vineri, 13 septembrie 2019

CUMPLIT S - A ADEVERIT ! INUNDATII EXTREME IN SPANIA !

                                                   Dragii mei,

Scriam acum aproape o luna de zile,un articol cu titlul din linkul de mai jos:
         
INUNDATII EXTREME ! PĂMÂNTUL ARATA CA O GELATINA ! 17 August 2019,ora 6,11 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ...

Şi din nefericire,iata dragii mei ce s-a intamplat si se intampla acum in Spania:
           inchide.
              
                         Island OF Mallorca Hit By Fatal Flash Flooding.
Este cumplit ! 
              Furtună în estul Spaniei. Sursa: Laboratoriul de Climatologie a UnivesitaÅ£ii din Alicante
Libertatea > Ştiri > Știri Externe> Inundații istorice în estul Spaniei, în zone unde stau zeci de mii de români. Doi oameni au murit Inundații istorice în estul Spaniei, în zone unde stau zeci de mii de români. Doi oameni au murit În ultimele 24 de ore, în zona mediteraneană a Spaniei au căzut ploi torenţiale cu peste 300 de litri pe metrul pătrat, situație neînregistrată de mai bine de 100 de ani, potrivit specialiștilor. Cea mai mare cantitate de precipitații a fost înregistrată în Beniarrés, aflata la 100 km de Valencia, unde au fost 425 de litri de apă pe metru pătrat, a povestit, pentru Libertatea, Alin Petrică, care locuiește în una dintre zonele inundate.

Ploile torentiale au provocat inundatii grave in Spania: 2 ...

Acum 22 de ore - Doua persoane in varsta de 70 de ani au murit in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale care s-au abatut asupra sud-estului Spaniei.
Acum 1 zi - Inundații puternice au loc în Spania, fiind afectată în special regiunea Valencia. În imaginile video pot fi văzute maşini luate de șuvoaiele de ...
Acum 20 de ore - E cod roșu de vreme rea în sud-estul Spaniei, unde ploile torențiale ... Spitalele și școlile au fost și ele inundate, iar autoritățile din Valencia ...
Iata si articolul meu mai pe larg:

                             17 August 2019,ora 6,11 dimineata !

                           Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ,spunea asa:
                      "Arii in ploaie sigur !
                       Arii uriase la Sud -Vest !
                       Pământ gelatinos!"

Clipă în care,vad inspre Sud -Vest o intindere mare de Pămant care baltea de apă, pămantul arata ca un burete îmbibat incontinuu in apă.
Apa maloasa era inalta pe pămant ,iar pămantul nu mai avea consistenta ;arata precum terciul pentru mamaliga.
Dragii mei, ceea ce vedeam era cumplit de ingrijorator.
O sa avem parte de ploi torentiale grave,ploi care vor transforma pămantul "in terci".
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca sa nu ne dea mai mult decat putem duce .
Sa ne intoarcem la PREA SFANTA TREIME si MAICUTA DOMNULUI cu toata fiinta noastra , cu tot sufletul nostru, din toata inimanoastra si sa cadem in genunchi,cerand iertare,mila si mantuire sufletului.
Sa ne punem toata nadejdea noastra in Maicuta Domnului care,este grabnic ajutatoare cu Rugaciunile Sale la Fiul Său si Mantuitorul nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                           Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Intradevar cumplit. Toți cei ce citesc mesajele se roagă pentru supraviețuitori. Păcat ca la o săptămână după.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai spuna cineva ca doamna Maria nu are dreptate in tot ce vede si tot ce aude.
    Este greu ca se intampla aceste tragedii ca sincer sunt oameni care pierd case si ce mai au si pierderi de vieți omenești.
    Dacă lumea ar lua în seamă si s-ar ruga asa cum ne îndeamnă de fiecare dată doamna Maria in mesajele sale poate ca Dumnezeu și Maica Domnului ne apara de rele dar unii dintre noi aruncam cu noroi si jigniți.
    Am mai spus si mai spun ca Dumnezeu a ales un mesager pentru noi sa ne întoarcem la credința curata.
    Nu este om pe pământ fără de păcat,numai Dumnezeu este fără păcat,dar este bine pe cât putem sa nu mai facem rau,sa incercam cât putem sa ierte si sa avem inima deschisă Dumnezeu caută inima omului nu banii si bogăția.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate,UNITATE,iubire poporului ro.an de pretutindeni.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE,te rog iarta-i si pe Romanii din Spania,multi vorbesc de rau aceasta tara saraca,multi spun ca nu se mai intorc in tara,ca nu au ce face aici,ca mor de foame,la multi cand le vorbeam de mesajele de la DUHUL SFANT,scrise de doamna Maria,ei,imi intorceau spatele si imi spuneau ca sunt nebuna ca cred in asa ceva,nimic nu este adevarat in aceste mesaje ca nimic nu sa intamplat la ce mesaje sunt scrise.DOAMNE,recunosc ca le-am zis,ca TU o sa le da-i semne sa vada si sa creada,ca in aceasta lume totul va fi groaznic,si toata partea materiala o va pierde,si vor ramane doar cu faptele,bune si rele.

    RăspundețiȘtergere
  4. cumplit dar iata ca incep durerile si catastrofele in lume-sa ne ierte DUMNEZEU c-am stricat echilibrul pamantului ca niste nesabuiti-toti am contribuit la aceste fenomene

    RăspundețiȘtergere