miercuri, 11 septembrie 2019

PĂMÂNTUL S -A ROTIT BRUSC ,CU TOT CE ERA PE EL.


                                               10 Septembrie 2019 ,ora 5,52 !

                                      Dragii mei, 
În aceasta dimineata tot inspre Apus, mi se arata un oras cu Blocuri zgaraie nori,un oras tare aglomerat.
Vedeam cu ochii inchisi fiind,vedeam cum Pămantul s-a miscat brusc; s-a rotit in inversul acelor de ceasornic.
Rotatia Pămantului a fost precum am roti noi acele de ceas de la 12 la 6 dimineata ,dar,parea ca si-a revenit la starea initiala..
In clipa urmatoare,vad cum se mai roteste inca o data tot la fel, dar de aceasta data,rămane pe loc, nu mai revine la locul dinaintea primei rotiri.
Dragii mei, ceea ce am vazut,m-a ingrijorat enorm de mult. Ce se va intampla anume, sau unde anume, eu nu stiu a va spune.
Dar ceea ce stiu cu certitudine este faptul că, trebuie sa avem Credinta si Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului, si cu siguranta, vom fi ocrotiti de tot raul si de toata suferinta,Amin!
                              Cu dragoste,Maria. 
Contul pentru România Banca Raiffesein:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

32 de comentarii:

  1. Pamintul se poate dezechilibra cu axa polilor in momentul ruperii si topirii calotei polare de Nord ca urmare a subtierii ei din cauza incalzirii globale ,fapt apreciat de generalul Strainu ca se va produce in maxim 20 de ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste cărțile lui Graham Hancock.Exact asta s-a intamplat la topirea ghetarilor:mantaua se rotește in jurul nucleului, provocând un cataclism.
      Doamne fereste-ne de asa ceva .

      Ștergere
  2. Multi si-au creat reputatii pe seama unor speculatii. D'le Craciun daca ai intelege electromagnetismul, polarizarea, ai intelege ca ruperea calotei nu poate sa destabilizeze axa de rotatie a Pământului. Intradevar distrucerea acestei duce la destabilizare provocand cutremure etc. dar pt ca Pamantul este puernic polarizat isi va reveni la pozitia initiala. Si ca sa intelegi iti dau un exemplu din copilarie e vorba despre acel hopa-mitica cu plumb la picioare care chiar daca il culcai isi revenea in pozitia initiala. cam asai si cu Pamantul orice dezechilibru provocat direct sau indirect il va aduce in pozitia initiala deoarece este puternic polarizat. ( o intrebare la care sa te gandesti Potopul lui Noe a dezechilibrat Pamantul?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar e posibil in cazul actiunii unor factori determinati de agresivitatea umana ori de corpuri exterioare (naturale sau artificiale, cu scop precis)?

      Ștergere
    2. Poate ar trebui sa fi mai atent in comparațiile pe care le faci.
      Hopa-mitică are punctul de greutate FIX. Nu este cazul globului pamantesc, ce are un invelis solid,mantaua si un nucleu.Intre acestea doua exista un strat fluid.Dacă este modificat echilibrul dinamic al mangalia ,respectiv greutățile calotelor de gheata si masele de apa in orange,este perfect probabil producerea unei mișcări de echilibrare a maselor.
      Graham Hancock si altii, au explicat prin rotirea mantalei pământului , urmele de dinozauri si vegetație, care au fost fosilizate aproape instantaneu.Intr-un timp foarte scurt flora si fauna fie a înghețat, fie a fost acoperită de nisip si mâl.Cum se poate explică de exemplu, fosilizarea instantanee a urmelor , atentie ,PE NISIP , a unor animale si chiar de om ?!
      Oricum Sa ne ferească Domnul sa trăim un astfel de cataclism , deoarece vânturile ar putea depasi 1000km /ora,iar înălțimea valurilor ar putea fi comparabilă cu cea a muntilor.

