marți, 5 decembrie 2017

SFANTUL SI PREA FERICITUL PARINTE ILIE CLEOPA ,STRIGA CA - L APASA GREU MARMORA DE PE MORMANTUL SĂU !


               Image result for parintele cleopa
                              Dragii mei,
Pe 2 Decembrie 2017 s-au implinit 19 ani de cand PREA FERICITUL PĂRINTE  CLEOPA  a trecut la cele sfinte,slujind Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos.Dragilor,am reluat acest articol cu STRIGATUL  PARINTELUI  ILIE CLEOPA, că poate l-o auzi si cei care ar trebui s-audă, si sa ridice marmora grea de pe pieptul Sfantului Părinte Cleopa, ca apoi, sa-i aseze Trupul cu picioarele la Răsărit, asa cum doreste Sfantul Părinte. 
Pentru ca toti cei care vin la MORMANTUL său, atunci cand merg pe alee ,sa poata vedea MORMANTUL din faţă, si nu din spate si lateral.
Nu eu o spun , ci SFANTUL  PĂRINTE CLEOPA o spune de dincolo de Mormântul său din marmora.

Citiţi cu mare atentie ceea ce doreste SFANTUL PĂRINTE  CLEOPA si distribuiti fratilor, ca astfel ,sa se auda glasul SFANTULUI  si PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA !


                             Image result for părintele ilie cleopa
*SFANTUL PARINTE  CLEOPA ILIE,striga de dincolo de Mormant !
                     

                      19 Februarie  2014 , ora 0, 50  !                               

                                          Dragii mei,

În aceasta  noapte multe MINUNI am trait in timpul Rugăciunii mele, în colţul meu umil de rai, din camera mea.
Dar voi scrie cu întâietate ce s-a petrecut la Mormântul PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA !
Am vrut sa ma exprim cu...."PĂRINTELE  CLEOPA " , dar un glas din dreapta mea mi-a poruncit să scriu..

           
" MORMÂNTUL  PREA  FERICITULUI  CLEOPA"!

M-am supus Glasului poruncitor şi am scris ca mai sus.
Acum , vad cu ochii mei inchisi fără voia mea, cum SFINTELE  ICOANE din faţa mea, din coltul camerei, la masuta unde stau eu si ma rog ore intregi, vad  cum se umple de O Lumină alba densa ca un Nor.
Acum, nu mai vedeam SFINTELE  ICOANE, ci vedeam in lumina albă din casa ,din fata mea,  vedeam MORMÂNTUL  PREA FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA, înmormântat în Cimitirul Sihăstria din judeţul Neamţ.
Vedeam cum intri pe alee pe dreapta,Mormântul impodobit cu flori obisnuite, asa cum il stim cu toţii. 
Avea  acea piatra funerara din marmora albă ce se termina la vârf cu  O CRUCE din marmora alba.
O forţă nevăzuta ia monumentul de marmora alba  ce se termina cu acea CRUCE din marmora, mi-l aduce mai aproape şi voiam sa vad ce scrie , mă chinuiam sa citesc pe acel monument imens , cânt un Glas îmi spune :
                          "PĂRINTELE  CLEOPA "! ( eu mă gândeam, oare unde o  fi Mormântul acesta?), şi Glasul îmi spune :

                       
"De la Neamţ "!

Şi acum reusesc sa si citesc : ILIE  CLEOPA, pe Monumentul din marmora albă.
Apoi ,Monumentul din marmora alba este ridicat pe sus de O LUMINA alba ca un Nor, si asezat în stânga Mormântului Sfânt, la un metru de Mormântul propriu zis şi este lăsat învăluit în ceaţă, pus deoparte. 
Din Cer, a  coborât deasupra Sfântului Mormânt  un NOR  alb orbitor de stralucitor, şi -a mutat Mormântul de la locul unde era, l-a luat prin aer, în NORUL ALB orbitor, şi l-a aşezat în aşa fel încât,picioarele PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, să fie îndreptate spre Mormântul de mai inainte de unde fusese luat de Norul alb venit de la DUMNEZEU ,deasupra Mormântului.
Deci, a aşezat Mormântul în dreapta celui prezent.
Ca si cum, atunci când suntem la MORMÂNTUL asa cum este el aşezat acum,sa ne întoarcem spre dreapta noastra si să avem in fata noastra SFANTA  CRUCE de la căpătâi.
Picioarele erau indreptate spre alee,acolo unde este actualul Mormânt.
Deci, Norul alb orbitor de stralucitor învăluie Mormântul, îl poarta pe SUS, şi -l aşează aşa cum am descris.
Din Cer apare O SFANTA  CRUCE  simplă din lemn galben ,ca fagurele de miere.
SFANTA  CRUCE  priveste acum spre locul unde fusese Mormântul de marmora alba, iar din CERUL SFANT, o MÂNĂ nevăzută împodobeste  SFANTA CRUCE din lemn cu o Cununa mare de trandafiri rosii cu frunze verzi, de sus şi până jos o împodobeste, ca o Cununa, nu ca si coroana, asa precum Aureolele Sfintilor, asa era asezata ,
CUNUNA DE TRANDAFIRI roşii cu frunze verzi.
                     
