștergere
    5. 21.57 PSD A DISTRUS TARA! Toata lumea vede asta numai tu te incapatanezi sa modifici realitatea. PSD E UN GRUP BLESTEMAT, DE AIA SE DESTRAMA ACUM. Stiu ca esti psd-ista si ai pact cu cel incornorat. Nu ma lua pe mine cu „nu ti-e frica de Dumnezeu” ca nu merge, eu nu-s masinca sau handic! Tocmai pentru ca adevarul lui Dumnezeu nu poate fi denaturat ca la antena 3, de aia spun ce spun. Ai facut mult rau oamenilor cu ineptiile tale. Potoleste-te macar in ultimul ceas. TU NU AI FRICA DE DUMNEZEU, FEMEIE?Cum poti sa minti lumea in halul asta cu minciunile tale otravite? PSD-ista ai fost si asa o sa moti,otravita de ciuma rosie! Intru aici ca sa contracarez manipularile tale ordinare. Se vede clar ce invarti, cersesti bani de la fraieri. Ai trebui sa fii la puscarie alaturi de eroul tau, numitul dragnea nicolae liviu. Nu va mai saturati de minciuni! Ti-e ciuda ca nu poti prosti pe toata lumea de ma intrebi de ce intru pe blog? Intru ca sa nu te las sa prostesti pe toata lumea. Destul ca ai sucit mintile lui masinca si handic pentru ca le-ai aruncat niste bani din cersit. Va vaicariti toata ziua aici si faceti propaganda hotilor din guvern. Si voi sunteti tot niste hoti ca si ei. Cine seamana se aduna! Si nu mai lua numele Domnului in desert cu minciunile tale! Sa vad daca ai puterea sa publici acest comentariu. Lasa cum esti, ma indoiesc ca lasi adevarul sa iasa la iveala. Doar ai invatat la scoala psd-antena 3!

      Ștergere
    6. 06:22 unii ca tine distrug tara. Esti plin de ura omule, pe unde treci numai ura si rautate lasi in urma ta. Da jos toxinele energetice caci nu-i bine sa le tot porti si sa le imprastii, nu-i corect fata de tine, de semenii tai si nu numai.

      Ștergere
    7. D-na.Maria,va rog eu nu vă obositi sa raspundeti la persoane cum ar fi anonim 6.22.Maria H

      Ștergere
    8. 14.07 am intrebat pt ca dansa a postat mesajul, care e despre dansa. Daca nu era acest msg nu indrazneam sa intreb pur si simplu. Daca nu primesc raspuns la intrebare nu e n8ci o problema, dar nu ma judecati ca intreb despre ceva ce dansa a facut public.

      Ștergere
    9. Anonim 6.22 sincer am rămas blocată! Te intreb daca,ruşine ai?Cum poti să loveşti într-o persoană cu atăta ură? Te întreb daca ai suflet??? Sa-ti fie rusine!Maria H

      Ștergere
  3. Am remarcat o chestie e părerea mea .
    Iisus Hristos și-a dat viața pentru păcatele noastre noi lumea dăm viața noastră pentru credința Lui care își dă viata pentru Iisus Hristos .

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare a fi mesaj personal. Aveti grija la sanatate,

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa propunerea lui Ponta de formare a unui nou Guvern cu PSD si ALDE se pare ca zilele lui Dancila sint numarate 45 de zile dupa numirea ministrilor interimari care se va hotari de astazi de catre Curtea Constitutional
    Faptul ar devenii valabil in ambele variante,inclusiv daca Dancila ar fi aleasa prima femeie ca Presedinte.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dancila ca fi presedinte cand vei tu astronaut, mai craciune!

      Ștergere
  6. Doamna Maria acest mesaj chiar ma face sa plâng.
    BUNUL Dumnezeu sa va dea putere și sanatate ca sa fiti cu noi cei care va iubim sincer,
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne aibă în pază sa.
    Pentru mine ca om sunteti hrana pentru suflet si altceva nu-mi doresc.
    BUNUL Dumnezeu sa aiba grija de noi.
    VA îmbrățișez cu mult drag doamna Maria
    O zi binecuvântată

    RăspundețiȘtergere
  7. Mărioară surioară să ai grijă cu frânele la maşină,ori când treci strada. Foarte uşor poate fi pus în scenă un accident . Măriuca are cam patru anișori.