      Ștergere
  3. sunt ANONIM 5-duhovnicul meu de suflet mi-a spus mie si la mai multi crestini ca pamantul se va misca precum coaja de portocala desprinsa de pe fruct-sunt de atunci vreo 25 de ani -sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A vazut bine duhovnicul tau. Dar nu a inteles ce a vazut. Nici parintele Arsenie Boca nu a inteles tot. Pentru ca nu avea internet si nici nu banuia ce razboi spiritual vine spre Romania. Ma refer la fariseismul cailor spirituale importate de peste tot. Dar si la fariseismul crestin.
      Se schimba polii spirituali. Nu cei geografici. Planeta se va debarasa de reteaua amagitoare construita in jurul sau pe internet. Toata informatia aruncata pe net, in proportie uriasa mincinoasa, pentru ca oamenii insira vorbe frumoase dar nu pun suflet in ele,a reprezentat razboiul nevazut. Ca si atunci cand dinozaurii au disparut, dinozaurii umani care vor sa tina toata planeta in informatie " hard" vor ramane captivi in ceea ce au creat. Spre polul superior vor urca numai inimosii, sufletistii, cei ce au si aplicat Iubirea in jurul lor. Ceilalti vor ramane captivi in reteaua informationala construită pe internet.
      Daca iesiti din grupul vostru, destul de restrans, un gupuscul as zice, o sa descoperiti ca tot internetul este presarat cu vorbe. Se vorbeste mult, se scrie enorm, fiecare are ceva de spus. Pe orice tema. Aceasta e reteaua amagitoare...Oamenii se simt mai aproape unii de altii, chiar daca sunt la distante uriase. Spatiul se concentreaza pe internet. In planul fizic e dilatat. Cand planeta va primi acordul de la Dumnezeu Tatal sa ascensioneze, va fi ca si cum pasarea Phoenix va renaste din propria cenusa. Odata cu ea, oamenii care au inteles ca Iubirea este esenta crestinismului, in fapta, nu tot in dogma, ritual si mii de biserici din ziduri, care au inghitit banii destinati copiilor, vor urca spre acel pol spiritual. Restul vor ramane captivi in propriile lor sisteme iluzie construite pe internet. Captivitatea in informatia prea multa si inutila, in conditiile in care cam nimeni nu face nimic pentru Dumnezeu, va fi iadul oamenilor. Dracu ne incita sa vorbim mult si sa nu facem nimic, sa pierdem timpul.Ar vrea sa urce spre Lumina captivii, dar nu pot, pentru ca straturi informationale sunt interpuse intre ei si Lumina. Straturi pe care ei insisi le-au asternut. Straturi ale indiferentei omenesti fata de tot ce se intampla in jurul lor. Vorba lunga saracia omului...Omul ce vb mult dar nu spune nimic e sarac la suflet. Si cunosc oameni cu mintile doldora de informatie. Adevarate enciclopedii. Degeaba...au sufletul sarac si sunt orbi si captivi in mintile lor. Dumnezeu este dincolo de toate acestea.

      Ștergere
    2. Este corect si corespunde cu teoria rotirii mantalei in jurul nucleului Pământului.Nu este prima dată.
      ANONIM 5 , iti multumim si te rugam sa ne împărtășești cunostintele si viziunile duhovnicului tau . Ele reprezinta CUVANTUL LUI DUMNEZEU si nu trebuie tinut secret fata de semeni.
      Iubește-ti aproapele ANONIM 5.

      Ștergere
  4. 23,11 Da, dar intre polii geografici si cei magnetici, care se misca si ei mult mai intens in ultimele decenii dinspre Canada spre Rusia,exista o legatura in sensul ca se deplaseaza impreuna in acelasi sens.
    Faptul e vazut clar de doamna Maria,vorba lui Galilei; 'Si totusi se misca'
    Am curajul sa spun ca in secolul urmator Ecuatorul va fii mai aproape de Romania,sudul fiind mai spre vest decit pina acum si vor creste la noi kiwi si citrice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesajul e clar , pământul se va roti brusc numai in New York. La Bucuresti totul va fi ok întrucât noi nu avem zgarie-nori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu, la New York agata zgaraie norii in nori si franeaza pamamtul in rotirea lui?. Cata stiinta domnule.

      Ștergere
    2. Super,transmiți energie pozitivă .

      Ștergere
    3. 15.38 zgirie norii d-aia se cheama asa,ca agata norii si acolo ploua mult,se inmoaie pamintul si se roteste,de fapt ramine in urma,cind Terra se roteste. Mos Craciun