În jurul Mormântului de Pământ ,acum s-a conturat un gărduţ simplu de LUMINĂ albă stralucitoare precum NORUL care a mutat Mormântul, iar din Cerul Sfant au inceput sa cada flori,precum cade ploaia torentiala.
Mormântul PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, era acum simplu, numai din Pământ ,si nu piatra de marmora alba, acoperit de TRANADAFIRI  ROSII, FLORI  ALBE, după care, au cazut pe Mormântul de Pământ toate FLORILE CERULUI , din GRADINA MAICII LUI  DUMNEZEU.
Când Mormântul mutat, arata asa impodobit, cum am scris mai sus, imi este arătat in paralel si Mormântul de Marmora alba, şi cel din Pământ impodobit cu flori Dumnezeiesti si cu o simplă CRUCE la capătâi  din lemn galben inchis, la baza căruia ardea o SFÂNTĂ CANDELĂ ALBĂ, stralucitoare precum LUMINA  DUHULUI  CELUI PREA SFÂNT !
Mormântul vechi a fost îmbracat intr-o ceaţă densă, precum ceaţa prin care nu vedem la doi metri in faţa noastra. Era sigilat în acea ceaţă, iar in dreapta, stralucea de LUMINĂ si de frumuseţe Dumnezeiască MORMÂNTUL din Pământ, îmbracat in florile CERULUI.
 Dar  si-n faţa SFÂNTULUI  MORMÂNT mutat de DUMNEZEU, a apărut O SFÂNTĂ  CRUCE din lumină albă orbitoare, ce parca privea la MINUNEA FĂCUTĂ de DUMNEZEU. Şi anume,aceea de a muta MORMÂNTUL prea greu din marmora ,si  a-l aşeza simplu in Pământ împodobit cu flori, si cu o SIMPLĂ CANDELA alba, ce stralucea precum Lumina Duhului Celui Prea Sfânt.

La ora 2,45 din noapte, când abia ma bagasem in pat, am inchis ochii, si aud Glas, care exclama cu mare bucurie aşa :

           
"Părintele  Cleopa ! 
            Părintele  Cleopa , să  stea  cu picioarele...(;şi un alt glas, comleteaza cu mare bucurie ): 
                  Spre alee, spre bucuria tuturor "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi MORMÂNTUL simplu din pământ  aşezat asa cum DUMNEZEU mi-a arătat ,precum si pe PARINTELE  CLEOPA asezat in MORMANT cu picioarele  spre alee !
Un tânăr tocmai se ridicase din genunchi de pe iarba verde, era foarte fericit ,şi s-a indepartat de SFANTUL  MORMÂNT, de parca ar fi plutit de bucurie .
Dragilor,PREA  FERICITULUI  PĂRINTE  CLEOPA îi este foarte grea marmora; atâta piatra pe pieptul Său, dar si atâta lux la Mormântul Său care nu este pe placul SFANTULI PĂRINTE CLEOPA.
 PREA  FERICITUL  PĂRINTE  ILIE  CLEOPA  strigă de sub plăcile de marmora,ca TRUPUL său neinsufletit  sa fie pus în Pământ simplu si cu o SFÂNTA CRUCE simplă din lemn la căpătâi.
Prea Fericitul Părinte Cleopa  doreste să fie mutat din MORMÂNTUL actual care este asezat in drepta, sa fie indreptat cu picioarele  spre alee si în mormânt de Pământ , cu o SFÂNTĂ  CRUCE  din lemn simplu la căpătâi !
PREA  FERICITUL PĂRINTE  CLEOPA doreste sa fie din Mormântul său de Marmora alba,intr-un altul de Pămant,asa cum mi s-a arătat si am scris mai sus.
PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA, eu roaba Lui Dumnezeu  Maria, am scris dorinţa SFINŢIEI  TALE; acum rămâne la aprecierea celor de la Cimitirul  Sihăstria dacă vor lua sau nu în seamă, MESAJUL  SFINTIEI TALE, trimis prin mine roaba lui DUMNEZEU !
 PREA  FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA  te rog din sufletul meu ,roaga-te si pentru noi păcătoşii şi pentru o fetiţă pe nume ALEXIA care a ramas fara glas, şi pe care Sfintia ta o cunoaste . Te rog PREA FERICITE  PĂRINTE  CLEOPA , ajut-o pe ALEXIA sa vorbeasca din nou!