    RăspundețiȘtergere
  8. În fiecare zi vă citesc şi vă urmăresc postările, doamna Maria, mă rog Bunului Dumnezeu şi Maicii Sfinte să ne ocrotească de grelele încercări şi simt că suntem ocrotiţi. Aşa încât vin şi spun FACĂ-SE VOIA TA, DOAMNE! PRECUM ÎN CER AŞA ŞI PE PĂMÂNT! Bunul Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă dea putere şi sănătate să ne mai scrieţi pe blog ani mulţi. Dreptatea Lui Dumnezeu să fie cu noi cu toţi! Gheorghe Suchoverschi, Focşani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria s-ar putea sa aveti nevoie de operatie cu laser pentru varice,am vazut cind erati la Tv ca aveti varice mari si cu cit intirziati se agraveaza si complica, pot deveni aproape inoperabile,daca nu a-ti facut-o parca i-mi amintesc ca spuneati ceva despre d-stra sau de altcineva nu-mi mai amintesc exact-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Masinca 8.36 şi eu simt la fel!Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  11. DOAMNE AJUTA! FRATI CRESTINI,CAT DE DES NI SE INTAMPLA SA PIERDEM OCAZIA DE A AJUTA UN SARAC,DE A NA ARATA COMPASIUNEA FATA DE UN OM AFLAT IN SUFERINTA,DE A BUCURA SI DE A DA ALINARE UNUI BATRAN.TARZIU NE DAM SEAMA CAT DE MULT AM PIERDUT DEZINTERESANDU NE DE VIATA OAMENILOR AFLATI IN SUFERINTA.POATE CA SUFLETUL LE VA FI FOST COPLESIT DE DURERE,SAU APASAT DE RAUL LUMII,CA UN CUVANT BUN DIN PARTEA NOASTRA,SPUS LA TIMP,LE AR FI RISIPIT NEGURA DIN SUFLET,CARE PUTEA FI AMENINTAREA BEZNEI VESNICE.INIMILE BATRANILOR SUNT SFASIATE DE SINGURATATE,CATI DINTRE EI NU VARSA LACRIMI IN TAINA?NOI TRECEM PE LANGA EI FARA SA II LUAM IN SEAMA SI,DINTR O DATA,VENIND MOARTEA,NE DAM SEAMA CA NU MAI PUTEM FACE NIMIC PENTRU EI.ATUNCI CUPRINSI DE O NEPUTIINCIOASA DURERE,VENIM LA TRUPURILE LOR LIPSITE DE VIATA,DAR E PREA TARZIU,OCHII LOR INCHISI PENTRU TOTDEAUNA NU POT SA NE MAI VADA,GURA LOR NU NE MAI POATE VORBI,NIMIC NU MAI PUTEM FACE PENTRU EI.NI SE STRANGE INIMA,NE MUSTRA CONSTIINTA ,NE DAM SEAMA DE TOT CE AM FI PUTUT FACE SI NU AM FACUT.AM FI PUTUT ADUCE UN PIC DE BUCURIE IN VIATA UNUI BATRAN CU UN CUVANT MANGAIETOR,CU UN AJUTOR DAT LA TIMP,CU O PREOCUPARE SINCERA,DAR ACUM NU MAI PUTEM FACE DECAT SA ADUCEM NISTE FLORI SI SA PLANGEM LANGA UN TRUP NEINSUFLETIT. HAIDETI FRATI CRESTINI SA AJUTAM UN SUFLET AFLAT IN SUFERINTA,PE BUNICUTA MARIA! UN SUFLET BLAND SI CALD CARE ARE MARE NEVOIE DE AJUTOR. AM CUNOSCUT O PERSONAL,A PIERDUT UN SUFLET DRAG(JUMATATEA EI)SI ACUM SE CHINUIE IN SARACIE SI SUFERINTA FIZICA.OCHII EI BLANZI,LACRIMEAZA NEANCETAT,II E RUSINE SA MAI CEARA...VA ROG FRATII MEI,O VORBA BUNA MACAR! ARE NEVOIE DE MEDICAMENTE SI DE MULTE ALTELE,DAR CEL MAI MULT DE IUBIRE. OAMENI FRUMOSI,VA ROG,MACAR SUNATI O SI II OFERITI O VORBA BLANDA SI UN GAND BUN!! VA MULTUMESC!! ALINA. NR.DANSEI E: 0725 646379 IN CAZUL IN CARE PUTETI SA O AJUTATI CU UN BANUT,NR.DE CONT E: RAIFFEISEN BANK:RO 72RZB R0000060011810593 BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA!