      Ștergere
  6. Vine vremea când se vor întâlni om cu om la distanță mare de ani,asa cum scriu cărțile sfinte,va rămânea putina lume iar cei rămași ii va muta Dumnezeu dintr-un loc în altul si pământului ii va da foc de va arde de 9 stânjeni apoi o ploaie de -l va curați
    Va întreba Dumnezeu pământul cum te simti?
    Iar răspunsul va fi "ca un nou nascut"
    Si iar va aduce Dumnezeu pe ce rămași si va domni 1000 de ani cu Duhul Sfânt
    Este vorba de SFANTA TREIME TATAL FIUL SI DUHUL SFANT.
    După ce vom trece prin războiul sfânt CERNEREA va fi pace și liniste ca Dumnezeu va pecetluit pe diavol si 1000 de ani nu va mai putea ispitit pe nimeni.
    Toate puterile lumii vor păli in fata puterii lui Dumnezeu.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa fie cu noi cu toți,totdeauna acum si pururea. Amin
    Cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa va dea putere sa mergeți mai departe si sa fim cu toți alături de dv.in aceste vremuri tulburi.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu Incalzirea globala topind ghetarii din Anzii peruani s-a constatat ca la baza ghetarilor vegetatia a fost surprinsa brusc si verde ,asta dovedeste ca schimbarea s-a facut foarte repede si nu e prima data cind axa polilor se schimba suficient de repede incit sa formeze ghetari in locuri noi peste vegetatia inca verde,neuscata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. pt 12 sept 08:30-sunt ANONIM 5-duhovnicul meu de suflet era mare vizionar-ce am scris despre miscarea pamantului chiar se va implini-eu nu pot dezvalui tot adevarul -nu am voie-insusi pr ARSENIE BOCA a vorbit de multe evenimente dar n-a specificat data si nici evenimentele in totalitate-da sunt multe comentarii iar eu respect voia fiecaruia-eu nu dau sfaturi despre apartenenta la grupuri si nu jignesc sanatate si pace in lume si in suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 5 te rugam sa ne împărtășești CUVANTUL DOMNULUI , cel primit de duhovnicul tau.
      Cand se va întâmpla aceasta mișcare a Pământului ?

      Ștergere
    2. An 5,esti cumva fratele Ioan?

      Ștergere
  9. Bai, voi sunteti trosniti in cap? Pai credeti c-ar mai exista ceva pe aceasta planeta daca s-ar intampla asa ceva?In Univers totul functioneaza conform unor legi,altfel ar fi un teribil haos de distrugeri.Planetele,stelele,galaxiile,fac parte dintr-un Tot unitar care functioneaza ca un organism, se sustin toate astrele unele pe altele ca in corpul omului,fiecare organ depinde de toate celelalte ca sa functioneze normal.
    Mai selectati si voi prostiile alea ce va trec prin cap ca prea le lasati sa curga in constiinta colectiva,speriind pe astia slabi de duh!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca le sti tu pe toate.Muta-ti mândria si vanitatea alta parte.

      Ștergere
    2. Mare dreptate ai,an10:06 !

      Ștergere
    3. 10.06 Ai dreptate,acel tot unitar din care face parte pamintul este un animal viu din universul superior urmator. In acel univers,o secunda inseamna miliarde de ani in timpul nostru. Daca acel animal traieste citiva ani,in universul nostru avem miliarde de miliarde de ani de stabilitate cosmica,dar asta nu inseamna ca Terra nu poate suferi mari transformari sau sa dispara. Sursa: cartea Design inteligent(scrisa cu ajutorul cuiva care a fost pe Terra inaintea oamenilor, e pe net)

      Ștergere
    4. 22.17 de unde stii ca e adevarat ce scrie in cartea aia?

      Ștergere
  10. Generalul Strainu mai spunea ca se topesc ghetarii pe coasta Antartica simetric fata de meridianul 0 al Angliei,si se depune gheata pe partea opusa ,cea ce ar insemna ca miscarea polului Sud geografic ca si a celui de nord este inceputa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 12 sept 23:33-despre evenimentul cu rotirea pamantului doar TATAL CERESC stie-oricum nu avem unde ne duce -scaparea e rugaciunea-asa cum nimeni nu stie ora si minutul unui seism nici oamenii nu pot afla-ANONIM 5 sanatate si pace in suflet si in lume-nu , nu sunt fratele Ioan-doar un muritor ca toti oamenii

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt ANONIM 5 va pot spune ca atunci cand pamantul se va roti brusc-VOR FI SI CELE 3 ZILE DE INTUNERIC-sa aveti:apa paine, biscuiti ,miere lumanari si chibrituri si sa stai in rugaciune permanent-cine scapa-sa nu iesiti afara din casa pana nu apare lumina-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  13. 13.07,mândrie și vanitate este când nu vrei să accepți și ce mai îndruga oamenii cu scaun la cap,te crezi autisuficuent încât să mai pui in balanta mintii și alte informații EU ascult și trag concluzii,tu nu poți face așa?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. D tu nu tragi concluzii-tu ataci si critici vehement-autosuficienta iti apartine-nu accepti si alte principii si dreptul la replica

    RăspundețiȘtergere