                Cu dragoste si cu smerenie  , MARIA.



PĂRINTELE CLEOPA, STRIGĂ DINCOLO DE MORMÂNT

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../parintele-cleopa-striga-dincolo-de....

Translate this page
Nov 4, 2015 - Din Cer, a coborât deasupra Sfântului Mormânt UN NOR alb, orbitor de stralucitor, şi a mutat Mormântul de la locul unde era, l-a luat prin aer, ... PREA FERICITUL PĂRINTE ILIE CLEOPA ,strigă de sub plăcile de marmora, sa fie pus în Pământ simplu, si cu O SFÂNTA CRUCE simplă din lemn, la căpătâi.

             
                                               Image result for părintele ilie cleopa


Mâine, 2 decembrie, se împlinesc 19 ani de la trecerea la Domnul a părintelui Cleopa




Mâine, 2 decembrie, se împlinesc 19 ani de la trecerea la Domnul a părintelui Cleopa. La Mănăstirea Sihăstria, are loc în această zi o frumoasă slujbă de pomenire. Tu vei merge să aprinzi o lumânare?
Mâine, 2 decembrie, se împlinesc 19 ani de la trecerea la Domnul a celui ce a fost mare duhovnic şi predicator, părintele Cleopa Ilie. La mănăstirea de metanie, Sihăstria, are loc în această zi o frumoasă slujbă de pomenire. Tu vei merge să aprinzi o lumânare la mormântul iubitului duhovnic?
Cleopa Ilie, născut cu numele de Constantin Ilie (n. 10 aprilie 1912, comuna Sulița, județul Botoșani – d. 2 decembrie 1998, Mănăstirea Sihăstria) a fost arhimandrit și stareț la Mănăstirea Sihăstria, fiind un renumit trăitor al credinței ortodoxe.
Părintele Cleopa (pe numele de mirean, Constantin) s-a născut într-o familie de țărani, fiind al cincilea copil din cei zece ai familiei lui Alexandru Ilie. Urmează cursurile școlii primare din satul natal, făcând apoi trei ani de ucenicie duhovnicească la schimonahul Paisie Olaru, pustnic în Schitul Cozancea.
În decembrie 1929 se alătură obștii schitului Sihăstria, alături de fratele mai mare, Vasile. Pe 12 decembrie 1932, de ziua Sfântului Ierarh Spiridon, sunt primiți în obștea schitului. În 1935 este luat în armată, în orașul Botoșani. În 1936 se reîntoarce la schit și este uns în monahism pe 2 august 1937, primind numele călugăresc de “Cleopa”. În iunie 1942 este numit locțiitor de egumen, din cauza stării precare de sănătate a starețului Ioanichie Moroi.
Pe 27 decembrie 1944 este hirotonit ierodiacon, iar pe 23 ianuarie 1945 este hirotonit ieromonah de către Episcopul Galaction Cordun, pe atunci stareț al Mănăstirii Neamț. Ulterior este numit oficial egumen al Schitului Sihăstria.
În 1947, Schitul Sihăstria este ridicat la rang de mănăstire, iar protosinghelul Cleopa Ilie este hirotesit arhimandrit, cu aprobarea patriarhului Nicodim Munteanu. În 1948, urmărit de Siguranță, se retrage pentru șase luni în pădurile din jurul Mănăstirii Sihăstria, iar pe 30 august 1949, arhimandritul Cleopa Ilie este numit stareț al Mănăstirii Slatina Suceava unde se transferă alături de 30 de călugări din obștea Mănăstirii Sihăstria, ca urmare a deciziei patriarhului Justinian Marina.
Întemeiază la Mănăstirea Slatina o obște care numără peste 80 de persoane. Între 1952-1954, este urmărit de Securitate și se retrage în Munții Stănișoarei, împreună cu ieromonahul Arsenie Papacioc. După doi ani este readus în mănăstire, din dispoziția Patriarhului Justinian.
În 1956, revine la metanie, iar în primavara anului 1959, se retrage pentru a treia oară în Munții Neamțului, unde își petrece următorii 5 ani. Revine la Mănăstirea Sihăstria în toamna anului 1964, ca duhovnic al întregii obști, și povățuiește fără întrerupere atât calugări, cât și mireni, timp de 34 de ani.
Încetează din viață pe 2 decembrie 1998.
***
Ai sănătate de fier, tinerețe și forță ‒ și totuși, nu-ți pune baza în ele
Nu pune bază că azi eşti sănătos, că eşti frumos, că eşti bogat, că eşti tânăr! Astea sunt umbre şi vise. Viaţa noastră este scurtă. Foarte, foarte scurtă şi trecătoare. Să trăim aici pentru viaţa cea veşnică.
Aţi auzit ce suntem? Floare, umbră, vis, pânză de păianjen, umbra norului pe pământ şi altceva nimic. Cu cele mai neputincioase stihii este asemănată viaţa noastră. Nu pune bază că azi eşti sănătos, că eşti frumos, că eşti bogat, că eşti tânăr! Astea sunt umbre şi vise. Viaţa noastră este scurtă. Foarte, foarte scurtă şi trecătoare. Să trăim aici pentru viaţa cea veşnică.
Să trăim pe pământ pentru Ceruri. Să trăim aici pentru Rai, pentru bucuria cea fără de margini care ne aşteaptă dincolo de mormânt! Patru anotimpuri are viaţa noastră. Primăvara este copilăria; vara este tinereţea; toamna este bătrâneţea. Şi iarna, gata, este sfârşitul aproape!
Surse: Ro.wikipedia.org; Arhimandrit Cleopa Ilie, Îndrumări duhovniceşti pentru vremelnicie şi veşnicie.
                                               Maria.