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNE AJUTA! FRATI CRESTINI,CAT DE DES NI SE INTAMPLA SA PIERDEM OCAZIA DE A AJUTA UN SARAC,DE A NA ARATA COMPASIUNEA FATA DE UN OM AFLAT IN SUFERINTA,DE A BUCURA SI DE A DA ALINARE UNUI BATRAN.TARZIU NE DAM SEAMA CAT DE MULT AM PIERDUT DEZINTERESANDU NE DE VIATA OAMENILOR AFLATI IN SUFERINTA.POATE CA SUFLETUL LE VA FI FOST COPLESIT DE DURERE,SAU APASAT DE RAUL LUMII,CA UN CUVANT BUN DIN PARTEA NOASTRA,SPUS LA TIMP,LE AR FI RISIPIT NEGURA DIN SUFLET,CARE PUTEA FI AMENINTAREA BEZNEI VESNICE.INIMILE BATRANILOR SUNT SFASIATE DE SINGURATATE,CATI DINTRE EI NU VARSA LACRIMI IN TAINA?NOI TRECEM PE LANGA EI FARA SA II LUAM IN SEAMA SI,DINTR O DATA,VENIND MOARTEA,NE DAM SEAMA CA NU MAI PUTEM FACE NIMIC PENTRU EI.ATUNCI CUPRINSI DE O NEPUTIINCIOASA DURERE,VENIM LA TRUPURILE LOR LIPSITE DE VIATA,DAR E PREA TARZIU,OCHII LOR INCHISI PENTRU TOTDEAUNA NU POT SA NE MAI VADA,GURA LOR NU NE MAI POATE VORBI,NIMIC NU MAI PUTEM FACE PENTRU EI.NI SE STRANGE INIMA,NE MUSTRA CONSTIINTA ,NE DAM SEAMA DE TOT CE AM FI PUTUT FACE SI NU AM FACUT.AM FI PUTUT ADUCE UN PIC DE BUCURIE IN VIATA UNUI BATRAN CU UN CUVANT MANGAIETOR,CU UN AJUTOR DAT LA TIMP,CU O PREOCUPARE SINCERA,DAR ACUM NU MAI PUTEM FACE DECAT SA ADUCEM NISTE FLORI SI SA PLANGEM LANGA UN TRUP NEINSUFLETIT. HAIDETI FRATI CRESTINI SA AJUTAM UN SUFLET AFLAT IN SUFERINTA,PE BUNICUTA MARIA! UN SUFLET BLAND SI CALD CARE ARE MARE NEVOIE DE AJUTOR. AM CUNOSCUT O PERSONAL,A PIERDUT UN SUFLET DRAG(JUMATATEA EI)SI ACUM SE CHINUIE IN SARACIE SI SUFERINTA FIZICA.OCHII EI BLANZI,LACRIMEAZA NEANCETAT,II E RUSINE SA MAI CEARA...VA ROG FRATII MEI,O VORBA BUNA MACAR! ARE NEVOIE DE MEDICAMENTE SI DE MULTE ALTELE,DAR CEL MAI MULT DE IUBIRE. OAMENI FRUMOSI,VA ROG,MACAR SUNATI O SI II OFERITI O VORBA BLANDA SI UN GAND BUN!! VA MULTUMESC!! ALINA. NR.DANSEI E: 0725 646379 IN CAZUL IN CARE PUTETI SA O AJUTATI CU UN BANUT,NR.DE CONT E: RAIFFEISEN BANK:RO 72RZB R0000060011810593 BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce oras este bunica Maria?

      Ștergere
    2. De persoanele de care ne scrie
      dna Maria, credem, ca le cunoaste si au cu adevarat probleme, dar tu??? De unde stim ca nu esti o impostoare, la fel cum erau cele cu accidentul??? Scuze dar dna Maria are niste date personale publice pe care oricine le poate stii.. nu vreau sa fiu rautacioasa...dar...viata e cum e.. si la telefon poate fi oricine.

      Ștergere
    3. 22:13, te grabesti sa dai in Alina, nejustificat. Este bine ca tu sa te informezi inainte sa lovesti. Daca o faceai ai fi inteles ca atat Alina cat si Maria spun un adevar si este acelasi.

      Ștergere
    4. Anonim 21:02 bunica Maria este din Covasna

      Ștergere
    5. Anonim 22:13 nu pot sa ti spun decat ca sun o pacatoasa cu frica de Dumnezeu ,si daca ai inteles asta spune totul.Stai linistita,nu ti justifica starea ,pentru ca te inteleg .Sa ai pace in suflet!

      Ștergere
    6. Cum sa ma informez? Exista nume, adresa ceva? Asa vine orisicine si se vaita ca are nevoie de bani... pot sa o vizitez pe bunica? Daca da, unde?

      Ștergere
    7. O poti suna la nr.de tel:0725 646379 si daca doresti sa o vizitezi se poate,te va astepta cu bratele deschise,cu sinceritate si multa dragoste. Pace in suflet sa ai!

      Ștergere
    8. 19:54, dar ce ma fac eu cu tine?! Cieste cu atentie mesajul Alinei si informeaza-te! Vei vedea ca atat Maria cat si Alina sunt absolut corecte!

      Ștergere
  13. Curtea Constitutionala obliga pe Increzutul de Iohannis sa numeasca ministrii interimari propusi de Dancila,printre care si fostul consilier prezidential Chirila -cel care a facut acum citiva ani un material pentru Presedinte referitor la retelele de crima organizata,dar pentru ca nu a avut nici un fel de reactie de LA Io-ha-ha-nis si-a dat atunci demisia de consilier prezidential,cinste lui.

    RăspundețiȘtergere
  14. chiar si sfintilor mintea le-a produs feste-i-a incercat in felurite moduri-ca sa le incerce mandria-care ia diferite forme la fiecare om

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria , draga noastra , iti dorim multa sanitate , sa ai grija de tine , esti un OM minunat , inimos, plin de compasiune pentru toti si cu un har mare.

    Sa va faceti zilnic suc de mar, morcov, sfecla rosie la storcator , cca 1 litru pe zi . Este foarte bun pentru ficat, fiere, circulatie, scoate toxinele din corp ajuta mult sa slabiti . Beti ceai de plante.

    Regenerator hepatic:

    - 1kg miere de albine zaharisita (dupa zaharisire mierea se alcalinizeaza putand astfel fi consumata si de catre cei ce au afectiuni stomacale)
    - 150g pulbere din fructe de armurariu
    - 200g pulbere din fructe de catina
    - 300g pulbere din polen apicol
    - 100g propolis apicol razuitSe pun intr-un vas si se amesteca pana la omogenizare. Optional se poate tine la frigider.
    Mod de administrare:
    Dimineata si la pranz cate o lingura cu 30 minute inainte de masa.
    Efecte remarcabile:
    - detoxifieera puternica a ficatului cu armonizarea globala a functiei lui;
    - asimilarea armonioasa a principilor nutritive si vitale din alimente;
    - intarirea sistemului imunitar;
    - la nivel mental apare o mai buna stare de functionare
    Indicatii:

    - hepatita, ciroza hepatica, toxinfectie alimentara, coxartroza, reumatism, astenie, constipatie rebela, spasmofilie, leucemie, covalescenta dupa boli grave, boli degenerative, emanciere (slabire exagerata), sindrom de malabsortie, surmenaj intelectual (indicata mai ales studentilor in perioada examenelor), astenie, migrena, lipsa de vitalitate, oboseala marcata, depresie (plus un gram pulbere de sunatoare de 4 ori pe zi)

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim18 septembrie 2019, 18:32
    Va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi si chiar o sa le aplic.
    Va pup si va iubesc cu sufletul !