P.S.
     Prieteni dragi, 

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) au plecat deja spre EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!


Fotografia postată de George Tulea.Fotografia postată de George Tulea.
Fara voi, acest lucru nu ar fi fost posibil,iar BUNUL

 DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vede bunatatea 

inimii si sufletului vostru, si fara nicio indoiala, vă va 

rasplati vouă si celor dragi, înzecit si însutit faţă de cât

 m-ati ajutat si mă ajutati voi la zidirea CUVANTULUI LUI 

IISUS HRISTOS.

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Ierusalim,

 precum si Extraterestrii  Există, 

vor apărea in aceasta toamna,asa cum tot în 

toamna anului 2016, a apărut si primul volum al

 ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT, in octombrie anul 2016

 ,si care volum costa doar 28 de lei.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,

sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...
You've visited this page 2 times. Last visit: 1/3/17

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube



https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...



                                   Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

5 comentarii:

  1. Luxul Maria,luxul la o parte dintre romani inclusiv BOR;ei cred ca daca se impopotoneaza cu obiecte si haine scumpe inclusiv marmora care este tot lux e mai bine,nu,nu e mai bine si nici placut in fata Lui Dumnezeu.Parintele Arsenie Boca are cruce din lemn si fara placa de marmora pe mormant.



    RăspundețiȘtergere
  2. nu prea cred ca cei din m-tirea Sihastria vor voi sa ia placa de MARMURA-pt ca deranjeaza moastele-si nu ia in seama comentariile crestinilor

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine să asculte
    Cine să facă ??
    Nu va face nimeni din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=JRyRL6WrTIo

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa te odihneasca,lumina.

    Luxul il distruge pe omul simplu,dar ca si popor.
    Poporul Roman a facut multe greseli,strigator la cer.
    La omarat pe Ceausescu in zi foarte sfanta.
    La strigat pe rege cand a fost in Catedrala la Timisoara,iar intr-o zi foarte Sfanta,la Inviere,au uitat de IISUS,ca a suferit rastignit,pentru pacatele noastre.
    Doamna Maria,ne indeamna la rugaciune din 2012,dar noi dam cu piete in ea,nu credem in mesajele ei.
    Vom plati cu totii,ca Dumnezeu nu poate sa rabde la infinit,ca noi sa fim mai buni,sa nu avem inima de otel.
    Parinte te rog,roagate pentru acest popor,orb in credinta,el vede dar nu crede.Roagate si pentru tata meu,si toti orbii din Romania.

    RăspundețiȘtergere