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate ca ii vor interna fortat pe cei care spun adevarul pe fata, poate chiar ii vor declara bolnavi psihic..
    Parintele Cleopa repeta: rabdare , rabdare, rabdare! Profetic, pare ca raul nu se mai termina

    RăspundețiȘtergere
  18. BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa aiba grija de poporul său ales.
    Doamna Maria ma rog la BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere,este singurul care ne iubeste,este singurul care am incredere,este singurul care nu ne trădează.
    Ma uit in jur si vad aceste frumuseți lăsate de Dumnezeu omului,iar omul nu este in stare sa aiba grija de ele si s-ai mulțumească.
    Sa ne rugam La Bunul Dumnezeu de sanatate si mântuire,Sa ne acopere Maica Domnului cu Sfântul sau ACOPERAMANT.
    ACEST popor rau încercat va fi mântuire și va deveni un imperiu,dacă cineva si aici ma refer la cei care ne vor terminati, vor ingenunchea la hotarul țării noastre.
    Cu mult drag doamna mea scumpă Maria va doresc din toata fiinta mea multa sanatate,putere,si toata dragostea mea.
    Cu mult drag doamnei Maria H. Sanatate si dv.si fiului dv.
    Sanatate la toata lumea ca este mai bună decât toate.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  19. 17,41 Nici eu nu cred ca Dancila va fii presedinte in locul lui Iohannis,pentru ca ea a infiat copil si nu i-a traficat ca Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.56 daca Iohannis „a traficat copii” atunci tu esti tradator de tara si ar trebui sa stai la puscarie.Toate minciunile astea pe care le rulezi pe aici iti vor cadea in cap intr-o zi.

      Ștergere
  20. 23,56 Nu e 'daca a traficat copii,' ci sigur si imobile.
    Iar in partea a doua asa se zice si de voi Purtatorilor de Palton ca sinteti ca si el 'tradarori de tara',asa ca in cel mai rau caz ne intilnim'la puscarie' eu inainte voi dupa,voi fi seful vostru de 'camera' ,o sa v-o pregatesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sănătate multa !Este foarte interesant mesajul, şi parcă vă vizează. Bunul Dumnezeu să fie cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  22. VENE VARICOASE
    Cauze-hormoni,obeziate,sarcina,lipsa de miscare,virsta,ridicare greutati,constipatie ,sezut cu picioare incrucisate timp lung.
    Tratament-fibre pentru eliminare constipatie[cereale,tarite griu si ovaz]fructe-mar morcov,sfecla
    -Vitamina C cu flavonoide-
    -din -citrice,rozmarin,ceapa rosie,afine-au Diosmina si hesperidina
    -gretfrut-naringenina
    -mere[quercitina] si hrisca-rutina[rutinozid]-
    -Polifenoli din ceai verde
    -Vitamina E--avocado,ulei masline,seminte maxim in dovlec
    -Ginko biloba,,gotu kola,afine,castan salbatic,ghimpe,vita de vie,ananas- cresc circulatia si ajuta tonificare vase singe
    Alimente-Linte,rodii,sfecla,sparanghel.
    -cereale integrale,citrice,fructe padure,mere,struguri-pentru flavonoide
    -Fructe padure-pentru tanin
    -ardei ,brocoli,citrice,fructe padure,kiwi-pentru vitC
    DE Evitat
    -carbohidrati rafinati[ prajituri,biscuiti ] si prajelile
    Conform Portia de sanatate vol 12 pag 35-40 editura Reader's Digest-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Maŕia,sa nu pleci,avem nevoie de tine !

    RăspundețiȘtergere